מסכים איתך.
מכבי חיפה- הפועל באר שבע, ראשון, 20:30, סמי עופר
Re: מכבי חיפה- הפועל באר שבע, ראשון, 20:30, סמי עופר
שאפי שחקן לא יציב, חזר רע מהפגרה. לא יודע אם הוא שווה היום את הסכום שצריך לשלם עליו.
שווה, שווה...
בכל משחק עושה לפחות משהוא אחד דרמטי.
בכל משחק עושה לפחות משהוא אחד דרמטי.
- ForeverRed
שיחקנו מדהים, לא טענתי אחרת.
זה רק הופך את זה למתסכל יותר.
אם ביום כזה חיפה מנצחת בקלות זה אומר משהו על הפערים.
אני חושב שמה שבולט יותר מהכל זה החוסר באיכות בקישור ובחלק הקדמי. בלי חיזוק איכותי אנחנו נמשיך להיות מתוסכלים עוד הרבה משחקים. ואני לא מדבר רק על חלוץ.
חייבים שחקנים של תכלס.
זה בסה"כ המשחק השלישי שלו מאז החזרה לפגרה. סבלנות.
לא צריך למהר לממש את האופציה כשמדובר בסכום כזה אבל צריך לקרות משהו חריג כדי שלא ישאירו אותו.
עם רכבת הזרים שיש כאן צריך לשמור טוב טוב על כל שחקן מעניין שמגיע לפה.
הוא חגג 23 לפני שבועיים, רק אומר
חץ בלב. היינו טובים מחיפה בכל פרמטר במגרש. ואוי שאפי, אוי שאפי.
מתסכל. משחק גאוני של ברדה ובסוף חוטפים שניים. לא זוכר מתי שיחקנו כמו במחצית הראשונה. פשוט ואו!!! אנסה היה שיחוק וכמעט הביא לנו גול על ההתחלה .
אליאס נתן משחק מדהים. גם מיכה וגורדנה.
שמיר היה מצוין וככה גם אבו עביד ומיגל.
אם לא פספוס של הפנדל, הכל נראה אחרת.
שיחקנו טוב. ממש טוב! ביטלנו את חיפה השחצנית והמשחק היה תענוג לעיניים עד שחטפנו את השני. הייתי מכניס רק את חתואל וזהו, שאר החילופים רק פגעו בשטף המשחק שלנו. חבל, אבל גאה מאוד בקבוצה ובמאמן הזה!
אליאס נתן משחק מדהים. גם מיכה וגורדנה.
שמיר היה מצוין וככה גם אבו עביד ומיגל.
אם לא פספוס של הפנדל, הכל נראה אחרת.
שיחקנו טוב. ממש טוב! ביטלנו את חיפה השחצנית והמשחק היה תענוג לעיניים עד שחטפנו את השני. הייתי מכניס רק את חתואל וזהו, שאר החילופים רק פגעו בשטף המשחק שלנו. חבל, אבל גאה מאוד בקבוצה ובמאמן הזה!
עקצו אותנוForeverRed כתב: ↑01 ינואר 2023, 22:26משחק שאומר הרבה.
קיבלנו את חיפה בהזמנה. רפויה, חסרת אנרגיות.
ניצחה אותנו בלי מאמץ בכלל.
היום הייתה קבוצה אחת על המגרש
איזה מפח נפש...
מצד אחד כל כך לא הגיע לנו להפסיד, עמידה נהדרת,ראשונים לכל כדור,הסתכלות בלבן של העיניים, באמת רק מחמאות לשחקנים ולברדה על הדרך. מצד שני גם לא הגיע לנו לנצח, קבוצה שמגיעה מול חיפה בסמי למצבים של מיכה,אנסה ומקבלת פנדל ומחטיאה את הכל לא יכולה להתלונן.
בסוף פערי האיכות עשו את שלהן, אם עוד מישהו בהנהלה היה צריך הוכחה שאין לנו חלוצים בסגל. אנחנו כל כך משוועים לחיזוק שזה פשוט צועק.
בלונג ראן יש לנו חומר גלם לאליפות, עם החיזוקים הנכונים אפשר להגיע לשם, מבאס לצאת עם המחמאות אבל סך הכל גאה בנו.
מצד אחד כל כך לא הגיע לנו להפסיד, עמידה נהדרת,ראשונים לכל כדור,הסתכלות בלבן של העיניים, באמת רק מחמאות לשחקנים ולברדה על הדרך. מצד שני גם לא הגיע לנו לנצח, קבוצה שמגיעה מול חיפה בסמי למצבים של מיכה,אנסה ומקבלת פנדל ומחטיאה את הכל לא יכולה להתלונן.
בסוף פערי האיכות עשו את שלהן, אם עוד מישהו בהנהלה היה צריך הוכחה שאין לנו חלוצים בסגל. אנחנו כל כך משוועים לחיזוק שזה פשוט צועק.
בלונג ראן יש לנו חומר גלם לאליפות, עם החיזוקים הנכונים אפשר להגיע לשם, מבאס לצאת עם המחמאות אבל סך הכל גאה בנו.
הרבה פעמים אליאס שהיה מצויין הגיע למצבים טובים אבל נכשל בפעולה ההתקפיתForeverRed כתב: ↑01 ינואר 2023, 22:50שיחקנו מדהים, לא טענתי אחרת.
זה רק הופך את זה למתסכל יותר.
אם ביום כזה חיפה מנצחת בקלות זה אומר משהו על הפערים.
אני חושב שמה שבולט יותר מהכל זה החוסר באיכות בקישור ובחלק הקדמי. בלי חיזוק איכותי אנחנו נמשיך להיות מתוסכלים עוד הרבה משחקים. ואני לא מדבר רק על חלוץ.
חייבים שחקנים של תכלס.
חייבים קשר שיודע לעשות התקפה והגנה
ושחקן כנף שמביא מספרים
וחלוץ
חייב להרים את הראש, לא קרה כלום.
זה מתסכל וכואב אבל צריך להעריך את הדרך ולדעת שבסוף זה גם יביא פירות.
יש פה בסיס טוב שצריך לחיזוק הן מבפנים בהמשך עבודת אימון, המשך התקדמות של שחקנים ספציפיים והמשך חיבור קבוצתי. בנוסף חיזוק מבחוץ, עם עוד 2 שחקנים משמעותיים יש פה בובה של סגל.
חיפה אולי תניף העונה, אבל בעונה הבאה זה יהיה לה הרבה יותר קשה ולשם צריך לכוון.
שום דבר לא נגמר, העונה הבאה מתחילה בעבודה של מחר בבוקר.
זה מתסכל וכואב אבל צריך להעריך את הדרך ולדעת שבסוף זה גם יביא פירות.
יש פה בסיס טוב שצריך לחיזוק הן מבפנים בהמשך עבודת אימון, המשך התקדמות של שחקנים ספציפיים והמשך חיבור קבוצתי. בנוסף חיזוק מבחוץ, עם עוד 2 שחקנים משמעותיים יש פה בובה של סגל.
חיפה אולי תניף העונה, אבל בעונה הבאה זה יהיה לה הרבה יותר קשה ולשם צריך לכוון.
שום דבר לא נגמר, העונה הבאה מתחילה בעבודה של מחר בבוקר.