אליניב ברדה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

Re: אליניב ברדה

שליחה על ידי yedidel »

אפשר לייצר שיח על ברדה שהוא לא שחור או לבן.
אפשר לייצר שיח על אלונה שהוא לא שחור ולבן.
אלה שני דיונים נפרדים.

יש לאלונה יתרונות וחסרונות שנראה לי ש95% פה מסכימים עליהם.
במדינת כדורגל אידיאלית הבעלים צריכים להראות יותר מהשקעה כספית וגם דרך וחזון כי עומדים בתור רוכשים להחליף אותם בריאל או ביונייטד או בנאפולי.

אבל אנחנו בישראל. אז פרופורציות

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

yedidel כתב:
11 יוני 2024, 11:37
אפשר לייצר שיח על ברדה שהוא לא שחור או לבן.
אפשר לייצר שיח על אלונה שהוא לא שחור ולבן.
אלה שני דיונים נפרדים.

יש לאלונה יתרונות וחסרונות שנראה לי ש95% פה מסכימים עליהם.
במדינת כדורגל אידיאלית הבעלים צריכים להראות יותר מהשקעה כספית וגם דרך וחזון כי עומדים בתור רוכשים להחליף אותם בריאל או ביונייטד או בנאפולי.

אבל אנחנו בישראל. אז פרופורציות
אני ממש לא מתכוון להנמיך דרישות ממנה כבעלים ומנהלת של הארגון שנקרא הפועל באר שבע רק כי ״אין אף אחד אחר״, האיום הזה שלה כבר נמאס מזמן

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

dor69 כתב:
11 יוני 2024, 13:16
אני ממש לא מתכוון להנמיך דרישות ממנה כבעלים ומנהלת של הארגון שנקרא הפועל באר שבע רק כי ״אין אף אחד אחר״, האיום הזה שלה כבר נמאס מזמן
זה לא איום זו המציאות.
על אף כל המגרעות החלופות גרועות יותר.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

ReDo כתב:
11 יוני 2024, 13:28
זה לא איום זו המציאות.
על אף כל המגרעות החלופות גרועות יותר.
לא רלוונטי, זה לא אומר שהפועל באר שבע צריכה להיות חוג

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

dor69 כתב:
11 יוני 2024, 13:50
לא רלוונטי, זה לא אומר שהפועל באר שבע צריכה להיות חוג
מסכים איתך לגמרי.
אבל נקודת המוצא של כל דיון, בעיניי, היא שלמרות שהמצב רחוק מלהיות מושלם, הוא גם רחוק באותה מידה מלהיות קטסטרופה כמו שנוטים לצייר פה. כמו שנכתב פה לא מעט,
למעט שתי קבוצות בארץ, כל השאר היו מתחלפות איתך בשניה.

בחיי הקצרים למדתי שלומדים להעריך את היתרונות של משהו רק שהוא כבר לא נמצא. כבני אדם, אנחנו די מהר מתרגלים ומסתגלים ולוקחים את הדברים הטובים כמובן מאליו. תמיד יותר קל להתמקד במה שאין.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

ReDo כתב:
11 יוני 2024, 17:07
מסכים איתך לגמרי.
אבל נקודת המוצא של כל דיון, בעיניי, היא שלמרות שהמצב רחוק מלהיות מושלם, הוא גם רחוק באותה מידה מלהיות קטסטרופה כמו שנוטים לצייר פה. כמו שנכתב פה לא מעט,
למעט שתי קבוצות בארץ, כל השאר היו מתחלפות איתך בשניה.

בחיי הקצרים למדתי שלומדים להעריך את היתרונות של משהו רק שהוא כבר לא נמצא. כבני אדם, אנחנו די מהר מתרגלים ומסתגלים ולוקחים את הדברים הטובים כמובן מאליו. תמיד יותר קל להתמקד במה שאין.
המצב ביחס למה שהוא אמור להיות באמת לא טוב, אתם תמיד מתעלמים מהעובדה הפעוטה שאין מי שיוריד אותנו מהשלישייה הראשונה גם בעונת בלהות כמו האחרונה כך שזו לא הצלחה אלא פשוט ברירת מחדל.
אני מתמקד בנקודות לשיפור כי הן כאלה - נקודות שדורשות שיפור. כמה היו מתחלפים איתי? זה ממש לא רלוונטי. אני לא מסתכל למטה ולא אחורה. אנחנו די קרובים לרצפת הפוטנציאל ביחס למה שהיה אפשר לבנות ולמנף פה בעשור האחרון והדבר הזה ראוי לקבל יחס ומקום לשיח הרבה יותר מאיזה מאמן מגיע או איזה זר יעזוב או יחתום.

המבט שלי מכוון למעלה והכיוון הוא קדימה, רק קדימה. כל מי ומה שמפריע למועדון להתקדם יקבל ביקורת נוקבת נון סטופ ולא מעניין אותי מה היה פה פעם ומה קורה לאחרים. כל עוד נמשיך להתעלם מהבעיות הגדולות הרגרסיה תמשיך ותחריף

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

אי אפשר לנתק אחד מהשני.
זאת אלונה, הפוטנציאל גבוה בזכותה.
המימוש נמוך בגללה.
אפשר לבקר, אבל לא ברור לי השיח הזה שמרמז שהיא יכולה ללכת.

אתם מעדיפים מישהו שימצה מקסימום מהפוטנציאל שלנו אבל עדיין התקרה שלו תהיה הרצפה שלנו עם אלונה?

זאת אלונה לטוב ולרע.
אני מעדיף את היתרונות שלה למרות החסרונות.
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
שיש
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי שיש »

nitsande כתב:
11 יוני 2024, 19:19
אי אפשר לנתק אחד מהשני.
זאת אלונה, הפוטנציאל גבוה בזכותה.
המימוש נמוך בגללה.
אפשר לבקר, אבל לא ברור לי השיח הזה שמרמז שהיא יכולה ללכת.

אתם מעדיפים מישהו שימצה מקסימום מהפוטנציאל שלנו אבל עדיין התקרה שלו תהיה הרצפה שלנו עם אלונה?

זאת אלונה לטוב ולרע.
אני מעדיף את היתרונות שלה למרות החסרונות.
אנשים רוצים אלונה ורוצים שתשתפר זה הכל
בואו נלחץ על רוביק שיגדיל את טרנר עדיף

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

שיש כתב:
11 יוני 2024, 20:19
אנשים רוצים אלונה ורוצים שתשתפר זה הכל
בואו נלחץ על רוביק שיגדיל את טרנר עדיף
עם זה אין בעיה, ביקורת זה דבר טוב.

אבל הדברים שנכתבים יש להם רק מטרה אחת, לשפוך את התינוק עם המים.

ראה ערך:
Sir Alex Ferguson כתב:
10 יוני 2024, 22:37
אלונה קיבלה מהפועל באר שבע והעיר באר שבע לא פחות משנתנה.
לא מדבר רק על פרסום, כמעט כניסה לפוליטיקה, תארים ופרסים, הוקרה, כבוד, מוניטין והכרה בכל בית בישראל.
גם מבחינה אישית הגשימה חלום להיות בעלים של קבוצת כדורגל, לנהל גוף כדורגל ולהיות בצומת קבלת ההחלטות של ההתאחדות והכדורגל הישראלי, והכל במועדון עם קהילה גדולה שעוטפת אותו ונותנת לה חום ואהבה שאפילו שחר וגולדהאר לא קיבלו.

אף אדם לא נשאר בעלים של מועדון כדורגל כל כך הרבה שנים, בטח ברמות האלה, אם הוא לא מפיק מזה באופן אישי אושר, סיפוק, הגשמה עצמית, תהילה, כבוד, כוח ותמורה הולמת להשקעה שלו.

אלונה לא הולכת כי טוב לה כאן, היא אוהבת לנהל, אוהבת לקבוע, אוהבת את הכדורגל וגם להיות חלק מקבלות ההחלטות המקצועיות, ואוהבת את המיתוג ולהיות בעלים של מועדון כדורגל.
כמו שאתם לא הייתם מחליפים אותה באיזה אבי לוזון או שרצקי או בן זקן, גם היא לא הייתה מחליפה את באר שבע, הקהל והקהילה כאן בשביל אלה של מכבי פתח תקווה, אשדוד או קריית שמונה.
dor69 כתב:
11 יוני 2024, 13:16
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

nitsande כתב:
11 יוני 2024, 20:42

ראה ערך:
מה לא נכון במה שכתבתי?
כשכותבים כאן שבמקום אלונה הם היו עוזבים את המועדון הקיץ ומתעלמים מהסיבות למה אלונה קנתה את המועדון, למה היא עדין כאן ולמה היא זוכה כבעלים אז חשוב לציין שאלונה קיבלה ומקבלת המון מהיותה הבעלים של הפועל באר שבע.

אם ביקורת זה דבר טוב למה אתם מנסים להשתיק אותה בכל הזדמנות?
מה מהדברים שנכתבו בקיץ לא היו נכונים?
אתם בהודעות שלכם מודים שהביקורת נכונה אבל מוסיפים שזאת אלונה אלה החסרונות שלה ולכן לא מעניין מה תעשה ואיך היא תפעל ואיזה טעויות תעשה כי זאת היא אז גם למעשה לטענתכם אין טעם להעביר ביקורת בונה…
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

Sir Alex Ferguson כתב:
11 יוני 2024, 22:10
מה לא נכון במה שכתבתי?
כשכותבים כאן שבמקום אלונה הם היו עוזבים את המועדון הקיץ ומתעלמים מהסיבות למה אלונה קנתה את המועדון, למה היא עדין כאן ולמה היא זוכה כבעלים אז חשוב לציין שאלונה קיבלה ומקבלת המון מהיותה הבעלים של הפועל באר שבע.

אם ביקורת זה דבר טוב למה אתם מנסים להשתיק אותה בכל הזדמנות?
מה מהדברים שנכתבו בקיץ לא היו נכונים?
אתם בהודעות שלכם מודים שהביקורת נכונה אבל מוסיפים שזאת אלונה אלה החסרונות שלה ולכן לא מעניין מה תעשה ואיך היא תפעל ואיזה טעויות תעשה כי זאת היא אז גם למעשה לטענתכם אין טעם להעביר ביקורת בונה…
משה אתה צודק בכל מה שכתבת, רק שהארסיות והציניות בעיניי לא במקום.

אתה מבין כמוני וכמו רוב הפורום שאלונה משקיעה המון כסף מכיסה,
היא לא רוצה ולא הוגן לדרוש ממנה יותר.

אנחנו יודעים שהיא לא משקיעה מספיק במחלקת נוער ובתשתיות לעתיד, היא לא מאמינה בזה, אפשר לבקר אבל אי אפשר להכריח אותה לשנות את דעתה.

די ברור שהיא מעדיפה להביא 3 שחקנים במסגרת התקרת שכר שהגדירה ולא אחד שיפרוץ אותה, ואי אפשר להכריח אותה לפרוץ אותה.

לכולם ברור שכוורת מקצועית רחבה יותר תעזור למועדון להיות יותר מקצועי, אבל היא לא חושבת שנכון להרחיב את הכוורת יתר על המידה.

אפשר עד מחר להצביע על החסרונות בניהול שלה, אי אפשר לצפות שהיא בהכרח תשנה את מנהגיה ואי אפשר לכתוב שאם היא לא מוכנה לשנות היא יכולה ללכת.

זאת הכלה
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
4 לב אדום
Title: CrazyRed

שליחה על ידי 4 לב אדום »

לא יודע איך הטופיק הזה התרחב מנושא אחד למיליון ואחת נושאים .
יש המון דברים לשפר במועדון והמון ביקורת שלא קשורים בשום צורה לסיום עבודתו של ברדה במועדון .

יש המון דעות לכאן או לכאן .
כולם כאן חושבים שלא נעשה מספיק כדי לשפר את המעטפת ( או שהמשאבים לא מוקצים בצורה נכונה ) גם אם יש שיפור ( ויש שיפור ) .
כולם כאן גם מוכיחים כמה הצלחת המועדון נמצאת בנשמתם והכאב הוא אמיתי ואותנטי .
אבל לחפש אשמים זו לא הדרך . האשמה לא מתקנת כלום .
ניהול קבוצת כדורגל זה גם לא מדעים מדוייקים .
זה לא שתכניס בצק לתנור ותצא חלה .
ולא להתבלבל - ביקורת והאשמה הם 2 דברים שונים .

אולי אני קצת תמים אבל אפשר לנסות לארגן מפגש עם אלונה , או איזה מכתב פתוח , יש המון אוהדים מוכשרים מכל מיני תחומים שישמחו לסייע מקצועית ( אם זה במחלקת המדיה שעשתה קפיצת מדרגה אבל זה עדיין לא טופ , אם זה בשיווק ומכירת כרטיסים , אם זה בבניית אסטרטגיה להגדלת בסיס האוהדים שלנו בכל רחבי הארץ ... )
יש המון עצות שלאו דווקא מחייבות השקעה גדולה .
אלה דברים שצריך לדבר עליהם . להיות יצירתי .
לסייע למועדון להצליח יותר במסגרת מה שקיים .
זו מטרת העל שלנו .
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

nitsande כתב:
11 יוני 2024, 20:42

ראה ערך:
אתה מציג את זה מנותק מקונטקסט, זה נכתב בתגובה לאווירת ה״זה מה יש והיא לא רוצה להשתנות אז צריכים לקבל את זה״
אז באמת מצטער אבל אני לא מקבל את הגישה הזאת. היא קנתה את הפועל באר שבע אבל לא קנתה גם את הזכות שלי לבקר אותה ואת הדרך שלה לנהל את הפועל באר שבע.

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

dor69 כתב:
12 יוני 2024, 13:26
אתה מציג את זה מנותק מקונטקסט, זה נכתב בתגובה לאווירת ה״זה מה יש והיא לא רוצה להשתנות אז צריכים לקבל את זה״
אז באמת מצטער אבל אני לא מקבל את הגישה הזאת. היא קנתה את הפועל באר שבע אבל לא קנתה גם את הזכות שלי לבקר אותה ואת הדרך שלה לנהל את הפועל באר שבע.
ואתה (לא ספציפי) לא קנית את הזכות לגרש אותה מפה עם ביקורת ארסית (לא טוען שזה מה שאתה עושה),
שוב זה בסדר לבקר, השאלה איך ועל מה.
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

nitsande כתב:
12 יוני 2024, 06:54
משה אתה צודק בכל מה שכתבת, רק שהארסיות והציניות בעיניי לא במקום.

אתה מבין כמוני וכמו רוב הפורום שאלונה משקיעה המון כסף מכיסה,
היא לא רוצה ולא הוגן לדרוש ממנה יותר.

אנחנו יודעים שהיא לא משקיעה מספיק במחלקת נוער ובתשתיות לעתיד, היא לא מאמינה בזה, אפשר לבקר אבל אי אפשר להכריח אותה לשנות את דעתה.

די ברור שהיא מעדיפה להביא 3 שחקנים במסגרת התקרת שכר שהגדירה ולא אחד שיפרוץ אותה, ואי אפשר להכריח אותה לפרוץ אותה.

לכולם ברור שכוורת מקצועית רחבה יותר תעזור למועדון להיות יותר מקצועי, אבל היא לא חושבת שנכון להרחיב את הכוורת יתר על המידה.

אפשר עד מחר להצביע על החסרונות בניהול שלה, אי אפשר לצפות שהיא בהכרח תשנה את מנהגיה ואי אפשר לכתוב שאם היא לא מוכנה לשנות היא יכולה ללכת.

זאת הכלה

ואתה צריך להבין שאין ואקום בחיים.
עזוב אותנו כאן בקהילה שלנו, מה אנחנו כבר עושים? כותבים בפורום סגור של כמה עשרות כותבים ומאות קוראים?
בסוף כשאתה מתעלם ממשהו או מנסה להדחיק אותו או לעוות את המציאות כפי שאחרים כאן עושים, לא רק שאתה לא פותר את הבעיה, אלא אתה מגדיל ומעצים אותה, כי עם הזמן (בטח במועדון כמו שלנו שאין הידברות בין המועדון לקהל וגם בין המועדון לתקשורת) הדברים נצברים לאט לאט עד שהם מגיעים לנקודת רתיחה והכל מתפוצץ.
כל מי שכותב כאן ומעביר כאן ביקורת עושה את זה מתוך אהבה ודאגה למועדון, ומתוך רצון לא להגיע לאותו פיצוץ שממנו כולם יפסידו.
בסוף אנחנו בסך הכל פורום באינטרנט, ומה שנכתוב או לא נכתוב כאן לא ישנה את המציאות, מה שישנה את המציאות זה הניהול והגישה של אלונה, ואני שוב כותב, אפשר לטמון את הראש בחול עד מחר, אפשר לכתוב עד מחר "זאת הכלה" או במילים אחרות לא משנה מה היא תעשה זה מה שיש, אבל אתם צריכים להבין שאם הניהול והגישה לא ישתנו, בסוף זה יתפוצץ לנו במציאות, ולא כי אני רוצה את זה, ולא כי אני כותב את זה כאן בפורום, אלא כי כמו שאני כותב תמיד את המציאות אי אפשר לשקר...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

שלח תגובה