אליניב ברדה
- Melikson24
- Title: CrazyRed
Re: אליניב ברדה
ואי ואי
איזה פסיכוזה
איזה פסיכוזה
- Melikson24
- Title: CrazyRed
נו, אם אתה אומר.
אני חושב שאתם מוכיחים יפה מאוד לשאר חברי הפורום למי אכפת מהמועדון ומי שורף אותו ממניעים כאלה ואחרים.
אני חושב שאתם מוכיחים יפה מאוד לשאר חברי הפורום למי אכפת מהמועדון ומי שורף אותו ממניעים כאלה ואחרים.
אז בוא נפזר רעל 24/7, נצייר את אלונה כאישה רעה שאוי אוי אוי פגעה בשירצקי ולוזון כאילו הם מעניינים את הביצה, וכל שחקן רכש שיגיע לפה יתקבל בברכה בפייסבוק עם תגובות כמו ״גועל נפש״, ״חלטורה״, ״מי זה בכלל״, ״קיץ ארור״... (אלו תגובות שניתן למצוא בפוסט על החתמת גורדין)ForeverRed כתב: ↑10 יוני 2024, 21:58לא לכולם יש זיכרון קצר.
לא כולם צבועים כמו מזכ״ל האו״ם, יום אחד מגנים וביום שאחרי פותחים 300 נושאים חדשים ומנהלים דיונים ״מקצועיים״ שמטרתם להשתיק את הביקורת בדרך ״אלגנטית״.
יש הרבה כעס, חלקו הצטבר לאורך שנים ומתחיל לצאת עכשיו. מי שמצפה שזה יעלם ברגע הוא מנותק וצבוע. ההחתמה היא אחלה כשלעצמה, אבל כל פוסט של המועדון הוא פלטפורמה לאנשים נטולי קול לפרוק את התסכול שלהם וזאת התוצאה. אם היה שיח אמיתי וכנה, אוזן קשבת ורצון לשנות ולשפר, דברים היו נראים אחרת.
זה 100% יביא לשינוי עמוק ומהותי במועדון ולשיח כנה מול האוהדים.
בכנות אם אני הייתי בעל בית ששם יותר מ-200 מיליון על קבוצה ובונה את תור הזהב בהיסטוריה של המועדון ובסוף בגלל כמה עונות לא הכי טובות הקהל היה מצייר אותי כבעלים סוג ז
לא רק שלא הייתי מייצר איתו שיח גם הייתי טורק לו את הדלת בפנים.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
ברור, אנחנו שמצפים לאמירת האמת, לשקיפות, לכיבוד סמלים שהחלק שלהם בהצלחות שלנו ב-11 השנים האחרונות לא פחותים בכלום מזאת של הבעלים, להסקת מסקנות אחרי שנים של טעויות ועמידה במקום ואפילו הליכה אחורה, לנו לא אכפת מהמועדון, בעוד מי שתומך בשקרים, באי הסקת מסקנות, בספינים על חשבון הקהל והסמלים הכי גדולים כאן, הוא זה שדואג לטובת המועדון. ברור. ברור.
נ.ב
אנחנו נמשיך להציב מראה ולשקף את המציאות. רק שלא תתבלבלו, אנחנו לא קובעים מה היא ואיך היא תראה, יש רק אחת שהצעדים והמעשים שלה יקבעו ויעצבו את המציאות.
בסוף אנחנו בסך הכל כותבים את הדעה שלנו בפלטפורמה של אוהדים, בניגוד לאלונה שההחלטות שלה הם שבסופו של דבר יקבעו לאן העונה והמועדון ילך.
נ.ב
אנחנו נמשיך להציב מראה ולשקף את המציאות. רק שלא תתבלבלו, אנחנו לא קובעים מה היא ואיך היא תראה, יש רק אחת שהצעדים והמעשים שלה יקבעו ויעצבו את המציאות.
בסוף אנחנו בסך הכל כותבים את הדעה שלנו בפלטפורמה של אוהדים, בניגוד לאלונה שההחלטות שלה הם שבסופו של דבר יקבעו לאן העונה והמועדון ילך.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
אלונה קיבלה מהפועל באר שבע והעיר באר שבע לא פחות משנתנה.Itay כתב: ↑10 יוני 2024, 22:20אז בוא נפזר רעל 24/7, נצייר את אלונה כאישה רעה שאוי אוי אוי פגעה בשירצקי ולוזון כאילו הם מעניינים את הביצה, וכל שחקן רכש שיגיע לפה יתקבל בברכה בפייסבוק עם תגובות כמו ״גועל נפש״, ״חלטורה״, ״מי זה בכלל״, ״קיץ ארור״... (אלו תגובות שניתן למצוא בפוסט על החתמת גורדין)
בכנות אם אני הייתי בעל בית ששם יותר מ-200 מיליון על קבוצה ובונה את תור הזהב בהיסטוריה של המועדון ובסוף בגלל כמה עונות לא הכי טובות הקהל היה מצייר אותי כבעלים סוג ז
לא מדבר רק על פרסום, כמעט כניסה לפוליטיקה, תארים ופרסים, הוקרה, כבוד, מוניטין והכרה בכל בית בישראל.
גם מבחינה אישית הגשימה חלום להיות בעלים של קבוצת כדורגל, לנהל גוף כדורגל ולהיות בצומת קבלת ההחלטות של ההתאחדות והכדורגל הישראלי, והכל במועדון עם קהילה גדולה שעוטפת אותו ונותנת לה חום ואהבה שאפילו שחר וגולדהאר לא קיבלו.
אף אדם לא נשאר בעלים של מועדון כדורגל כל כך הרבה שנים, בטח ברמות האלה, אם הוא לא מפיק מזה באופן אישי אושר, סיפוק, הגשמה עצמית, תהילה, כבוד, כוח ותמורה הולמת להשקעה שלו.
אלונה לא הולכת כי טוב לה כאן, היא אוהבת לנהל, אוהבת לקבוע, אוהבת את הכדורגל וגם להיות חלק מקבלות ההחלטות המקצועיות, ואוהבת את המיתוג ולהיות בעלים של מועדון כדורגל.
כמו שאתם לא הייתם מחליפים אותה באיזה אבי לוזון או שרצקי או בן זקן, גם היא לא הייתה מחליפה את באר שבע, הקהל והקהילה כאן בשביל אלה של מכבי פתח תקווה, אשדוד או קריית שמונה.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- ForeverRed
אתה שוב מכוון את החיצים שלך למקומות הלא נכונים.Itay כתב: ↑10 יוני 2024, 22:20אז בוא נפזר רעל 24/7, נצייר את אלונה כאישה רעה שאוי אוי אוי פגעה בשירצקי ולוזון כאילו הם מעניינים את הביצה, וכל שחקן רכש שיגיע לפה יתקבל בברכה בפייסבוק עם תגובות כמו ״גועל נפש״, ״חלטורה״, ״מי זה בכלל״, ״קיץ ארור״... (אלו תגובות שניתן למצוא בפוסט על החתמת גורדין)
אתה לא יכול להשתלט על כל אדם בקהל ועל כל תגובה שיוצאת מהמקלדת. זו מלחמה אבודה מראש. מה שאתה כן יכול לעשות, זה לבנות שיח בונה ולנהל את הסיטואציה. לנצל את הירידה הזו לצורך עלייה ובניית אמון. זה תפקידו של בעלים ושל המערכים הפועלים תחתיו, אלא אם הוא לא סופר אף אחד או מונע מאגו ונקמנות שלא מאפשרים לו להסתכל סנטימטר קדימה. הכל בידיים שלה ולא מאוחר לשנות. כמו שאנחנו מכירים אותה, לא יקרה כלום.
- dardasmiley
ואולי, רק אולי, אנחנו אוהדי כדורגל שלא מונעים משנאה ובאנו לפה כדי לדבר על כדורגל ולא על כמה האגו שלנו נפגע.ForeverRed כתב: ↑10 יוני 2024, 21:58לא לכולם יש זיכרון קצר.
לא כולם צבועים כמו מזכ״ל האו״ם, יום אחד מגנים וביום שאחרי פותחים 300 נושאים חדשים ומנהלים דיונים ״מקצועיים״ שמטרתם להשתיק את הביקורת בדרך ״אלגנטית״.
יש הרבה כעס, חלקו הצטבר לאורך שנים ומתחיל לצאת עכשיו. מי שמצפה שזה יעלם ברגע הוא מנותק וצבוע. ההחתמה היא אחלה כשלעצמה, אבל כל פוסט של המועדון הוא פלטפורמה לאנשים נטולי קול לפרוק את התסכול שלהם וזאת התוצאה. אם היה שיח אמיתי וכנה, אוזן קשבת ורצון לשנות ולשפר, דברים היו נראים אחרת.
+1dardasmiley כתב: ↑11 יוני 2024, 07:30ואולי, רק אולי, אנחנו אוהדי כדורגל שלא מונעים משנאה ובאנו לפה כדי לדבר על כדורגל ולא על כמה האגו שלנו נפגע.
האמת ?ForeverRed כתב: ↑10 יוני 2024, 23:14אתה שוב מכוון את החיצים שלך למקומות הלא נכונים.
אתה לא יכול להשתלט על כל אדם בקהל ועל כל תגובה שיוצאת מהמקלדת. זו מלחמה אבודה מראש. מה שאתה כן יכול לעשות, זה לבנות שיח בונה ולנהל את הסיטואציה. לנצל את הירידה הזו לצורך עלייה ובניית אמון. זה תפקידו של בעלים ושל המערכים הפועלים תחתיו, אלא אם הוא לא סופר אף אחד או מונע מאגו ונקמנות שלא מאפשרים לו להסתכל סנטימטר קדימה. הכל בידיים שלה ולא מאוחר לשנות. כמו שאנחנו מכירים אותה, לא יקרה כלום.
אני לא מכיר מישהו שרע לו ושלא סופר אף אחד ומונע מאגו ונקמנות ששם כל עונה 20 מיליון שקל מהכיס ועושה את זה כבר 17 שנה .
מי שכן מונע מאגו ונקמה סוגר ברזים ותתפוצץ .
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
לאלונה יש ים אגו והיא לא סופרת אף אחד כשזה מגיע להחלטות מסויימות , נקמנות זה מילה גדולה מידי
אפשר לשים כסף ולהגיד , my way or the high way
אבל זאת הפרסונה לטוב ולרע ואין מה לעשות
אוליdardasmiley כתב: ↑11 יוני 2024, 07:30ואולי, רק אולי, אנחנו אוהדי כדורגל שלא מונעים משנאה ובאנו לפה כדי לדבר על כדורגל ולא על כמה האגו שלנו נפגע.
אני לא מכוון לחנך את כל הקהל, ברור לי שגם אם מחר בבוקר דה בריינה וקיין נוחתים כאן יהיו כאלה שימצאו מה לבקר.ForeverRed כתב: ↑10 יוני 2024, 23:14אתה שוב מכוון את החיצים שלך למקומות הלא נכונים.
אני אומר את הדברים האלו דווקא בשיח מולך כי אני כן חושב ומאמין שאתה יותר מבין ובעל דעה הרבה יותר עמוקה ורחבה מאשר האוהד הממוצע.
אפשר להסכים על זה ואפשר שלא, בשורה התחתונה לדעתי הדבר הכי טוב שאנחנו כקהל יכולים לעשות בעת הזו למען המועדון זה לא לתדלק את הרפש וההדלפות שהכתבים מוציאים כנגדנו בחיכוך ידיים ולא לעשות מסעות צייד כנגד עובדי המועדון.
אני מקווה שהסיטואציה מול ברדה שגרמה להרבה אש הדליקה לאלונה נורה אדומה בכל הקשור לאיך הקהל רואה את ההתנהלות שלה, היא יודעת שהביקורת עליה מבית הרבה יותר רחבה מהמקרה מול ברדה ספציפית והיא גם התייחסה לזה בהודעה שהוציאה, האם היא בכל זאת תשנה? ימים יגידו.
- ForeverRed
אגו זה בערך הדבר האחרון שמניע אותי.dardasmiley כתב: ↑11 יוני 2024, 07:30ואולי, רק אולי, אנחנו אוהדי כדורגל שלא מונעים משנאה ובאנו לפה כדי לדבר על כדורגל ולא על כמה האגו שלנו נפגע.
אם אתה קורא פה תדיר אתה אמור לדעת את זה.
יש פה כמה ״שמדבררים פגיעה במועדון ובסמל״, וכמה ״שממשיכים הלאה״, כולכם אחלה.. שחררו אותנו מהחפירות האלה.
לא מגיע לטופיק כזה להיות מושחת על ידי שני הצדדים.
לא מגיע לטופיק כזה להיות מושחת על ידי שני הצדדים.