גם גלזר הספיק להחלים רק שעל הדרך הוא השבית חצי סגל לקבוצה שלו והיד עוד נטויה.
נבחרת ישראל נושא מתעדכן
Re: נבחרת ישראל נושא מתעדכן
אצלנו זה לא כמו אצל מכבי גם אם יהיה הדבקה המשחק הבא הוא רק בעוד שלוש שבועות יש זמן לבידוד. אצל מכבי הם היו חייבים לעשות בדיקות ולשחק אח"כ מה שיצר שוב מגע בניהם ואז ההדבקה המשיכה ברור שעדיף שלא יהיה הדבקה ולכן יצטרכו לבודד את טאהא למשך שבוע וחצי ולעשות בדיקה (אפשר להחמיר לשבועיים אבל הוא צריך זמן להתאמן)
אין לי כוח להיכנס לזה וגם אין לי מושג מאיפה הבאת את זה.
בסופו של דבר זה פשוט,
אם טאהא חלילה נדבק שם בסגל וחוזר להתאמן פה רגיל,
עד שנגלה שהוא חיובי הוא מדביק כמה שחקנים שידביקו עוד כמה בדיוק כמו עם גלזר.
יכולת גם להידבק מפלזן בדיוק כמו מהנבחרת
בשתי המקרים עושים בדיקות נחזיק אצבעות שהכל יעבור
בשלום עם טאהה
לדעתי פשוט צריך לבודד אותו על דעת עצמנו מהקבוצה. לתת לו להתאמן לבד למשך עשרה ימים בערך ואז לעשות לו בדיקה ואם שלילי להחזיר לאימונים עם הקבוצה
אסור אסור אסור לנו להסתכן עם זה, הסגל שלנו קצר מדי בשביל חיסורים כאלה.
כנ״ל שבירו ויוספי בנבחרת הצעירה
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אותו דבר לגבי יוספי ושבירו שמתאמנים עם הנבחרת הצעירה.
אסור לקחת סיכון, לבודד אותם להתאמן 10 ימים עם מאמן כושר שבמקביל אותו מאמן כושר לא יהיה באימונים הרגילים ואז לבדוק את כולם, אם מישהו מהם חיובי כולם לבידוד, אם הם שליליים לחזור לאימונים מלאים.
אסור לקחת סיכון.
מישהו צריך להעביר את זה להנהלה
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
יש הקשר סטיוארט ארמסטרונג נדבק בנגיף והוא הכניס לבידוד עוד שני שחקנים מהפרמייר ליג הקורונה גם עוזרת
משחק חשוב מאוד היום נגד סקוטלנד ראשית נאחל בהצלחה לנבחרת שבע"ה תביא כבוד למדינה ואולי תעשה היסטוריה
שתי הנבחרות מגיעות בהרכבים חסרים אצלנו למרבה המזל חוליית ההתקפה שהיא היתרון הבולט שלנו נשארה בריאה.
בסקוטלנד שחקנים חשובים כמו אמסטרונג וטירני בחוץ עקב הקורונה ועוד מספר חולים ופצועים לא ייכללו בסגל. לדעתי
זה הצ'אנס הכי גדול לעשות את זה. אין קהל שילחיץ,מקבלים נבחרת ברמה סבירה ועוד עם חיסורים רבים וחוליית ההתקפה בכושר פורה.בשבילנו יש עוד עניין למשחק-הפסד עלול לשלוח את רוטנשטיינר הביתה ולקחת לנו את יוסי וניצחון עשוי לתת לאוסטרי חוזה חדש.נחזיק לו אצבעות
שתי הנבחרות מגיעות בהרכבים חסרים אצלנו למרבה המזל חוליית ההתקפה שהיא היתרון הבולט שלנו נשארה בריאה.
בסקוטלנד שחקנים חשובים כמו אמסטרונג וטירני בחוץ עקב הקורונה ועוד מספר חולים ופצועים לא ייכללו בסגל. לדעתי
זה הצ'אנס הכי גדול לעשות את זה. אין קהל שילחיץ,מקבלים נבחרת ברמה סבירה ועוד עם חיסורים רבים וחוליית ההתקפה בכושר פורה.בשבילנו יש עוד עניין למשחק-הפסד עלול לשלוח את רוטנשטיינר הביתה ולקחת לנו את יוסי וניצחון עשוי לתת לאוסטרי חוזה חדש.נחזיק לו אצבעות
מעניין כמה שחקנים ישחקו במשחק הבא אם נעלה
הנבחרת הצעירה מובילה 1-0
תיקו 1-1 שוב ההגנה הישראלית לא מאכזבת (בציניות) וגם רז שלמה דואג לקבל אדום.
אני לא מבין אין בלמים יותר נורמליים מאשר רז שלמה? הוא בלם גרוע שלא הייתי מביא אותו גם בנבחרת עד לגיל 16 !
אני לא מבין אין בלמים יותר נורמליים מאשר רז שלמה? הוא בלם גרוע שלא הייתי מביא אותו גם בנבחרת עד לגיל 16 !
אני לא מבין מה וילי לקח היום ייני בהרכב? טאהא 100 רמות מעליו למה לא דגני?