לא לא המשחק...
התפאורה שלפני, פשוט מדהימה!!!!ראיתי עכשיו בטלויזיה חבל שלא התרחקו עוד קצת והיו רואים הכל אבל עדיין הייתה אחת התפאורות היפות!!!!!!!!
כל הכבוד לכל העוסקים במלאכה, כל הכבוד על שיתוף הפעולה המצויין (שרק הולך ומשתפר) עם הקאמלס.
הכי חשוב לי לציין את שני החלוצים שלנו שמתחילים להריץ את עניין עבודת השטח בצורה אינטנסיבית.
עומר נחום OMER6
בוריס
סחטיין עליכם חברה! כל הכבוד.
בהמשך נשתדל להעלות איזה תמונה או שתיים של החברה עובדים לפני המשחק. [/size][/b]
נערך לאחרונה על ידי nitsande ב 23 נובמבר 2009, 22:39, נערך פעם 1 בסך הכל.
אם המשחק עצמו היה מתפתח קצת אחרת, אני בטוח שגם היה המשכיות לאורך המשחק של הקהל המדהים הזה.
עוד לא יצא לי לראות את התפאורה בטלוויזיה, אבל הרבה אנשים עבדו קשה במשך כל השבוע בשביל שהיא תוצג ותראה מדהימה,
שמח שהצלחנו להוציא את היכולת שלנו כקהל בצורה הטובה ביותר (בפתיחה לפחות )
ניצן , בוריס , עומר והחבר'ה הנוספים -
תודה רבה על העבודה הקשה שהשקעתם בהכנות למשחק במהלך השבוע האחרון ואתמול בפרט.
הוכחנו שאנחנו יכולים לעבוד בשיתוף פעולה מלא ולעשות דברים יפים ביחד.
שנזכה להרחיב את מעגל העוסקים במלאכה ותצוגות יפות - גם ביציע וגם על הדשא.
תודה !
תודה לכם היה מעולה עומר. היו עוד שני חברה שהיו איתנו אחד זה קובי חבר של ניצן והשני שאני לא יודע מי הוא וזה הזמן להכיר.
די מתסכל שהשחקנים לא השכילו להתאמץ ולו רק בגלל אלו שעמלו על התצוגה.
בניגוד לשחקנים והמאמן שלהם מגיע את כל הקללות שבעולם.
לאנשים שאירגנו את תצוגת העידוד המדהימה הזאת (משער 2 זה נראה ממש יפה) מגיע תודה רבה.
אנשים שעומלים ימים כלילות הכל בהתנדבות, אנשים שמשקיעים מכיסם הפרטי מגיע להם שאפו ענק.
אלו אנשים שהם באמת גדולים מהחיים, להיזכר בתצוגת העידוד אתמול זה הדבר היחיד שממתיק קצת את הגלולה המרה.
הסניגור האדום כתב:תודה לכם היה מעולה עומר. היו עוד שני חברה שהיו איתנו אחד זה קובי חבר של ניצן והשני שאני לא יודע מי הוא וזה הזמן להכיר.
די מתסכל שהשחקנים לא השכילו להתאמץ ולו רק בגלל אלו שעמלו על התצוגה.
הבחור השני הוא שרון, כותב כאן בפורום בשם SHARON26.
שכחת את בוריס מישל?