אני לא רואה אפילו 11,000 צופים מגיעים .
משחק כל כך חשוב למועדון , הלהקה כבר מוכנה , וכמעט שליש ריק .
זה המחיר של ישיבה על זרי הדפנה בעונות ההצלחה האדירה !
לא הצלחנו לסחוף עוד אוהדים משאר חלקי הארץ כדי להגדיל את הבסיס שלנו . מי שלא עובד בשביל ההצלחה והכסף - שלא יתפלא כשזה לא מגיע בתקופות פחות נוצצות .
אנחנו רשמית מועדון של עיר וזהו !
אני לא רואה אפילו 11,000 צופים מגיעים .
משחק כל כך חשוב למועדון , הלהקה כבר מוכנה , וכמעט שליש ריק .
זה המחיר של ישיבה על זרי הדפנה בעונות ההצלחה האדירה !
לא הצלחנו לסחוף עוד אוהדים משאר חלקי הארץ כדי להגדיל את הבסיס שלנו . מי שלא עובד בשביל ההצלחה והכסף - שלא יתפלא כשזה לא מגיע בתקופות פחות נוצצות .
אנחנו רשמית מועדון של עיר וזהו !
על מה מדובר? נותרו בסך הכל כמה מאות כרטיסים פנויים בכל האיצטדיון ע"פ אתר שפע.
אי אפשר כל הקיץ לדבר על כמה חשובה אירופה, כמה חייב להגיע מוכנים, כמה כל רכש שלא מגיע בזמן לאירופה זה ביזיון, ואז כשיש משחק שבו אתה יכול לשים את עצמך בעמדה מעולה לעבור שלב להגיד שהוא לא חשוב ומשחק ליגה 1 מתוך 36 חשוב ממנו.
אני נאלץ להיות זה שהולך נגד הזרם ולשאול, מה הופך את המשחק הזה לכל כך חשוב וקריטי לעתיד המועדון?
בעיניי הפועל חיפה היה משחק חשוב לא פחות.
הליגה זה הלחם והחמאה, מהבחינה הזאת אתה צודק, אבל כביכול הליגה רק התחילה ויש זמן לתקן.
המשחק היום זה על כסף, נקודות דירוג ויוקרה באירופה שבראייה עתידית זה חשוב לא פחות.
אני נאלץ להיות זה שהולך נגד הזרם ולשאול, מה הופך את המשחק הזה לכל כך חשוב וקריטי לעתיד המועדון?
בעיניי הפועל חיפה היה משחק חשוב לא פחות.
בדיוק הפוך.
בליגה, צריך לקרות משהו די חריג כדי שתסיים במקום שהוא לא 3.
ניצחון היום ועל וינה, גם אם לא יובילו לעליית שלב, זה נקודות דירוג שישרתו אותנו בעתיד.
יותר דירוג -> יותר עונות עם שלב בתים -> יותר סיכוי גם להמשיך גם מעבר לבתים = יותר הכנסה