אנטוניו ספר חתם ל4 עונות
Re: אנטוניו ספר חתם ל4 עונות
כמה טוב שאשדוד סירבו לקבל אותו...
כל מה שנכתב עליו כאן מגיע לו ביושר, מהנקודת פתיחה הכי רעה שיכולה להיות לשחקן זר הוא מוכיח בעבודה קשה כמה הוא ראוי להיות כאן. גול ענק שלו היום, נגיעה קטנה וטאק לרשת.
לגמרי מתחיל להיכנס ללב, גם שחקן וגם אישיות שכיף לראות.
ומילה טובה לברדה שממשיך לקדם שחקנים בצורה נפלאה.
כל מה שנכתב עליו כאן מגיע לו ביושר, מהנקודת פתיחה הכי רעה שיכולה להיות לשחקן זר הוא מוכיח בעבודה קשה כמה הוא ראוי להיות כאן. גול ענק שלו היום, נגיעה קטנה וטאק לרשת.
לגמרי מתחיל להיכנס ללב, גם שחקן וגם אישיות שכיף לראות.
ומילה טובה לברדה שממשיך לקדם שחקנים בצורה נפלאה.
- ForeverRed
ילד שנכנס ללב.
חומר אנושי משובך.
חומר אנושי משובך.
מכירים את אלה שאומרים: ״אם נגיד מלמד היה קרואטי אז היו קוראים לו מלמדיביץ״, אז אני אומר שאם ספר היה שחקן ערבי, היו קוראים לו ספורי.
בעיטות מרחוק, מצבים נייחים, מבשל, כובש בלי שהוא כמעט מורגש במגרש. ההבדל היחיד בינהם הוא שספר נראה יותר מחויב הגנתית.
בעיטות מרחוק, מצבים נייחים, מבשל, כובש בלי שהוא כמעט מורגש במגרש. ההבדל היחיד בינהם הוא שספר נראה יותר מחויב הגנתית.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
צריך לבדוק, נראה לי שיש לו עוד ריאה. לא מפסיק לרוץ.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
כל כך לא. השוואה תלושה לחלוטין שקשה מאיפה להתחיל בכלל.
בקצרה, ספורי היה מת לטכניקה, מהירות המחשבה והיכולת לא לכפות את עצמו שיש לספר.
בקצרה, ספורי היה מת לטכניקה, מהירות המחשבה והיכולת לא לכפות את עצמו שיש לספר.
במחצית הראשונה הייתה מתפרצת 6 שלהם מול 3 שלנו.
ספר נתן שם ספרינט אדיר והגיע הרבה לפני יוני ואליאס שהיו לפניו. גם כשמאבד, מתאבד על הכדור ומוציא את העוקץ מהיריבה או מרוויח בחזרה.
אולי אני לא אראה ממנו את ההובלת כדור שנגיד לאימראן יש כי זה לא סוג השחקן. אני כן רוצה עם הריאה שלו מכווין את עצמו ליותר ריצות התקפיות לעומק וניצול של הסיבולת כמו שכבר עשה. ככה נראה את הבעיטות שלו יותר קרובות לשער, בלי קשר הבעיטות שלו מבחוץ מאוד מסוכנות ומושכות גם את היריבה החוצה.
מספרים טובים משל ספורי ושל שאפי בעונה שעברה, הערך המוסף של התרומה ההגנתית באמת נותנת לו הרבה קרדיט בהרכב שלו.
נאחל לעוד משחקי מילים של שדרים ופרשנים זקנים עם השם שלו
ספר נתן שם ספרינט אדיר והגיע הרבה לפני יוני ואליאס שהיו לפניו. גם כשמאבד, מתאבד על הכדור ומוציא את העוקץ מהיריבה או מרוויח בחזרה.
אולי אני לא אראה ממנו את ההובלת כדור שנגיד לאימראן יש כי זה לא סוג השחקן. אני כן רוצה עם הריאה שלו מכווין את עצמו ליותר ריצות התקפיות לעומק וניצול של הסיבולת כמו שכבר עשה. ככה נראה את הבעיטות שלו יותר קרובות לשער, בלי קשר הבעיטות שלו מבחוץ מאוד מסוכנות ומושכות גם את היריבה החוצה.
מספרים טובים משל ספורי ושל שאפי בעונה שעברה, הערך המוסף של התרומה ההגנתית באמת נותנת לו הרבה קרדיט בהרכב שלו.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
לזכותו של ספר הוא עושה המון תנועה לעומק. הבעיה שהנעת הכדור אצלנו הייתה מאוד איטית ושבלונית היום וכמה פעמים כשהוא היה לבד לא הרימו תראש או כשכבר הרימו אז זה היה מאוחר מידי.shovalb9 כתב: ↑16 ינואר 2024, 23:59במחצית הראשונה הייתה מתפרצת 6 שלהם מול 3 שלנו.
חסר לנו מאוד מישהו מהאמצע עם יכולת למצוא אותו בכדורי עומק ומהר, מישהו כזה היה מוסיף לנו עוד כלי לארסנל ומייצר לספר עוד מצבים בתוך הרחבה.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
אם עשה את זה היום טוב לוקח בחזרה, הרבה פעמים מה שרואים ביציע לא לא רואים בטלוויזיה.Sir Alex Ferguson כתב: ↑17 ינואר 2024, 00:01לזכותו של ספר הוא עושה המון תנועה לעומק. הבעיה שהנעת הכדור אצלנו הייתה מאוד איטית ושבלונית היום וכמה פעמים כשהוא היה לבד לא הרימו תראש או כשכבר הרימו אז זה היה מאוחר מידי.
חסר לנו מאוד מישהו מהאמצע עם יכולת למצוא אותו בכדורי עומק ומהר, מישהו כזה היה מוסיף לנו עוד כלי לארסנל ומייצר לספר עוד מצבים בתוך הרחבה.
והשחקן הזה שחסר לספר איתו זה עומאר, לא?
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
איזה עוול לשים את השם שלו לצד ספורי.
אחד ששורף קילומטראז׳ פסיכי במשך 90 דקות ולא מפסיק לעבוד בהגנה וההתקפה לצד אחד שעושה טובה שהוא זז על הדשא כבר מהדקה הראשונה.
חוץ מהאותיות בשם אין ביניהם שום דימיון, לוקח את ספר לפני ספורי בכל יום,בכל שעה ובכל מקום.
אחד ששורף קילומטראז׳ פסיכי במשך 90 דקות ולא מפסיק לעבוד בהגנה וההתקפה לצד אחד שעושה טובה שהוא זז על הדשא כבר מהדקה הראשונה.
חוץ מהאותיות בשם אין ביניהם שום דימיון, לוקח את ספר לפני ספורי בכל יום,בכל שעה ובכל מקום.
+1Sir Alex Ferguson כתב: ↑17 ינואר 2024, 00:01לזכותו של ספר הוא עושה המון תנועה לעומק. הבעיה שהנעת הכדור אצלנו הייתה מאוד איטית ושבלונית היום וכמה פעמים כשהוא היה לבד לא הרימו תראש או כשכבר הרימו אז זה היה מאוחר מידי.
אז אני אומר שאם ספר היה ישראלי היו קוראים לו אצילי.
אתמול במשחק אמרתי לעצמי שהיה לנו פעמיים מזל: פעם אחת שהמלחמה הבריחה את פטרסון וקלימלהופעם שניה שספר לא נבהל ולא ברח על נפשו....
עשוי מהחומרים שגורמים לנו להתאהב!
עשוי מהחומרים שגורמים לנו להתאהב!
אגב הוא זה שגם ״בישל״ את השערים שנפסלו.
https://x.com/miguel_vitor4/status/1747 ... wluvnq-T5A
https://x.com/miguel_vitor4/status/1747 ... wluvnq-T5A