לא יודע למה לא מנסים להחזיר לפה את דרור שמשון אחרי שנשאר בחיפה לבד וגם מכיר פה את כול הצוות מעונות האליפות הוכיח את עצמו גם פה וגם בחיפה
אליניב ברדה
Re: אליניב ברדה
"זה היה מחנה אימונים יחסית ארוך ומאוד אינטנסיבי", סיפר מאמן הפועל באר שבע אליניב ברדה, "הדברים מתחילים להתחבר ולהיראות טוב יותר ממשחק למשחק. זה היה בעוכרינו בשנים האחרונות שלא הצלחנו לצאת למחנה עם סגל מלא ולשמחתי השנה יצאנו עם סגל כמעט מלא והם מבינים את שיטת המשחק ואת הדרישות, אני אופטימי״.
ההרכב שעלה נגד פנאתינייקוס זה השלד שעליו אתה בונה?
"אני לא יכול להגיד את זה כי יש לנו סגל איכותי מאוד וכל שחקן שטיפה יוריד רגל מהגז, יבוא חבר שלו וייקח לו את המקום".
מה המטרות של הפועל באר שבע?
"אני תמיד רוצה ללכת עד הסוף ושכל אחד ישתפר באופן אישי ושהקבוצה תילחם עד הסוף בכל הקטגוריות".
איך אתה מסכם את העונה הקודמת?
"אני לא חושב שאפשר להגיד אכזבה והאכזבה היחידה שיש לי זה משחק הגביע מול אשדוד כי היינו יכולים ללכת רחוק יותר. בליגה התמודדנו עד הסוף והיינו יכולים לתת קרב טוב. זכינו בסופר קאפ, הפסדנו בגמר גביע הטוטו בפנדלים ועשינו קמפיין אירופי טוב".
מתי הבנת סופית שאין לך את גלזר?
"ביום שעומרי התקשר אליי ואמר לי שמבחינתו הוא רוצה להתקדם ולשחק בליגת האלופות ושהפועל ב"ש מבחינתו הייתה קרש קפיצה מדהים וגם הפועל ב"ש יכולה לקחת את זה למקום שהיא מצמיחה שחקנים לחו"ל. האבידה שלו גדולה אבל נתמודד".
מדוע השחקנים המקומיים לא מצליחים?
"אני לא יודע אם אפשר להגיד 'לא מצליחים'. הפועל באר שבע של היום היא קבוצה שבכל עמדה יש בה 2-3 שחקנים טובים ובגלל שהוא באר שבעי אנחנו באים לקראתם. העניין המקומי הוא מאוד חשוב אבל כששחקן בא ומבקש להתאוורר אני לא יכול להשאיר אותו בכוח".
בוא נדבר על השחקנים הזרים. הקבוצה לא ממש פוגעת בזרים?
"אנחנו עושים עבודה קשה ולא תמיד רואים אותה מאחורי הקלעים. שאפי היה זר יוצא מן הכלל טוב, פשוט נוצרה איתו סיטואציה מורכבת מאוד, יוג'ין היה אחד הזרים הכי טובים בליגה לפני שעבר אלינו וגם אצלנו לקח לו זמן והוא רצה לשחק ב-MLS. אנחנו מקווים ומאמינים נקצור את הפירות עם קלימלה ולגבי הזרים החדשים אנחנו מאמינים בהם".
אתה מסכים שחסר בקבוצה קשר יצירתי?
"לא. כי יש לנו שחקנים טובים שם כמו רמזי ספורי ויוני סטויאנוב, בדש וספר".
למה שחררתם את מיכה?
"מיכה שחקן מצוין וכרגע הייתי רוצה להתמקד בשחקנים שנמצאים".
תומר חמד נשאר?
"מבחינתי כן".
איך שיתוף הפעולה עם מליקסון?
"מליקסון הוא גאון כדורגל ויש לו יד חופשית והוא מאמן לכל דבר. העצות שלו הן העצות הכי טובות שיש וזה על עיוור וככה זה גם אצלנו בצוות".
הופתעת ממה שראית אתמול עם הקהל?
"הכמות הייתה מדהימה. אני זוכר ממשחק החזרה שלי שהגיעו 5,000 אוהדים לאימון. אני לא יודע אם היינו סולד אאוט כזה גדול. זה הבעת אמון שלהם ואני כל כך רוצה שאנחנו נחזיר להם על המגרש".
ההרכב שעלה נגד פנאתינייקוס זה השלד שעליו אתה בונה?
"אני לא יכול להגיד את זה כי יש לנו סגל איכותי מאוד וכל שחקן שטיפה יוריד רגל מהגז, יבוא חבר שלו וייקח לו את המקום".
מה המטרות של הפועל באר שבע?
"אני תמיד רוצה ללכת עד הסוף ושכל אחד ישתפר באופן אישי ושהקבוצה תילחם עד הסוף בכל הקטגוריות".
איך אתה מסכם את העונה הקודמת?
"אני לא חושב שאפשר להגיד אכזבה והאכזבה היחידה שיש לי זה משחק הגביע מול אשדוד כי היינו יכולים ללכת רחוק יותר. בליגה התמודדנו עד הסוף והיינו יכולים לתת קרב טוב. זכינו בסופר קאפ, הפסדנו בגמר גביע הטוטו בפנדלים ועשינו קמפיין אירופי טוב".
מתי הבנת סופית שאין לך את גלזר?
"ביום שעומרי התקשר אליי ואמר לי שמבחינתו הוא רוצה להתקדם ולשחק בליגת האלופות ושהפועל ב"ש מבחינתו הייתה קרש קפיצה מדהים וגם הפועל ב"ש יכולה לקחת את זה למקום שהיא מצמיחה שחקנים לחו"ל. האבידה שלו גדולה אבל נתמודד".
מדוע השחקנים המקומיים לא מצליחים?
"אני לא יודע אם אפשר להגיד 'לא מצליחים'. הפועל באר שבע של היום היא קבוצה שבכל עמדה יש בה 2-3 שחקנים טובים ובגלל שהוא באר שבעי אנחנו באים לקראתם. העניין המקומי הוא מאוד חשוב אבל כששחקן בא ומבקש להתאוורר אני לא יכול להשאיר אותו בכוח".
בוא נדבר על השחקנים הזרים. הקבוצה לא ממש פוגעת בזרים?
"אנחנו עושים עבודה קשה ולא תמיד רואים אותה מאחורי הקלעים. שאפי היה זר יוצא מן הכלל טוב, פשוט נוצרה איתו סיטואציה מורכבת מאוד, יוג'ין היה אחד הזרים הכי טובים בליגה לפני שעבר אלינו וגם אצלנו לקח לו זמן והוא רצה לשחק ב-MLS. אנחנו מקווים ומאמינים נקצור את הפירות עם קלימלה ולגבי הזרים החדשים אנחנו מאמינים בהם".
אתה מסכים שחסר בקבוצה קשר יצירתי?
"לא. כי יש לנו שחקנים טובים שם כמו רמזי ספורי ויוני סטויאנוב, בדש וספר".
למה שחררתם את מיכה?
"מיכה שחקן מצוין וכרגע הייתי רוצה להתמקד בשחקנים שנמצאים".
תומר חמד נשאר?
"מבחינתי כן".
איך שיתוף הפעולה עם מליקסון?
"מליקסון הוא גאון כדורגל ויש לו יד חופשית והוא מאמן לכל דבר. העצות שלו הן העצות הכי טובות שיש וזה על עיוור וככה זה גם אצלנו בצוות".
הופתעת ממה שראית אתמול עם הקהל?
"הכמות הייתה מדהימה. אני זוכר ממשחק החזרה שלי שהגיעו 5,000 אוהדים לאימון. אני לא יודע אם היינו סולד אאוט כזה גדול. זה הבעת אמון שלהם ואני כל כך רוצה שאנחנו נחזיר להם על המגרש".
מעניין ההתייחסות שלו לגבי קשר יצירתי. נראה שזה לא הכיוון לזר הנוסף.
לדעתי מחפשים קשר אמצע אבל לא הייתי מייחס יותר מדי חשיבות למה שהוא אמר, תמיד מאמן יגן על הסגל שלו כששואלים אותו אם חסר לו שחקן בעמדה כלשהי.
- ForeverRed
לא שאלו אותו על הזר האחרון?
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אני מת עליו אבל אחרי היום הוא צריך לעשות חושבים, נראנו כמו ילדים נגד בוגרים
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
חושבים? הוא צריך לעשות הרבה הרבה יותר מזה ובעיקר לשאול את עצמו איך קבוצה שהוא מאמן שנה וחצי נראית ככה?
לא סגנון,לא שיטה,לא הגנה,בטח לא התקפה ואפילו לא מה שהוא הכי מזוהה איתו וזה לחימה.
לא סגנון,לא שיטה,לא הגנה,בטח לא התקפה ואפילו לא מה שהוא הכי מזוהה איתו וזה לחימה.
שמישהו יכתוב מה הוא אמר בראיון.
אני מקווה שזה לא יעצבן אותי יותר.
אני מקווה שזה לא יעצבן אותי יותר.
- yarinbenizri94
- Title: קרייזי-רד
אמר שיבדוק את עצמו ולא יאשים אף אחד מהשחקנים שלו קודם שיבדוק את עצמו וידאג שזה לא יקרה יותר גם בימים מזעזעים, זה שחקנים ששיחקו על הדשא כדורגל הרבה יותר טוב והם ישחקו הרבה יותר טוב.
התנצל מפני הקהל.
אמר שקיבלנו מקלחת קרה,אגרוף לפנים וכו.
אכל שח.
התנצל מפני הקהל.
אמר שקיבלנו מקלחת קרה,אגרוף לפנים וכו.
אכל שח.

לא מקנא בו.
זה מבחן מנהיגות עצום.
אגיד רק דבר אחד, שכל אחד ילמד ממנו ולא יציין שחקנים ספציפיים. יהיו מספיק משחקים, תאמינו לי.
בקריסה קבוצתית כזו, זה מיותר ולא נכון.
זה מבחן מנהיגות עצום.
אגיד רק דבר אחד, שכל אחד ילמד ממנו ולא יציין שחקנים ספציפיים. יהיו מספיק משחקים, תאמינו לי.
בקריסה קבוצתית כזו, זה מיותר ולא נכון.