דור מיכה
Re: דור מיכה
הכל נכון והכל מאוד ׳טכני׳
יש שלושה שחקנים שצריכים לקבל הקלות והבנה ליכולת. וקרדיט על היכולת שאינה יכולת ׳וואו׳ בשל העובדה שלא עברו טרום עונה עם הקבוצה והכנה לקויה פיזית.
מדובר ב
1. ניקיטה רוקאביצה
2. דנילו אספרייה
3. דור מיכה.
כל מה שאומרים לגביהם נכון ׳על תנאי׳ ואי אפשר לשפוט אותם לחלוטין. תנו להם טרום עונה ואז נשפוט, ואני חושב שהם נכסים אחד אחד.
יש שלושה שחקנים שצריכים לקבל הקלות והבנה ליכולת. וקרדיט על היכולת שאינה יכולת ׳וואו׳ בשל העובדה שלא עברו טרום עונה עם הקבוצה והכנה לקויה פיזית.
מדובר ב
1. ניקיטה רוקאביצה
2. דנילו אספרייה
3. דור מיכה.
כל מה שאומרים לגביהם נכון ׳על תנאי׳ ואי אפשר לשפוט אותם לחלוטין. תנו להם טרום עונה ואז נשפוט, ואני חושב שהם נכסים אחד אחד.
מסכים עם החלק הראשון, ועדיין מיכה וניקיטה מקבלים הנחות בעיקר כי הם ישראלים בכירים, וכל רכש ישראלי ברמתם יעלה צפונה ממיליון יורו.sumsum כתב: ↑09 מאי 2022, 06:02הכל נכון והכל מאוד ׳טכני׳
מדובר ב
1. ניקיטה רוקאביצה
2. דנילו אספרייה
3. דור מיכה.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
כשיגיע הקיץ ונדבר על שנה הבאה אני לחלוטין איתך.sumsum כתב: ↑09 מאי 2022, 06:02הכל נכון והכל מאוד ׳טכני׳
מדובר ב
1. ניקיטה רוקאביצה
2. דנילו אספרייה
3. דור מיכה.
אבל בהווה? אני מצפה מכל אחד מהשמות למעלה לתרום יותר ממה שהוא תרם עד עכשיו במשחקים הבאים ובמיוחד בגמר.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
אני איתך אבל יש דינמיקה לעונת כדורגל ורבות ממנה מושלך על ההכנה וטרום העונה.Sir Alex Ferguson כתב: ↑09 מאי 2022, 13:00כשיגיע הקיץ ונדבר על שנה הבאה אני לחלוטין איתך.
אבל בהווה? אני מצפה מכל אחד מהשמות למעלה לתרום יותר ממה שהוא תרם עד עכשיו במשחקים הבאים ובמיוחד בגמר.
נקווה לטוב.
היה יפה לראות אותו משוחרר ככה היום. האמון שברדה נותן בו מדהים. בגמר זה קודם ויטור, בריירו, מיכה ועוד 8.
יהיה מעניין אתו בעונה הבאה.
יהיה מעניין אתו בעונה הבאה.
קיבלנו היום (אמנם שיא הגארבג׳ אבל שיהיה) עוד טעימה ממה שמיכה מסוגל לתרום לנו, חילק כדורים על מגש, בישל אחד ונתן עוד 3-4 מסירות מפתח כאשר הראשונה הייתה המסירה הנהדרת למרמנטיני שכצפוי החטיא. מאמין שיצא היום במחצית מתוך מחשבה לפתוח איתו בגמר שזו החלטה טובה בעיניי.
לקראת עונה הבאה נקווה לראות אותו יותר במיטבו וכשהוא מתחרה על העמדה עם ז׳וס (רמת האינטליגנציה שתהיה במקרה כזה בעמדת ה-10 עשויה לגרום להרבה נזילות ריר ביציעים)
לקראת עונה הבאה נקווה לראות אותו יותר במיטבו וכשהוא מתחרה על העמדה עם ז׳וס (רמת האינטליגנציה שתהיה במקרה כזה בעמדת ה-10 עשויה לגרום להרבה נזילות ריר ביציעים)
השיפור שלו מתחילת העונה דרמטי.
לא לחיץ, משחרר מסירות בנגיעה, תעשו תנועה ותקבלו כדור.
זה עדיין לא מיכה שאנחנו מדמיינים, אבל זה נראה טוב.
לצערו ולצערנו הוא משחק עם חלק התקפי של דרבליסטים בלי יותר מדי מוח, לא מסוגלים לתת ולעשות תנועה, או לעשות דאבל נורמלי כשהוא מנסה איתם שוב ושוב.
ההוצאה שלו אתמול הייתה הזויה, עונה הבאה עם חלק קדמי טוב יותר אנחנו נהנה ממנו יותר.
אחלה מיכה.
לצערו ולצערנו הוא משחק עם חלק התקפי של דרבליסטים בלי יותר מדי מוח, לא מסוגלים לתת ולעשות תנועה, או לעשות דאבל נורמלי כשהוא מנסה איתם שוב ושוב.
ההוצאה שלו אתמול הייתה הזויה, עונה הבאה עם חלק קדמי טוב יותר אנחנו נהנה ממנו יותר.
אחלה מיכה.
רק לחשוב שהוא יכול לשחק עם גוס וספורי ביחד זה כמו אצילי חזיזה ושרי של חיפהyossi כתב: ↑25 מאי 2022, 12:11השיפור שלו מתחילת העונה דרמטי.
אחלה מיכה.
שמועה שזהבי ביקש מגולדהאר לנסות להחזיר את מיכה למכבי
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
כן ויש שמועה שזהבי בדרך אלינו.
אין לך משהו יותר טוב להתעסק בו?
נראה לך שאלונה תיתן למכבי תל אביב את דור מיכה?
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!