הצוות המקצועי
Re: הצוות המקצועי
כרגיל מאוד מעניין.
לעולם לא אבין מאמנים שמביאים שחקנים כמו פקהארט וארתור ואחרי זה לא משחקים עליהם. פשוט עושים להם עוול. מנגד יש את חיפה שעושים עבודה מדהימה עם שחקן מוגבל כמו פיירו ומצליחים להוציא ממנו את המקסימום. בכל מקרה לא חושב שפקהארט בשום צורה היה שווה חצי מיליון יורו שכר.
על ההתנהלות ב18/19 כבר דיברנו מספיק נראה לי. הזיה מוחלטת, אובדן שפיות זמני של כל המערכת. הקפיאו את פקהארט וקורהוט והתייחסו אליהם כמו חארות בשביל אנסטיס וסטו.
לעולם לא אבין מאמנים שמביאים שחקנים כמו פקהארט וארתור ואחרי זה לא משחקים עליהם. פשוט עושים להם עוול. מנגד יש את חיפה שעושים עבודה מדהימה עם שחקן מוגבל כמו פיירו ומצליחים להוציא ממנו את המקסימום. בכל מקרה לא חושב שפקהארט בשום צורה היה שווה חצי מיליון יורו שכר.
על ההתנהלות ב18/19 כבר דיברנו מספיק נראה לי. הזיה מוחלטת, אובדן שפיות זמני של כל המערכת. הקפיאו את פקהארט וקורהוט והתייחסו אליהם כמו חארות בשביל אנסטיס וסטו.
געגוגעים ל hbs
אחלה פקהארט
אבל לדעתי גליינור פלט היה טוב יותר
אבל לדעתי גליינור פלט היה טוב יותר
זה משהו שאני גם מאוד רחוק מלהבין.הפועלעולה כתב: ↑12 יולי 2024, 11:18לעולם לא אבין מאמנים שמביאים שחקנים כמו פקהארט וארתור ואחרי זה לא משחקים עליהם. פשוט עושים להם עוול. מנגד יש את חיפה שעושים עבודה מדהימה עם שחקן מוגבל כמו פיירו ומצליחים להוציא ממנו את המקסימום. בכל מקרה לא חושב שפקהארט בשום צורה היה שווה חצי מיליון יורו שכר.
בארץ גם כמעט ואין שחקנים שיודעים להרים קרוס איכותי, אז למה להתעקש על 9 עם משחק ראש. הייתי שמח לשמוע פעם מאמן כמו בכר מתייחס לזה.
אוקיי אז מניח שהמשפט הראשון שיגידו הוא אופציה לצאת קדימה בכדור ארוך, יש עוד דרכים לעשות את זה בלי חלוץ כזה, שחקן מהיר עם תנועה לעומק למשל, וזה פשוט הרבה יותר מתאים לסגנון הישראלי.
הסגנון שהכי מתאים לחלוצים בארץ זה באמת כאלה מדרום אמריקה, חלוצים שיש להם טכניקה, פיזיות, פס ויכולת לעשות גם דברים לבד מחוץ לרחבה.
בקטע הזה הרגיש לי תמיד שעם אגודלו היה אפשר להפיק יותר. לא שהוא איזה חלוץ על, אבל יכולנו לקבל ממנו יותר.
מקווה שזה גם סוג החלוץ שיגיע לכאן.
פיירו זה באמת משהו מיוחד. גם חלוץ נפלא כמו וידאר לא באמת שרד פה יותר מדי, זה פשוט לא עובד ופיירו הוא חיה די נדירה בנוף.
פלט הוא מאוד טכני לגודלו, לכן גם הוא הצליח.
אני חושב שאחת הסיבות שפקהראט כבש רק 10-11 שערים... היא כי פשוט היינו קבוצה פחות טובה באליפות השלישית.
אם פקהארט היה מגיע עונה לפני(נגיד במקום לוסיו), כשהיה לנו את בוזגלו(ולא קואנקה), מיגל בשיא, הובאן... לדעתי היה עובר את ה 20 שערים.
היינו מפלצות.
אם פקהארט היה מגיע עונה לפני(נגיד במקום לוסיו), כשהיה לנו את בוזגלו(ולא קואנקה), מיגל בשיא, הובאן... לדעתי היה עובר את ה 20 שערים.
היינו מפלצות.
פקהארט היה החלוץ הכי טוב שהגיע אלינו בעיניי.
היה לו הכול, גם משחק רגל וטכניקה.
הוא נתן רק 10-11 שערים למרות מיעוט דקות,
ואם אני מבין נכון את מה שכתב דודו השחרור שלו גם לא היה ממש מקצועי אח"כ יותר קפריזי.
אין שחקן שיותר הצטערתי לשמוע ששוחרר
היה לו הכול, גם משחק רגל וטכניקה.
הוא נתן רק 10-11 שערים למרות מיעוט דקות,
ואם אני מבין נכון את מה שכתב דודו השחרור שלו גם לא היה ממש מקצועי אח"כ יותר קפריזי.
אין שחקן שיותר הצטערתי לשמוע ששוחרר
רק אהבה תנצח...
- Melikson24
- Title: CrazyRed
כלפי מספר שהיה היום אימון בוקר ב9
ויהיה גם אימון ערב
שואל ברצינות, לא בקטע רע
גם אצל ברדה היו אימונים כפולים?
ויהיה גם אימון ערב
שואל ברצינות, לא בקטע רע
כןMelikson24 כתב: ↑14 יולי 2024, 12:28כלפי מספר שהיה היום אימון בוקר ב9
ויהיה גם אימון ערב
שואל ברצינות, לא בקטע רע
וגם מחנה אימון של 12 ימים
בטח הם חוששים שהאימון בערב יפוצץ מה"התלהבות" של הקהל... אז עשו אימון בוקר
נראה שההבדל בינהם שאצל ברדה לא ״הדליפו״ שהאימונים ברמה גבוהה , ואימונים כפולים וכאלה .
- ForeverRed
גם כשברדה התחיל היו דיווחים כאלה.
אין מה להתרגש.
אין מה להתרגש.
האמת זוכר יותר אצל רוני לוי , אבל זה היה בבירור בזמנו כי יש לו הרבה חברים בתקשורת שמייחצנים אותו.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
גם שילמנו לו לא מעט כסף (בסביבות 200 אלף) במסגרת אותו שחרור.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
חיינו אז באופורייה של כמה הצלחות רכש עם הרבה מזל והטוב כבר לא הספיק.Sir Alex Ferguson כתב: ↑15 יולי 2024, 18:44גם שילמנו לו לא מעט כסף (בסביבות 200 אלף) במסגרת אותו שחרור.
הייתה למישהוא תחושה שאפשר להביא שחקן יותר טוב בפחות כסף... תחושה שלצערי לא נעלמה עד היום. כל הרכש של חלוצים אחריו הצדיק את האימרה "זול בסוף מאד מאד יקר".
א. לא כולם חשבו שנכון לשחרר.
ב. לא תופתע לגלות שמי שצעק לשחרר אלה אותם אנשים שמעבירים פה ביקורת על כל אפצי
ב. לא תופתע לגלות שמי שצעק לשחרר אלה אותם אנשים שמעבירים פה ביקורת על כל אפצי
רק אהבה תנצח...