חאתם עבד אלחמיד
Re: חאתם עבד אלחמיד
שחקן מרגש.
העליונות הפיזית של הכדורגלנים הערבים על היהודים היא משהו לכתוב עליו ספר.
אבו עביד, אלחמיד, ספורי, ראדי, טאהא, כיאל...
פשוט שחקנים אירופיים במימדים שלהם (ביחס לעמדות).
אלחמיד משלב את זה גם עם אתלטיות והמון קלאס.
אבו עביד, אלחמיד, ספורי, ראדי, טאהא, כיאל...
פשוט שחקנים אירופיים במימדים שלהם (ביחס לעמדות).
אלחמיד משלב את זה גם עם אתלטיות והמון קלאס.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
כאב ראש חיובי לרוני עכשיו שלופז חזר לאימונים האם לפתוח איתו בהרכב ובאיזה עמדה…
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
כל עוד לופס כשיר הוא צריך לחזור ל-11 אין סיבה לשחק עם כל הבלמים, אבו עביד לספסל ואלחמיד לעמדת הבלם. נראה שהשנה הצלחנו (עמה) לבנות את ההגנה הטובה בארץ.Sir Alex Ferguson כתב: ↑23 דצמבר 2021, 14:59כאב ראש חיובי לרוני עכשיו שלופז חזר לאימונים האם לפתוח איתו בהרכב ובאיזה עמדה…
אין פה התלבטות בכלל.Sir Alex Ferguson כתב: ↑23 דצמבר 2021, 14:59כאב ראש חיובי לרוני עכשיו שלופז חזר לאימונים האם לפתוח איתו בהרכב ובאיזה עמדה…
אבו עביד לספסל, וחמישיית הגנה של אספריה ויטור טיבי חאתם ולופז.
אפשר גם רוטציה בריאה ותחרות על ההרכב.
אני לא בטוח בכלל שאבו עביד לספסל לפני טיבי
עושה אחלה עבודה מאז שנכנס לעמדת הבלם (מלבד הגול אתמול)
עושה אחלה עבודה מאז שנכנס לעמדת הבלם (מלבד הגול אתמול)
אנחנו מתקרבים למשחקים של ליגה וגביע יחד וגם משחקים נגד מכבי וחיפה ברצף, נצטרך קצת רוטציות ששחקנים ינוחו ובלי עין הרע בעמדת הבלמים כל שחקן ספסל הוא שחקן הרכב לכל דבר.
יש מכחישי קורונה, ויש מכחישי עמדות.
אדוני חאתם המלך היקר, אתה מגן ימני.
אנא חזור הביתה לעמדתך כדי שנוכל לשחק כדורגל.
תודה.
אדוני חאתם המלך היקר, אתה מגן ימני.
אנא חזור הביתה לעמדתך כדי שנוכל לשחק כדורגל.
תודה.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
די נו.
הוא בלם, הבלם הישראלי הכי טוב בליגה, שיכול לגבות ולעשות חלטורה מדי פעם כמגן.
הוא בלם, הבלם הישראלי הכי טוב בליגה, שיכול לגבות ולעשות חלטורה מדי פעם כמגן.
https://sport1.maariv.co.il/world-footb ... le-789127/
במשחק הזה אני ממש זוכר שאמרתי לעצמי, שהוא ממש מגן ימני.
כשהוא היה בלם, הוא עלה לסלטיק בליגת האלופות, ורוב הזמן ששיחקו איתו היה כמגן ימני.
הוא טכני, מהיר, פס נהדר ויודע יותר מכל, לפרוץ ולהיות תחת לחץ, בקו 4 כל זה מתבזבז, ובצד ימין אין לנו כלום בהתקפה. צריך אותו שם וזה יאזן לנו הכל.
דעתי דעתך.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
- ForeverRed
איך כל זה רלוונטי כשעל הקווים עומד אדם שגם אם בורא עולם בכבודו ובעצמו יפקוד עליו, לא ישנה מערך.
רק משבר יוביל לשינויים.
רק משבר יוביל לשינויים.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
חאתם עבד אלחמיד:
״אתמול במהלך האימון התנהגתי בצורה שלא מתאימה לי ולא מתאימה לשחקן מקצוען. מי שנמצא איתי במועדון וקרוב אליי במיוחד בימים אלה, יודע כמה המשחק מול מכבי חיפה חשוב לי, וכמה אני מדבר בימים האלה עם האוהדים שלנו בעיר וסופג מהם את האנרגיות והכוח להעביר גם לשאר חבריי בחדר ההלבשה.
אני מתנצל מעומק הלב על ההתנהגות שלי אתמול, בפני רוני וכל הצוות וכמובן גם בפני האוהדים. מה שאנחנו צריכים להתעסק בו עכשיו זה לבוא כולנו יחד עם כל האנרגיות הטובות שלנו לטרנר ולעשות את מה שאנחנו יודעים הכי טוב!״

״אתמול במהלך האימון התנהגתי בצורה שלא מתאימה לי ולא מתאימה לשחקן מקצוען. מי שנמצא איתי במועדון וקרוב אליי במיוחד בימים אלה, יודע כמה המשחק מול מכבי חיפה חשוב לי, וכמה אני מדבר בימים האלה עם האוהדים שלנו בעיר וסופג מהם את האנרגיות והכוח להעביר גם לשאר חבריי בחדר ההלבשה.
אני מתנצל מעומק הלב על ההתנהגות שלי אתמול, בפני רוני וכל הצוות וכמובן גם בפני האוהדים. מה שאנחנו צריכים להתעסק בו עכשיו זה לבוא כולנו יחד עם כל האנרגיות הטובות שלנו לטרנר ולעשות את מה שאנחנו יודעים הכי טוב!״

כרגיל מאוחר מידי. ילד מעצבן החאתם הזהSir Alex Ferguson כתב: ↑16 ינואר 2022, 11:04חאתם עבד אלחמיד:
![]()
תבקש לםני האימון להתאמן בצד או בעצימות נמוכה