אנדרה פוקו חתם לשנתיים
- ForeverRed
Re: אנדרה פוקו חתם לשנתיים
רק אני לא מתבאס עליו?
עשה לנו טובה.
עשה לנו טובה.
נראה לי שכן
מה יבוא במקום בחייאת? המעט אתלטיות שהייתה נעלמה. מה נשאר? עודעונה על הברך של גורדנה ואליאס? בריירו?
לגמרי.
בחלק האחרון של העונה ירד לי לגמרי ממנו. נמאס לראות שחקנים עם אלרגיה לכדור.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
פירסם עדכון שכן ענה ורצה להצטרף למחנה אימונים אבל קוז׳וק החליט שבגלל שהיה בנתק הוא לא רוצה שימשיך ועכשיו השאלה כמה יפצו אותו (פחות מבין את משחקי הכבוד האלה, בטח במצב הביטחוני הנוכחי, אם נראה נכונות להגיע היו צריכים להגיד לו לבוא אם מחזיקים ממנו מקצועית).Melikson24 כתב: ↑25 יוני 2024, 09:52כלפי מפרסם שפוקו לא עונה לאנשי המועדון ולא ברור אם יגיע לפתיחת העונה.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- Melikson24
- Title: CrazyRed
מצוין. זה לא בית זונות פה.
עד שיגיע המחנה יסתיים.
עד שיגיע המחנה יסתיים.
- ForeverRed
חושב שדווקא צריך להעריך את זה.Sir Alex Ferguson כתב: ↑03 יולי 2024, 12:07פירסם עדכון שכן ענה ורצה להצטרף למחנה אימונים אבל קוז׳וק החליט שבגלל שהיה בנתק הוא לא רוצה שימשיך ועכשיו השאלה כמה יפצו אותו (פחות מבין את משחקי הכבוד האלה, בטח במצב הביטחוני הנוכחי, אם נראה נכונות להגיע היו צריכים להגיד לו לבוא אם מחזיקים ממנו מקצועית).
אחת הבעיות של ברדה שלא ידע להעמיד שחקנים במקום.
זה לא קייטנה פה.
נו בחיאת
שיגיעיקבל קנס
נראה לי מחפשים איך לצמצם עוד ועוד
שיגיעיקבל קנס
נראה לי מחפשים איך לצמצם עוד ועוד
+10ForeverRed כתב: ↑03 יולי 2024, 12:32חושב שדווקא צריך להעריך את זה.
זה לא קייטנה פה.
אני מדבר פה מלא על התנהלות שצריכה להשתנות, ושינויים קטנים כמו אימון כפול שלא שמעתי על זה הרבה זמן כאן הם מבורכים כשרוצים להעמיד קבוצה מקצועית בכושר וחזקה פיזית.
זה כן שם בשאלה את ההתמודדות שלו מול כוכבים שיעשו פוזות כמו חטואל ויוספי. אשכרה אין לנו עוד "שמות" חוץ מהם.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
זה חד משמעית נכון. השאלה היא מה נעשה עם הקישור, כרגע יש שם שחקן הרכב אחד עם ברך אחתForeverRed כתב: ↑03 יולי 2024, 12:32חושב שדווקא צריך להעריך את זה.
זה לא קייטנה פה.
- Melikson24
מה נעשה?יגיע עוד רכש לקישור אל תדאג לא נישאר עם גורדנה ואליאס.
לא חייב לנסות להיות אבו עלי ןבגלל מה שעשה להעיף מהקבוצה , אפשר לשמור על משמעת קשוחה ולקנוס בסכום רציני שהוא לא יחשוב על זה שוב בפגרה הבאה שהוא יטוס לחופשה.
אין לנו פריבילגיה לוותר על שחקן כמוהו.
אין לנו פריבילגיה לוותר על שחקן כמוהו.
- Melikson24
על מה אתם מדברים?הוא לא "איחר". הוא הבריז ממחנה אימונים(!).
קוזוק מאמן צעיר שנכנס לנעליים של אגדת מועדון. אפשר להבין את זה שהוא לא יבליג על עברת המשמעת הראשונה שלו.
לגבי פוקו, הוא נעלם למועדון במשך תקופה, כשגם לפני כן בכל פעם שהוא היה צריך לחזור מחופשה/פגרה זה נמרח ונמרח. בסוף זה לא חוג וזה לא שהוא במעמד מקצועי שמאפשר לו לזרוק ככה.
לגבי פוקו, הוא נעלם למועדון במשך תקופה, כשגם לפני כן בכל פעם שהוא היה צריך לחזור מחופשה/פגרה זה נמרח ונמרח. בסוף זה לא חוג וזה לא שהוא במעמד מקצועי שמאפשר לו לזרוק ככה.
ברמת העיקרון אתה צודק ובמצב רגיל הייתי תומך באפשרות של להעיף אבל צריך להתחשב בתמונה הגדולה ובאלטרנטיבות.
כרגע יש כל כך הרבה עבודה בקבוצה והוא לא בדיוק זר למקצוע, תוסיף את המלחמה ואת מדיניות התשלומים של המועדון - הסבירות שיגיע משהו דומה ברמתו לא מעודדת בכלל.
אין פה קריאה חד משמעית מצידי להשאיר אבל כן צריך לנשום ולחשוב לשם שינוי