דור מיכה
Re: דור מיכה
עם ציטוט כזה אפשר לשלוח את חלומות מיכה מוביל אותנו למיחזורית, מכל הבחינות
אוי ואבוי
מניח שהוא התכוון לזה שמיכה לקח מאוד קשה את התפוצצות הפרשה, חידוש הפרשה יכול מאוד להכניס אותו שוב למוד לחץ וחוסר תפקוד סדיר
לא חושב שהוא אי פעם יצא מהמוד הזה
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
לא יודע מה זה לקח קשה, נראה שדי החזיקו ממנו בקפריסין ורצו שהוא יישאר בקבוצה לא פחות טובה מאיתנו.
אצל רוני לוי הוא לא היה נותן עונה טובה גם בשיא היכולת. אצל ברדה יש שיפור.
בכל מקרה לא חושב שלמישהו עדיין יש כוח להתעסק בסיפור הזה חוץ מאוהדי מכבי ת"א Aמנסים להזיק לאצילי ככה שאני לא חושב שיהיה בלאגן.
נכון ובמיוחד שהציטוטים מהציוץ הזה מסמנים אותו בתור היוזם של האירוע שגם יודע את הגיל של הבנות וגם מדבר על לעשות איתן סמים שזה אגב מזעזע בלי שום קשר לכלום.
אין שום סיבה, גם לא אינטרסנטית, לקחת את הצד שלו.
- red ultras
אם לאלמוג בוקר אין תמלולים/הקלטות של הדברים האלו הוא חשוף לתביעה רצינית מצד השחקנים. הרי המשטרה סגרה את התיק מחוסר אשמה. אני מניח שאם היו יכולים להוכיח שהיו מעורבים גם סמים באירוע היה להם הרבה יותר קשה לחמוק מעונש בסיפור הזה. נראה שאלמוג בוקר מנסה בכח להחזיר את הפרשייה לחיים. הוא הביא פה סקופ שטלטל את המדינה, ובסוף ההר הוליד עכבר אז ככה שברור מה האינטרס שלו.
עריכה: ראיתי שבפרומו יש אילוסטרציה של תמלול.
זה עדיין לא מוכיח שיש לו מילומי מסך אותנטיים..
בכל מקרה נחכה לראות במה מדובר
קשה לי להאמין שעיתונאי ועוד אחד ותיק יסתכן בלפרסם ציטוטים מדוייקים ולייחס אותם גם ברמת המי אמר כשאין לו לפחות את השיחה בין השניים בשביל טענת האמת דיברתי.red ultras כתב: ↑26 יולי 2022, 18:31אם לאלמוג בוקר אין תמלולים/הקלטות של הדברים האלו הוא חשוף לתביעה רצינית מצד השחקנים. הרי המשטרה סגרה את התיק מחוסר אשמה. אני מניח שאם היו יכולים להוכיח שהיו מעורבים גם סמים באירוע היה להם הרבה יותר קשה לחמוק מעונש בסיפור הזה. נראה שאלמוג בוקר מנסה בכח להחזיר את הפרשייה לחיים. הוא הביא פה סקופ שטלטל את המדינה, ובסוף ההר הוליד עכבר אז ככה שברור מה האינטרס שלו.
אישית, מקווה מאוד שאתה צודק ותשודר כתבה שהיא ספקולטיבית בלבד. לא בשביל התרומה הפוטנציאלית שלו למועדון כמו שאני לא רוצה להאמין שכזה דבר התרחש ביודעין ובכוונה תחילה ואנחנו עוד (בדיעבד כמובן) נתנו יד להלבנה של זה
- red ultras
גם לי קשה להאמין, רק ציינתי שאם אין לו אז הוא מסתכן בתביעה. נחכה לראות את הכתבה עצמה. לגבי ״ביודעין״ עובדה שהמשטרה סגרה את התיק. הגיוני לגמרי שבחור בן 29 ידבר על מישהי בת 19 עם חבר שלו בשיחה פרטית ויכנה אותה ״ילדה״. זה סלנג, שאפשר לדבר אותו גם על מישהי בת 25 ובתנאי שיש פער גילים. אם המשטרה הייתה מגיעה למסקנה שהם ידעו שמדובר בבנות 16, הם לא היו יוצאים מזה ״בזול״. לגבי סמים, כמובן שזה מאכזב מאוד לראות ולקרוא אבל אין לי ספק שכמו שקוק/דוקטור/דוסה וכו׳ הפך היום להיות הוויד של לפני 15 שנה בציבור הרחב, ככה זה כנראה נפוץ גם בעולם הכדורגל, שגם הם חשופים לזה.dor69 כתב: ↑26 יולי 2022, 18:45קשה לי להאמין שעיתונאי ועוד אחד ותיק יסתכן בלפרסם ציטוטים מדוייקים ולייחס אותם גם ברמת המי אמר כשאין לו לפחות את השיחה בין השניים בשביל טענת האמת דיברתי.
אישית, מקווה מאוד שאתה צודק ותשודר כתבה שהיא ספקולטיבית בלבד. לא בשביל התרומה הפוטנציאלית שלו למועדון כמו שאני לא רוצה להאמין שכזה דבר התרחש ביודעין ובכוונה תחילה ואנחנו עוד (בדיעבד כמובן) נתנו יד להלבנה של זה
אנחנו כאוהדים רוצים לדמיין שהגיבורים שלנו חיים אורח חיים ספורטיבי ומתרחקים מכל החרא אבל האמת היא שזה כנראה נפוץ הרבה יותר ממה שאנחנו מדמיינים. ופשוט הראשון שנתפס ״אוכל אותה״
לקרוא את התמלול ולהקיא עליהם. ספורטאים של הז׳ שלי
תכל'ס אלמוג בוקר יצא פה גאון בלי להתכוון ..
אם זה יפגע במיכה , אף אחד לא ירגיש יותר מידי .
אבל אם זה יפגע באצילי ..... וואה וואה , הצלחת השנה בהחלט בהישג יד
אם זה יפגע במיכה , אף אחד לא ירגיש יותר מידי .
אבל אם זה יפגע באצילי ..... וואה וואה , הצלחת השנה בהחלט בהישג יד
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
אגב .... אתם יכולים לתאר לעצמכם סיטואציה שבה כתב חיפאי סטייל בן-דור או גולדשטיין או תומר לוי מפרסמים כזה דבר על חיפה יום לפני משחק באירופה ובכלל מתנגחים ביעקב שחר ? לא נראה לי .
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
אפשר להגיד קצת ביי לעונה הזאת בנתיים