הפועל ב"ש - הפועל כפ"ס, ליגת העל. יום ראשון, 20:15, נתניה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
REDZED
Title: קרייזי-רד

Re: הפועל ב"ש - הפועל כפ"ס, ליגת העל. יום ראשון, 20:15, נתניה

שליחה על ידי REDZED »

Totti כתב:אמשיך להגן כאן על קהבא.
הוא שחקן סגל נהדר.
יכול היה להיות בסגל גם בקבוצה הענקית שהיתה כאן על משבצת בראון או יובל שבתאי.
הבעיה היא שמרגיש שהוא מתקבל פה גם על המשבצת של הובאן וראדי

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

הוא שחקן סגל נהדר.
+1
היה שחקן הרכב בקבוצה שהדיחה את הקבוצה הענקית שהיתה כאן.

סמל אישי של משתמש
rkuka

שליחה על ידי rkuka »

הוא שחקן סגל נהדר.
אני דיי מסכים עם זה, בתנאי שיקבל את אותם הדקות כמו בראון ושבתאי.
זה לא משהו נגדו, אני פשוט חושב ששמים אותו בסיטואציה שאין לו באמת יכולת להצליח בה. בתפקיד שהוא משחק הוא לא יכול להיות בורג מרכזי בקבוצה עם שאיפות .

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

הוא שחקן סגל נהדר.
אמרתי בעבר ואגיד שוב,אין בו שום דבר מיוחד שמצדיק רכישה של 400,000 ושכר דומה ומאבק מצחיק מול מכבי על שירותיו.
בסוף ככה אני מסתכל עליו ולכן אי אפשר להשוות אותו לבראון/שבתאי.
יש לי בעיה עם השחקנים מהסוג שלו כמו גם עם טאהא אין להם שכל,הכל בכוח על פעולה טובה עושים טעות של גול,ככה אי אפשר להתקדם לשום מקום.
למזלנו קרה שאחד מהם כבר לא משחק ושאלוהים יעזור לי גם לא ישחק ועכשיו נשאר רק למצוא מחליף קציני לקהבא שבעיניי הוא אחד הסמלים לקבוצה הלא חכמה שנולדה כאן.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

איזה שכר דומה?הוא מרוויח פלוס מינוס כמו בן בסט, עזרא ושאר הטאלנטים שעברו כאן.
תפסיקו לנפח משכורות של שחקנים, כפי שעשו במשך שנתיים עם בן שהר(שמרוויח לא מעט, אבל לא הסכומים שזרקו כאן במשך שנים).

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

CrazyRed7 כתב:איזה שכר דומה?הוא מרוויח פלוס מינוס כמו בן בסט, עזרא ושאר הטאלנטים שעברו כאן.
תפסיקו לנפח משכורות של שחקנים, כפי שעשו במשך שנתיים עם בן שהר(שמרוויח לא מעט, אבל לא הסכומים שזרקו כאן במשך שנים).
הוא לא מקבל פחות מ300,000 אדון ששי גז תתעורר,לא צריך להיות חכם גדול בשביל להבין את זה לאור המאבק המטומטם עליו עם מכבי.
וגם אם הוא מרוויח 250 נו ו.. הוא לא הכוס תה שלי,שחקן אפור מרגיז שעל כל פעולה טובה עושה 6 שגיאות פאטליות.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

אדום זקן כתב: הוא לא מקבל פחות מ300,000 אדון ששי גז תתעורר,לא צריך להיות חכם גדול בשביל להבין את זה לאור המאבק המטומטם עליו עם מכבי.
וגם אם הוא מרוויח 250 נו ו.. הוא לא הכוס תה שלי,שחקן אפור מרגיז שעל כל פעולה טובה עושה 6 שגיאות פאטליות.
הוא מרוויח פחות מ300 אלף יורו.
וזה לא רלוונטי. אני לא מבין את ההתעסקות האובססיבית הזאת בשכר של שחקן כזה או אחר, כאילו שאם הוא היה מרוויח 190 אלף דולר זה היה הופך אותו לנכס ואם הוא מרוויח 280 אלף דולר הוא לא מתאים?אנחנו שופטים שחקנים על פי התרומה המקצועית שלהם, את עניין השכר נשאיר לאלונה ואסי.
מבחינה מקצועית יש לו מקום בקבוצה. גם אם יגיע קשר זר אחורי.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

CrazyRed7 כתב: הוא מרוויח פחות מ300 אלף יורו.
וזה לא רלוונטי. אני לא מבין את ההתעסקות האובססיבית הזאת בשכר של שחקן כזה או אחר, כאילו שאם הוא היה מרוויח 190 אלף דולר זה היה הופך אותו לנכס ואם הוא מרוויח 280 אלף דולר הוא לא מתאים?אנחנו שופטים שחקנים על פי התרומה המקצועית שלהם, את עניין השכר נשאיר לאלונה ואסי.
אותו טיעון חד מימדי בכל פעם מחדש.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

בוא אני יעשה לך את זה קל יותר כדי שלא תיתפס על עניין השכר.
גם אם היה מרוויח 150,000 עדיין הייתי אומר אותו הדבר,הוא לא מסוג השחקנים שהייתי רוצה לראות בהפועל בש העתידית.
קח סתם לדוגמא את עדן שמיר,לא עילוי אבל שחקן עם הרבה שכל שרק יכול היה להשתפר עם הזמן.
אצל קהבא זה מה יש ולא יהיה טוב יותר בעתיד.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

לא מעניין אף אחד מאיתנו כמה שחקן מרוויח מהפן האישי, שכל אחד ירוויח כמה שמוכנים לשלם לו. אבל כשיש תקציב מסוים, בוודאי שיש חשיבות האם קבהא עולה למערכת 400 אלף יורו נטו לשנה לפני מיסוי לפי הפרסומים (300 אלף יורו נטו לשנה שכר ועוד 350 אלף יורו על הכרטיס כשמחלקים לתקופת החוזה אצלנו) או 90 אלף יורו כמו שמרוויח אצלנו נאור סבג -

https://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 66742.html" onclick="window.open(this.href);return false;

כשבונים קבוצה, אי אפשר להחתים כל שחקן שרוצים בכל תקציב שרוצים, ולכן צריך להחליט איך לחלק את העוגה.
אם שחקן הוא איכותי ומשנה קבוצה (זוסואה) אז נכון מבחינת התקציב לתת לו שכר של 400 אלף יורו (שמבחינת מיסוי הוא אפילו זול יותר מקבהא כי הוא עם מיסוי של זר אבל זה לדיון אחר), ואם שחקן הוא שחקן משלים, שחקן סגל רחב (סבג) אז 400 אלף יורו לא משתלם, אבל 80 אלף יורו כן משתלם.
עכשיו תגיד לי אתה אם כאשר מחלקים את התקציב, נכון לשלם 300 - 400 אלף יורו נטו לשחקן באיכות ובתרומה של קבהא.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
gooner

שליחה על ידי gooner »

אם הוא מתנהל במקצועיות, היחס בין העלות שלו לציפיות של הצוות המקצועי או של הקהל,
זה לא בעייה של השחקן, אלא של מי שהחתים אותו.
הסיכויים שתקבל שחקן ישראלי דומה או יותר טוב בעלות שלו אחרי הפחתת עלות הנידויים והפיצויים, הוא לא גדול.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

gooner כתב:אם הוא מתנהל במקצועיות, היחס בין העלות שלו לציפיות של הצוות המקצועי או של הקהל,
הסיכויים שתקבל שחקן ישראלי דומה או יותר טוב בעלות שלו אחרי הפחתת עלות הנידויים והפיצויים, הוא לא גדול.
על מה אתה מדבר?
גולסה שהוא ה50/50 אולי הטוב בליגה היום, בטח בישראלים, מרוויח במכבי תל אביב היום 230 אלף דולר נטו, ודורש בין 360 עד 400 אלף דולר כדי להאריך חוזה (מה שמכבי מסרבת לשלם לו כרגע).
הסכום שקבהא מרוויח (גם אם נתמקד רק בשכר של 300 אלף יורו נטו לפי הפרסומים, בוא נזרום ונגיד שמה ששילמנו על כרטיס השחקן שלו הולך לפח), הוא משכורת של שחקן בכיר בכדורגל הישראלי, אפילו בקבוצה עם תקציב כמו של מכבי, כשבפועל אנחנו מקבלים שחקן סגל משלים בקבוצה הבינונית שלנו העונה (במכבי הנוכחית קבהא במשחקים מסוימים אפילו לא היה נרשם לסגל למשחק).
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

gooner כתב:אם הוא מתנהל במקצועיות, היחס בין העלות שלו לציפיות של הצוות המקצועי או של הקהל,
נעשה את זה אחרת.
אם אתה מחזיר את אלונה מספר שנים אחורה לרגע חתימת העסקה, בעלות הזו ובהינתן היכולת שהציג בתקופתו בקבוצה, האם היא עדיין הולכת על קבהא?
אין לי ספק שלא.

בחזרה להווה, אם הייתה לאלונה אפשרות להיפטר מהחוזה של קבהא או להחזיר חלק מעלות הרכישה, האם היא הייתה הולכת על המהלך? אין לי ספק שכן.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

ברור משה. כמו ששהר מרוויח 500 אלף יורו.
נערך לאחרונה על ידי CrazyRed7 ב 25 פברואר 2020, 15:43, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

ForeverRed כתב: נעשה את זה אחרת.
אם אתה מחזיר את אלונה מספר שנים אחורה לרגע חתימת העסקה, בעלות הזו ובהינתן היכולת שהציג בתקופתו בקבוצה, האם היא עדיין הולכת על קבהא?
אין לי ספק שלא.

בחזרה להווה, אם הייתה לאלונה אפשרות להיפטר מהחוזה של קבהא או להחזיר חלק מעלות הרכישה, האם היא הייתה הולכת על המהלך? אין לי ספק שכן.
ואיך זה קשור לפאן המקצועי?אתה הרואה חשבון של אלונה?אם הוא היה מרוויח 50 אלף יורו פחות זה היה משנה הרבה?
מילא היינו מועדון עם תקציב די נמוך, הייתי מבין את ההתעסקות הזאת בשכר של 2-3 שחקנים שהם אובר-פייד..ברוך ה׳ לא חסר ולא מונע מאיתנו להחתים שחקנים אחרים.

שלח תגובה