את מי היית רוצה לראות כמאמן הפועל ב"ש?

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"

את מי היית רוצה לראות על הקווים בוסרמיל?

גיא עזורי - להמשיך לתת לו צ'אנס
11
26%
יצחק שום - במידה ויפוטר מבית"ר
0
אין הצבעות
רוני לוי
6
14%
אייל ברקוביץ'
6
14%
לופא קדוש
11
26%
סתיו אלימלך
3
7%
ניצן שירזי
1
2%
אחר (נא לפרט)
4
10%

סך הכול הצבעות: 42

סמל אישי של משתמש
nitsande

Re: את מי היית רוצה לראות כמאמן הפועל ב"ש?

שליחה על ידי nitsande »

ניר אל תרשה לעצמך לדמיין דברים רצויים. קשטן מאמן הגנתי מאוד.
במיוחד בב"ש עם הסגל שיש לו הוא בטח לא ישחק התקפי, וגם אם כן...
בשבוע הראשון שהוא יחליט לסגור טקטית כל שער 2 כבר על הגדרות.
אני מאוד מעריך את קשטן בתור מאמן שלא תהיה לך טעות... אבל לב"ש הוא לא מתאים.
רק אהבה תנצח...

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

לופא וברקו היחידים שיכולים להצליח פה לא אף אחד אחר !
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

ניצן, עם כל הכבוד לך אתה לא יכול לדעת איך ובאיזה סגנון יחליט לשחק פה המאמן הבא, בטח אם הוא זה שיוחתם לעונה הבאה ויבנה קבוצה, והרי כבר ראינו שקשטן מתאים את עצמו למקום שאליו הוא מגיע - אז הקביעה שלך לגבי אי התאמתו לב"ש פשוט לא תואמת את מקרי העבר.
והמשפט שלך על שער 2 מעורר בי גיחוך, כאילו הם (או כל אוהד מכל שער אחר) יקבעו מי יהיה פה המאמן, כי הרי אם זה באמת היה ככה היו מתחלפים פה כבר 15 מאמנים בשנתיים וחצי האחרונות ולא 4.
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

8red כתב:ניצן, עם כל הכבוד לך אתה לא יכול לדעת איך ובאיזה סגנון יחליט לשחק פה המאמן הבא, בטח אם הוא זה שיוחתם לעונה הבאה ויבנה קבוצה, והרי כבר ראינו שקשטן מתאים את עצמו למקום שאליו הוא מגיע - אז הקביעה שלך לגבי אי התאמתו לב"ש פשוט לא תואמת את מקרי העבר.

!!!!!!!!

ע"ע הקדנציה שלו בפ"ת..
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

8red כתב:והמשפט שלך על שער 2 מעורר בי גיחוך, כאילו הם (או כל אוהד מכל שער אחר) יקבעו מי יהיה פה המאמן, כי הרי אם זה באמת היה ככה היו מתחלפים פה כבר 15 מאמנים בשנתיים וחצי האחרונות ולא 4.
אז רק תזכיר לי למה אנחנו מדברים על המאמן הבא?...
רק אהבה תנצח...

Asif Gil

שליחה על ידי Asif Gil »

.
נערך לאחרונה על ידי Asif Gil ב 18 מאי 2024, 16:04, נערך פעם 1 בסך הכל.
.

סמל אישי של משתמש
crazyred
Title: קרייזי רד

שליחה על ידי crazyred »

חס וחלילה קשטן- המאמן יותר הגנתי מגוטמן. שניהם חולקים את אותה בעייה (וזו הסיבה שהפועל ת"א לא מצליחה בארץ והנבחרת לא עלתה למונדיאל), קשה להם לבוא כפייבוריטים, הם מאמנים בתורת האנדרדוג, ועל כן מצליחים דווקא במשחקים הקשים יותר. טובים יותר בלהסתגר ולשמור מאשר בלבוא לקבוצה קטנה יותר ולנצח 3-0.

רוני לוי מאמן טוב, אשמח אם יגיע.

יותר מכל אני רוצה פה את גיא לוי, למרות שברור לי שהוא כבר לא יחזור.

אבל, בשורה התחתונה, אין לי שום ספק שגיא עזורי לא יוחלף. אני גם לא חושבת שהוא צריך להיות מוחלף. הוא אולי מאמן גרוע, וכנראה צריך לזרוק אותו בסוף העונה, אבל עם זאת, אני באמת ובתמים חושבת שאסור להחליף מאמנים באמצע עונה, זה יוצר חוסר יציבות משווע. אני מקווה שאלונה תבחר מאמן מוצלח יותר ותבין ששווה יותר להשקיע במאמן מאשר להביא כמעט 20 שחקנים בקיץ אחד לקבוצה.

זה לא שאני לא חושבת שצריך לקרות זעזוע בקבוצה, אני הולכת לחזור על מה שכבר אמרתי, משהו גדול ואמיתי חייב להשתנות, מבחינתי שעזורי יעלה עם 11 שחקנים שלא פתחו אף פעם בהרכב השנה אבל שיעשה משהו. שיבין שמשהו לא נכון, אנחנו ממש לא בדרך הנכונה.. (וגם הניצחון ההוא נגד בית"ר ירושלים, אם ככה משחקת קבוצה שמובילה 3-0 בבית וכן, בקלות זה יכול היה להיגמר 4-3 לבית"ר, זה לא משהו שלא ראינו בעבר קורה לקבוצה, הגיע הזמן להפסיק לדבר עליו הוא לא רלוונטי).
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל

נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו

"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)

סמל אישי של משתמש
ניב

שליחה על ידי ניב »

Asif Gil כתב:סתיו מאמן, אסי עוזר.
שלום אביטן מנג'ר-על, חיים בן שאנן מאמן ראשי, יניב אלול עוזר מאמן.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."

סמל אישי של משתמש
red ultras

שליחה על ידי red ultras »

רק לופא!

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

ניב כתב:
שלום אביטן מנג'ר-על, חיים בן שאנן מאמן ראשי, יניב אלול עוזר מאמן.

מניח שדברים אמורים לגבי הראשון, שרק להזכיר אותו בנשימה אחת עם אסי גובל בחילול הקודש. ואני רחוק מלהיות שונא שלו.

עזבו לא ראוי (אישית ומקצועית), הוא בכלל לא רלוונטי.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

crazyred כתב:חס וחלילה קשטן- המאמן יותר הגנתי מגוטמן. שניהם חולקים את אותה בעייה (וזו הסיבה שהפועל ת"א לא מצליחה בארץ והנבחרת לא עלתה למונדיאל), קשה להם לבוא כפייבוריטים, הם מאמנים בתורת האנדרדוג, ועל כן מצליחים דווקא במשחקים הקשים יותר. טובים יותר בלהסתגר ולשמור מאשר בלבוא לקבוצה קטנה יותר ולנצח 3-0.

רוני לוי מאמן טוב, אשמח אם יגיע.

יותר מכל אני רוצה פה את גיא לוי, למרות שברור לי שהוא כבר לא יחזור.

אבל, בשורה התחתונה, אין לי שום ספק שגיא עזורי לא יוחלף. אני גם לא חושבת שהוא צריך להיות מוחלף. הוא אולי מאמן גרוע, וכנראה צריך לזרוק אותו בסוף העונה, אבל עם זאת, אני באמת ובתמים חושבת שאסור להחליף מאמנים באמצע עונה, זה יוצר חוסר יציבות משווע. אני מקווה שאלונה תבחר מאמן מוצלח יותר ותבין ששווה יותר להשקיע במאמן מאשר להביא כמעט 20 שחקנים בקיץ אחד לקבוצה.

זה לא שאני לא חושבת שצריך לקרות זעזוע בקבוצה, אני הולכת לחזור על מה שכבר אמרתי, משהו גדול ואמיתי חייב להשתנות, מבחינתי שעזורי יעלה עם 11 שחקנים שלא פתחו אף פעם בהרכב השנה אבל שיעשה משהו. שיבין שמשהו לא נכון, אנחנו ממש לא בדרך הנכונה.. (וגם הניצחון ההוא נגד בית"ר ירושלים, אם ככה משחקת קבוצה שמובילה 3-0 בבית וכן, בקלות זה יכול היה להיגמר 4-3 לבית"ר, זה לא משהו שלא ראינו בעבר קורה לקבוצה, הגיע הזמן להפסיק לדבר עליו הוא לא רלוונטי).
עדי, את טועה לגבי קשטן -
משה אוחיון כתב:הגיע הזמן לשבור כמה סטיגמות לגבי דרור קשטן -
מדובר במאמן שהוא בפירוש לא מאמן הגנתי.
מדובר במאמן שמתאים את עצמו לקבוצה שהוא נמצא בה.
מכבי ת"א עם קשטן הייתה הכי מכביסיטית שיש. עם המון שחקנים תוצרת בית והרבה רוע ווינריות ששמורה למכביסטים הוא לקח במכבי ת"א דאבל (כמדומני מאז מכבי לא זכתה בדאבל).
בית"ר י"ם שלו הייתה הכי בית"ר י"ם שיכולה להיות, התקפית, דורסנית, לא פוחדת משום יריב. איתה הוא לקח כמדומני "רק" אליפות.
הפועל ת"א שלו הייתה הכי הפועל ת"א שיש. לא פוחדת לשחק טקטי, לא פוחדת לעקוץ כשצריך, דורסת את מכבי בדרבי, מרשימה באירופה (מסע קסום שנעצר בחוסר מזל רק מול מילאן), מגדלת המון שחקני בית מצוינים, ובעיקר זוללת תארים.

אז כולם זוכרים לו את התקופה האחרונה בהפועל ת"א ובנבחרת ישראל. אבל לא סתם מדובר במאמן המעוטר ביותר בישראל.
החלום הכי גדול שלי זה לראות מאמן כמו קשטן בבאר שבע.
אז באמת כולם ילמדו מהי מקצוענות.

לדעתי, אחרי הכישלון עם הנבחרת, הצעה מפתה מאלונה יכולה בהחלט לפתות את קשטן שלבטח לא ירצה שיזכרו אותו אחרי כל כך הרבה תארים (המאמן המעוטר ביותר בישראל) על פי הכישלון בנבחרת.
שי, אני מבין שאתה בעד מאמנים שכונה, כאלה שיבואו עם קפה וסיגריה על הבוקר (במקרה של ברקו אולי בלי הסיגריה) יגידו לשחקנים עלו ותעשו מה שאתם יודעים ויהיה טוב, אהה כן וישחקו התקפית.
אומנם לא מדובר באנטי כדורגל כמו עזורי, אבל עדיין לא תוכל להגיע עם מאמנים כאלה לכלום (ראה ערך לופא שפעמיים הגיע לגמר גביע עם הקבוצה הפייבוריטית ופעמיים הפסיד).
למרות שחייבים להגיד שבניגוד ללופא, יכול להיות שברקו לא יהיה מאמן שכונה, למרות שלפי איך שהוא מפרשן, המסקנות האלה הם הדבר הראשון שעולים לחובב כדורגל בראש.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

nitsande כתב: אז רק תזכיר לי למה אנחנו מדברים על המאמן הבא?...
מדברים על זה כי זה נושא הדיון שפתח משה.
אל תגיד לי שאתה חושב או מאמין שאלונה תחליט מי יהיה המאמן על סמך הדיון שלנו פה...
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

משה לדעתי זאת חן ולא עדי...
וחן, את עדיין טועה.
ראי ההסבר של משה וההסבר שלי לגבי קשטן.
יכול להיות שבגלל שאתם צעירים מידי אתם זוכרים לקשטן את התקופה שלו בהפועל ת"א (לי אישית אין בעיה עם צורת משחק כזאת של 1-0 קטן ויעיל כמעט בכל משחק, שיביא אותי למקום שממנו מגיעים לאירופה), או בנבחרת ישראל.
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
danielys

שליחה על ידי danielys »

זה שי ! כתב:לופא וברקו היחידים שיכולים להצליח פה לא אף אחד אחר !
זה שי !
על סמך מה אתה קובע שברקו יכול להצליח פה ? ראית אותו מאמן ? , ראית אותו מעביר אימון ?
תמונה

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

danielys איך אתה מעז לערער על קביעתו המקצועית של "זה קאפלו"??
הרי יש לו "מאסטר" בתורת המשחק ותעודת "פרו (אבולושן)", ולא מן הנמנע שהוא יועץ הסתרים של אלונה...

ניצן, ניראה לי שבאמת הוא לקח ברצינות את הרמיזה שלך כאילו אנשי שער 2 ימנו פה מאמנים.
נערך לאחרונה על ידי 8red ב 02 דצמבר 2009, 11:55, נערך פעם 1 בסך הכל.
הפועל אני כבר משתגע

שלח תגובה