אליניב ברדה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

Re: אליניב ברדה

שליחה על ידי yossi »

Sir Alex Ferguson כתב:
10 יוני 2024, 14:42
לא מחכה לאף אחד בפינה.
הלוואי וקוז׳וק יהפוך לברק בכר 2, הלוואי ונראה הקיץ את הרעב של אלונה חוזר ואותה מתקנת את טעויות הניהול שלה.
כמו שראית, כשביקרו את העובדה שהחתימה את קוז׳וק כתבתי שזאת זכותה, וגם כתבתי שלצד משחקים של קוז׳וק שהוא שיחק מופקר מידי לטעמי היה את המשחק בטרנר שהוא עשה בו עבודה מצוינת מבחינה מקצועית וטקטית כמו גם במשחק הגמר.
אני מבקר לפי המציאות, פשוט כשזה קורה עם אלונה מנסים לצייר אותו כקיצוני עם פוזיציה כדי למנוע ממנה ביקורת.
הדברים באמת פשוטים:
קיץ 23, אלונה וברדה אמרו שהקבוצה מכוונת לכל התארים.
לאורך רוב העונה כדורגל מזעזע שלא קרוב בכלל לאותם ציפיות, ועשית למאמן אינספור הנחות.

קיץ 24, אתה מפמפם פה שורה ממכתב שאלןנה אומרת שמכוונים לכל התארים ועל פי זה תשפוט את המאמן החדש כי אלה הציפיות.

מה זה אם לא מוסר כפול אני לא יודע.
אף אחד לא מצייר אותך קיצוני, מציירים אותך כשבוי בפוזציה של עצמך. תנסה לחשוב לפעמים למה במקום להתחפר עוד יותר במקום.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

yossi כתב:
10 יוני 2024, 14:51
הדברים באמת פשוטים:
קיץ 23, אלונה וברדה אמרו שהקבוצה מכוונת לכל התארים.
לאורך רוב העונה כדורגל מזעזע שלא קרוב בכלל לאותם ציפיות, ועשית למאמן אינספור הנחות.

קיץ 24, אתה מפמפם פה שורה ממכתב שאלןנה אומרת שמכוונים לכל התארים ועל פי זה תשפוט את המאמן החדש כי אלה הציפיות.

מה זה אם לא מוסר כפול אני לא יודע.
אף אחד לא מצייר אותך קיצוני, מציירים אותך כשבוי בפוזציה של עצמך. תנסה לחשוב לפעמים למה במקום להתחפר עוד יותר במקום.

תוסיף לעריכה גם את הדברים של קוז'וק:
"אני משוכנע שאפשר להיאבק על האליפות בתקציב הקיים ועם תוספות חכמות בסגל.
אני מאמין שהאומץ והתעוזה שלי יצליחו לצמצם פערים מול מכבי תל אביב ומכבי חיפה, ולמנוע איבוד נקודות מול קבוצות נחותות מאיתנו כפי שקרה בעונה שעברה".

מוזר שלא מצאתי אותך מתייחס לזה שאחרי פתיחת העונה נמכרו שחקני נבחרת בלי להביא לו תחליף והייתה מלחמה. בטח זה מקרי.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

Sir Alex Ferguson כתב:
10 יוני 2024, 14:10
אלונה עם עוד עקיצה לאליניב מתוך דף המסרים שלה -

תמונה

נ.ב
ואם זה באמת יצא מקוז'וק, הוא חתיכת פישר...
או שהיא ממש עוקצת בקטע מגעיל או שקוז'וק ליצן
לא ברור לי כל החרא הזה שיוצא , זה נטו יכשיל את הקבוצה לפני הכדור הראשון של העונה

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

ForeverRed כתב:
10 יוני 2024, 14:16
ממש לא, יש המון גוונים בין הקטבים האלה.
אתם ישראלים מצויים עם ראש קטן. הכי קל להאשים את המאמן, שאם כבר נגעת בו ובאחרים אז הכדורגל שהוא הציג עולה עשרות מונים על קודמיו בתפקיד, באותם כלים ואפילו מתחת.

מה שקרה העונה זה טרלול ניהולי שהפך לטרלול מקצועי.
גם לטובים ביותר יש נפילות.
הם לא עם ראש קטן אלא פשוט פחדנים.
מפחדים שביקורת, אפילו קלה ביותר, תגרום לה לעזוב, ולכן טומנים את הראש בחול ולוקחים אפילו ציטוטים ברורים שלה ומנסים לשכתב אותם כי גם להם ברור שאף מאמן גם לא קלופ ופפ לא יעמדו בציפיות שלה שאותם היא כמובן לא מגבה במציאות.
הם לא מבינים שבעזרת ביקורת לומדים ומתקנים טעויות, לעומת זאת מי שממשיכים להגן עליה מביקורת תמשיך להזניח את מחלקת הנוער שלך, ותמשיך להעמיד ציפיות לא מציאותיות שירסקו את הקבוצה כשהם לא יתממשו וכיוצא בזה...

סמל אישי של משתמש
RedDedic
Title: CrazyRed

שליחה על ידי RedDedic »

שיש כתב:
10 יוני 2024, 15:01
או שהיא ממש עוקצת בקטע מגעיל או שקוז'וק ליצן
לא ברור לי כל החרא הזה שיוצא , זה נטו יכשיל את הקבוצה לפני הכדור הראשון של העונה
או שכרגיל בערוץ הספורט ממציאים דברים?

סמל אישי של משתמש
סימיוני

שליחה על ידי סימיוני »

רן קוז'ק בשיחות סגורות....
נו, בואו נריב כי מישהו הנפיץ ידיעה ופיזר חרא.

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

RedDedic כתב:
10 יוני 2024, 15:16
או שכרגיל בערוץ הספורט ממציאים דברים?
יכול להיות
זה ממש ברמת הקפלניסטים.....מישהן רוצה להחליף את באר שבע?

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

או שאולי זה ברדה הדליף.
בעצם הפעם אי אפשר להאשים אותו כדי למנוע התעסקות בדברים עצמם, אז אולי פשוט נכתוב שסתם התקשורת כותבת דברים שבמקרה מסתדרים עם דף המסרים של אלונה…

סמל אישי של משתמש
4 לב אדום

שליחה על ידי 4 לב אדום »

dardasmiley כתב:
10 יוני 2024, 08:07
השנאה העבירה אתכם על דעתכם...
אנחנו אוהדי הפועל באר שבע לא אוהדי הפועל ברדה.
מה שאתם עושים מאז גמר הגביע לא שונה בהרבה ממה שעשו חלק מאוהדי מכבי באירועי נימני. טוב לא יצא מזה.
+1
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש

סמל אישי של משתמש
4 לב אדום

שליחה על ידי 4 לב אדום »

yossi כתב:
10 יוני 2024, 11:02
יש פה אנשים שישחטו את המאמן החדש כבר אחרי התיקו הראשון.
שלל התירוצים שהיו רלוונטיים העונה ללמה אי אפשר לחבר 4 פסים כבר לא יהיו תקפים.
פשוט תגידו את זה בגלוי מבלי להסתתר מאחורי אלונה.
מי שאמר בקיץ שהפועל ב"ש תרוץ לכל התארים זה ברדה בקולו.

הציפיות שלי פשוטות - מקום 3, להיראות קרוב יותר למקום 1,2 מאשר למקום 4.
להיראות דומיננטי וטוב מול שאר הליגה. אם נקבל הגרלה סבירה באירופה אז גם לעשות שלב בתים, בטח לא לעוף לקבוצה כמו שעפנו בקיץ ולהיראות רע כל כך.
כנ"ל בגביע שקיבלנו מסלול על טהרת הפליאוף התחתון.

לאלונה יש המון מגרעות, המחשבה שפרידה ממנה ונרוץ לכל התארים היא לצערי רחוקה מאוד מהמציאות.
"נאלץ להסתפק" בקבוצה שהיא מקום 3.
אנחנו כן צריכים לדרוש ממנה ניהול טוב יותר וזה לגמרי זכותנו. השאלה איך עושים את זה. פה דנים בעיקר על איך מפוצצים את הגשר.
כותבים את המדריך המלא לאיך שורפים מועדון .
מהדורה ראשונה , כרך 1 - "המועדון מעל הכל"
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

Sir Alex Ferguson כתב:
10 יוני 2024, 15:07
הם לא עם ראש קטן אלא פשוט פחדנים.
מפחדים שביקורת, אפילו קלה ביותר, תגרום לה לעזוב, ולכן טומנים את הראש בחול ולוקחים אפילו ציטוטים ברורים שלה ומנסים לשכתב אותם כי גם להם ברור שאף מאמן גם לא קלופ ופפ לא יעמדו בציפיות שלה שאותם היא כמובן לא מגבה במציאות.
הם לא מבינים שבעזרת ביקורת לומדים ומתקנים טעויות, לעומת זאת מי שממשיכים להגן עליה מביקורת תמשיך להזניח את מחלקת הנוער שלך, ותמשיך להעמיד ציפיות לא מציאותיות שירסקו את הקבוצה כשהם לא יתממשו וכיוצא בזה...
אפשר לבקר גם וגם. הטכנולוגיה קיימת.
אפשר גם להבין שבניגוד למאמן, להחליף בעלים זה הרבה יותר מסובך עד בלתי אפשרי.
איך קראתי מישהו בטוויטר, "מעגל המינצברגים קשוח הרבה יותר ממעגל המימרים".
לא ראיתי אף אחד פה מגן עליה בחירוף נפש, פשוט רובינו מבינים שזאת הסחורה, וכנראה שאין בנמצא בעלים שגם יבנה מחלקת נוער טובה יותר, ינחית פה אצילי ואבו פאני וגם ייפרד מכל מי שעוזב עם פרחים ונשיקה.

הפוזיציה היחידה אצלי היא הפועל באר שבע. אם מאמן יסריח את הדשא, הוא יקבל ביקורת, גם אם הוא הסמל הגדול ביותר של המועדון.

לצטט אותך בימים של אינטרסים קצת אחרים:
"אם נמשיך לסבול מכדורגל לכל היתר לא תהיה משמעות"

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

Sir Alex Ferguson כתב:
10 יוני 2024, 14:59
תוסיף לעריכה גם את הדברים של קוז'וק:
"אני משוכנע שאפשר להיאבק על האליפות בתקציב הקיים ועם תוספות חכמות בסגל.
אני מאמין שהאומץ והתעוזה שלי יצליחו לצמצם פערים מול מכבי תל אביב ומכבי חיפה, ולמנוע איבוד נקודות מול קבוצות נחותות מאיתנו כפי שקרה בעונה שעברה".

מוזר שלא מצאתי אותך מתייחס לזה שאחרי פתיחת העונה נמכרו שחקני נבחרת בלי להביא לו תחליף והייתה מלחמה. בטח זה מקרי.
אתה רוצה שאטט את ברדה בקיץ?
מלחמה היה לכולם.
גם לפני שהשחקנים הללו נמכרו היית איום ונורא, לא דומה לכלום ושום דבר.

Redo צודק לגמרי, כל אחד היה רוצה פה מיץ'. אבל אנחנו מציאותיים ומה שיש זה צרות של עשירים.
מועדונים לא קטנים ממך מתחלפים איתך בשמחה.
זה לא אומר שצריך להסתפק במה שיש, אבל זה כן אומר שממש לא שורפים את המועדון בגלל שזמל גדול ככל שיהיה כבר לא חלק מהמועדון.

אתה רוצה לקדם?
תיצור שיח על איך משפרים. לא שיח רעיל שרק מחכה לכישלון.

סמל אישי של משתמש
Itay

שליחה על ידי Itay »

השיח העצבני כנגד המועדון לצערי לא הולך לעצור, גם היום עם החתמת גורדין 90% מהתגובות ברשתות החברתיות אלו תגובות ביקורתיות ומלאות כעס וכמובן מגיעות על אוטומט. אין לי ספק שזו רק ההתחלה, יש מאות אוהדים שרק מחכים ל״אמרתי לכם״ וקוזוק יהיה הראשון לחטוף אש והיא לא תאחר להגיע.

חבל שאנחנו כקהל לא יודעים לעבור הלאה, המצב הנוכחי בין אם הוא נוח לנו או לא הוא עובדה מוגמרת, למען הצלחת המועדון רצוי שהגישה תהיה הרבה יותר חיובית, לפזר רעל וארס כנגד הבעלים, כנגד המאמן שעוד לא דרך בבית האדום וכנגד כל דבר שזז במועדון לא יקדם אותנו.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

yossi כתב:
10 יוני 2024, 20:29
אתה רוצה שאטט את ברדה בקיץ?
מלחמה היה לכולם.
גם לפני שהשחקנים הללו נמכרו היית איום ונורא, לא דומה לכלום ושום דבר.

Redo צודק לגמרי, כל אחד היה רוצה פה מיץ'. אבל אנחנו מציאותיים ומה שיש זה צרות של עשירים.
מועדונים לא קטנים ממך מתחלפים איתך בשמחה.
זה לא אומר שצריך להסתפק במה שיש, אבל זה כן אומר שממש לא שורפים את המועדון בגלל שזמל גדול ככל שיהיה כבר לא חלק מהמועדון.

אתה רוצה לקדם?
תיצור שיח על איך משפרים. לא שיח רעיל שרק מחכה לכישלון.
יחזקאל שהיה האחרון שנמכר עזב אחרי שני משחקי ליגה (ניצחון 3 - 0 בבית על הפועל חדרה ותיקו 1-1 נגד ריינה בחוץ). אין ספק, המכירה שלו הייתה אחרי שהעונה כבר נגמרה.

אני מקדם שיח אחר, שיח שאומר להעביר ביקורת בונה ולא לטמון את הראש בחול וזאת כדי להוביל להסקת מסקנות ושינוי אמיתי במועדון.
אני מקדם שיח שבו הבעלים של המועדון שלנו לא משקרת לנו בשביל האינטרסים שלה אלא מבינה שאנחנו שותפים לדרך וחלק מהתהליך ולכן צריכה להיות שקיפות מולנו.
אני מקדם שיח שבו הבעלים של המועדון מבינה שבשביל טנגו צריך שניים, ושהפועל באר שבע כדי להצליח צריכה לא רק את אלונה אלא גם את הקהל שלה ובלעדינו אין להפועל באר שבע זכות קיום ולכן כשזורקים את הסמל הכי גדול שהיה כאן בצורה מבישה מקבלים ביקורת כי אחרת לא היינו הפועל באר שבע אלא קריית שמונה, מ.ס אשדוד או מכבי פתח תקווה שם אין קהל ואין ביקורת.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

Itay כתב:
10 יוני 2024, 21:28
השיח העצבני כנגד המועדון לצערי לא הולך לעצור, גם היום עם החתמת גורדין 90% מהתגובות ברשתות החברתיות אלו תגובות ביקורתיות ומלאות כעס וכמובן מגיעות על אוטומט. אין לי ספק שזו רק ההתחלה, יש מאות אוהדים שרק מחכים ל״אמרתי לכם״ וקוזוק יהיה הראשון לחטוף אש והיא לא תאחר להגיע.

חבל שאנחנו כקהל לא יודעים לעבור הלאה, המצב הנוכחי בין אם הוא נוח לנו או לא הוא עובדה מוגמרת, למען הצלחת המועדון רצוי שהגישה תהיה הרבה יותר חיובית, לפזר רעל וארס כנגד הבעלים, כנגד המאמן שעוד לא דרך בבית האדום וכנגד כל דבר שזז במועדון לא יקדם אותנו.
לא לכולם יש זיכרון קצר.
לא כולם צבועים כמו מזכ״ל האו״ם, יום אחד מגנים וביום שאחרי פותחים 300 נושאים חדשים ומנהלים דיונים ״מקצועיים״ שמטרתם להשתיק את הביקורת בדרך ״אלגנטית״.

יש הרבה כעס, חלקו הצטבר לאורך שנים ומתחיל לצאת עכשיו. מי שמצפה שזה יעלם ברגע הוא מנותק וצבוע. ההחתמה היא אחלה כשלעצמה, אבל כל פוסט של המועדון הוא פלטפורמה לאנשים נטולי קול לפרוק את התסכול שלהם וזאת התוצאה. אם היה שיח אמיתי וכנה, אוזן קשבת ורצון לשנות ולשפר, דברים היו נראים אחרת.

שלח תגובה