הסיכוי היחיד שלנו לעשות טורניר זה בנערים, נוער או בצעירה ולכן העסקונה מכוונת שהחזקים ישחקו שם
הזייה שגלוך לא פותח בבוגרת
הסיכוי היחיד שלנו לעשות טורניר זה בנערים, נוער או בצעירה ולכן העסקונה מכוונת שהחזקים ישחקו שם
לסיים מקום ראשון בבית הזה באומות יתן את נקודת הפתיחה הטובה אי פעם ליורו.
אז תסלח לי אני פטריוט,בעיניי הנבחרת חשובה לא פחות מהקבוצה שלי.dor69 כתב: ↑23 ספטמבר 2022, 09:58כשבפלייאוף יזרקו אותו חזרה הצידה כמובן. יש לך מחוייבות למקום שמשלם לך כסף, להסתכן בפציעה שתשבית אותך תקופה בשביל משחק נבחרת בליגת האומות (מילא היית אומר לי פלייאוף למונדיאל שזה פעם בחיים תקבל) זה לא לכבד את המעסיק שלך.
ותחסכו לי את הפטריוטיות המיותרת, הנבחרת הזאת נטל לכולם
ההתאחדות לא מעניינת אותי,התאחדות היא מושחתת בכל מקום.yossi כתב: ↑23 ספטמבר 2022, 17:33לדור הזה יש אנטי להתאחדות על שלל גרורותיה, לפוליטיקה ולאחרונה גם למלך זהבי. זה גולש לנבחרת.
אישית עם הנבחרת הזו על אף הפוליטיקאי בניון יש בי אהדה.
חוץ מזה אני מתפלל שנעלה ליורו 2024, ושזה יהיה בהובלת הדור הצעיר של מנור, עבדה, גלוך, ליידנר, אולי תאי עבד וכו'.
בפרצוף של הקפטן שזרק את הסרט והצהיר שגם עוד 40 שנה לא נגיע לכלום. זה יהיה קארמה מאוד מתוקה.
ואם ננצח את אלבניה ונסיים בראשות הבית, יש את נקודת הפתיחה הטובה ביותר אי פעם ועם אחלה סגל. יש סיכוי.
בבקשה, אתה עכשיו צריך להתפלל שלא איבדת את השחקן לתקופה ארוכה. אנחנו נמשיך להיות הפטריוטים היחידים ולאכול חרא ובסוף גם ברגע האמת של הנבחרת השחקנים שלנו ייזרקו הצידה במשחקים החשובים לטובת אלו שמודיעים קבוע על ״פציעה״ רגע לפני משחק רגיל ויבואו רק אם הם יכולים להירשם כאלו שהעלו את ישראל לטורניר גדולRed Tiger כתב: ↑23 ספטמבר 2022, 17:14אז תסלח לי אני פטריוט,בעיניי הנבחרת חשובה לא פחות מהקבוצה שלי.
צר לי שהדור הזה יצר אנטי פסיכי לנבחרת שעיקרו הוא הסתה בלתי נגמרת של התקשורת הישראלית כלפי הענף והנבחרת.
גדלתי על דור הנפילים של רוזנטל,אוחנה,שלום תקווה ולאחר מכן ברקוביץ,רביבו,חזן.
לא היה מרגש יותר מיום של משחק נבחרת.
נבחרת מייצגת את העם ובכל העולם אוהדי נבחרות מנקים לרגע את היריבות בין מועדונים,את השנאה להתאחדות ומרוכזים כולם בהצלחתה.
אז כן אם ספורי כזה חשוב לצוות המקצועי ומריך לעשות זריקה בשביל לעלות אז זה מה שיהיה בדיוק כמו שעשו בעבר ברקוביץ,בניון וכל הגדולים ממנו.
והנה כתבתי את זה והוא נגרע מהסגל ועדיין אני חושב אותו הדבר,הנבחרת היא מעל הכל.
בסדר לא אסון גדול,גם ככה הוא צריך להתאפס אולי זה יעזור לו.dor69 כתב: ↑23 ספטמבר 2022, 18:41בבקשה, אתה עכשיו צריך להתפלל שלא איבדת את השחקן לתקופה ארוכה. אנחנו נמשיך להיות הפטריוטים היחידים ולאכול חרא ובסוף גם ברגע האמת של הנבחרת השחקנים שלנו ייזרקו הצידה במשחקים החשובים לטובת אלו שמודיעים קבוע על ״פציעה״ רגע לפני משחק רגיל ויבואו רק אם הם יכולים להירשם כאלו שהעלו את ישראל לטורניר גדול
הנבחרת הזאת חרא בפיתה ומפוצצת בפוליטיקות וככה צריך להתייחס אליה בתור מועדון, כל עוד זה ימשיך לפגוע בהפועל באר שבע זה לא מעניין
אחת ולתמיד, כי זה ממש מרגיז הפירוש הלא נכון הזה (ולא שאכפת לי מי אוהב או לא אוהב את אוהדי הפועל תל אביב).