אליניב ברדה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
ForeverRed

Re: אליניב ברדה

שליחה על ידי ForeverRed »

הפועלעולה כתב:
08 יוני 2024, 17:18
ואנחנו צריכים את פיליפ הדסון כדי לזכור את האומללות במשחקים מולם?
חוץ מ15-20 דקות אחרי האדום של פוקו כל המשחקים מולם בשליטה מוחלטת של הצהובים. משחקים שהזכירו את תקופת עזורי וקלינגר.

נכון שברדה משנה המון מערכים ואוהב רוטציות ככה שקשה להתכונן אליו אבל העונה דווקא זה היה בעוכרינו. דווקא האנשים הכי לא נכונים הם אלו שקיבלו יציבות בהרכב.
גם בגמר, כולנו חשבנו שזה 4231 רגיל ואז פתאום הוא תקע מערך הזוי של 3 בלמים עם קניונס וחטואל חלוצים.
אתה באופן ספציפי התלוננת על ההרכב ועל המערך.
קיבלת משהו שונה כמו שביקשת.

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

ForeverRed כתב:
08 יוני 2024, 17:20
אתה באופן ספציפי התלוננת על ההרכב ועל המערך.
קיבלת משהו שונה כמו שביקשת.
נכון, אבל גם לאורך העונה ביקשתי שברדה יתעסק בלהכין את הקבוצה לחולשות היריבה ולא רק להתמקד בחוזקות שלה.
ההתרפסות מול המכביות לאורך העונה הייתה דוחה, לעקם את כל המערך במטרה לנטרל את מכבי פ"ת כש2/3 מהיציעים הם שלך היה כבר יותר מדי גם בשבילי.
אבל האמת שמיציתי את הדיונים על ברדה. כל אחד יישאר בדעה שלו, אפשר להתקדם.

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

yedidel כתב:
08 יוני 2024, 17:16
מאוד מנומסים שם, אי אפשר להתכחש לעובדות.
20 משחקי ליגה מול מכבי חיפה ות"א, 13 הפסדים, 6 נצחונות ותיקו.

ואולי הבעיה זה שיותר מדי הושקע בלהתכונן אליהם במקום בלנצח
אני בטוח שעכשיו, כשיש סופסוף מאמן החלטי שבא לנצח כל משחק בניגוד ללוזר שהיה פה עד לפני רגע,
אחד כזה שיתרכז בלנצח במקום להתכונן, הכל ייראה הרבה יותר טוב!

כל כך טוב כמו זה נניח -
https://www.youtube.com/watch?v=W9jldOrmj4s

הוא הרי בא לנצח בענק, פשוט בנס נגמר 4-0 ולא 14-0

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

RedRock כתב:
08 יוני 2024, 23:11
אני בטוח שעכשיו, כשיש סופסוף מאמן החלטי שבא לנצח כל משחק בניגוד ללוזר שהיה פה עד לפני רגע,
אחד כזה שיתרכז בלנצח במקום להתכונן, הכל ייראה הרבה יותר טוב!

כל כך טוב כמו זה נניח -
https://www.youtube.com/watch?v=W9jldOrmj4s

הוא הרי בא לנצח בענק, פשוט בנס נגמר 4-0 ולא 14-0
הוא לא קרא לו לוזר, הוא הביא סטטיסטיקה ועובדות.
קוזוך הוא סימן שאלה ענק, אבל ברדה נכשל (בעיניי) בלי קשר אליו. לא מבין מה עניין ההשוואות המיותרות האלה.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

ReDo כתב:
09 יוני 2024, 10:23
קוזוך הוא סימן שאלה ענק, אבל ברדה נכשל (בעיניי) בלי קשר אליו. לא מבין מה עניין ההשוואות המיותרות האלה.
אנחנו נחזור לנושא בסוף השנה, ונראה מה יהיה המאזן של קוז׳וק מול חיפה ומכבי עם התקציב והסגל והניהול הקיים, וכמובן האם יצליח לעמוד במטרות של ההנהלה ״לרוץ על כל התארים״.
מכיוון שברדה הוא הבעיה/נכשל, והוא עכשיו בחוץ, לא יהיו יותר תירוצים שבגללם לא נעמוד במטרות ולא נציג מאזן וכדורגל טוב בהרבה מול מכבי וחיפה.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
שיש
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי שיש »

ReDo כתב:
09 יוני 2024, 10:23
נעלבים בשמו

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

Sir Alex Ferguson כתב:
09 יוני 2024, 10:31
אנחנו נחזור לנושא בסוף השנה, ונראה מה יהיה המאזן של קוז׳וק מול חיפה ומכבי עם התקציב והסגל והניהול הקיים, וכמובן האם יצליח לעמוד במטרות של ההנהלה ״לרוץ על כל התארים״.
מכיוון שברדה הוא הבעיה/נכשל, והוא עכשיו בחוץ, לא יהיו יותר תירוצים שבגללם לא נעמוד במטרות ולא נציג מאזן וכדורגל טוב בהרבה מול מכבי וחיפה.
הפאנטים יאשימו את קוזוך.
הכל חוץ מלעסוק בבעיה האמיתית.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

שיש כתב:
09 יוני 2024, 10:32
נעלבים בשמו
נעלבים מגניבת הדעת.
די ברור למה המאזן שלנו מול וחיפה ותל אביב הוא כמו שהוא, בדיוק כמו שברור למה לא ״נאבקנו על האליפות״, וזה לא בגלל המאמן, אלא בגלל התקציב והניהול הקיימים.
ושוב, יכול להיות שאנחנו טועים וברדה נכשל/הוא הבעיה, ולכן אני מצפה מקוז׳וק להיאבק על האליפות ולנצח בסמי ובלומפילד ולהוכיח שהבעיה הייתה ברדה.

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

אני מצפה ממנו להיאבק על התארים כי זה מה שהבעלים שלנו אמרה .
תמונה

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

Sir Alex Ferguson כתב:
09 יוני 2024, 10:36
ושוב, יכול להיות שאנחנו טועים וברדה נכשל/הוא הבעיה, ולכן אני מצפה מקוז׳וק להיאבק על האליפות ולנצח בסמי ובלומפילד ולהוכיח שהבעיה הייתה ברדה.
ממש הקבוצה מעל הכל.
אתה הראשון שתחכה לו בסיבוב שיכשל אבל לפחות אתה לא מסתיר את זה.

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

למה לרדד את הדיון? היה פה אחד שכתב שהמינוי של קוז'וק הגיוני או שהוא מאמן טוב יותר מברדה?

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

yedidel כתב:
09 יוני 2024, 14:42
למה לרדד את הדיון? היה פה אחד שכתב שהמינוי של קוז'וק הגיוני או שהוא מאמן טוב יותר מברדה?
+1

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

ReDo כתב:
09 יוני 2024, 13:45
ממש הקבוצה מעל הכל.
אתה הראשון שתחכה לו בסיבוב שיכשל אבל לפחות אתה לא מסתיר את זה.

בניגוד לאחרים ששמים את האגו שלהם מעל לקבוצה אצלי טובת הקבוצה מעל להכל.
הלוואי שקוז'וק יהיה ברק בכר 2.
אני פשוט לא צבוע כמו חלק מהכותבים כאן.
אי אפשר לכתוב מצד אחד שאליניב הוא הבעיה כי הוא הגביל אותנו התקפית, והציג מאזן לא טוב מול מכבי וחיפה ולא מיקסם את הקבוצה, ואז מצד שני לתת הנחות לקוז'וק בטח אחרי שקיבל את המנוי זמן קצר אחרי שאלונה בעצמה כתבה שחור על גבי לבן מה המטרות לעונה הקרובה.

וכן, אני לא צבוע 2, ואני אכתוב עוד מאה פעם שהצורה והדרך שבה אלונה לא חידשה לאליניב את החוזה היא לא ראויה, ושהנסיבות שבגללם היא לא חידשה גורמים לי להאמין שמה שהיה מבחינת הניהול הוא מה שיהיה ולכן הביקורת שלי על המהלך היא גדולה כי היא מסמנת עבורי את העתיד הקרוב שלנו כמועדון...

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

yedidel כתב:
09 יוני 2024, 14:42
אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה.
אתה ביקרת את אליניב לאורך כל התקופה שלו כאן והתעלמות לחלוטין מהניהול וכל מה שקורה ברקע.
הגישה שלך תמיד הייתה הוא המאמן הוא האחראי, הוא אחראי על רכש (פטרסון וכאלה), הוא אחראי על הסגל הקצר/חוסר האיכות בסגל אם יש כזאת, הוא אחראי למאזן מול חיפה/מכבי, הוא אחראי על המגבלות לעיתים בהתקפה, הוא האחראי לתוצאות שלנו.
אז אם הוא אחראי, ברגע שהוא לא כאן, אנחנו אמורים לראות ניצחונות, אמורים לראות שיפור בכל האספקטים שדיברת עליהם, בטח כשהבעלים של המועדון שלך הכריזה שהציפיות לא השתנו בכלום וגם ההשקעה שלה לא השתנתה.
אי אפשר שנתיים וחצי להתלונן ולבקר, ואז כשאותו גורם עוזב להגיד לא התכוונתי להוריד מערכו או להגיד שהוא הבעיה, ולא התכוונתי להגיד שהמחליף שלו הוא הפיתרון, זה לא עובד ככה, כמו שכתבתי, אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה...

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

Sir Alex Ferguson כתב:
09 יוני 2024, 15:18
בניגוד לאחרים ששמים את האגו שלהם מעל לקבוצה אצלי טובת הקבוצה מעל להכל.
הלוואי שקוז'וק יהיה ברק בכר 2.
אני פשוט לא צבוע כמו חלק מהכותבים כאן.
אי אפשר לכתוב מצד אחד שאליניב הוא הבעיה כי הוא הגביל אותנו התקפית, והציג מאזן לא טוב מול מכבי וחיפה ולא מיקסם את הקבוצה, ואז מצד שני לתת הנחות לקוז'וק בטח אחרי שקיבל את המנוי זמן קצר אחרי שאלונה בעצמה כתבה שחור על גבי לבן מה המטרות לעונה הקרובה.

וכן, אני לא צבוע 2, ואני אכתוב עוד מאה פעם שהצורה והדרך שבה אלונה לא חידשה לאליניב את החוזה היא לא ראויה, ושהנסיבות שבגללם היא לא חידשה גורמים לי להאמין שמה שהיה מבחינת הניהול הוא מה שיהיה ולכן הביקורת שלי על המהלך היא גדולה כי היא מסמנת עבורי את העתיד הקרוב שלנו כמועדון...
1.אף אחד לא כתב שאליניב הוא הבעיה. אבל בחלק שהוא אחראי עליו הוא נכשל. ולא בזה שלא הביא אליפות, אלא בזה שהציג כדורגל זוועה לאורך רוב המוחלט של העונה, התבזה מול היריבות לצמרת, ואיבד גביע מול יריבה עם חצי תקציב ומעל 20000 תומכים ביציע.
אגב, ביקרתי אותו לא מעט לאורך העונה, אבל מעולם לא טענתי שהוא צריך ללכת. ההחלטה הקשה והמקצועית להיפרד מובנת לי לגמרי.
2. אף אחד לא עשה הנחות לקוז'וך ואף אחד לא השווה בינו לבין אליניב.
אתה יושר זורק משפטים כמו “הוא חייב לנצח בסמי ובלומפילד אחרת הוא נכשל". התנהגות של ילד קטן סלח לי.
3. הצורה שנפרדו מאליה לא ראוי על זה כולם מסכימים.
אפשר להתקדם בנושא הזה ואין לזה שום קשר לדיון המקצועי.

שלח תגובה