ממש לא.
אבו עביד פצוע ויטור וטיבי לבד לתחילת עונה נראה לך הגיוני?
ויתור על אלחחמיד מחייב החתמה של בלם לרוטציה.
שחקני קישור ישראליים אין בנמצא, בלמים יש לנו להרכב ואפשר להביא בלם רביעי בפרופיל פחות גבוה כשגם בריירו יכול לסתום חור שם במקרה של קרייסיס עם פציעות. מוחמד גם בתהליך אזרוח וגם בול מה שצריכים לקישור.
כל זה ברמת הרעיון, לא ריאלי בעליל. לא רק שהם לא יגיעו לעסקה כזאת הם בכלל לא הציעו כלום והם מחכים שנשחרר אותו בשביל לעשות פנייה. בקיצור, או שיביא הצעה כזאת או שיכבד את החוזה שלו, נקסט
אני מבין שהאמוציות פה גבוהות, אבל אותי מעניין משהו אחר. האם לא לגיטימי לשחקן לבוא ולהגיד - יש לי קצת קשיים בגלל המרחק והייתי שמח לשחק בקבוצה בצפון, בואי תראי אם אפשר להגיע לאיזה סיכום עם חיפה שכל הצדדים יהיו מרוצים ואם לא אני אשאר ואתן הכל בשביל הקבוצה?
כל עוד חאתם לא עושה תרגילים, כל עוד הוא מתאמן ומשחק בשביל הקבוצה, למה צריך להתחיל ללכלך? בגלל שהנשיא מפעיל את הכתבלבלים שלו אז אתם מתעצבנים?
ואללה מבחינתי חאתם לא עשה כלום שמצדיק כעס כלפיו, הוא ביקש לבדוק התכנות למהלך, זה הכל.
אני מבין שהאמוציות פה גבוהות, אבל אותי מעניין משהו אחר. האם לא לגיטימי לשחקן לבוא ולהגיד - יש לי קצת קשיים בגלל המרחק והייתי שמח לשחק בקבוצה בצפון, בואי תראי אם אפשר להגיע לאיזה סיכום עם חיפה שכל הצדדים יהיו מרוצים ואם לא אני אשאר ואתן הכל בשביל הקבוצה?
כל עוד חאתם לא עושה תרגילים, כל עוד הוא מתאמן ומשחק בשביל הקבוצה, למה צריך להתחיל ללכלך? בגלל שהנשיא מפעיל את הכתבלבלים שלו אז אתם מתעצבנים?
ואללה מבחינתי חאתם לא עשה כלום שמצדיק כעס כלפיו, הוא ביקש לבדוק התכנות למהלך, זה הכל.
הבעיה היא שאנחנו מכירים את הפרצופים של חאתם והם לא יאחרו להגיע, מבחינתו תם הפרק אצלנו. אפשר לראות את התדרוך שלו/של דודו לערוץ הספורט, ״אלונה תצטרך להחליט או לשחרר אותו או לקבל שחקן ממורמר״. היריקה שלו לבאר גם תמאיס אותו על הקהל, כפי שרשמתי הוא איבד הרבה נקודות זכות.
הוא לא מבקש להגיע לסיכום עם חיפה הוא מבקש שחרור בחינם כדי ללכת ולחתום בחיפה. פגיעה גם מקצועית, גם כלכלית ובעיקר תדמיתית במועדון. במידה ולא שוחטים אותם במחיר ושוב נצא הנחמדים ימשיכו לדרוס אותנו. עצם זה שלא הייתה פנייה של חיפה וזה נעשה בצורה של להרעיל את השחקן דרך הסוכן זה כבר שפל.
אם המצב היה הפוך הוא היה נלחם על כל שקל בחוזה ובצדק אז כן, אם אני אלונה אני אומר לו שיביא הצעה רצינית או שיאפסן את חלומות חיפה בבוידעם גם אם זה אומר שהוא יושב ביציע ואני משלם לו.
ולפני שתגידו שקל לדבר עם הכסף של אלונה, נראה אתכם בוכים שלא קונים מנויים אחרי מהלכים כאלה, זה כסף גדול בהרבה מאלחמיד
אח שלי
הוא הרוויח ביושר את הכעס כלפיו.
לפני 4-5 שנים, לפני משחק חוץ חשוב באירופה, שיחק אותה מסכן כדי לצאת לסלטיק.
העונה רב עם רוני לוי, אח"כ עם ברדה, ורב עם שחקנים על דשא כל העונה. באמצע משחק. שפת גוף של בן אשם שעובד בחינם. שכח שהוא מקבל מאות אלפי יורו בעונה. ושכח ששילמו עליו כמעט מיליון יורו כדי שיחזור לישראל קרוב למשפחה.
לפני 4-5 שנים, לפני משחק חוץ חשוב באירופה, שיחק אותה מסכן כדי לצאת לסלטיק.
העונה רב עם רוני לוי, אח"כ עם ברדה, ורב עם שחקנים על דשא כל העונה. באמצע משחק. שפת גוף של בן אשם שעובד בחינם. שכח שהוא מקבל מאות אלפי יורו בעונה. ושכח ששילמו עליו כמעט מיליון יורו כדי שיחזור לישראל קרוב למשפחה.
חלאס.
גם לקהל מותר לכעוס לפעמים.
סתם בשביל הפרוטוקול - נראה לי שכחת - הולך הביתה במחצית, מנסה להכתיב לצוות המקצועי באיזה עמדה ישחק.
המינימום זה מה ששולם עליו כולל החוזה בשנתיים האחרונות.
לא ישלמו את זה, שישאר פה.
אני אישית מעדיף לקבל סכום יפה של כסף שיעזור לנו להתחזק ולהביא זרים טובים ואת זוסוואה מאשר שחקנים כמו דהן שזה וואחד פלופ.