יש מצב להתפתחות מעניינת...
- dardasmiley
Re: יש מצב להתפתחות מעניינת...
מה שהיה ב-20 הדקות האחרונות היה פרץ של תסכול ספונטני שנבע נאדם אחד.
אני מקווה שאלונה יודעת שהיא לא חסינה ושאם עזורי נשאר יעברו אליה וזה לא הולך להיות נעים. מבחינתי היא אשמה במצב הקבוצה לא פחות ממנו, ולא היא לא חסינה אם צריך להזכיר את שמה בשירים כדי שתתעורר זה הולך לקרות במשחקים הבאים. אלונה עשתה הרבה בזה שהצילה אותנו מאבדון אבל כנראה שמאז היא הלכה לשנת חורף וביקשה מעזורי להעיר אותה כשהוא יצטרך כסף...
אני מקווה שאלונה יודעת שהיא לא חסינה ושאם עזורי נשאר יעברו אליה וזה לא הולך להיות נעים. מבחינתי היא אשמה במצב הקבוצה לא פחות ממנו, ולא היא לא חסינה אם צריך להזכיר את שמה בשירים כדי שתתעורר זה הולך לקרות במשחקים הבאים. אלונה עשתה הרבה בזה שהצילה אותנו מאבדון אבל כנראה שמאז היא הלכה לשנת חורף וביקשה מעזורי להעיר אותה כשהוא יצטרך כסף...
אל תחצה גבול שאין ממנו דרך חזרה.dardasmiley כתב:מה שהיה ב-20 הדקות האחרונות היה פרץ של תסכול ספונטני שנבע נאדם אחד.
אלונה חושבת לטווח ארוך, אם ההחלטות שלה לא מקובלות עלייך זה לא בהכרח אומר שהן לא נכונות.
אתה לא ער לכל השיקולים, אני מציע שתרד מהעץ ושלא תעיז לחצות את הקו הזה.
כי אין סיבה.
רק אהבה תנצח...
הפחד הגדול ביותר יהייה שכל הכעס ותיסכול שחשים האוהדים יופנו כנגד אלונה וזה בדיוק מה שהאיש חסר הכבוד עזורי רוצה.
אסור שזה יגיע לאלונה פשוט אסור.
אלונה חייבת להבין שעזורי הוא שקרן ודמגוג ולהעיף אותו.
אסור שזה יגיע לאלונה פשוט אסור.
אלונה חייבת להבין שעזורי הוא שקרן ודמגוג ולהעיף אותו.
לא יודע אם עוד היום, אבל יש לי הרגשה חזקה שיקרה משהו עוד השבוע... 

יקרה דודי - תהיה שיחה בין אלונה לעזורי שבה עזורי ימרח את אלונה ויגרד לעצמו עוד שבוע עד
למשחק נגד נצרת, שם ברור לכולם שהוא ינצח ויבטיח את מקומו עד למשחק נגד מכבי ת"א בבלומפילד (או התבוסה הבאה,הזול מביניהם)
למשחק נגד נצרת, שם ברור לכולם שהוא ינצח ויבטיח את מקומו עד למשחק נגד מכבי ת"א בבלומפילד (או התבוסה הבאה,הזול מביניהם)
בגלל זה ציינתי אתמול באחד הטופיקים שהייתי מעדיף (רק בשביל לשמוע את תגובתו של עזורי, משהו בסגנון: "אנחנו לא בליגה של נצרת") להפסיד לנצרת בבית.messiah כתב:יקרה דודי - תהיה שיחה בין אלונה לעזורי שבה עזורי ימרח את אלונה ויגרד לעצמו עוד שבוע עד
ללא ספק תירוץ מצוין ל"למה אני רוצה שהקבוצה שאני אוהב תפסיד בבית לקבוצת תחתית".dudi2002 כתב:
בגלל זה ציינתי אתמול באחד הטופיקים שהייתי מעדיף (רק בשביל לשמוע את תגובתו של עזורי, משהו בסגנון: "אנחנו לא בליגה של נצרת") להפסיד לנצרת בבית.
כאילו שלא חסרות לנו צרות.
[align=center]
GIFSoup[/align]

לא רוצה להפסיד "בשבילו" שום משחק.
והוא גם לא יילך הביתה, עד סוף העונה.
ואתם יודעים מה? כמו שאמרו לפני...
הוא בישל לעצמו דייסה מהמגעילות שהוא צריך לבלוע, שייבלע אותה עד סוף העונה! ושיעשה את זה בחיוך!
והוא גם לא יילך הביתה, עד סוף העונה.
ואתם יודעים מה? כמו שאמרו לפני...
הוא בישל לעצמו דייסה מהמגעילות שהוא צריך לבלוע, שייבלע אותה עד סוף העונה! ושיעשה את זה בחיוך!
רק אהבה תנצח...
- dardasmiley
קודם כל ניצן בוא נתחיל בזה שאם אני חושב שלאלונה יש חלק במצב זו זכותי המלאה להעביר ביקורת על כך. בוא תראה לי איפה בדיוק היא חושבת לטווח ארוך? בהרחקת הקהל מהקבוצה? בחוסר זהות שיש? או אולי בעובדה שהנוער/נערים/ילדים שלנו נראים כמו הקבוצה הבוגרת?
או שאולי בהחתמת "מאמן" שלא היה מצליח גם עם ברצלונה בליגה הישראלית?? ועוד נותנת לו קרדיט???
מבחינתי כשלון העונה הזו רשום על אלונה לא פחות משהוא רשום על פח הזבל שעל הקוים.
הגיע הזמן שתפנימו שאלונה היא לא קדוש מעונה והיא לא שום טאבו. אם היא עושה טעויות מתפקידנו וחובתנו להעביר ביקורת כדי לפתוח את עיניה ולהאיר אותה...
הפועל ב"ש הייתה לפני אלונה ותהיה הרבה אחריה....
או שאולי בהחתמת "מאמן" שלא היה מצליח גם עם ברצלונה בליגה הישראלית?? ועוד נותנת לו קרדיט???
מבחינתי כשלון העונה הזו רשום על אלונה לא פחות משהוא רשום על פח הזבל שעל הקוים.
הגיע הזמן שתפנימו שאלונה היא לא קדוש מעונה והיא לא שום טאבו. אם היא עושה טעויות מתפקידנו וחובתנו להעביר ביקורת כדי לפתוח את עיניה ולהאיר אותה...
יש הבדל בין להעביר ביקורת לבין לרצות לגרש אותה מפה.dardasmiley כתב:קודם כל ניצן בוא נתחיל בזה שאם אני חושב שלאלונה יש חלק במצב זו זכותי המלאה להעביר ביקורת על כך. בוא תראה לי איפה בדיוק היא חושבת לטווח ארוך? בהרחקת הקהל מהקבוצה? בחוסר זהות שיש? או אולי בעובדה שהנוער/נערים/ילדים שלנו נראים כמו הקבוצה הבוגרת?
מבחינתי כשלון העונה הזו רשום על אלונה לא פחות משהוא רשום על פח ה*** שעל הקוים.
מותר וצריך לציין את כל הטעויות שאלונה עשתה העונה ויש כאלה.
בזה שהיא בחרה מאמן צעיר ומבטיח כביכול בתחילת העונה זה היה סוג של הימור, אף אחד לא ידע איך זה ייגמר. בזה היא טעתה.
בזה שהיא נתנה לו יד חופשית להביא כל שחקן שיחפוץ ולשחרר כל שחקן שבא לו גם בזה היא טעתה אבל באופן חלקי.
ובזה שהיא לא מפטרת את הפח הזה היא לא בהכרח טועה.
תבין, אתה רוצה מן הסתם שבעונה הבאה היא תביא לב"ש מאמן "אמיתי" בעל שיעור קומה בכדורגל הישראלי דוגמת קשטן למשל.
אם אלונה הייתה מפטרת את עזורי אחרי כמה רטינות של הקהל אתה באמת חושב שקשטן היה רוצה לבוא למקום כזה?
התדמית שלה חשובה לה, אבל יותר מזה חשובה לה תדמית המועדון.
היא רוצה ליצור תדמית של מועדון איכותי, שלא שולף מהמותן בעקבות גחמות של קהל (מוצדקות או לא זה פחות משנה).
ברגע שהיא תצליח ליצור איזה חצי תדמית כזאת היא תוכל להביא לכאן מאמנים רציניים כמו גם שחקנים "גדולים" כמו אלו שדחו אותנו בתחילת העונה.
ואז נראה פה מועדון אמיתי.
אמרתי כבר אלונה טעתה וכנראה שהיא עוד תטעה, אבל הטעויות שלה נעשות מתוך רצון אמיתי ליצור שינוי חיובי.
לא מתוך אינטרס נסתר, אין בעיה להעביר ביקורת, צריך לדעת איך ומה הגבולות.
רק אהבה תנצח...
אביב כתב: ללא ספק תירוץ מצוין ל"למה אני רוצה שהקבוצה שאני אוהב תפסיד בבית לקבוצת תחתית".
כאילו שלא חסרות לנו צרות.
אני בסך הכל אומר שנמאס מזה שכל פעם עזורי שולף תירוץ אחר. מילא ההפסדים לחיפה ולהפועל תל אביב (שתירוצם היה: "אנחנו לא בליגה שלהם") אבל גם הפסד 5-2 לאשדוד הוא הגיוני? אנחנו לא בליגה של אשדוד? הפסד ביתי למכבי פתח תקווה הגיוני? אנחנו לא בליגה של מכבי פתח תקווה? ועזבו עכשיו הפסדים - תראו איך הקבוצה נראית, באיזו קלות הצ'קמייקות האלה מקבלים שערים..

אין לאיש הזה כבוד עצמי.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
nitsande כתב: אל תחצה גבול שאין ממנו דרך חזרה.
אלונה חושבת לטווח ארוך, אם ההחלטות שלה לא מקובלות עלייך זה לא בהכרח אומר שהן לא נכונות.
אתה לא ער לכל השיקולים, אני מציע שתרד מהעץ ושלא תעיז לחצות את הקו הזה.
כי אין סיבה.
מחזק.
האוהד הממוצע פשוט לא מודע למכלול שיקולים מערכתיים שמלאכת האיזון ביניהם כלל ועיקר אינה פשוטה. עזורי גרוע ככל שיהיה, להשארתו עד סיום העונה יש את הערך מוסף הסביבתי-מקומי והתדמיתי שלה..
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
צודקים..אורי אדום בנשמה כתב:
מחזק.
האוהד הממוצע פשוט לא מודע למכלול שיקולים מערכתיים שמלאכת האיזון ביניהם כלל ועיקר אינה פשוטה. עזורי גרוע ככל שיהיה, להשארתו עד סיום העונה יש את הערך מוסף הסביבתי-מקומי והתדמיתי שלה..
שנה הבאה יבוא עוד מאמן
שיעשה מה ש ז ין שלו, כי הוא יודע שהבוסית שלו לא יודעת לנהל קבוצה ושדואגת יותר לתדמית שלה
מאשר למועדון ולכן לא תפטר אותו ולא משנה מה הוא יעשה בקבוצה..
התדמית הזו יותר מסוכנת מאשר של בוסית קשוחה שלא מוכנה לקבל כישלונות וביזיונות שבוע אחרי שבוע..
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
קוקי כתב:
צודקים..
שנה הבאה יבוא עוד מאמן
שיעשה מה ש ז ין שלו, כי הוא יודע שהבוסית שלו לא יודעת לנהל קבוצה ושדואגת יותר לתדמית שלה
מאשר למועדון ולכן לא תפטר אותו ולא משנה מה הוא יעשה בקבוצה..
התדמית הזו יותר מסוכנת מאשר של בוסית קשוחה שלא מוכנה לקבל כישלונות וביזיונות שבוע אחרי שבוע..
ממך היתה ציפייה שיבין שזה קצת מעבר לעניין ניפוץ תדמית בית הקברות למאמנים..
ובהעדר טיעון ענייני, האלתור מוציא אותך רע..זכותך הלגטימית כאוהד הקבוצה לדרוש את פיטורי המאמן שכשל בכל פרמטר לכל הדעות, אבל לומר שהמאמן הבא יפגע במזיד בטובת הקבוצה רק כי לכאורה ירגיש חסין?..

מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
לא אמרתי במזיד..אורי אדום בנשמה כתב:
ממך היתה ציפייה שיבין שזה קצת מעבר לעניין ניפוץ תדמית בית הקברות למאמנים..
ובהעדר טיעון ענייני, האלתור מוציא אותך רע..זכותך הלגטימית כאוהד הקבוצה לדרוש את פיטורי המאמן שכשל בכל פרמטר לכל הדעות, אבל לומר שהמאמן הבא יפגע במזיד בטובת הקבוצה רק כי לכאורה ירגיש חסין?..
פשוט זה לא יפריע לו אם לא נצליח יותר מידיי..
נחיה ונראה לגבי התדמית.. יש לך זיכרון טוב
נדבר בחודש מארס 2011..