מושאלים 21/22

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
nitsande

Re: מושאלים 21/22

שליחה על ידי nitsande »

yossi כתב:
02 ינואר 2022, 18:33
הגזמת לחלוטין.
תמצא לי כמה גולים יש לשבירו שנבעו מתנועה וסיומת קלינית.
כל מה שראיתי זה דחיקות מול שער ריק או כדורים שפגעו בו ונכנסו בטעות.

6 דחיקות מול שער ריק ואנשים שוכחים שהוא בקושי יודע לרוץ עם כדור.
לא אמרתי שהוא ברמה של בן שהר. אבל שהתיאור הזה שלך, של חלוץ שעושה גולים בדחיקות עם טכניקה מינימלית מתאים מאוד לבן שהר.

חלוצים גדולים מאוד לאורך ההיסטוריה נהנו מאוד מהיכולת למצוא את עצמם בעמדות הבקעה ולנצל אותן.
לא בהכרח בגלל יכולת גבוהה במיוחד ולא בגלל שום דבר שאפשר להצביע עליו,
פשוט להיות במקום הנכון כל הזמן וכשאתה שם להצליח להכניס את הכדור לרשת. הגזמתי עם בן שהר? אני אגזים עוד קצת... אינזגי היה כזה.
לא מצטיין בשום דבר חוץ מלהבקיע שערים.

לתת גולים זה מקצוע, מי שיודע יודע, לא תמיד יש לזה הסבר ולא תמיד זה מגיע אחרי שאתה נהנה מתצוגות כדורגל של הסקורר... אבל הוא עדיין סקורר.

תוספת עריכה...
אני לא קובע ששבירו כזה, אבל עד עכשיו הוא מצליח לעשות הרבה דברים מהסוג הזה, ולך תדע אולי בסוף יתברר שהוא כזה.
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

nitsande כתב:
03 ינואר 2022, 08:51
לא אמרתי שהוא ברמה של בן שהר. אבל שהתיאור הזה שלך, של חלוץ שעושה גולים בדחיקות עם טכניקה מינימלית מתאים מאוד לבן שהר.

חלוצים גדולים מאוד לאורך ההיסטוריה נהנו מאוד מהיכולת למצוא את עצמם בעמדות הבקעה ולנצל אותן.
פשוט להיות במקום הנכון כל הזמן וכשאתה שם להצליח להכניס את הכדור לרשת. הגזמתי עם בן שהר? אני אגזים עוד קצת... אינזגי היה כזה.

לתת גולים זה מקצוע, מי שיודע יודע, לא תמיד יש לזה הסבר ולא תמיד זה מגיע אחרי שאתה נהנה מתצוגות כדורגל של הסקורר... אבל הוא עדיין סקורר.

תוספת עריכה...
אני לא קובע ששבירו כזה, אבל עד עכשיו הוא מצליח לעשות הרבה דברים מהסוג הזה, ולך תדע אולי בסוף יתברר שהוא כזה.
יש עוד אלמנטים שחלוץ חייב לדעת לעשות, לשבירו יש עוד דרך ארוכה בשביל שנחשוב בכלל להחזיר אותו כחלוץ רביעי

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

לא הצעתי את זה
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

מה שטוב בשבירו שהוא תמיד עובד קשה. לחלוצים כאלה הרבה פעמים נופלים הזדמנויות פשוט בגלל שחלוץ אחר כבר היה מוותר ולא היה עושה את העוד ריצה והעוד מאמץ והעוד אמונה.
אחרי שהרשים בלאומית בראשון לציון לאורך לא מעט שנים, קפיצת המדרגה לקריית שמונה היא עוד התקדמות בשבילו והמסלול שהוא עושה הוא מצוין עבורו ואני שמח עבורו שהוא מצליח, בלי קשר למה הרף שלו ולאן יגיע בעתיד, מדובר באמת בשחקן שמוציא את המקסימום מהקרירה שלו בזכות המון עבודה קשה ומחויבות.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

nitsande כתב:
03 ינואר 2022, 08:51

תוספת עריכה...
יש דחיקות, ויש דחיקות שגם אני ואתה מכניסים, שזה הגולים של שבירו.
בתוך תיבת ה5 מול שער ריק.
אז אוקיי, אולי יש לו תנועה ומיקום טובים. אין לו שום גול בו אפשר ללמוד על סיומת סבירה ונקייה, לשהר יש לא מעט כאלה, לכן עד שלא יבקיע גם כאלה, לטעמי זה דיון מיותר.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

אולי כן יש לו מקום פה מי ישמע מי החלוצים האחרים שיש.
דין דוד גם לא היה משהו מיוחד עד שקיבל צ'אנס בחיפה.
אולי עוד עונה נוספת בקריית שמונה הוא יחזור לפה בשל
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

yossi כתב:
03 ינואר 2022, 11:42
יש דחיקות, ויש דחיקות שגם אני ואתה מכניסים, שזה הגולים של שבירו.
בתוך תיבת ה5 מול שער ריק.
אז אוקיי, אולי יש לו תנועה ומיקום טובים. אין לו שום גול בו אפשר ללמוד על סיומת סבירה ונקייה, לשהר יש לא מעט כאלה, לכן עד שלא יבקיע גם כאלה, לטעמי זה דיון מיותר.
יוצא לי לראות פה ושם קצת ואני חושב שגם יש לו יותר מזה, בעיקר במשחק הקבוצתי. כל מיני נגיעות קטנות ובעיקר מהירות. לא נראה שהוא שחקן ראש בקיר

סמל אישי של משתמש
MikiRed

שליחה על ידי MikiRed »

עושה קפיצת מדרגה בק"ש, צריך לפרגן לו, ספורטאי, חיובי איש של עבודה קשה.
האם זה יספיק להחזרתו לב"ש? ימים יגידו.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

yedidel כתב:
03 ינואר 2022, 12:06
יוצא לי לראות פה ושם קצת ואני חושב שגם יש לו יותר מזה, בעיקר במשחק הקבוצתי. כל מיני נגיעות קטנות ובעיקר מהירות. לא נראה שהוא שחקן ראש בקיר
אין לו כדורגל כדי להיות ראש בקיר, גם אם מאוד ירצה.
עצוב שזה בכלל מדד בליגה הפח הזאת.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

אני לא עושה השוואות אבל שון ויסמן היה נגר בן נגר שהגיע עד ללאומית ודי דשדש, עונה אחת עם מאמן שהאמין בו ועבודה קשה ותראו איפה הוא היום.

אסור לפסול שום שחקן ואפשר גם לפרגן. הרי אם היה נכשל בקריית שמונה הייתם ממהרים לרוץ לפה וללכלך על עוד שחקן בית.

סמל אישי של משתמש
oren2792

שליחה על ידי oren2792 »

אם יהיה טוב יחזור, מקסימום קלף מיקוח לא רע לקבוצות מתחתית הליגה כחלק מעסקה גדולה יותר.

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

בישול חמישי לטרוסט העונה שוב לדודו ביטון. די בטוח שכל הבישולים העונה היו לביטון.
https://www.sport5.co.il/dayevents.aspx ... cID=392672

אחרי פתיחת עונה טובה אסקיאס התחיל לדשדש מהרגע שחיים שאבו עזב את ראשל"צ. עכשיו הוא חזר להרכב וסחט פנדל בתיקו של ראשל"צ מול א.ס אשדוד, נקווה שיחזור לעניינים.
מנגד אזוט שהיה חילוף קבוע כבר לא משותף והיום זה חודש מהפעם האחרונה שהוא קיבל דקות בליגה.

אחרי השאלה כושלת בכפר סבא, איתן רצון עבר לרעננה עד סוף העונה. אלי כהן הלא שריף מאמן אותם והוא גם מכיר את רצון מעכו. נקווה שיחזיר את הקריירה שלו למסלול.
מדמון הגיע לפיק בהופעה המצוינת מול הפועל ת"א בגביע, מאז הוא ובני יהודה בירידה גדולה ביכולת ובתוצאות. הוא עדיין באנקר.
אלטון קיבל כמה משחקים בהרכב של בוראספור ולא תרם מספרים כשגם בוראספור צנחו בטבלה. בשני המשחקים האחרונים הוא נותר על הספסל ולא שותף, לא שזה עזר להם כשהם הוציאו רק 1/6. הקבוצה שלו במצב קשה מאוד עם 20 נק' מ21 משחקים.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

קיצור אלטון חוזר אלינו בקיץ

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

בעקרון הטורקים עדיין חושבים שבקבוצה טובה יותר הוא יצליח.
בדומה לתקופה שלו פה הוא הראה ניצוצות רגעיים ונתן הצגה במשחק אימון מול גלא' מה שגורם לאנשים להאמין שהוא לא גולם מוחלט.

בוראספור לא יממשו את סעיף הרכישה, זה בטוח. נקווה שימצאו קבוצה נוספת שתקלוט אותו בהשאלה

סמל אישי של משתמש
dudu9998

שליחה על ידי dudu9998 »

הפועלעולה כתב:
24 ינואר 2022, 23:08
בעקרון הטורקים עדיין חושבים שבקבוצה טובה יותר הוא יצליח.
בדומה לתקופה שלו פה הוא הראה ניצוצות רגעיים ונתן הצגה במשחק אימון מול גלא' מה שגורם לאנשים להאמין שהוא לא גולם מוחלט.

בוראספור לא יממשו את סעיף הרכישה, זה בטוח. נקווה שימצאו קבוצה נוספת שתקלוט אותו בהשאלה
דווקא אם ימשיכו להתעקש על מערך של 3 בלמים הוא יכול להיות יופי של פיתרון למגן ימין ככה הוא לא יהיה קרוב לשער ולא יוכל לעשות נזק

שלח תגובה