אליניב ברדה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
ForeverRed

Re: אליניב ברדה

שליחה על ידי ForeverRed »

Sir Alex Ferguson כתב:
02 אפריל 2023, 13:20
אין שחקני הכרעה, נקודה סימן קריאה.
היחיד שהיה קרוב לזה הוא חטואל, שכרגע זה מרגיש יותר כמו מומנטום שהיה בו ולא בטוח שמדובר במישהו אמין ברמת האצילי/שרי/זהבי/יובנוביץ' לאורך עונה שלמה.
תמיד אפשר לדבר על מי שלא פתח (גם אני רציתי את שאפי במשחק כזה) או שלא נכנס (אני חשבתי שהפציעה של אליאס היא הזדמנות טובה להכניס את מיכה כי טיבי שווה גול למשחק מול קבוצות פחות טובות ממכבי חיפה וכי ראיתי הזדמנות להכניס מישהו שיכול לעזור לנו להגיע ליותר מצבים מסוכנים), אבל בשורה התחתונה אם אני עוצם עיניים ואני מנסה לחשוב על שחקן אמין אצלנו שיכריע משחק כמו אתמול, לא עולה לי אף אחד. אצל חיפה עולים לי לפחות שניים שכובשים ועוד שניים שיתנו את הפס.
שוב, אין שום מחלוקת על העניין הזה.
מדי קיץ אני מנהל כאן את אותם ויכוחים עם לא מעט משתמשים והרי התוצאות לפנינו.

ספציפית לגבי אתמול, חושב שהיה אפשר להפיק יותר משחקנים אחרים.

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

חייב להבין מה השוס הגדול בלעשות לבכר "בית ספר".
בכר מאמן מצוין, זה לא סותר את העובדה שאחרי פגרת המונדיאל הוא די איבד את הקבוצה שלו וההרכבים שלו הם ההודאה הכי גדולה בכך.
יתרה מזאת, ראיתי לפני שבועיים את אשדוד באותו אצטדיון והם נראו טוב מאיתנו. הפסידו רק בגלל הצ'וקריות של כנעאן, בליץ' מטורף של חיפה וחוסר מזל לא נורמלי עם כדורים שפוגעים ביד (לפחות אחד הוא חוסר מזל משווע ותו לא).
חיפה אגב לא נתנה קצב כמו שנתנה מול אשדוד אפילו לא ל5 דקות מסכנות מולנו. לא עלו לחלוטין.

בשורה התחתונה 2 משחקים שחיפה מגיעים רע מאוד למשחק, אתמול עוד עולים עם אבו פאני לבד באמצע ורמי גרשון בלם, ועדיין מנצחים בקלילות ללא שום חשש.
אנחנו לא מסוגלים להגיע למצב רציני, הם שמים מאיזה שטות גול רך ומפגר בנוהל.
אז לא מבין מה שווה ה"בית ספר" הזה אם זה נראה בדיוק אותו דבר ומעשית על המשחקים האלה הפסדנו צלחת.

אישית הייתי מעדיף שההרכבים יהיו הפוכים. כל עוד חיפה שיחקה במערך מופקר זו הייתה הזדמנות פז, הנענו את הכדור לאזורים המסוכנים ללא שום מאמץ אבל שם כבר לא הייתה איכות. דקות של הזדמנות שבוזבזו על אנסה.
לא ששאפי הוא שחקן שהיה מנצח את המשחק, אבל אין לי ספק שהוא היה עושה יותר.
את אנסה ופאון הכביכול השחקנים שעובדים ויורדים עם המגן, היה עדיף לשמור למחצית השנייה שאנחנו אשכרה ביתרון ואתה צריך שחקני עבודה.
עד שהכנסנו את הקצת יותר איכותיים שיש לנו, חיפה כבר שיחקה עם אמצע נורמלי ונגמר לנו המשחק. הכדור כבר לא הגיע לאזור הרחבה של חיפה, וגם כשכן זה הלך קשה.

עוד דבר שלא אהבתי, מדקה 75 היינו נראים אבודים מבחינת אמונה. ציפיתי לראות הרכב שמתנפל ולוחץ בטירוף, בפועל חיפה מחזיקים ושחקנים שלנו עומדים ומסתכלים. גם הם לא האמינו שהם יתנו גול.
זה לאו דווקא על ברדה, זה על כל הקבוצה.

במאקרו ברדה עושה השנה עבודה טובה מאוד. הסגל הזה לא שווה אליפות. די הביא אותו לקצה.
כן נצטרך לשאול את עצמנו איך הבאנו 4 זרים ועדיין מרגיש שאין התקפה, אבל זה העניין לפתור בקיץ.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

yossi כתב:
02 אפריל 2023, 14:48
חייב להבין מה השוס הגדול בלעשות לבכר "בית ספר".
בכר מאמן מצוין, זה לא סותר את העובדה שאחרי פגרת המונדיאל הוא די איבד את הקבוצה שלו וההרכבים שלו הם ההודאה הכי גדולה בכך.
יתרה מזאת, ראיתי לפני שבועיים את אשדוד באותו אצטדיון והם נראו טוב מאיתנו. הפסידו רק בגלל הצ'וקריות של כנעאן, בליץ' מטורף של חיפה וחוסר מזל לא נורמלי עם כדורים שפוגעים ביד (לפחות אחד הוא חוסר מזל משווע ותו לא).
חיפה אגב לא נתנה קצב כמו שנתנה מול אשדוד אפילו לא ל5 דקות מסכנות מולנו. לא עלו לחלוטין.

בשורה התחתונה 2 משחקים שחיפה מגיעים רע מאוד למשחק, אתמול עוד עולים עם אבו פאני לבד באמצע ורמי גרשון בלם, ועדיין מנצחים בקלילות ללא שום חשש.
אנחנו לא מסוגלים להגיע למצב רציני, הם שמים מאיזה שטות גול רך ומפגר בנוהל.
אז לא מבין מה שווה ה"בית ספר" הזה אם זה נראה בדיוק אותו דבר ומעשית על המשחקים האלה הפסדנו צלחת.

אישית הייתי מעדיף שההרכבים יהיו הפוכים. כל עוד חיפה שיחקה במערך מופקר זו הייתה הזדמנות פז, הנענו את הכדור לאזורים המסוכנים ללא שום מאמץ אבל שם כבר לא הייתה איכות. דקות של הזדמנות שבוזבזו על אנסה.
לא ששאפי הוא שחקן שהיה מנצח את המשחק, אבל אין לי ספק שהוא היה עושה יותר.
את אנסה ופאון הכביכול השחקנים שעובדים ויורדים עם המגן, היה עדיף לשמור למחצית השנייה שאנחנו אשכרה ביתרון ואתה צריך שחקני עבודה.
עד שהכנסנו את הקצת יותר איכותיים שיש לנו, חיפה כבר שיחקה עם אמצע נורמלי ונגמר לנו המשחק. הכדור כבר לא הגיע לאזור הרחבה של חיפה, וגם כשכן זה הלך קשה.

עוד דבר שלא אהבתי, מדקה 75 היינו נראים אבודים מבחינת אמונה. ציפיתי לראות הרכב שמתנפל ולוחץ בטירוף, בפועל חיפה מחזיקים ושחקנים שלנו עומדים ומסתכלים. גם הם לא האמינו שהם יתנו גול.
זה לאו דווקא על ברדה, זה על כל הקבוצה.

במאקרו ברדה עושה השנה עבודה טובה מאוד. הסגל הזה לא שווה אליפות. די הביא אותו לקצה.
כן נצטרך לשאול את עצמנו איך הבאנו 4 זרים ועדיין מרגיש שאין התקפה, אבל זה העניין לפתור בקיץ.
זה מאוד פשוט, שני המשחקים בסמי עופר מלמדים על האיכות של ברדה כמאמן, זה הכל.
לא חושב גם שמכבי חיפה עולה מול אשדוד כמו שעולה מולנו, מבחינת אנרגיות, מוטיבציה וריכוז.

זה שלא ניצלנו את ההזדמנויות, זה כבר פחות על ברדה שהוא כבר לא שחקן פעיל (מה הייתי נותן בשביל חלוץ כמו ברדה אצלנו, כל העונה הייתה אחרת) ועל הסגל הקיים שלנו.
בסגל הקיים בלי שחקני הכרעה אי אפשר לקחת אליפות, זה שאליה הביא אותנו מעל מכבי וקרוב לחיפה זה סימן מעודד לעתיד.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

אז בואו נודה שרק מבחן התוצאה מעניין.
כשהיו פה מאמנים, כולל בכר שהתבטלו מול מכבי ת״א וחיפה, אמרתם לא מקבלים את הגישה. העונה עולים פעמיים לסמי עופר ומשחקים הרבה יותר טוב מחיפה ואז יש טענות על ״הציוותים״.
ההבדל בינינו לחיפה זה ששם יש שחקני הכרעה שיגמרו אותך ממצב אחד או שניים ולנו אין כאלו.
זה כבר מעבר ליכולותיו של מאמן.
ברדה לקח סגל ששווה מקום 3 בקושי ועושה איתו קסמים.
חיפה עולים עלינו על הנייר ב9/11 עמדות וזה ממש לא נראה על המגרש.
אומר מעכשיו, אם בכר עוזב בסוף העונה, שנה הבאה אליפות קלילה שלנו.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

אז הכל זה שחור או לבן?

או שזה בית ספר או שמבקרים על הגישה וההתבטלות?
יש גם אמצע בחיים. אתה לא יכול להגיד בית ספר על המשחק אתמול.

(בחייאת אבו פאני קשר בודד. אם אתה לא שולט אז באמצע אז מתי תשלוט באמצע)

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

CrazyRed7 כתב:
02 אפריל 2023, 16:11
אז הכל זה שחור או לבן?

או שזה בית ספר או שמבקרים על הגישה וההתבטלות?
יש גם אמצע בחיים. אתה לא יכול להגיד בית ספר על המשחק אתמול.

(בחייאת אבו פאני קשר בודד. אם אתה לא שולט אז באמצע אז מתי תשלוט באמצע)
יש הבדל בין לשלוט באמצע לבין לבטל את מכבי חיפה אתמול שבעטו פעמיים למסגרת (לא קרה להם בסמי כמה שנים). כנ״ל במשחק הקודם שאיימנו על השער שלהם 24 פעמים, מה שלא קרה כמה שנים, מאז המשחק שהם קיבלו 2 אדומים נגד מכבי ת״א.
שיחקנו מספיק טוב אתמול, זה נטו בזכות ברדה. אין לנו שחקני הכרעה וזה ההבדל בין שתי הקבוצות.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

Red Tiger כתב:
02 אפריל 2023, 10:13
לא היה שום דבר שמרני אתמול, שיטת המשחק הייתה מצויינת.
מכבי חיפה לא הגיעו בכלל להזדמנויות וזה לא בגלל ששיחקנו בונקר אלה בגלל סגנון שהוציא את העוקץ מהשחקנים המובילים שלה.
עם איכות נורמלית בחלק הקדמי התוצאה הייתה אתמול חד משמעית.
בגלל זה רשמתי לכאורה, המשחק הזה נפל נטו על זה שאין לנו שחקני הכרעה. המשחק הזה, הקודם מולם, מכבי בבלומפילד ועוד כמה.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

izguy83 כתב:
02 אפריל 2023, 16:09
אז בואו נודה שרק מבחן התוצאה מעניין.
כשהיו פה מאמנים, כולל בכר שהתבטלו מול מכבי ת״א וחיפה, אמרתם לא מקבלים את הגישה. העונה עולים פעמיים לסמי עופר ומשחקים הרבה יותר טוב מחיפה ואז יש טענות על ״הציוותים״.
ההבדל בינינו לחיפה זה ששם יש שחקני הכרעה שיגמרו אותך ממצב אחד או שניים ולנו אין כאלו.
זה כבר מעבר ליכולותיו של מאמן.
ברדה לקח סגל ששווה מקום 3 בקושי ועושה איתו קסמים.
חיפה עולים עלינו על הנייר ב9/11 עמדות וזה ממש לא נראה על המגרש.
אומר מעכשיו, אם בכר עוזב בסוף העונה, שנה הבאה אליפות קלילה שלנו.
אתה סתם מגזים עכשיו.
מקבלים באהבה את הגישה. אני באופן אישי מחזיק מאוד מאליניב, החמאתי ואמשיך להחמיא למה שהוא עושה כאן מהרגע הראשון. אף מאמן אחר לא היה מוציא את מה שהוא מוציא מהסגל האפור הזה.
באותה נשימה מותר גם להגיד שהוא טעה. טעה בהרכב, טעה בחילופים. אפשר להתווכח על אם זה היה משנה את התוצאה הסופית או לא. לדעתי כן. אבל לא נדע לעולם.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

ForeverRed כתב:
02 אפריל 2023, 17:29
אתה סתם מגזים עכשיו.
מקבלים באהבה את הגישה. אני באופן אישי מחזיק מאוד מאליניב, החמאתי ואמשיך להחמיא למה שהוא עושה כאן מהרגע הראשון. אף מאמן אחר לא היה מוציא את מה שהוא מוציא מהסגל האפור הזה.
באותה נשימה מותר גם להגיד שהוא טעה. טעה בהרכב, טעה בחילופים. אפשר להתווכח על אם זה היה משנה את התוצאה הסופית או לא. לדעתי כן. אבל לא נדע לעולם.
לא מסכים איתך אח, האמצע החזק הוכיח את עצמו במגרש הכי קשה בארץ פעם שנייה העונה. דווקא כשהלכנו אול אין ופירקנו את האמצע איבדנו את האיזון ולא חיברנו שני פסים מעבר ל40 מטר שלהם

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

dor69 כתב:
02 אפריל 2023, 17:37
לא מסכים איתך אח, האמצע החזק הוכיח את עצמו במגרש הכי קשה בארץ פעם שנייה העונה. דווקא כשהלכנו אול אין ופירקנו את האמצע איבדנו את האיזון ולא חיברנו שני פסים מעבר ל40 מטר שלהם
אני לא מדבר על האמצע.
כנראה שגם אני הייתי עולה עם שלישייה חזקה.
את חוליית ההתקפה והחילופים הייתי מנהל אחרת.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

ForeverRed כתב:
02 אפריל 2023, 17:56
אני לא מדבר על האמצע.
כנראה שגם אני הייתי עולה עם שלישייה חזקה.
את חוליית ההתקפה והחילופים הייתי מנהל אחרת.
אולי. בגדול בראייה שלי שום שלישייה התקפית אפשרית בסגל הנוכחי לא הייתה יודעת לעשות את העבודה מהסיבה הפשוטה שלא רק שאין לנו אלפא אחד, אלא אין לנו אפילו שחקן התקפה אחד שמגובש עד הסוף

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

ForeverRed כתב:
02 אפריל 2023, 17:29
אתה סתם מגזים עכשיו.
וכשעלינו בסמי עם מיכה ושאפי היה הבדל מבחינת ניצול המצבים?
וכשעלינו בבלומפילד עם פאון ושאפי היה הבדל?
וכשעלינו בטרנר עם ספורי, חמד ושאפי מול חיפה היה הבדל?
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
Red Tiger
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי Red Tiger »

״יצא לו כל הברדה״, ״זה הברדה האמיתי״
״יש משהו שם בדרום שגורם להם כנראה.. אני לא יודע״
זה תמצית הזחלה של רדיו 102 בראשות הטאלנט אייל ברקוביץ.
שיספרו לי עוד שהמדינה כאן לא מחולקת למרכז ופריפריה.
חלאות,שהחבר שלהם קלינגר מתנהג כמו ערס זה נובע ״מאמוציות״.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

Sir Alex Ferguson כתב:
02 אפריל 2023, 18:21
וכשעלינו בסמי עם מיכה ושאפי היה הבדל מבחינת ניצול המצבים?
וכשעלינו בבלומפילד עם פאון ושאפי היה הבדל?
וכשעלינו בטרנר עם ספורי, חמד ושאפי מול חיפה היה הבדל?
היה הבדל באיכות המצבים.
עם טיילת כמו אתמול אני מניח שהיה יותר סיכוי גם לנצל.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

טעות אחת שכן לרעתו, ברגע שעברנו לסוג של שלושה בלמים וויתרנו על האמצע הוא היה צריך להנחות את השחקנים לשחק מהר ומהקווים בלבד כי המערך הזה בנוי על הקווים. ברגע שאתה משחק את המערך הזה מהאמצע אתה תקבל רק ניסיונות לכדורים ארוכים של קווטרבק

שלח תגובה