דור מיכה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
שיש
Title: קרייזי-רד

Re: דור מיכה

שליחה על ידי שיש »

זה המיכה שציפינו לקבל , מקפיץ אותנו כמה רמות למעלה

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

כיף איתו. הופך את הקבוצה לאלגנטית בהרבה.
חבל שהוא פחות חד מנייר A4.

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

כמו שהיה בשנים במכבי ת"א, שחקן משלים טוב.
הזוי שהאוהדים שלהם השוו אותו לווינר כמו מליקסון

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

לא הייתי קורא לו משלים, כי בסוף אתה נראה טוב בעיקר בזכותו ובזכות גורדנה.
הם מניעים כדור ושוברים לחץ מעולה. וגם שחקנים שעובדים על המגרש ויודעים לזוז.

הקטע שהוא לא מסוגל לשים כדור ברשת מרגיז מאוד, אין ספק.
הוא חייב גולר לידו, ובהרכב הנוכחי אין אחד כזה.
אולי חטואל מסוגל להשתלב בשטף הזה, עם ספורי אני לא רואה את זה קורה.

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

yossi כתב:
01 ינואר 2023, 23:47
לא הייתי קורא לו משלים, כי בסוף אתה נראה טוב בעיקר בזכותו ובזכות גורדנה.
הם מניעים כדור ושוברים לחץ מעולה. וגם שחקנים שעובדים על המגרש ויודעים לזוז.

הקטע שהוא לא מסוגל לשים כדור ברשת מרגיז מאוד, אין ספק.
הוא חייב גולר לידו, ובהרכב הנוכחי אין אחד כזה.
אולי חטואל מסוגל להשתלב בשטף הזה, עם ספורי אני לא רואה את זה קורה.
הוא לא פה בשביל להניע כדור, הוא פה בשביל לייצר מצבים.
הוא מניע כדור מאוד מאוד על בטוח, לזכותו ייאמר שבקושי מאבד אבל גם עושה את זה מאוד לאט.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

הוא מייצר מצבים איתו שלטנו ללא עוררין והגענו מול מכבי חיפה ל16 מצבים עד שהוא יצא ובלעדיו כלום.
הוא הברומטר שלנו העונה לטוב ולרע שהוא טוב אנחנו מגיעים למצבים רבים הוא לא גולר ומעולם לא היה אבל שהוא על המגרש אנחנו קבוצת צמרת ובלעדיו מרגיש כמו קבוצת אמצע טבלה רק פאון נותן דברים שמיכה נותן אבל לא בצורה מספקת אבל מיכה שהוא במשחק טוב הופך אותנו לקבוצה מעולה, זה לא אשמתו שבעמדת החלוץ היה לנו נגר כמו אנסה שימו את חטואל במחצית הראשונה במקום אנסה או אפילו שכטר ואנחנו כובשים לפחות שער אחד.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
Red Tiger

שליחה על ידי Red Tiger »

הוא נקניקיה שבאופן מפתיע לאור הרזומה שלו בקבוצות הגדולות של מכבי מתנהג כל פעם כאילו זה משחק עונה ראשון שלו.
ההחמצה שלו אתמול הייתה מזעזעזת ואל תגידו לי זה קורה,לשחקן ברמתו זה לא אמור לקרות.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

Red Tiger כתב:
02 ינואר 2023, 09:30
הוא נקניקיה שבאופן מפתיע לאור הרזומה שלו בקבוצות הגדולות של מכבי מתנהג כל פעם כאילו זה משחק עונה ראשון שלו.
ההחמצה שלו אתמול הייתה מזעזעזת ואל תגידו לי זה קורה,לשחקן ברמתו זה לא אמור לקרות.
ידענו שגולים לא נראה ממנו הוא אף פעם לא היה גולר, אבל בזכותו בהרבה משחקים אנחנו נראים כמו קבוצה אלופה.
זה כמו לצפות עכשיו שאביב סולומון יהפוך למגה טאלנט ויהיה מגן שמאלי מעולה זה לא יקרה.
את מה ששלו דור מיכה עושה ובגדול העונה וממש לא מעניין אותי גולים, בשביל זה יש את שאפי שלא הגיע אתמול ואת אנסה הנגר וכו'.
אם דור מיכה היה נשאר אתמול 90 דקות היינו מצליחים לכבוש לדעתי אולי אפילו 2.
מהרגע שהוא יצא גם נראנו שבלונים לחלוטין, איתו על המגרש זה מרגיש שאנחנו הקבוצה הכי טובה שיש, שים ליד חלוץ גולר רק
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

בבישולים הוא טוב? למה לא הוריד את הכדור ימינה לאליאס (נדמה לי) שהיה שם לבד לגמרי מול שער ריק?
או אפילו עוזב את הכדור מלכתחילה...
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

[quote=nitsande post_id=587013 time=1672647065 user_id=285]
בבישולים הוא טוב? למה לא הוריד את הכדור ימינה לאליאס (נדמה לי) שהיה שם לבד לגמרי מול שער ריק?
או אפילו עוזב את הכדור מלכתחילה...
[/quote]

אליאס נסגר ע"י שני שחקנים
בכל מקרה זה מיכה, איתו אנחנו נראים קבוצה יותר התקפית, מהירה וחכמה. חייב לאזן אותו עם גולר( מתי אנסה עף מפה כברררר)

סמל אישי של משתמש
Itay
Title: CrazyRed

שליחה על ידי Itay »

בואו נהיה כנים, אם אנסה או סלמאני מחטיאים את המצב שמיכה הגיע אליו הם היו עוברים פולסא דנורא, יש למיכה הרבה אחריות על ההפסד אתמול, לא צריך להיות גולר כדי להבקיע דבר כזה, גם זקן עם מקל היה ממצב כל כך קורץ.

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

Itay כתב:
02 ינואר 2023, 10:55
בואו נהיה כנים, אם אנסה או סלמאני מחטיאים את המצב שמיכה הגיע אליו הם היו עוברים פולסא דנורא, יש למיכה הרבה אחריות על ההפסד אתמול, לא צריך להיות גולר כדי להבקיע דבר כזה, גם זקן עם מקל היה ממצב כל כך קורץ.
מה מיכה עושה בנוסף? מבחינת סלמאני או אנסה נניח ברור שישחטו על החמצה כזאת כי זה התפקיד שלהם- להבקיע, מיכה עושה דברים אחרים ותורם עוד בנוסף. אם הוא היה גם גולר לך תדע איך הקריירה שלו הייתה מתפתחת

החמצת הפנדל יותר מאכזבת

סמל אישי של משתמש
Itay
Title: CrazyRed

שליחה על ידי Itay »

שיש כתב:
02 ינואר 2023, 11:00
מה מיכה עושה בנוסף? מבחינת סלמאני או אנסה נניח ברור שישחטו על החמצה כזאת כי זה התפקיד שלהם- להבקיע, מיכה עושה דברים אחרים ותורם עוד בנוסף. אם הוא היה גם גולר לך תדע איך הקריירה שלו הייתה מתפתחת

החמצת הפנדל יותר מאכזבת
אין לי ספק שיש למיכה תרומה גדולה לסגנון המשחק, אהבתי את ההחלטה של ברדה לא לפחד לעלות איתו ולספסל את ספורי (אשמח לראות את זה קורה יותר). ועם זאת אני מצפה משחקן כמו מיכה שהוא מבכירי המשתכרים בקבוצה להגיע למשחקים גדולים ולעשות את ההבדל, לשם כך הוא הוחתם. אני שם כסף שאם ויטור היה שם הכדור היה בפנים וזה גם לא תפקידו להבקיע.

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

Itay כתב:
02 ינואר 2023, 11:05
אין לי ספק שיש למיכה תרומה גדולה לסגנון המשחק, אהבתי את ההחלטה של ברדה לא לפחד לעלות איתו ולספסל את ספורי (אשמח לראות את זה קורה יותר). ועם זאת אני מצפה משחקן כמו מיכה שהוא מבכירי המשתכרים בקבוצה להגיע למשחקים גדולים ולעשות את ההבדל, לשם כך הוא הוחתם. אני שם כסף שאם ויטור היה שם הכדור היה בפנים וזה גם לא תפקידו להבקיע.
מסכים אבל זאת בדיוק הנקודה , מבחינת הציפיות שלי ממיכה הוא הגיע אתמול למשחק למרות ההחמצה . זה מיכה , ירוץ ,יזיז כדור, יתן מסירות מפתח ( בישולים תלוי במסיימים) אבל יבקיע פעם ב

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

שיש כתב:
02 ינואר 2023, 11:07
מסכים אבל זאת בדיוק הנקודה , מבחינת הציפיות שלי ממיכה הוא הגיע אתמול למשחק למרות ההחמצה . זה מיכה , ירוץ ,יזיז כדור, יתן מסירות מפתח ( בישולים תלוי במסיימים) אבל יבקיע פעם ב
הוא לא ממש עשה את זה אתמול

שלח תגובה