אקסים 21/22
Re: אקסים 21/22
ייפרדו מהרבה שחקנים בינואר. מועמדת מובילה לירידה (ואולי גרוע מזה).
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
מעניין האם קאמבק בעתיד זו אופציה, מעריך שלא. מצד אחד הייתי רוצה לראות אותו פה כי הוא לחלוטין מעל הליגה ושווה דו ספרתי ומצד שני הוא מביא את המזג החם שלו שלא ממש מתקבל בארץ המסריחה שלנו (כנראה מעדיפים לראות זרים ברמה של בית שימוש, העיקר שכל אחד יהיה ילד טוב ירושלים) והוא לא בדיוק העמדה שאנחנו צריכים. חבל שהטמפרמנט ככה פוגע לו בקריירה, יכל לעשות קריירה ברמות הגבוהות אם כי הטמפרמנט שלו זה מה שבנה אותו להיות מי שהוא.
שם לא שותים לו את הדם והשופטים לא מחפשיםItay כתב: ↑21 נובמבר 2021, 20:39מעניין האם קאמבק בעתיד זו אופציה, מעריך שלא. מצד אחד הייתי רוצה לראות אותו פה כי הוא לחלוטין מעל הליגה ושווה דו ספרתי ומצד שני הוא מביא את המזג החם שלו שלא ממש מתקבל בארץ המסריחה שלנו (כנראה מעדיפים לראות זרים ברמה של בית שימוש, העיקר שכל אחד יהיה ילד טוב ירושלים) והוא לא בדיוק העמדה שאנחנו צריכים. חבל שהטמפרמנט ככה פוגע לו בקריירה, יכל לעשות קריירה ברמות הגבוהות אם כי הטמפרמנט שלו זה מה שבנה אותו להיות מי שהוא.
פה ירדו לו לחיים
אצלנו מעדיפים זרים טובים בחיפה או ת"א לכל השאר אסור
ביטון, רוסה, איינבינדר ולוסיו, מול שהר וגולדברג.
הרבה אקסים על הדשא....
רוסה סחט פנדל.
ביטון לא רע.
שהר מחמיץ ומוחלף
הלואי שלוסיו ישווה!!!
הרבה אקסים על הדשא....
רוסה סחט פנדל.
ביטון לא רע.
שהר מחמיץ ומוחלף
הלואי שלוסיו ישווה!!!
גם שטקוס פה....
ענק, שני רק לאלי ויצמן.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
לפי וסרמיליה במועדון לפני מספר חודשים להובאן והציעו לו לחזור למועדון לתפקיד בצוות המקצועי, השחקן שעוד לא פרש ממשחק פעיל דחה את ההצעה אך לא פסל אפשרות לחזור בעתיד. צוות מקצועי בעתיד של ברדה,מליקסון,הובאן וויטור... אין מרגש מזה.