מחאה במשחק הבית הקרוב
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
Re: מחאה במשחק הבית הקרוב
https://www.facebook.com/profile.php?re ... 522&ref=mf" onclick="window.open(this.href);return false;
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
Amit M כתב:חולצות שחורות? אני לא כ"כ בעד.
טוב מראה עיניים ממשמע אוזניים..ימחיש בצורה טובה את המחאה.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
שקט משחק שלם ואווירה של בית קברות יכולה לבוא לידי ביטוי הרבה יותר מחולצות שחורות.. ככה או ככה אחוז נמוך מהאוהדים במשחקי בית בא עם אדום.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
גם וגם ה צעד משמעותי אבל צריך להבין שאסור שיהיה רעש.
רגב, במקרה של גול, אני לא חשובת שנוכל לגרום לקהל לא לעודד. אולי שווה לשיר שיר אחד ואז לשבת חזרה.
במקרה של ניצחון צריך למחוא כ]ים ולצאת האיצטדיון.
אבל הכי חשוב- ובאמת, הכי חשוב, הוא לא לקלל, לא להיות אלימים וגם לא לחכות בחוץ לעזורי. הצעד הזה הוא הצעד הי גדול שאנחנו יכולים לעשות. מעבר לכך שאין צורך בצעדים נוספים, זה יוציא אותנו מה שהתקשורת מנסה להוציא אותנו - קהל שהוא רק אלים, לא מבין דבר בכדורגל וחסר תקנה. ואנחנו לא כאלה.
רגב, במקרה של גול, אני לא חשובת שנוכל לגרום לקהל לא לעודד. אולי שווה לשיר שיר אחד ואז לשבת חזרה.
אבל הכי חשוב- ובאמת, הכי חשוב, הוא לא לקלל, לא להיות אלימים וגם לא לחכות בחוץ לעזורי. הצעד הזה הוא הצעד הי גדול שאנחנו יכולים לעשות. מעבר לכך שאין צורך בצעדים נוספים, זה יוציא אותנו מה שהתקשורת מנסה להוציא אותנו - קהל שהוא רק אלים, לא מבין דבר בכדורגל וחסר תקנה. ואנחנו לא כאלה.
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
אחרי גול של ב"ש כמובן שישמעו יששש ושאגה באיצטדיון כי אנחנו עדיין אוהדי הפועל ב"ש, אני מקווה שמייד כולם ישבו...crazyred כתב:גם וגם ה צעד משמעותי אבל צריך להבין שאסור שיהיה רעש.
כמובן שיהיו קללות ונהמות ואלימות נגד עזורי, זה צפוי וידוע מראש.
- אדומה דרומית
יופי. אם זה צפוי מראש אז מה עשית בעצם? עושים מחאה מכובדת שרק תתן במה (שקט) לכל המקללים שעוד יותר יתלהבו כי עכשיו ישמעו אתם טוב יותר. ממש כמו כל הסתומים שצועקים בזמן דקת דומיה. ככה יהיה מחר. אי אפשר להכריח מישהו לשתוק, וככל שידרשו ממנו להיות בשקט רק תהיה לו יותר מוטיבציה לעשות רעש
אני עדיין חושב שהמחאה צריכה להיות 23 דקותכנגד המחזורים שעברו.או 44 דקות כנגד השערים שחטפנו.ואחר כך לעודד.ימחיש את כח האוהדים בעידוד. וחשוב יותר לא יתן הרבה זמן למקללים שהרי יגיעו.
אי אפשר לעצור אוהד כשקבוצתו כובשת שער, ולכן אני חושב שעצם הגעתנו בחולצות שחורות יהיה דיי מספק בכדי להביע מחאה.
ברגע אירגוני האוהדים לא יביאו את השלטים הרגילים ולא יהיו תופים כבר האווירה תהיה אחרת במגרש.
ברגע אירגוני האוהדים לא יביאו את השלטים הרגילים ולא יהיו תופים כבר האווירה תהיה אחרת במגרש.
איזה חשיבה עצמית מופרזת. תרדו מהעץ!
המכתב הזה הוא להיות אנטי אוהד ולא יכול להיכתב על ידי אוהדים אמיתיים!
המכתב הזה הוא להיות אנטי אוהד ולא יכול להיכתב על ידי אוהדים אמיתיים!
כן לאיחוד בין הקאמלס לקרייזי רד