זו היתה הזדמנות פז, כמעט בלתי חוזרת, להגדיל את הניקוד שלנו, גם עם הגרוטאה שאנחנו.
כנראה שאנחנו גרוטאות ולא הייתה פה באמת הזדמנות, אולי אשליה . אני נפלתי בה
מלכתחילה לא האמנתי שנעשה בתים ואפילו לא חשבתי שנגיע לפלייאוף לפי הסגל אבל ההגרלות קצת עיוורו אותי וכמובן היריבות המרדימות האלה שפתאום מתפוצצות עלייך. במחצית השניה התעוררתי
כנראה שאנחנו גרוטאות ולא הייתה פה באמת הזדמנות, אולי אשליה . אני נפלתי בה
מלכתחילה לא האמנתי שנעשה בתים ואפילו לא חשבתי שנגיע לפלייאוף לפי הסגל אבל ההגרלות קצת עיוורו אותי וכמובן היריבות המרדימות האלה שפתאום מתפוצצות עלייך. במחצית השניה התעוררתי
עם כמה שהסגל שלנו רע (והוא רע) הפסדים לקבוצות כאלה לא מתקבלים על הדעת, בכל סגל
אתה לא מדורג לנצח. כל שנה של דירוג טוב שתופסת כמה שנים קדימה היא קריטית.
בוודאי שהדירוג משפיע גם בפורמט החדש, היריבות שתפגוש הם בהתאם לדירוג שלך.
כן מרווח הביטחון הוא משהו חשוב, אם עונה הבאה ניתן עונה גרועה זה יהיה קריטי.
השיטה החדשה של שלב הליגה צמצמה כמעט לחלוטין את עניין הדרג לטעמי. אתה פוגש שתי קבוצות מכל דרג (כולל מהדרג שלך). איזה משמעות יש להיות מדורג שני או אחרון? מה שכן השיטה החדשה אמורה להפחית את אלמנט המזל בהגרלה, ועדיין יחסית לשמור על הוגנות ברמת ההגרלה.
השיטה החדשה של שלב הליגה צמצמה כמעט לחלוטין את עניין הדרג לטעמי. אתה פוגש שתי קבוצות מכל דרג (כולל מהדרג שלך). איזה משמעות יש להיות מדורג שני או אחרון? מה שכן השיטה החדשה אמורה להפחית את אלמנט המזל בהגרלה, ועדיין יחסית לשמור על הוגנות ברמת ההגרלה.
איך זה הגיוני לפגוש שתי קבוצות מכל דרג? כמה משחקים יש?
לדעתי אתה פוגש קבוצות מהדרגים האחרים, אבל אולי אני לא מדייק.
כל כך חבל ההדחה הזו כל כך מתסכל.
כל ההגרלות שלנו בעשור האחרון היו אכזריות וקשות עד שסוף סוף קיבלנו הגרלה של יריבות שדי ברמה שלנו ואפילו חלשות יותר הודחנו מטיפשות שלנו.
הכניסה של הקונפרנס הפכה את ההגעה לשלב בתים לסיפור שהוא לא כזה בשמיים. עם התנהלות יותר נכונה ובניית קבוצה יותר איכותית יהיו לנו עוד הזדמניות עם הגרלות נוחות כמודרגים. הבעיה שנכון להיום אנחנו לא ככ בכיוון בקטע של הבניה.