יש ממשלה
Re: יש ממשלה
והוא גם מדבר עם הידיים ושותה ערק במקום בורבון
הוא גם שומע זוהר במקום בטהובן.
עם קצת אימונים הוא יוכל לדבר גם עם הרגליים.
אם אתה חושב שזה הייצוג הכי טוב לתפיסות העולם הימניות (נניח) אז הרף שלך מנבחרי ציבור נמוך מאוד.
במדינה מתוקנת האיש הזה לא מתמנה למנהל סופר שכונתי.
- ForeverRed
באמת חבל שלא חיכו ברגליים מפושקות ובמחיאות כפיים בזמן שבן גביר, לוין רוטמן וביבי הופכים את ישראל למדינת עולם שלישי, בלי הפרדת רשויות, עם מינויים של אפסים מקורבים בלי שום מעצורים ועם ניהול כמו הפרצוף של דודי אמסלם אחרי דרינק מבקבוק ערק שהכין אבא של מירי רגב.ForeverRed כתב: ↑01 יולי 2024, 12:10למה לתת לאחרים קרדיט שעבדת עליו כל כך קשה?
הבטחתם לשרוף את המדינה. במקרה הטוב הוספתם שמן למדורה, במקרה הרע שרפתם על מלא.
אני מבין שהממשלה הזאת לא מבינה מהי אחריות ומה ההבדל בין נבחרי ציבור לאזרחים. חבל שגם תומכיה לא מבינים.
בינתיים החטופים אוכלים את עצמם כבר תשעה חודשים בשבי ויש אין סוף משפחות שכולות שהתולעים אוכלות את הגופות של הבנים שלהן.
יש אנשים שנפתחו להם העיניים רק אחרי שהם נפגעו ישירות. יש כאלו שלא. שבתאים שרק מכות חשמל יעזרו להם. אולי.
הידד למר בטחון על ההישגים המרשימים בשנה האחרונה.
מנהל שיפא ושאר הנוחבות מוסרים ד"ש ותודה על ההקלה בתנאים, לא יכלו בלעדיכםאריאל2 כתב: ↑01 יולי 2024, 22:52באמת חבל שלא חיכו ברגליים מפושקות ובמחיאות כפיים בזמן שבן גביר, לוין רוטמן וביבי הופכים את ישראל למדינת עולם שלישי, בלי הפרדת רשויות, עם מינויים של אפסים מקורבים בלי שום מעצורים ועם ניהול כמו הפרצוף של דודי אמסלם אחרי דרינק מבקבוק ערק שהכין אבא של מירי רגב.
אני מבין שהממשלה הזאת לא מבינה מהי אחריות ומה ההבדל בין נבחרי ציבור לאזרחים. חבל שגם תומכיה לא מבינים.
וגם הרשות מודה על שלא מונעים ממנה לשלם למחבלים שרוצחים אותנו
לדבר איתך זה קצת כמו לדבר עם לוח מחיק אבל אנסה בכל זאת.
שים לב שכל מילה שמודגשת מייצגת את הממשלה שאתה תומך בה ואת מי שאחראי על הדברים שאתה מלין עליהם.
מנהל שיפא היה בכלא רגיל. האחריות על תנאיו ועל תנאי שאר האסירים היא של הממשלה (הרשות המבצעת).
את הנוחבות ממשלת ישראל מוזמנת להעמיד לדין ולהוציא להורג. זה גם הפתרון העדיף לדעתי.
עד אז שיתנו להם את המינימום שנדרש. יש מחלוקת מהו המינימום הזה. מי שחושב שהמדינה לא עומדת בו יכול לפנות לבקש סעד מבית המשפט.
(גם) בשביל זה יש בית משפט.
הכספים לרשות עוברים או לא בהחלטה של הממשלה. כן זו שאתה תומך בה.
מה הרשות עושה עם הכסף שישראל מעבירה זה עניין שלה. ממשלת ישראל יכולה לא להעביר לרשות כסף וכך לא יהיה מימון למשפחות מחבלים.
אז מה גילינו? שהחשמל לעזה, הסיוע שנכנס לשם בלי הפסקה, הכסף לחמאס, שחרור מחבלים, תנאי מחבלים, כספים לרשות וכו' הם באחריות הדרג המדיני.
הצבא, שב"ס וכו' הם המבצעים.
אתה תומך בדרג המדיני ומתלונן על מי שמבצע את החלטות הדרג המדיני.
נערך לאחרונה על ידי אריאל2 ב 02 יולי 2024, 14:48, נערך 2 פעמים בסך הכל.
מעניין שמר בטחון עוד לא ביטל את הסכמי אוסלו ואפילו תמך בהמשך שלהם.
לא שמעתי על תומך אוסלו אחד ששינה את דעתו בעקבות הטרור. להיפך. על תומכי נתניהו ששינו את דעתם כלפיו אחרי הטבח שקרה במשמרת שלו ובאחריותו שמעתי.
אוסלו ניסה ליצור הפרדה בין ישראל לרשות.
מי שרוצה לחיות בתוכם ערב רב של דעאשים יכול לגור בקרית ארבע. רוב העם אני מניח שיוותר על התענוג.
וואו כמה דמגוגיה או נאיביות לא יודע......אריאל2 כתב: ↑02 יולי 2024, 14:42לדבר איתך זה קצת כמו לדבר עם לוח מחיק אבל אנסה בכל זאת.
שים לב שכל מילה שמודגשת מייצגת את הממשלה שאתה תומך בה ואת מי שאחראי על הדברים שאתה מלין עליהם.
מנהל שיפא היה בכלא רגיל. האחריות על תנאיו ועל תנאי שאר האסירים היא של הממשלה (הרשות המבצעת).
את הנוחבות ממשלת ישראל מוזמנת להעמיד לדין ולהוציא להורג. זה גם הפתרון העדיף לדעתי.
עד אז שיתנו להם את המינימום שנדרש. יש מחלוקת מהו המינימום הזה. מי שחושב שהמדינה לא עומדת בו יכול לפנות לבקש סעד מבית המשפט.
(גם) בשביל זה יש בית משפט.
הכספים לרשות עוברים או לא בהחלטה של הממשלה. כן זו שאתה תומך בה.
מה הרשות עושה עם הכסף שישראל מעבירה זה עניין שלה. ממשלת ישראל יכולה לא להעביר לרשות כסף וכך לא יהיה מימון למשפחות מחבלים.
אז מה גילינו? שהחשמל לעזה, הסיוע שנכנס לשם בלי הפסקה, הכסף לחמאס, שחרור מחבלים, תנאי מחבלים, כספים לרשות וכו' הם באחריות הדרג המדיני.
הצבא, שב"ס וכו' הם המבצעים.
אתה תומך בדרג המדיני ומתלונן על מי שמבצע את החלטות הדרג המדיני.
כמה פשוט וקל מה שתיארת
אפשר לבחור בך לראשות ממשלה?
כמובן שהדרג המדיני שחזר פה כל כך הרבה פעמים אפילו לא עודכן ערב ה7/10- איך שלא תסובב את זה לא סופרים אותו
נשאל שאלה אחרת
בעיניך זה הגיוני שרשות פלסטינית תעתור לבית משפט ישראלי?
שאר הדברים נמחקו לי.....לוח וזה
יש לי המון ביקורת על מר בטחון....תתפלאאריאל2 כתב: ↑02 יולי 2024, 14:46מעניין שמר בטחון עוד לא ביטל את הסכמי אוסלו ואפילו תמך בהמשך שלהם.
לא שמעתי על תומך אוסלו אחד ששינה את דעתו בעקבות הטרור. להיפך. על תומכי נתניהו ששינו את דעתם כלפיו אחרי הטבח שקרה במשמרת שלו ובאחריותו שמעתי.
אוסלו ניסה ליצור הפרדה בין ישראל לרשות.
מי שרוצה לחיות בתוכם ערב רב של דעאשים יכול לגור בקרית ארבע. רוב העם אני מניח שיוותר על התענוג.
זה שתומכי אוסלו לא שינו את דעתם זה בדיוק מה שתיארת בהודעה קודמת, רק פגיעה פיזית מאותם ערבים או מכושת חשמל אולי יועילו וגם זה לא בטוח
קצת מישיחי החלום של אוסלו
רוב העם כבר מבין מה שהקומץ של אוסלו עוד לא הבין, או הם או אנחנו ובמוקדם או במאוחר כולם יבינו ומי שלא כנרה ימצא את מותו ע"י אותו ערב רב
תומכי אוסלו צריכים להתפקח אין ספק (לדעתי בחלקו הגדול זה כבר קרה) , תומכי ביבי צריכים להתפקח ולהבין שהוא שמאלן ואין לנו עתיד איתו.שיש כתב: ↑02 יולי 2024, 15:17יש לי המון ביקורת על מר בטחון....תתפלא
זה שתומכי אוסלו לא שינו את דעתם זה בדיוק מה שתיארת בהודעה קודמת, רק פגיעה פיזית מאותם ערבים או מכושת חשמל אולי יועילו וגם זה לא בטוח
קצת מישיחי החלום של אוסלו
רוב העם כבר מבין מה שהקומץ של אוסלו עוד לא הבין, או הם או אנחנו ובמוקדם או במאוחר כולם יבינו ומי שלא כנרה ימצא את מותו ע"י אותו ערב רב
כשזה יקרה דברים יראו אחרת במדינה.