דור מיכה
Re: דור מיכה
התייחסתי כמובן רק לסטטיסטיקות ויכולות אישיות, ואתה הבנת את זה. יכולות אישיות בהשוואה לעמיתים שלו.
כמובן שהמרחק בין הצלחה אישית להצלחה קבוצתית גדול.
כמובן שהמרחק בין הצלחה אישית להצלחה קבוצתית גדול.
כי מעבר לסטטיסטיקה את העניין של התקרה והיכולת אולי להוביל
יש פה בינוניים שנותנים מספרים ומתעלים מול חלשים, ככה לא נתקדם
יש פה בינוניים שנותנים מספרים ומתעלים מול חלשים, ככה לא נתקדם
- ForeverRed
קשקוש מקושקש (מחילה).MikiRed כתב: ↑29 יולי 2022, 19:50לא מבין תגובות כאן לאחרונה, וזה ממגיבים שאני מחזיק מהם...
הגולים של שבירו, סתאאם... כל ילד היה מכניס אותם.
(ואני ראיתי את הגולים שלו השנה, כבוד!!! גם הכמות וגם האיכות)
חטואל, סתאאם... שחקן ליגה א... הכל פוקסים, טעויות של השוער או הבלם, לא רציני....
ספורי, סתאאם... מאט את המשחק, לא רורה משחק, אין שכל ועוד...
השערים והבישולים, פוקסים, טעויות של שוער/בלם/מגן, אי אפשר לבנות עליו (וזה בעונה שאפילו השתלב יפה בנבחרת)...
אספרייה ומרטינש (הראשון חלק קטן מהפורום, השני של חלק גדול יותר של אוהדים "מתוחכמים"), מוכשרים, ייתנו יותר בשנה השנייה ועוד ועוד קלישאות.
אותי לימדו שבספורט הסטטיסטיקה מספרת את הסיפור, כמובן שיש היבטים נוספים, אבל קודם על השורה התחתונה.
- red ultras
אני עדיין מאמין במיכה.
קשה לייצר דברים שאתה משחק עם חטואל דדיה אנסה ויחזקאל.
גם לא מבין את ההתעקשות של אליניב על 4-2-3-1. לפעמים זה כל ההבדל. בלי קשר לזה, ברור שמיכה חייב לתפוס את עצמו ביידים ולדרוש הרבה יותר את הכדור במקום להתחבא מאחורי אחרים.
ולסיום, אנחנו חייבים להתחזק ב-2 הכנפיים. אתמול.
גם לא מבין את ההתעקשות של אליניב על 4-2-3-1. לפעמים זה כל ההבדל. בלי קשר לזה, ברור שמיכה חייב לתפוס את עצמו ביידים ולדרוש הרבה יותר את הכדור במקום להתחבא מאחורי אחרים.
בןא נתחיל עם סעיף ה״להחזיק יותר בכדור״ ולהפסיק להתחבא ואז נעבור לשאר השחקנים לידו.red ultras כתב: ↑29 יולי 2022, 21:22אני עדיין מאמין במיכה.
שיגיע לביצועים של חטואל או לפחות ל20% מהביצועים של חטואל אפשר יהיה להגיד שחטואל מפריע לו.
כשז'וס העמיד אותם לבד מול שוער 4 פעמים במשחק והם החטיאו כמו ליצנים התירוץ הזה היה רלוונטי.red ultras כתב: ↑29 יולי 2022, 21:22אני עדיין מאמין במיכה.
מתי בפעם האחרונה תפסת את הראש מהחמצה של חטואל (או כל אחד אחר מהרשימה שלך) אחרי שמיכה השאיר אותו לבד מול שוער 3 מטר מהשער?
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
מיכה הוחתם כמחליף של זוסואה בסופו של דבר.
שכר של 320 או 340 אלף יורו (ועוד עם מיסוי של ישראלי).
רזומה סופר מרשים (מלך הבישולים של הליגה במשך מספר שנים, שחקן העונה, אליפויות, גביעים, הופעות בנבחרת).
הוא היה אמור להוביל את הקישור מבחינת דומיננטיות, הנעת כדור וגם לספק מספרים.
בפועל אני שומע בשבילו בעיקר תירוצים כבר יותר משנה.
ספורי עם הרבה פחות שכל תרם הרבה יותר ממנו.
אי אפשר להתייחס למיכה כאילו הוא איזה דדיה או חטואל, ״כולם היו חלשים״ ״כולם התחבאו מהכדור״ ״כולם לא היו דומיננטים״.
הוא הוחתם כדי להוביל, לא צריך שיהיה מנהיג אלא שיוביל מבחינת כדורגל. הוא גם בעמדה קריטית בטח במערך שלנו, של הקשר היצרתי באמצע.
זוסואה הראה לנו עם חבורת שחקנים חלשה בהרבה איך זה אמור להראות, אפילו ספורי באספקטים שהוא מביא הראה לנו הרבה דברים, מיכה לא הראה לנו את זה, ואין לנו כניראה ברירה השנה אלא לתת לו שוב תמושכות אבל כרגע אין שום שינוי קודם כל בגישה שלו, עדין מתחבא ולא דומיננטי, וכל עוד הוא בגישה הזאת אנחנו בבעיה גדולה.
רזומה סופר מרשים (מלך הבישולים של הליגה במשך מספר שנים, שחקן העונה, אליפויות, גביעים, הופעות בנבחרת).
אי אפשר להתייחס למיכה כאילו הוא איזה דדיה או חטואל, ״כולם היו חלשים״ ״כולם התחבאו מהכדור״ ״כולם לא היו דומיננטים״.
הוא הוחתם כדי להוביל, לא צריך שיהיה מנהיג אלא שיוביל מבחינת כדורגל. הוא גם בעמדה קריטית בטח במערך שלנו, של הקשר היצרתי באמצע.
זוסואה הראה לנו עם חבורת שחקנים חלשה בהרבה איך זה אמור להראות, אפילו ספורי באספקטים שהוא מביא הראה לנו הרבה דברים, מיכה לא הראה לנו את זה, ואין לנו כניראה ברירה השנה אלא לתת לו שוב תמושכות אבל כרגע אין שום שינוי קודם כל בגישה שלו, עדין מתחבא ולא דומיננטי, וכל עוד הוא בגישה הזאת אנחנו בבעיה גדולה.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- red ultras
בואו חברים, העונה עוד לא התחילה עדיין.
ברור שהכתבה שפורסמה עזרה לשלוף החוצה את הסכינים.
אמרתי שאני עדיין מאמין במיכה כי אני יודע מה הוא מסוגל לתת אם הוא יחזור לעצמו. כרגע הוא נראה רע מאוד אני מסכים לחלוטין.
מקווה שהעונה הוא יחזור ליכולת שאפיינה אותו לפני הפרשה.
בלי קשר לזה, אנחנו חייבים להתחזק בכנפיים כי כרגע יש לנו שם 0 איכות.
ברור שהכתבה שפורסמה עזרה לשלוף החוצה את הסכינים.
אמרתי שאני עדיין מאמין במיכה כי אני יודע מה הוא מסוגל לתת אם הוא יחזור לעצמו. כרגע הוא נראה רע מאוד אני מסכים לחלוטין.
מקווה שהעונה הוא יחזור ליכולת שאפיינה אותו לפני הפרשה.
בלי קשר לזה, אנחנו חייבים להתחזק בכנפיים כי כרגע יש לנו שם 0 איכות.
בעיקר מראה על הסתכלות שטחית ברזומה.Sir Alex Ferguson כתב: ↑30 יולי 2022, 17:52מיכה הוחתם כמחליף של זוסואה בסופו של דבר.
מיכה מעולם לא שחקן שהוביל משהו, תמיד היה בורג טוב במכונה שעובדת. מי שבונה עליו בתור שחקן מוביל צפוי להתאכזב.
העונה שלנו תלויה ב2 הזרים שיגיעו וכמה מיכה או ספורי יקפצו רמה.
נתפלל שאחד משני הזרים יהיה בוס, אחרת אנחנו בבעיה קשה.
אני כבר לא כל כך בטוח שיביאו שני זרים.
קח בחשבון שבמקרה הסביר ממש שאתה לא עושה בתים יגיע זר אחד ו״אחד נוסף בסוף החלון״ ואז אתה עלול להתחיל לראות כתבות מתוזמנות ש״זרים טובים לא רוצים להגיע לישראל״ ו-״אקולטסה מרשים באימונים ועשוי לקבל הזדמנות נוספת״
בלי שלב בתים יגיע זר אחד בסוף חלון( אם יפול כזה) ויתחילו לדלל קצת כי לא צריך מאתיים קשרים לליגה שלנו
אם לא יביאו 2 זרים, הכישלון בקיץ הבא בלהעפיל לבתים?
אז זו הכתובת.
הייתה כתובת כבר בקיץ הקודם, שיחקת מוקדמות שלמות (וסופר נוחות) בלי מגן שמאל בכלל.
יש גם את עניין הדירוג. כבר השנה הפלייאוף יהיה בין קשה לבלתי עביר, עוד שנה בלי בתים תוריד אותנו יותר בדירוג ותהפוך את ההעפלה לשלב בתים לנס או פועל יוצא של זכייה באליפות. את הרכבת של הקיץ הזה כבר פספסנו בהקשר של אירופה ואנחנו צריכים עכשיו להחזיק חזק ולהתפלל לנס.
יענקל’ה מגבה את השחקן שלו ומוציא הודעה מסודרת
רק פה צולבים אותו ובאמצע משחק מוציאים הודעה
זה הבדל בין מועדון גדול שמוריד את הלהבות ומגבה את השחקן שלו לעומת מועדון קטן חובבני
רק פה צולבים אותו ובאמצע משחק מוציאים הודעה
זה הבדל בין מועדון גדול שמוריד את הלהבות ומגבה את השחקן שלו לעומת מועדון קטן חובבני