הפועל באר שבע והאוהדים שלה חזקים יותר מאלונה ומעוד אלף כמוה.

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
שלו עזרן

שליחה על ידי שלו עזרן »

חברים יקרים.
אלונה לא עזבה בגלל גיא עזורי ומה שקרה במוצ"ש האחרון.
זה היה ברור שמתישהו היא תקום ותלך והשבוע היא גם מצאה סיבה מספיק טובה.
האישה הזאת עשתה את מה שהיא רצתה ויצרה לעצמה שם בכדורגל הישראלי על חשבון הפועל ב"ש.
עם כל ההערכה שיש לי לאישה הזאת ההתנהלות שלה הייתה זוועתית ואני בכלל לא עצוב שהיא עוזבת, להפך, אני כולי תקווה שזה יביא שינוי חיובי. היא רק זרקה כספים בלי ערך ונתנה למאמנים לעשות פה שוק.
20. 20 שחקני רכש (!!!) הגיע לכאן העונה, 8 זרים - בלי לדעת על אף אחד מהזרים האלה!!!
שחקני בית שהמועדון הוא החיים שלהם שוחררו בלא עוול בכפם.
קבוצה בלי נשמה ובלי הערכה לקהל העצום שמלווה אותה לכל מקום בארץ!!!
בית אבות אחד גדול שמגיע למשחקים גדולים ומשתין במכנסיים!!!
כל זה - ותבוסות מפה עד להודעה חדשה. 46 שערי חובה והעונה עוד לא הסתיימה!!!(רק אח"י נצרת ספגה יותר שערים מאיתנו) תקציב חמישי בגודלו בליגה, חברים זה לא הגיוני!!!
גיא עזורי גם כן חיכה לעיתוי המתאים לעזוב את הקבוצה ולגרור אחריו את אלונה, המינוי שלו מלחתכילה היה מוזר ואני חושב אפילו שהכל היה מתוכנן.

אני בטוח שנמצא משקיע שיקנה את המועדון ולא יזרוק כספים וישקיע בנוער ובדור העתיד שלנו ונראה סוף סוף את הקבוצה שרצינו, גם אם זה יהיה בליגה הלאומית!
תיהיו אופטימים, גם אם ניהיה קבוצה של העירייה אנחנו נקבל פה שחקנים שיעריכו וישחקו בשביל האוהדים והקבוצה ולא בשביל המשכורת החודשית והפינוקים מסביב.
נכון שהעזיבה שלה לא מקלה על אף אוהד של הפועל באר שבע אבל אם תחשבו טוב אני בטוח שכולכם תגיעו למסקנה שהקבוצה יכולה לתקיים טוב יותר גם בלעדיה.

הקבוצה יכולה להתבסס על 7-8 שחקני בית בעונה הבאה ועוד כמה שחקנים אחרים (מליקסון, קדוסי,פדידה, קידר) תאמינו לי שלדוגמא והסגל שלנו יראה כך:

דור דוידי
אביתר אילוז יניב אלול נדב קידר אופיר דודזאדה
מליקסון משה אסולין זוהר חוגג יוסי אלקיים
אוהד קדוסי רפי עמוס/פדידה

אנחנו נראה לא פחות טוב בעונה הבאה, כי יותר גרוע מאיך שנראינו העונה הזאת לא יכול להיות!
לא צריך להזכיר את העובדה שילדים האלה יתנו את הלב והנשמה שלהם על הדשא ויגיעו לכל משחק כאילו הם יותצאים למלחמה על החיים שלהם. כיף לכם יותר לראות את יוסי אופיר שבכלל לא יודע איפה הוא משחק בא ומנשק את הסמל בכזאת צביעות?
את דוד רביבו שבא להעביר עוד עונה בקריירה שלו? את מוריירה שהפעם האחרונה בה הוא שיחק כדורגל הייתה בגן חובה?
או שאולי את אייל שן ומוחמד אדמו שחושבים שהכדור זה איזה מטען חבלה שצריך רק להעיף כמה שיותר רחוק?
חברים, תיהיו אופטימים, תחשבו חיובי. אני שוב יזכיר, אלונה ברקת לא חזקה יותר מהפועל באר שבע ומהאוהדים שלה!
מה שהתקשורת עשתה מאיתנו זה פשוט בושה וחרפה והם מסתכלים רק על זה שעלינו ליגה ואנחנו במרכז טבלה. הם יכולים לקפוץ מהגג של עזריאלי בזמן שאני מצלם אותם בפלאפון וצוחק. הם אנשים קטנים חסרי השכלה שיושבים מאחורי מחשב באיזה פנטהאוז בתל אביב, כותבים להם טורים באתרי ספורט עד שהאישה תכין להם את הגפילטע לארוחת צהריים וחושבים שהם יודעים הכל. טפו עליהם.

היינו לפני אלונה ונשאר גם אחריה!
"אני אוהב את הפועל, אוהב אותה מכל הלב"

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

Re: הפועל באר שבע והאוהדים שלה חזקים יותר מאלונה ומעוד אלף כמוה.

שליחה על ידי dardasmiley »

אדיר..... כל מילה פצצה! בדיוק כל מה שאמרתי לאנשים כל היום מאז שהחל פולחן האישיות סביב אלונה

סמל אישי של משתמש
crazyred
Title: קרייזי רד

שליחה על ידי crazyred »

אתה מגיב כמו ילד קטן. לא יודע לקחת צעד אחורה ולומר 'זו גם אמשתי'. כי זו גם אממתך (וגם אשמתי).

'האישה הזו' כמו שאתה קורא לה, הצילה את הקבוצה שלך. עוד שנה שנתיים עם ז'ינו ולא היינו שורדים. שלא לדבר על מקום בליגה הראשונה.

אלונה עשתה טעויות, אף אחד לא אומר שלו, אני בטוחה שגם אם תשאל אותה היא תגיד אותו דבר. גם היא עשתה טעויות. נכון. גם אני עשיתי טעויות.

אבל ראבק, איך אתה יכול שלא להאמין לה? אתה פשוט כפוי טובה.

מי ישלם למליקסון? לקדוסי?

אף אחד.

איזה שחקני נוער יעלו לבוגרים? תשאל את מי שתשאר (וזה ספציפית ציטוט של גיא לוי) היום כמעט אין שחקני נוער ששמראים את הניצוצות הראויים לשחקני קבוצה בוגרת, למרות שאפשר להתחיל לראות דברים טובים בנערים א'.

ובכלל לא דיברנו על לשלם גם לנוער הזה. או להחזיק את הנערים האלה. כאין כסף זה הדבר הראשון שנופל (או שהיית מעדיף לרדת יותר מליגה- שתיים?)

אז תעלה עם הנוער נרד ליגה או שתיים ולמי איכפת. כי הקהל ינהיג את הקבוצה. ואם הוא ירצה הוא יקלל. ואף אחד לא יגיד לך פשוט לשתוק.

תפסיק לחשוב שהכל מגיע לך כי כרגע לא מגיע לנו כלום.
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל

נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו

"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)

סמל אישי של משתמש
שלו עזרן

שליחה על ידי שלו עזרן »

crazyred כתב:אתה מגיב כמו ילד קטן. לא יודע לקחת צעד אחורה ולומר 'זו גם אמשתי'. כי זו גם אממתך (וגם אשמתי).

'האישה הזו' כמו שאתה קורא לה, הצילה את הקבוצה שלך. עוד שנה שנתיים עם ז'ינו ולא היינו שורדים. שלא לדבר על מקום בליגה הראשונה.

אלונה עשתה טעויות, אף אחד לא אומר שלו, אני בטוחה שגם אם תשאל אותה היא תגיד אותו דבר. גם היא עשתה טעויות. נכון. גם אני עשיתי טעויות.

אבל ראבק, איך אתה יכול שלא להאמין לה? אתה פשוט כפוי טובה.

מי ישלם למליקסון? לקדוסי?

אף אחד.

איזה שחקני נוער יעלו לבוגרים? תשאל את מי שתשאר (וזה ספציפית ציטוט של גיא לוי) היום כמעט אין שחקני נוער ששמראים את הניצוצות הראויים לשחקני קבוצה בוגרת, למרות שאפשר להתחיל לראות דברים טובים בנערים א'.

ובכלל לא דיברנו על לשלם גם לנוער הזה. או להחזיק את הנערים האלה. כאין כסף זה הדבר הראשון שנופל (או שהיית מעדיף לרדת יותר מליגה- שתיים?)

אז תעלה עם הנוער נרד ליגה או שתיים ולמי איכפת. כי הקהל ינהיג את הקבוצה. ואם הוא ירצה הוא יקלל. ואף אחד לא יגיד לך פשוט לשתוק.

תפסיק לחשוב שהכל מגיע לך כי כרגע לא מגיע לנו כלום.
לא . זו לא אמשתי. וכפוי טובה תקראי את יודעת למי...
כל התגובות האנטי קהל שלך ושרק אנחנו חרא וכל השאר צדיקים כבר מתחילות לעצבן אותי
היא לא עזבה בגלל עזורי ובגלל מה שקרה אתמול. נקודה.
ואפשר לגבש תקציב שיחזיק את שחקני נוער של המועדון ועוד כמה שחקנים בוגרים
פעם הבאה אני מציע לך לשקול את התגובות שלך טוב יותר לפני שאת עושה שלח ולקרוא פעמיים את מה שאת מגיבה עליו

סמל אישי של משתמש
tal18
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי tal18 »

צודקקקק .. מי שלו רוצה שלו יהיה פה לא עושה פוזות על אף אחד מאיתנו באר שבע הייתה ותיהיה לעדדד

סמל אישי של משתמש
ג'וני
Title: אלונה חייבת להישאר

שליחה על ידי ג'וני »

לצערנו בכדורגל של היום צריך כסף ואם אין ספונסר אין קבוצה או אין קבוצה לגיטימית, הפועל ב"ש תישאר אבל במקסימות קבוצת תחתית בליגת העל. אם זה מה שאתם מכוונים יפה הצלחתם.

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

קודם כל תלמדו לכתוב בעברית.
אתם התחלתם את מה שגיא עזורי סיים.
אתם (שלצערי זה גם "אנחנו") והוא אותו חרא.
מגיע לכם וגם לנו (שישבנו בצד לא עשינו כלום נגד זה) - אלי זי'נו ויוסי אורה.
אולי אלונה תכננה את זה ואולי לא - אבל אתם אף פעם לא תבינו את גודל הנזק שיצרתם על ידי ההנהגות הברברית שלכם.
הפועל אני כבר משתגע

שלח תגובה