מה שעובד באמצע לבד מול חדרה פחות עובד באירופה, חייב איזה להביא איזה 8 פצצת אנרגיה לידו. מאוד חסרה לנו האפשרות להרוויח את הכדור בחצי של היריב
מריאנו בריירו
Re: מריאנו בריירו
אמנם הוא היה נראה מפוזר... אבל בואו, הוא נלחם כמו אריה היום. נתן מלחמה כאילו החיים שלו בסכנה.
בעיני המשחק הטוב ביותר שלו מתחילת העונה.
יש לו כושר גופני יוצא דופן, רץ כמו משוגע גם בסוף המשחק שכולם נפלו מהרגלים. אני אישית אהבתי את אליאס לידו. ברגע שספורי עבר לקישור העמידה הטקטית היתה הרבה פחות טובה.
יש לו כושר גופני יוצא דופן, רץ כמו משוגע גם בסוף המשחק שכולם נפלו מהרגלים. אני אישית אהבתי את אליאס לידו. ברגע שספורי עבר לקישור העמידה הטקטית היתה הרבה פחות טובה.
- ForeverRed
נראה לי שבאמת השתפר עם אליאס עושה לו רע.
לכאורה יש קשר נוסף לידו שאמור לכסות חצי מגרש אבל הוא כל הזמן נדרש לחפות עליו אז הוא מתפזר.
צריך להחליט מי משחק 6 ולא לשחק עם שני קשרים אחוריים.
זה לא עובד
לכאורה יש קשר נוסף לידו שאמור לכסות חצי מגרש אבל הוא כל הזמן נדרש לחפות עליו אז הוא מתפזר.
צריך להחליט מי משחק 6 ולא לשחק עם שני קשרים אחוריים.
זה לא עובד
רק אהבה תנצח...
הוא מעולה בלחטוף ובלגמוע מרחקים, אתמול גם לא פחד לקבל בהנעה מאחור ולתת את הפסים לקשרים לפניו. המעלה הנוספת שלו כאיום ברחבה כשמצטרף לא הייתה פקטור העונה.
חייב להגיד שאחרי רצף משחקים רע, היה ביכולת אישית מעותה אתמול.
אני גם טוען ברגע ש2 הקשרים איתו ישבו על קצה הרחבה ויחפו עליו כדי שיוכל להיות איום מקו שני, נראה ממנו גם יותר מספרים מה שחסר לי ממנו כדי להיות שובר שוויון.
חייב להגיד שאחרי רצף משחקים רע, היה ביכולת אישית מעותה אתמול.
אני גם טוען ברגע ש2 הקשרים איתו ישבו על קצה הרחבה ויחפו עליו כדי שיוכל להיות איום מקו שני, נראה ממנו גם יותר מספרים מה שחסר לי ממנו כדי להיות שובר שוויון.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
רק אני חושב שהוא היה טוב אתמול?
אחלה משחק של מריאנו! כמה הוא רץ ומשקיע, טירוף.
לדעתי עוול שאין לידו קשר נורמלי התקפית.
לדעתי עוול שאין לידו קשר נורמלי התקפית.