אלונה
Re: אלונה
נניח והמספרים האלה נכונים,
תסתכלו על התקציב של בית"ר - 50 מיליון.
על הנייר, יש להם גם שחקנים בכירים בשכר גבוה, ההבדל העיקרי שיש להם גג 2-3 שחקנים ראויים מהספסל לעומת השומן העודף אצלנו.
אם זה יעבוד להם העונה, מכל הסיבות - הצורך לצמצם את הסגל מהותי, הן מקצועית כדי שאותם שחקנים ירוצו ויתחברו והן כלכלית.
כמובן שהרצון לראות שחקני בית צעירים כמו גנאח הוא גם שם, ויש כמוהו עוד.
על הנייר, יש להם גם שחקנים בכירים בשכר גבוה, ההבדל העיקרי שיש להם גג 2-3 שחקנים ראויים מהספסל לעומת השומן העודף אצלנו.
אם זה יעבוד להם העונה, מכל הסיבות - הצורך לצמצם את הסגל מהותי, הן מקצועית כדי שאותם שחקנים ירוצו ויתחברו והן כלכלית.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
ה20 מיליון הפרש הוא בדיוק ההבדל בין 11 ל16-18 הזהshovalb9 כתב: ↑24 אוגוסט 2024, 20:05נניח והמספרים האלה נכונים,
כבר לא קשור להשקעה יש כסף אין כסף או ליכולת על המגרש מה שקורה בתקשורת ואיך שהקבוצה מוצגת עם ההתנהלות והיחס כלפי שחקנים מרגיש שחזרנו 15 שנה אחורה
- Melikson24
- Title: CrazyRed
מסקנה שלי לקיץ המבולגן והלא מנוהל שלנו:
מנהל טכני ויפה שעה אחת קודם.
מנהל מקצועי/ספורטיבי/טכני זה אותו דבר. בתכלס המסקנה היא שצריך מקצוען שינהל את המועדון במקום החובבנים של היוםMelikson24 כתב: ↑26 אוגוסט 2024, 10:55מסקנה שלי לקיץ המבולגן והלא מנוהל שלנו:
לא יקרה
אלונה בחיים לא תשים מישהו שינהל במקןמה
זה מה יש
אלונה בחיים לא תשים מישהו שינהל במקןמה
זה מה יש
- ForeverRed
יש מנהלת מקצועית למועדון.
אם יש או אין לה מושג (אין לה) זה סיפור אחר.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
Melikson24 כתב: ↑26 אוגוסט 2024, 10:55מסקנה שלי לקיץ המבולגן והלא מנוהל שלנו:
היא לא רוצה מנהל טכני, היא רוצה להיות המנהלת הטכנית.
קח סיפור שתבין.
בתקופת עזורי בגלל חוסר האמון של הקהל במאמן (מזכיר סיטואציה מסוימת) נערכו פגישות במשרדים (ליד וסרמיל) עם אוהדים שבהם לקחו חלק גיא עזורי, אלונה ועוד אנשים מהמועדון.
אני כותב ממקור ראשון כי הייתי באחת מאותם פגישות.
לכל השאלות המקצועיות היו שני אנשים שענו, עזורי ואלונה.
לשאלה שלי על עמדת המגן השמאלי (שאלתי למה לא נותנים הזדמנות לאופיר דוידזאדה שאז היה המגן השמאלי בקבוצת הנוער) אלונה ענתה והסבירה למה מקצועית הוא לא מפסיק טוב וגם הסבירה על הפערים הגדולים בין הליגה השנייה לנוער לליגת העל (צחוק הגורל שחודש לאחר מכן שמעון הרוש הורחק בטדי ודוידזאדה פתח בהרכב מול מכבי חיפה בקריית אליעזר ולמרות שהובסנו הציג יכולת טובה ומאז לא יצא מההרכב).
אתה חושב שאני כותב את הדברים כי אני מחפש לבקר את אלונה או את הניהול אבל זאת באמת המציאות.
כל מי שדיבר בשנים האחרונות עם שחקנים במועדון ועם עובדים במועדון או מקורבים יספר לך על מידת ההתערבות המקצועית שלה ועל כמה שהיא אוהבת להחליט מקצועית וזה חלק ממה שהיא אוהבת כבעלים.
זה לא גולדהאר שיושב בארצות הברית, זאת מישהי, והיא גם מתגאה בזה בראיונות, שאחרי כל משחק מדברת עם המאמן מקצועית על הדברים, מישהי שכל שחקן רכש שמגיע למועדון צריך לעבור אישור שלה לא רק כלכלית אלא גם מקצועית.
היא למעשה עושה את תפקיד המנהל המקצועי, ושוב אני אומר, תקרא ראיונות של מאמני עבר שלנו, מגיא לוי עד יוסי אבוקסיס, ותראה שהם אומרים את אותם הדברים.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- Melikson24
אתה חייב להפסיק להזנות כל דיון.ForeverRed כתב: ↑26 אוגוסט 2024, 11:03יש מנהלת מקצועית למועדון.
אלונה לא נמצאת יום-יום במועדון. היא לא עוקבת אחרי שחקנים. היא לא נמצאת באימונים וגם לא עושה שיחות עם שחקנים ובכלל מנהלת את הסגל והצוות המקצועי.
היא בעלת הבית. כמו שחר(גם הוא מנהל מקצועי?).
- Melikson24
הלכת עד תקופת עזורי. מצחיק.Sir Alex Ferguson כתב: ↑26 אוגוסט 2024, 11:12היא לא רוצה מנהל טכני, היא רוצה להיות המנהלת הטכנית.
קח סיפור שתבין.
בתקופת עזורי בגלל חוסר האמון של הקהל במאמן (מזכיר סיטואציה מסוימת) נערכו פגישות במשרדים (ליד וסרמיל) עם אוהדים שבהם לקחו חלק גיא עזורי, אלונה ועוד אנשים מהמועדון.
אני כותב ממקור ראשון כי הייתי באחת מאותם פגישות.
לכל השאלות המקצועיות היו שני אנשים שענו, עזורי ואלונה.
לשאלה שלי על עמדת המגן השמאלי (שאלתי למה לא נותנים הזדמנות לאופיר דוידזאדה שאז היה המגן השמאלי בקבוצת הנוער) אלונה ענתה והסבירה למה מקצועית הוא לא מפסיק טוב וגם הסבירה על הפערים הגדולים בין הליגה השנייה לנוער לליגת העל (צחוק הגורל שחודש לאחר מכן שמעון הרוש הורחק בטדי ודוידזאדה פתח בהרכב מול מכבי חיפה בקריית אליעזר ולמרות שהובסנו הציג יכולת טובה ומאז לא יצא מההרכב).
אתה חושב שאני כותב את הדברים כי אני מחפש לבקר את אלונה או את הניהול אבל זאת באמת המציאות.
כל מי שדיבר בשנים האחרונות עם שחקנים במועדון ועם עובדים במועדון או מקורבים יספר לך על מידת ההתערבות המקצועית שלה ועל כמה שהיא אוהבת להחליט מקצועית וזה חלק ממה שהיא אוהבת כבעלים.
זה לא גולדהאר שיושב בארצות הברית, זאת מישהי, והיא גם מתגאה בזה בראיונות, שאחרי כל משחק מדברת עם המאמן מקצועית על הדברים, מישהי שכל שחקן רכש שמגיע למועדון צריך לעבור אישור שלה לא רק כלכלית אלא גם מקצועית.
היא למעשה עושה את תפקיד המנהל המקצועי, ושוב אני אומר, תקרא ראיונות של מאמני עבר שלנו, מגיא לוי עד יוסי אבוקסיס, ותראה שהם אומרים את אותם הדברים.
ברור שהיא מעורבת ברמה מסוימת. בדיוק כמו שחר. פלורנטינו פרז גם מעורב בבחירת שחקנים בריאל.
לא כולם גולדהאר. הוא גר בצד השני של כדור הארץ.
וואלה יופי. רוצים איזה פראיירית שרק תחתום על הצ'ק.
היא בהחלט פראיירית. כל הטענה פה שרוצים ניהול טוב יותר, כזה שלא מבזבז כספים, שקוף לקהל שלו, מפרסם תכנים קבועים.Melikson24 כתב: ↑26 אוגוסט 2024, 11:19הלכת עד תקופת עזורי. מצחיק.
ברור שהיא מעורבת ברמה מסוימת. בדיוק כמו שחר. פלורנטינו פרז גם מעורב בבחירת שחקנים בריאל.
לא כולם גולדהאר. הוא גר בצד השני של כדור הארץ.
וואלה יופי. רוצים איזה פראיירית שרק תחתום על הצ'ק.
אגב אני ייחלתי שברדה יטמיע פה קצת ממה שספג באירופה אבל ההיפך קרה.
אפשר גם להתחיל לפזר אש לכיוון גיא פרימורעם תשובות הזויות שנתן כמו מערך הסקאוטינג כשנשאל בפודקאסט, המשתמשים החסומים אבל לי הוא מרגיש סימפטום. כנ"ל לגבי הדוברת.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
- Melikson24
הוא פראיירית מסוג אחר. שופכת כספים לשווא.shovalb9 כתב: ↑26 אוגוסט 2024, 11:27היא בהחלט פראיירית. כל הטענה פה שרוצים ניהול טוב יותר, כזה שלא מבזבז כספים, שקוף לקהל שלו, מפרסם תכנים קבועים.
אגב אני ייחלתי שברדה יטמיע פה קצת ממה שספג באירופה אבל ההיפך קרה.
אפשר גם להתחיל לפזר אש לכיוון גיא פרימורעם תשובות הזויות שנתן כמו מערך הסקאוטינג כשנשאל בפודקאסט, המשתמשים החסומים אבל לי הוא מרגיש סימפטום. כנ"ל לגבי הדוברת.
להפוך אותה לפראיירית שרק חותמת את צ'ק לא בהכרח ישנה משהו.
לנסות לצייר אותה כאיזה אלי טביב, מחתימה שחקנים על הראש של המאמן או קובעת הרכבים - זה שקר מוחלט.
היא צריכה מנהל שיקשר בינה לבין הצוות המקצועי וינהל את העניינים, כך שגם אם יתחלף המאמן האינטרס של המועדון והקו בו בחרו ללכת - ישמר.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אני כבר הפנמתי שזאת אלונה וככה הניהול, הלוואי והיא תשפר אל הניהול, הבעיה שיש משתמשים שיוצאים על המאמן על אוטומט
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!