עדכונים
Re: עדכונים
אחד השנתונים הכי טובים שגדלו פה.
כבר שנתיים שהם וטרום ב' מפרקים כל מה שבא מולם.
כבר שנתיים שהם וטרום ב' מפרקים כל מה שבא מולם.
רק אהבה תנצח...
נגד מי ישחקו בגמר?
איזה גילאים זה טרום א וטרום ב?
וברכות גם לנערים ג׳ על ההעפלה לגמר גביע המדינה לאחר ניצחון על הפועל ת״א.
לפי הדיווחים מאמן הנוער אורי דוד הכה את אחד ממאמני קבוצות הילדים, נזכיר שגם פיטוריו ממכבי הגיעו לאחר שמועות שגם שם היה מתנהל לא כשורה.
לפי הדיווחים מאמן הנוער אורי דוד הכה את אחד ממאמני קבוצות הילדים, נזכיר שגם פיטוריו ממכבי הגיעו לאחר שמועות שגם שם היה מתנהל לא כשורה.
קבוצת הנוער מפסידה 4-0 לנתניה. הקבוצה ממוקמת במקום ה-11
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
הם הורידו שחקנים מהבוגרת כי הם מתחת לקו האדום.
עדי יונה שפתח משחק קודם בבוגרת כבש ובישל פעמיים.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
אגב החלטה בנוער שאני ממש מבסוט עליה זה שהחליטו באופן די גורף להימנע מחריגי גיל (נכון לשנה שעברה לפחות, העונה כמעט לא עקבתי)Sir Alex Ferguson כתב: ↑15 אפריל 2023, 12:09הם הורידו שחקנים מהבוגרת כי הם מתחת לקו האדום.
4-0 ממכבי נתניה, ועכשיו 4-0 מבית"ר שמתחת לקו האדום
4 מחזורים לסיום
אנחנו 7 נקודות מהמקום שיורדים ליגה
4 מחזורים לסיום
אנחנו 7 נקודות מהמקום שיורדים ליגה
דניאל צדיק עם עונה לא רעה בהפועל ת"א, 3 שערים ו-10 בישולים.
מחבב מאוד את הילד הזה. הוא עדיין צריך לא מעט ליטוש אבל יש לו המון כדורגל. מזכיר את הצעירים המוכשרים שיצאו מאשדוד בשנים האחרונות.
לא הייתי ממהר להגיד שהוא פספוס ענק אבל אם יעשה את המעבר לבוגרים בצורה טובה הוא יהפוך לשחקן אטרקטיבי שאולי עוד יחזור לכאן
מהצד שלנו אורי דוד עם עונה רעה ואני מניח שהוא יסיים את תפקידו בסוף העונה.
אמיר ג'נאח עשה התקדמות יפה, נועם שחר וחאלד זייד הלכו אחורה אחרי עונת בכורה מעולה. רועי ממן יצא להשאלה בקיץ ללאומית ואני מקווה שיצליח יותר מאליגון שלגמרי הלך לאיבוד בעונה האחרונה
מחבב מאוד את הילד הזה. הוא עדיין צריך לא מעט ליטוש אבל יש לו המון כדורגל. מזכיר את הצעירים המוכשרים שיצאו מאשדוד בשנים האחרונות.
לא הייתי ממהר להגיד שהוא פספוס ענק אבל אם יעשה את המעבר לבוגרים בצורה טובה הוא יהפוך לשחקן אטרקטיבי שאולי עוד יחזור לכאן
מהצד שלנו אורי דוד עם עונה רעה ואני מניח שהוא יסיים את תפקידו בסוף העונה.
אמיר ג'נאח עשה התקדמות יפה, נועם שחר וחאלד זייד הלכו אחורה אחרי עונת בכורה מעולה. רועי ממן יצא להשאלה בקיץ ללאומית ואני מקווה שיצליח יותר מאליגון שלגמרי הלך לאיבוד בעונה האחרונה
קבוצת טרום א׳ זוכה בגביע המדינה אחרי 4-2 בפנדלים על מכבי פתח תקווה
מאמן קבוצת הנוער פוטר