נאור פסר יחתום מחר כנראה, ב"ש הנפיקה לבאניאני ויזה
נאור פסר יחתום מחר כנראה, ב"ש הנפיקה לבאניאני ויזה
https://sports.walla.co.il/?w=/3825/1633914" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: נאור פסר יחתום מחר כנראה, ב"ש הנפיקה לבאניאני ויזה
בנאיני לדעתי חלוץ טוב, נאור פסר מיותר.
פסר לא מגן שמאלי בכלל??
בכל מקרה חייב בדחיפות להחתים בלם וחלוץ
בכל מקרה חייב בדחיפות להחתים בלם וחלוץ
רק אהבה תנצח...
לשם שינוי השמות שעולים בשבוע האחרון נשמעים יותר טוב ממה שקרה פה בקיץ, למשל סוארס קשר אחורי מצויין בן 23 (ואני מאוד מקווה שמדובר על רכישה).
נאור פסר, מגן ימני בן 25, עם 10 הופעות בנבחרת הצעירה (חצי מהן ידידות) ועוד 20 בנבחרת הנוער.
השנה פתח 6 פעמים בהרכב מכבי פ"ת שזה מדאיג, מצד שני גם קדוסי פורח אצלנו יותר משם. שאני מסתכל על האופציות האחרות ובהתחשב שגם אצל הפועל ת"א למגן הימני קוראים דני בונדר אני חושב שזאת אופציה די טובה.
נאור פסר, מגן ימני בן 25, עם 10 הופעות בנבחרת הצעירה (חצי מהן ידידות) ועוד 20 בנבחרת הנוער.
השנה פתח 6 פעמים בהרכב מכבי פ"ת שזה מדאיג, מצד שני גם קדוסי פורח אצלנו יותר משם. שאני מסתכל על האופציות האחרות ובהתחשב שגם אצל הפועל ת"א למגן הימני קוראים דני בונדר אני חושב שזאת אופציה די טובה.
די מי אלה שהוא מחתים כול פעם מי זה נאור פסר בניאני אחרי פציעה קשה למה להחתים אותו לא מבין תמאמן הזה
אפשר ללכת על עומרי קנדה במידה והפועל תשחרר אותו מה שאני מעריך שיקרה.
הוא שחקן טוב שצריך שיאמינו בו והוא יכול להיות טוב גם לעתיד.
30/01 - היום שהבנו שהכל זה שקרים
חשבתי על זה גםEran1 כתב:אפשר ללכת על עומרי קנדה במידה והפועל תשחרר אותו מה שאני מעריך שיקרה.
הוא מגן מעולה וישדרג אותנו ברמה אני לא מבין למה לא לשיים כסף על שחקן שאתה יודע מה תקבל ממנו ולשיים טיפה פחות על שחקן שלא תיראה כלום ממנו זה משגע אותי
חוץ מזה שממה שהבנתי כניראה שהוא עובר לנתניה ונתניה נותנת להפועל את סבן
זה שי !

בדיחה עצובה המאמן הזה, אם וכאשר זה נכון מדובר בתרגיל גלארסה 2
שגם עליו נאמר שהוא בכלל מגן שמאלי, אז נאור פסר הוא מגן שמאלי, וכמו שגם חלוץ יכול לשחק בתור שוער כך הוא יכול להיות מגן ימני, שוב טלאי על טלאי על אלתור
ממש צריך לעבוד בהום סנטר
חזרנו לימי ניר לוין, 9 מגנים ימניים, 0 שמאליים
נו זה חוקי? ככה בונים קבוצה?
לגבי בנאיני, אין לי מושג אם הוא בכלל שיחק כדורגל בחצי עונה האחרונה, ואם לא, תן לפנחס אוחנה לעלות מהספסל, חבל על הכסף.
שגם עליו נאמר שהוא בכלל מגן שמאלי, אז נאור פסר הוא מגן שמאלי, וכמו שגם חלוץ יכול לשחק בתור שוער כך הוא יכול להיות מגן ימני, שוב טלאי על טלאי על אלתור
ממש צריך לעבוד בהום סנטר
חזרנו לימי ניר לוין, 9 מגנים ימניים, 0 שמאליים
נו זה חוקי? ככה בונים קבוצה?
לגבי בנאיני, אין לי מושג אם הוא בכלל שיחק כדורגל בחצי עונה האחרונה, ואם לא, תן לפנחס אוחנה לעלות מהספסל, חבל על הכסף.
- liron.beer
- Title: יאלללה הפועל מלחמה
נאור פסר הוא מגן מעולה
טעות שגיא הביא את אדמו
טעות שגיא הביא את אדמו

יותר מסתם מועדון

תנו לפנחס אוחנה לשחק.
לפחות הוא היחידי עם נשמה בקבוצה.
והוא גם אפסנאי בית ולא אפסנאי רכש
מסכים איתךשלומי כתב:תנו לפנחס אוחנה לשחק.
שלומי לא עדיף לתת לו להיות על הקווים תאמין לי הוא יותר טוב מהליצן שעל הקווים
זה שי !

מבחינה מקצועית,נאור פסר הוא בסדר גמור.זה לא שכל אחד מהמגינים בארץ הוא סרחיו ראמוס,פסר לגיטמי לחלוטין.
בניאני ממה שאני זוכר הוא שחקן טוב.צריך לבחון אותנו כמה אימונים כי הבנתי שהוא עבר פציה לא קלה.
בכל מקרה אין מנוס מלהביא שחקנים,זה לא שיש לנו בספסל,מגן ימני אין לנו אפילו אחד!שלא נדבר על חלוצים.
בניאני ממה שאני זוכר הוא שחקן טוב.צריך לבחון אותנו כמה אימונים כי הבנתי שהוא עבר פציה לא קלה.
בכל מקרה אין מנוס מלהביא שחקנים,זה לא שיש לנו בספסל,מגן ימני אין לנו אפילו אחד!שלא נדבר על חלוצים.
KaduSimioni כתב:בניאני ממה שאני זוכר הוא שחקן טוב.צריך לבחון אותנו כמה אימונים כי הבנתי שהוא עבר פציה לא קלה.
כן גם אדמו עבר פציעה ואיכשהו קיבל טלפון ישב בבית והגיע לה המשכורת תאמינו לי זה המאמן הכי שוק שהיה בישראל אי פעם אין לו מושג בלבנות קבוצה
עם האדמו הזה שווה לתחת
זה שי !

- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
1. נאור פסר הוא מגן שמאלי.
2. נאור פסר כמגן שמאלי היה מעולה באולימפית שעשתה הישגים גדולים.
הוא צעיר וכישרוני והוא לפחות דרגה אחת טוב יותר מהרוש.
3. נאור פסר לא צריך לבוא. מה יתן לנו להשאיל את פסר עד סוף העונה? אם היינו רוכשים את פסר אז היה מדובר ברכש מעולה, אבל להשאיל אותו? בשביל מה? מה יתן לנו להוריד את הרוש לספסל בשביל שחקן מושאל? עדיף כבר לתת את הצאנס לדודזאדה מהנוער.
4. אם פסר מגיע כמגן ימני אז התעלומה היא עצומה.
5. באניאני? הימור לא קטן אחרי הפציעה שעבר. וזה בלי להתחשב בכך שאם הוא בא בלי כושר הוא יכנס לכושר אולי לקראת סוף השנה. לא מובן לי למה לא הולכים בכל הכוח על יבוריאן. אם כבר מחפשים חלוץ שזמין בינואר.
2. נאור פסר כמגן שמאלי היה מעולה באולימפית שעשתה הישגים גדולים.
הוא צעיר וכישרוני והוא לפחות דרגה אחת טוב יותר מהרוש.
3. נאור פסר לא צריך לבוא. מה יתן לנו להשאיל את פסר עד סוף העונה? אם היינו רוכשים את פסר אז היה מדובר ברכש מעולה, אבל להשאיל אותו? בשביל מה? מה יתן לנו להוריד את הרוש לספסל בשביל שחקן מושאל? עדיף כבר לתת את הצאנס לדודזאדה מהנוער.
4. אם פסר מגיע כמגן ימני אז התעלומה היא עצומה.
5. באניאני? הימור לא קטן אחרי הפציעה שעבר. וזה בלי להתחשב בכך שאם הוא בא בלי כושר הוא יכנס לכושר אולי לקראת סוף השנה. לא מובן לי למה לא הולכים בכל הכוח על יבוריאן. אם כבר מחפשים חלוץ שזמין בינואר.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!