שגיב יחזקאל חתם רשמית ל3.5 שנים
Re: שגיב יחזקאל חתם רשמית ל3.5 שנים
בהגעה שלו כמו בעזיבה שלו, הבעיה שלי איתו תהיה ברצון.
בנבחרת ממש מיד אחרי שחתם בחו"ל, אני ראיתי שגיב אחר לחלוטין שהוא גם לקח את זה לטורקיה. כיסה המון שטחים, שיחק פשוט, ועשה המון תנועה מאחורי קו ההגנה משם הוא יכול להוציא בעיטה/רוחב. עזבו רגע עמדה, הוא הביא איתו המון כי גם רצה להוכיח. מקווה שאם יגיע יזכור שיש לו עוד הרבה להוכיח בליגה ותארים לקחת כשהוא משמעותי בהם.
כשהוא חלוץ הוא גם טוב במשחק עם הגב לשער, ואו שמדביק את הקו הגנה של היריבה ומאפשר שטחים לשבת על היריבה או שיכול לעקוץ אותה אם תעמוד גבוה. אין לי בעיה שהוא מחמיצן, הוא מביא לקבוצה המון מהעמדה הזו.
כמגן הוא גם נהדר, בעיקר הגנתית כשהוא כן מכסה את השטחים אחרי שהוא עולה. אם הוא מקבל יותר מדי חופש שם, אז הוא מכסה פחות שטחים וגם תוקע את הנעת הכדור וגם מקבל החלטות פחות טובות מהאגף, וזה יקרה אם פוקו יישאר מאחוריו.
ואני אוהב את פוקו מגן, אבל גם החזרה של פוקו לקישור תהיה מובנת.
בכל מקרה מקווה מאוד שיבוא, שחקן אהוב.
בנבחרת ממש מיד אחרי שחתם בחו"ל, אני ראיתי שגיב אחר לחלוטין שהוא גם לקח את זה לטורקיה. כיסה המון שטחים, שיחק פשוט, ועשה המון תנועה מאחורי קו ההגנה משם הוא יכול להוציא בעיטה/רוחב. עזבו רגע עמדה, הוא הביא איתו המון כי גם רצה להוכיח. מקווה שאם יגיע יזכור שיש לו עוד הרבה להוכיח בליגה ותארים לקחת כשהוא משמעותי בהם.
כשהוא חלוץ הוא גם טוב במשחק עם הגב לשער, ואו שמדביק את הקו הגנה של היריבה ומאפשר שטחים לשבת על היריבה או שיכול לעקוץ אותה אם תעמוד גבוה. אין לי בעיה שהוא מחמיצן, הוא מביא לקבוצה המון מהעמדה הזו.
כמגן הוא גם נהדר, בעיקר הגנתית כשהוא כן מכסה את השטחים אחרי שהוא עולה. אם הוא מקבל יותר מדי חופש שם, אז הוא מכסה פחות שטחים וגם תוקע את הנעת הכדור וגם מקבל החלטות פחות טובות מהאגף, וזה יקרה אם פוקו יישאר מאחוריו.
ואני אוהב את פוקו מגן, אבל גם החזרה של פוקו לקישור תהיה מובנת.
בכל מקרה מקווה מאוד שיבוא, שחקן אהוב.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
בכל מקרה גם אם יחתום זה לא יקרה מחר בצהריים.
מניח שיחזקאל יתבע אותם על שארית החוזה ועל הנזק שנעשה לו, בשביל שזה יקרה הוא צריך לקבל שחרור רשמי מהקבוצה, וזה רק על קצה המזלג.
מאמין שיחזור לכאן גם אם תהיה לו הצעה קצת גבוהה יותר מקבוצה אחרת בישראל. הוא מחובר מאוד לברדה ולחדר ההלבשה.
מניח שיחזקאל יתבע אותם על שארית החוזה ועל הנזק שנעשה לו, בשביל שזה יקרה הוא צריך לקבל שחרור רשמי מהקבוצה, וזה רק על קצה המזלג.
מאמין שיחזור לכאן גם אם תהיה לו הצעה קצת גבוהה יותר מקבוצה אחרת בישראל. הוא מחובר מאוד לברדה ולחדר ההלבשה.
נאצים4 לב אדום כתב: ↑14 ינואר 2024, 22:46התובע הטורקי פתח בחקירה נגד הכדורגלן הישראלי שגיב יחזקאל בגין הנצחת הפיגוע ב-7 באוקטובר במהלך משחק בליגה הטורקית: מואשם בתמיכה במעשי הטבח הישראליים בעזה ובהסתה של הציבור.
שר המשפטים הטורקי ילמאז טונץ' גם הודיע כי נפתחה חקירה משפטית נגד שחקן הכדורגל הישראלי שגיב יחזקאל בגין "הסתה פומבית של הציבור לשנאה ולעוינות בשל פעולתו המכוערת שתומכת בטבח"
תברח משם שגיב , תברחחחחחחחח !!!!!!!
אתם מדברים על איפה הוא יחתום ,
אני לא רואה אותו יוצא מטורקיה .
אנחנו לקראת מגה ארוע דיפלומטי
אני לא רואה אותו יוצא מטורקיה .
אנחנו לקראת מגה ארוע דיפלומטי
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
לא תיפול שערה מראשו,כולם פחדנים שם ומבינים את המשמעות אם יעשו טעות.4 לב אדום כתב: ↑14 ינואר 2024, 22:46התובע הטורקי פתח בחקירה נגד הכדורגלן הישראלי שגיב יחזקאל בגין הנצחת הפיגוע ב-7 באוקטובר במהלך משחק בליגה הטורקית: מואשם בתמיכה במעשי הטבח הישראליים בעזה ובהסתה של הציבור.
שר המשפטים הטורקי ילמאז טונץ' גם הודיע כי נפתחה חקירה משפטית נגד שחקן הכדורגל הישראלי שגיב יחזקאל בגין "הסתה פומבית של הציבור לשנאה ולעוינות בשל פעולתו המכוערת שתומכת בטבח"
תברח משם שגיב , תברחחחחחחחח !!!!!!!
כמו המנהיג שלהם,דיבורים כמו חול
הרחקתי לכת ?
נכנס כעת לחקירה !
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
נלקח לחקירה.
איזה מדינה של נאצים. בע״ה בקרוב רעידת אדמה 8.9 בסולם ריכטר.
נתפלל עבור יחזקאל שיחזור הביתה במהרה, העסק מתגלגל בצורה רעה.
נתפלל עבור יחזקאל שיחזור הביתה במהרה, העסק מתגלגל בצורה רעה.
ככל הנראה מדובר במעצר ולא רק חקירה.
אפשר לשלוח להם במקום את אבו עביד הבנתי שהוא מחפש קבוצה בטורקיה.
- ForeverRed
מטומטם היחזקאל הזה מה עשה לעצמו.
מקווה בשבילו שזה יגמר מהר.
מקווה בשבילו שזה יגמר מהר.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
פשכצקי מפרשן את האירוע כאילו הוא ניר דבורי,יאללה גזגז יא מטומטם.