עונת 2021/2022- ליגת העל, לאומית ושאר ירקות
Re: עונת 2021/2022- ליגת העל, לאומית ושאר ירקות
לכאורה והכל, אבל קשה לי להאמין שהתקציבים המטורפים של מחלקת הנוער שלהם הם באמת למחלקת הנוער שלהם ולא כיסוי לתקציב נוסף לבוגרים שלא נכנס בפיירפליי.
מכבי תל אביב אולי לא עושה מספיק במעבר לבוגרים ובטח נכשלת ביחס לתקציב אבל שעדיין לא תתבלבל, הם מוציאים בשנה מה שחיפה מוציאים בחמש.yossi כתב: ↑21 יוני 2022, 09:55זה גם וגם.
אם היה שם מחלקה ברמה, כנראה היו להם שחקנים עם טכניקה בסיסית טובה ביחס לכדורגלן הישראלי.
אתה מסתכל על פרץ, גלזר וקארצב שעל כל אחד עשו יחצ כאילו זה קאסמירו הבא, בכדורגל אירופאי חוסר הטכניקה שלהם זועק. לא קשורים לרמה.
אצל גלזר זה עוד ברמת ליגת העל.
ממחלקה טובה אני מצפה ליסודות יותר איכותיים.
לנטע לביא למשל פס טוב מהם, ואף אחד לא אונן עליו בתקושרת כל היום.
רוצה לומר שבתקציב שלהם, עם כל אנשי המקצוע וכו' הייתי מצפה לייצר משהו שהוא קצת יותר מחומר להפועל חיפה.
זה גם מכבי חיפה עושה, בפחות כסף ורעש.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
מכבי תל אביב משקיעה במחלקת הנוער ולא מעט, הלוואי וגם כן תהיה השקעה.
עדיין לא ראינו את הבניון וברדה הבאים.
יש שיפור כי כן שחקנים שלנו מושאלים לקבוצות ליגה לאומית וליגת על אבל זה לא מספיק.
עדיין לא ראינו את הבניון וברדה הבאים.
יש שיפור כי כן שחקנים שלנו מושאלים לקבוצות ליגה לאומית וליגת על אבל זה לא מספיק.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- דר אדום בנשמה
הבקרה לביתר:
כרגע לא תשחקו בליגת העל.
כרגע לא תשחקו בליגת העל.
מישהו מבין מה חוגג התולעת הזה רוצה מהחיים של בית"ר ולמה הוא לא משחרר?
איזה איש מזעזע. כל דבר שהוא נוגע פה הופך לחרא.
איזה איש מזעזע. כל דבר שהוא נוגע פה הופך לחרא.
- דר אדום בנשמה
לא ברור, הוא כמו עלוקה.
שישחרר גם אם ביתר ירדו ליגה לפחות יהיה להם מאיפה להתחיל, כל עוד חוגג שם ביתר יעלמו מהמפה
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
מה זה לא משחרר? בחיאת מה אתה מצפה ממנו?
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
מה הקשר בין מחט לתחת?
בית"ר הולכת לפירוק. הוא לא מוכן לשים שם שקל. יש להם חובות של אלוהים ישמור. על הבעיות שלו מחוץ לכדורגל שלו מיותר להרחיב.
זאת אפילו לא הסיטואציה של הניסנובים שהם לא מספיק טובים להפועל ת"א, או אפילו אברמוב שבשלב הזה רק עושה דווקא לכולם.
מזכיר לך שג׳קי ניהל את אשדוד מהכלא אז זה לא רלוונטי, כמו שלא מנשלים אותך מהנכסים ביתר תישאר שלו גם בכלא.
הוא גם מת לעזוב וגם יש חובות גדולים, אני בספק שהוא רוצה גם 12 מיליון שקל שהוא אמר וגם שיקחו את החובות. כנראה האוהדים רוצים את הקבוצה בלי החובות ובלי לשלם, סך הכל מתאים לקהל של ביתר שמנוי זו מילה גסה בשבילם
- ForeverRed
הליצן הזה הביא את ביתר לחדלות פרעון. שיישא באחריות.
הוא נאחז במקל משני קצותיו במטרה לקושש כמה דולרים ולטפח לעצמו את האגו. אפס של בנאדם.
הוא נאחז במקל משני קצותיו במטרה לקושש כמה דולרים ולטפח לעצמו את האגו. אפס של בנאדם.
אז שימסור את ביתר כולל החובות שלה ללא תמורה, אתה לא יכול גם לדרוש ממנו לתת בחינם וגם לשלם בעצמו את החובות ולהעביר מועדון נקי. איך שאני רואה את זה או שהם משלמים את הסכום ומקבלים ביתר נקייה או שהם מקבלים את ביתר חינם ועם חובות, כל דרישה אחרת מצחיקה.ForeverRed כתב: ↑24 יוני 2022, 14:04הליצן הזה הביא את ביתר לחדלות פרעון. שיישא באחריות.
צריך לנתק לרגע את הדמוניזציה (המוצדקת לכאורה) שעושים לחוגג ברמת הפלילי ולהסתכל על המצב בצורה אובייקטיבית
- ForeverRed
יש גם אפשרות שלישית, הליכה לפירוק.dor69 כתב: ↑24 יוני 2022, 14:41אז שימסור את ביתר כולל החובות שלה ללא תמורה, אתה לא יכול גם לדרוש ממנו לתת בחינם וגם לשלם בעצמו את החובות ולהעביר מועדון נקי. איך שאני רואה את זה או שהם משלמים את הסכום ומקבלים ביתר נקייה או שהם מקבלים את ביתר חינם ועם חובות, כל דרישה אחרת מצחיקה.
צריך לנתק לרגע את הדמוניזציה (המוצדקת לכאורה) שעושים לחוגג ברמת הפלילי ולהסתכל על המצב בצורה אובייקטיבית
זה הפתרון הטוב ביותר עבור המועדון אבל חושף יותר מדי בעלי אינטרסים לתביעות ולכן לא עומד על הפרק.
אף אדם שפוי לא יקח את ביתר עם חובות כאלה.
טביב עשה סיבוב על חוגג. זה לא יקרה שוב.
פירוק יבוא בסוף ככה או ככה. מת שיצא כל החרא החוצה אולי ככה יעלו על הבקרה התקציבית עם דחפורForeverRed כתב: ↑24 יוני 2022, 14:55יש גם אפשרות שלישית, הליכה לפירוק.
זה הפתרון הטוב ביותר עבור המועדון אבל חושף יותר מדי בעלי אינטרסים לתביעות ולכן לא עומד על הפרק.
אף אדם שפוי לא יקח את ביתר עם חובות כאלה.
טביב עשה סיבוב על חוגג. זה לא יקרה שוב.
מסכים ומזכיר
הגברת סיגלית סייג שלפני חודש לא במקרה ההתאחדות נתנה לה הגנה בחסות 3 שנים נוספות היא זו שאישרה לבית"ר ולחוגג א התקציב בדמות ארנק דיגיטלי שלא ניתן לפרוע מה שהוביל אותם למצב הנוכחי.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"