תקשורת ספורט
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
Re: תקשורת ספורט
רק לי מציק חוסר הרדיפה אחריי מכבי תל אביב בפרשת אצילי ודור מיכה?
אם לשחקנים שלנו זה היה קורה בתקשורת היו מפמפמים על זה בלי סוף.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
וואלה הפעם הם חוטפים בראשדר אדום בנשמה כתב: ↑13 יוני 2020, 19:21רק לי מציק חוסר הרדיפה אחריי מכבי תל אביב בפרשת אצילי ודור מיכה?
לא מבין מה יש לרדוף אחריהם. לדעתי מתנהלים בסדר גמור בינתיים
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
חוסר רדיפה? נראה לי שאתה לא הכי צורך תקשורת...דר אדום בנשמה כתב: ↑13 יוני 2020, 19:21רק לי מציק חוסר הרדיפה אחריי מכבי תל אביב בפרשת אצילי ודור מיכה?
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
הפעם זה כבר לא בידיים של רז אמירים ודומיהם, ארגוני הנשים למיניהם יושבים עליהם חזק ולא ירפו. זאת שעת כושר נוספת בשבילם לדחוף בכוח את האג׳נדה שלהם ותאמין לי שהם יסחטו את הלימון עד הסוףדר אדום בנשמה כתב: ↑13 יוני 2020, 19:21רק לי מציק חוסר הרדיפה אחריי מכבי תל אביב בפרשת אצילי ודור מיכה?
הסיקור בתקשורת על המירוץ לנעל הזהב בין מסי לשון וויסמן זה אמיתי או סתלבט?
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
- dardasmiley
כי הם צריכים לכבוש כמות גדולה של שערים כדי לעקוף את המובילים.
לבנדובסקי מקום ראשון בפער. בשביל לעקוף אותו מסי צריך עוד 14 שערים, וויסמן צריך 19 שערים.
הנקודות שאתה מקבל עבור שערים הן ביחס לרמת הליגה. כך יוצא שוייסמן באוסטריה יותר כבש ממסי בספרד אבל עדיין ממוקם תחתיו. זו גם הסיבה שזהבי לא היה רלוונטי לתואר מעולם, לא בעונת ה35 פה ולא בעונות של סין. (אבל עדיין סיים בחמישייה הראשונה- זה הישג פסיכי)
"בדיחת רוטנשטיינר"
לא כי ברקוביץ'..
לא כי ברקוביץ'..
- simply-red
הנה מתחיל הלינץ התקשורתי לגבי האדום ש זוסוואה לא קיבל.. כבר שמעתי מי שמציע שיעמידו אותו לדין בדיעבד על בסיס צילומי הטלוויזיה.
עוד במחצית עלה סקר באחד מאתר הז** עם כותרת "האם היה חייב להרחיק את ג'וסואה באדום" לא יכלו אפילו להתאפק לסוף משחק
השידור אתמול היה בלתי נסבל.
לא מספיק כבר יותר מחצי שנה לא היינו באצטדיון, צריכים גם לסבול את חסרי המוח שייע וחביב.
אשכרה עולה לשידור הבן אדם ואומר בפה מלא שאין לו מושג מי זה אקולטסה כאילו נחת פה אתמול. על מה לעזאזל הוא מקבל כסף, אם אפילו הכנה מינימלית לשידור הוא לא עושה.
לשים את הגריאטרים האלה זה פשוט זלזול בוטה בצופים.
לא מספיק כבר יותר מחצי שנה לא היינו באצטדיון, צריכים גם לסבול את חסרי המוח שייע וחביב.
אשכרה עולה לשידור הבן אדם ואומר בפה מלא שאין לו מושג מי זה אקולטסה כאילו נחת פה אתמול. על מה לעזאזל הוא מקבל כסף, אם אפילו הכנה מינימלית לשידור הוא לא עושה.
לשים את הגריאטרים האלה זה פשוט זלזול בוטה בצופים.