אליניב ברדה
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
Re: אליניב ברדה
אני נכנס כל שעה לראות אם שינו תהודעה, מחקו, ערכו, הוסיפו, ורואה שכלום לא השתנה, כל פעם מחדש זה כמו סכין.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
ההפסד אתמול כבר לא מזיז לי.
לבריאות לפ"ת. באמת שהגיע להם.
פשוט לא מעכל את השעות האחרונות מאז ההודעה ההזויה שהוציא המועדון.
לבריאות לפ"ת. באמת שהגיע להם.
פשוט לא מעכל את השעות האחרונות מאז ההודעה ההזויה שהוציא המועדון.
לא ישנו כלום בהודעה. האגו בשכונת צהלה גדול מדי.Sir Alex Ferguson כתב: ↑31 מאי 2024, 22:21אני נכנס כל שעה לראות אם שינו תהודעה, מחקו, ערכו, הוסיפו, ורואה שכלום לא השתנה, כל פעם מחדש זה כמו סכין.
וגם אם ישכתבו זה לא ישנה את הסיטואציה ואת הכעס של הקהל.
מי שלא מכבד את הסמל הכי גדול בתולדות המועדון ונפרד ממנו כאילו מדובר בניב פליטר מנותק לגמרי מהשטח.
נראה כאילו יש פה כמה שרק חיכו לרגע שיוכלו להרעיל נגד אלונה.
אני מת על ברדה ולא הייתי מפטר אותו גם אם היינו יורדים ליגה. אבל אני נגד העליהום הכללי על אלונה והפיכתה לאויב העם.
משה אוחיון, אתה שורף את המועדון, פשוטו כמשמעו. תרגיע ותפסיק להסית פה.
תנשמו, תספרו עד 10.
אני ממש בדיכאון מאמש. מההפסד, דרך הפיטורים ועד התגובות המתלהמות פה.
קשה לנשום.
אני מת על ברדה ולא הייתי מפטר אותו גם אם היינו יורדים ליגה. אבל אני נגד העליהום הכללי על אלונה והפיכתה לאויב העם.
משה אוחיון, אתה שורף את המועדון, פשוטו כמשמעו. תרגיע ותפסיק להסית פה.
תנשמו, תספרו עד 10.
אני ממש בדיכאון מאמש. מההפסד, דרך הפיטורים ועד התגובות המתלהמות פה.
קשה לנשום.
גם לויטור היה סכסוך מסויים עם הבעלים בפאוק.AG77 כתב: ↑31 מאי 2024, 21:34התקופה המדהימה של המועדון לא הגיעה כתוצאה ממהלכים ניהוליים מדהימים, או מתהליך בניה עקבי. השושלת הגיעה בגלל שרשרת של אירועים עם הסתברות לא יותר מדי גבוהה שקרו תוך תקופה קצרה + תקציב 3 בליגה + ניהול סביר
ברדה חוזר, ומסרב לשכר גבוה יותר במכבי
בוזגלו שרוף אצל הגדולות, ומעדיף אותנו על בני יהודה
הובאן רב מסתכסך עם הקבוצה שלו, ומגיע
ויטור ואוגו מגיעים בחינם והופכים לבני בית בעיר ובמדינה
וואקמה מגיע אלינו כי איכשהו היינו היחידים שרצו לקנות אותו בישראל. על העניין הזה חשוב להתעכב - פעם, לפני כמה שנים, אפשר היה לצאת לאירופה רק דרך ה"גדולות". היום כבר שחקנים יוצאים לאירופה מהליגה הלאומית. השוק השתנה כי קבוצות בעולם פיתחו מערך סקאוטינג שעוקב גם אחרי הליגה הלאומית, בזמן שאצלנו אנליסטים עובדים בהתנדבות
כל האירועים האלו קרו וזימנו לנו תקופה שלא חלמנו עליה. אבל, חיבור של אירועים כאלו יכול לקרות פעם ב 40 שנים, אי אפשר לבנות על זה אסטרטגיה. בלי תקציב זהה לגדולות לא נצליח להילחם כל שנה על האליפות, אבל עם ניהול נכון נוכל להגיע לתקופות יפות תוך פחות מ 40 שנים. אם נחכה לפעם הבאה שבה הכל יתחבר.
בשורה התחתונה, המועדון לא התקדם מבחינת הניהול, בטח שלא בקצב שהמתחרות התקדמו.
מעבר לזה כל מילה במקום,ברגע שהיינו צריכים המשכיות ולהתחיל לעבוד על אמת,הכל קרס תוך עונה אחת שלא לומר קיץ אחד.
אשכרה נסע אליה הביתה בידיעה שחותם לעוד עונה וקיבל זבנג לפנים. כל כך כואב לי עליו.
ההפסד אתמול, היכולת בתקופה האחרונה, הכל מתגמד לעומת התחושות מאז ההודעה הזאת.
ההפסד אתמול, היכולת בתקופה האחרונה, הכל מתגמד לעומת התחושות מאז ההודעה הזאת.
- Sir Alex Ferguson
אף אחד לא מחפש להרעיל נגד אלונה.
היא אחראית על המעשים שלה וצריך להפסיק כל פעם לחפש לה תירוצים כמו שהרבה עושים כאן בשנים האחרונות כשברור שהיא השתנתה, הרעב שלה השתנה ולכן גם הקבוצה שלנו השתנתה.
אנחנו בפורום אוהדי הפועל באר שבע ולא בפורום אוהדי אלונה ברקת, ולכן אם אנחנו רוצים לשפוך את הכאב שלנו כאן אחרי שזרקו בצורה מבישה את הסמל הכי גדול בהיסטוריה שלנו ומי שהוא הפועל באר שבע עבורנו זכותנו לכתוב את זה כאן בלי לקבל התקפות אישיות או לטעון שאנחנו מסיתים.
בטח כשאנחנו מקפידים להגיד שכל מחאה שתעשה צריכה לעשות ללא אלימות ובצורה מכובדת.
היא אחראית על המעשים שלה וצריך להפסיק כל פעם לחפש לה תירוצים כמו שהרבה עושים כאן בשנים האחרונות כשברור שהיא השתנתה, הרעב שלה השתנה ולכן גם הקבוצה שלנו השתנתה.
אנחנו בפורום אוהדי הפועל באר שבע ולא בפורום אוהדי אלונה ברקת, ולכן אם אנחנו רוצים לשפוך את הכאב שלנו כאן אחרי שזרקו בצורה מבישה את הסמל הכי גדול בהיסטוריה שלנו ומי שהוא הפועל באר שבע עבורנו זכותנו לכתוב את זה כאן בלי לקבל התקפות אישיות או לטעון שאנחנו מסיתים.
בטח כשאנחנו מקפידים להגיד שכל מחאה שתעשה צריכה לעשות ללא אלימות ובצורה מכובדת.
למה אף שחקן לא הוציא פוסט פרידה למעט ספר?
מוזר.
מוזר.
- The Red Diamond
- Title: קרייזי-רד
נכון, אין לנו זכות קיום בלעדיה אלא אם לדשדש בליגה שניה אתה קורא קיום.MELI כתב: ↑31 מאי 2024, 18:18בולשיט! תסמונת האישה המוכה.
בעוד 10-5 שנים, מחר, היא תלך.
אז אין לנו קיום בלעדיה? היינו לפניה ונהיה גם אחריה זה לא הצעצוע הפרטי שלה.
אלונה כבר שנים לא מתקשרת, לא מדברת. שהייתה ידעה טוב מאוד כל שבועיים לעלות פוסט בדף של המועדון ״שלכם אלונה״
אם צריך. גם נחזור ללאומית לא קרה שום דבר הכדורגל שלנו!
תגיד תודה בכל יום שהיא פה.
- The Red Diamond
אז כנראה שבמקרה הזה אתה אכן טיפש.Sir Alex Ferguson כתב: ↑31 מאי 2024, 18:27אלונה/משפחה של אלונה/אייל ערד, אם את רוצה לפנות אלינו דברי אלינו ישירות בפייסבוק, אל תפתחי משתמשים חדשים לנסות למזער נזקים.
אנחנו לא טיפשים ולא סמרטוטי ריצפה.
זה אני:
https://www.facebook.com/moshe.avraham. ... cale=he_IL
צא לחקירה.
- The Red Diamond
אני מודע לתאריך גבר אבל אתה לא מודע למציאות.ForeverRed כתב: ↑31 מאי 2024, 18:35אנחנו בשנת 2024 גבר.
את הלוקשים האלה הפסקנו לאכול כבר לפני 4 שנים.
לוקשים כן או לא, בלי אלונה אתה בתחתית הליגה אם לא בליגה שניה, תתחבר לזה רגע, אתה מכיר את זה?
היית שם או שאתה מכיר רק עונות של אליפויות וגביעים?
- The Red Diamond
אתה הזוי בעצמך או מנותק מהמציאות.talb55 כתב: ↑31 מאי 2024, 18:56תשמע אתה הזוי, הבן אדם פה מעלה מנחה לאלונה כאילו הפועל באר שבע נוסדה בהיוולדה ואתה שואל במה הוא טועה?
אם אלונה לא רוצה את הקבוצה אפשר לנסות פיילוט אוהדים, שלא תאיים עלינו שאף אחד לא רצה.
בטח שהם לא רצו שהתנערה מהקבוצה בתקופה הכי חשוכה בעידן המודרני שאנשים מתו ואיבדו את פרנסתם (בקורונה),
ומה עם זה שהיא כמעט פרקה את המועדון לפני שהצטרפה לפוליטיקה?
דחיל ראבאק , אולי היא יציבה פיננסית אבל ממש לא טובה בניהול.
זכותי להעלות מנחה לגברת שלקחה אותנו משום מקום ושמה אותנו על המפה של הכדורגל הישראלי.
אליפויות שחשבתי שלא אזכה לראות לעולם.
אבי לוזון מס' 1 בארץ בניהול קבוצת כדורגל אבל לא שם שקל מכיסו.
אני לא הייתי רוצה אותו במקום את אלונה עם כל הניהול הקלוקל.
כנראה שאתה מתגעגע לניהול המושלם של אלי ז'ינו ואלי להב, לזה אתה מחכה.
אני לא ואמשיך להעלות מנחות.
מזכיר לי את הילדים אוהדי חיפה שהעיזו לקרוא לשחר ללכת הביתה, אתה בהזיה בדיוק כמוהם.
צא מהסרט, עם אלונה אנחנו מועדון גדול, בלעדיה הפועל פ"ת.
- The Red Diamond
אחי, תתעורר.Sir Alex Ferguson כתב: ↑31 מאי 2024, 19:01ברור ברור.
כמו שאמרתי, את הספינים לא על הגב שלנו.
עשתה על הגב שלנו מספיק ואני מזהה אותם מרחוק.
כל המקורבים והמשפחה והחברה של אייל ארד אם אתם קוראים כאן, זה פורום של אוהדי הפועל באר שבע ואנחנו לא ניתן לכם לעשות כאן ספינים ולנסות להפוך את מה שקרה לעוד יום של עבודה במפעל הייטק.
היא העיפה את הסמל הכי גדול שלנו כמו איזה סמרטוט ריצפה ובכך הפכה את כולנו לסמרטוטי ריצפה וזה לא יעבור לה בשתיקה ואם תנסו לשקר ולעוות כאן אני אחשוף אותכם אחד אחד אין להפועל באר שבע זכות קיום בלי האוהדים שלה ואתם יכולים למסור לאלונה את זה.
בלי אלונה ברדה היה סתם עוד אחד שגדל כאן והצליח במקומות אחרים בדומה ליוסי בניון.
לא בטוח אם ראית את המשחק שלשום ובכלל מה קרה בעונה הזאת אבל אם למאמן היו קוראים רן בן שמעון למשל הקהל היה זורק עליו עגבניות.
ובנוגע לאלונה, אם לא קוראים לו אליניב הוא עף עוד לפני שהתחילה המלחמה.
ברדה אגדה שלנו אבל רק בזכות אלונה, תזכור את זה לתמיד.
במקרה הזה הביצה היתה לפני התרנגולת.
- Sir Alex Ferguson
כדי למנוע גניבות דעת נוספות שאליניב ברדה היה כלום לפני אלונה ברקת (היה הטריגר למחאה נגד זינו, כבר אז היה הסמל של האוהדים), הנה איך הפרויקט של אלונה ברקת בהפועל באר שבע נראה לפני שאליניב חזר הביתה:
״הפועל באר שבע בעונות האחרונות לפני הקאמבק של אליניב ברדה:
מקומות 5, 4, 12, 4*, 4*, 4*, 3*, 9, 9, 13, 8
הפועל באר שבע אחרי הקאמבק של אליניב ברדה:
מקומות 2, 3, 1, 1, 1, 3, 4, 4, 2, 2, 3
הוא נולד בעיר וגדל במועדון, עלה בו לראשונה לבוגרים ולאחר 5 שנים עזב כדי למצות את הכישרון והפוטנציאל שלו, מקיץ 2013 הוא נמצא במועדון ברציפות כשחקן, עוזר מאמן, מנהל מקצועי, יו"ר האקדמיה ומאמן ושינה אותו מהקצה אל הקצה עם 3 אליפויות, 3 אלוף האלופים, 2 גביעים, גביע הטוטו, 3 שלבי בתים בליגה האירופית (כולל נוקאאוט ב-2017) ושלב בתים בקונפרנס מאז שחזר
הגיעה לו פרידה הרבה הרבה הרבה יותר מכובדת בלשון המעטה
*בליגה הלאומית
איתי כהן / ״ONE
״הפועל באר שבע בעונות האחרונות לפני הקאמבק של אליניב ברדה:
מקומות 5, 4, 12, 4*, 4*, 4*, 3*, 9, 9, 13, 8
הפועל באר שבע אחרי הקאמבק של אליניב ברדה:
מקומות 2, 3, 1, 1, 1, 3, 4, 4, 2, 2, 3
הוא נולד בעיר וגדל במועדון, עלה בו לראשונה לבוגרים ולאחר 5 שנים עזב כדי למצות את הכישרון והפוטנציאל שלו, מקיץ 2013 הוא נמצא במועדון ברציפות כשחקן, עוזר מאמן, מנהל מקצועי, יו"ר האקדמיה ומאמן ושינה אותו מהקצה אל הקצה עם 3 אליפויות, 3 אלוף האלופים, 2 גביעים, גביע הטוטו, 3 שלבי בתים בליגה האירופית (כולל נוקאאוט ב-2017) ושלב בתים בקונפרנס מאז שחזר
הגיעה לו פרידה הרבה הרבה הרבה יותר מכובדת בלשון המעטה
*בליגה הלאומית
נערך לאחרונה על ידי Sir Alex Ferguson ב 01 יוני 2024, 12:56, נערך פעם 1 בסך הכל.
- The Red Diamond
RedRock כתב: ↑31 מאי 2024, 19:211. הוא אגדה ישראלית, אגדה שגדלה בבאר שבע ומסב לכולנו גאווה, אל תקטין אותו כאיזה משהו לוקאלי בקטנה, תודה.
2. מרגש שאתה אוהד הרבה שנים, זה מאוד חשוב לנו לדעת את המידע הזה בטרם אנחנו קוראים את טקסט הסגידה.
3. התקופה הכי טובה של המועדון ובפער היא התקופה שבה אליניב ברדה נמצא בהפועל ב"ש. קטע אה? אלונה ברקת גירדה פליאוף תחתון והצליחה להוביל לעליית ליגה מהמקום ה3 עד שהגיע.
4. אלונה לא שחררה את המועדון למכירה לפני 4 שנים, זה טיעון שקרי. ראשית כי היא הפקירה את המועדון באחד מהרגעים הקשים של האנושות וזרקה אותנו לאשפתות, תוך מינוי מפרק שכל תכליתו היה להתעלל במועדון. קרה לנו נס ואבוקסיס הצליח להביא לנו אירופה שהשאירה אותנו עם הראש מעל המים. שנית, כי היו דיווחים מהרבה כיוונים שונים שאנשים פנו אליה והתשובה היתה גורנישט מין גורנישט כשפתך.
5. אל תעז לשים אותנו באותה ליגה של המועדונים הגדולים בישראל, זה שקר גס והתעלמות בוטה מהמציאות כי מועדון כדורגל אין פה. היו פה לפרקים קבוצות טובות.
6. "נחזור להיות מקסימום נתניה רק עם מחלקת נוער ב3 רמות מתחת"? מעניין למה. זה לא עליה חלילה שהיא לא הצליחה לבנות פה שום דבר, בכל זאת היו לה רק 16 שנים לעשות את זה או לזרוק נניח איזה שקל וחצי בשנה לנוער כדי שלא יבייש את הנגב.
7. אישה מוכה לא בבית ספרנו, מספיק.
קח את כל מה שכתבת בשקידה רבה, צבע בכחול וזרוק לים.
תערובת של אותיות שלא קשורה לכלום.
בשורה התחתונה, לפני אלונה היינו כלום ושום דבר, אוהדים בלי שאיפות ומקסימום נוכחות של 7,000 ביציעים
מול הקבוצות הגדולות שבאות לבקר בעיר הספר והקהל שלנו מגיע ב"המוניו" לצפות בכוכבים מתל אביב, חיפה וירושלים.
שחקנים ישראלים בכירים? רק בחלומות. אליפות? הס מלדבר מילים שיכניסו אותך לאשפוז בגהה.
היום אתה אוהד הפועל באר שבע הולך בגאווה בכל מקום (כן, גם בחיפה ובתל אביב).
אני אישית גר בנתניה ומסתובב פה כמו טווס מול המקומיים המסכנים.
ביום שאלונה תלך אני אישית אקפל את מניפת הטווס ואחזור לחור שממנו יצאתי.
מי שלא רואה את זה ככה לא היה איתי ביציע המאולתר ברמת השרון בשישי בצהריים.
כן, אני כותב חדש בפורום אבל אני בספק אם יש פה יותר מ 3 אוהדים יותר ותיקים ממני.
אם הם קיימים הם יספרו לכם איך זה בעלים כמו אלי ז'ינו.