נייג'ל האסלביינק

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
REDZED
Title: קרייזי-רד

Re: נייג'ל האסלביינק

שליחה על ידי REDZED »

גיא חניה כתב:החלוץ הכי טוב שיש לנו בסגל.
היה לו משחק מעולה אתמול, די לחפש שעירים לעזאזאל. אתם רוצים לבוא בתלונות למישהו? תבואו לזריהן הנעל בית שבמקום לשלוח כדור עומק לשהר, פשוט החליט לנסות דריבל חסר תכלית.
חחחחחח עזוב עזוב, מה שזריהן עשה אתמול (למרות שבתכלס המהלך בסופו לא היה רחוק מגול) זה דבר שנייגל עושה לנו באופן שבועי.
אז כן אני לגמרי מחפש ״שעיר לעזאזל״.

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

מגזימים איתו יותר מדי.
אז הוא לא טוני או מליקסון, אפשר לחשוב כמה כאלה יש.
עובדתית אתמול היו חסרים לו 5 ס"מ לשער ומחשבה נורמלית של חלוץ כדי לעשות שער ובישול.
הוא לא מספיק יציב, לא טכניקה גבוהה שגורמת לו להיראות גמלוני ולא הכי סקורר, זה לא מוחק לו את העובדה שהוא לוקח את כובד המשחק עליו ומייצר כמעט כל משחק. אם זה לעצמו ואם לאחרים.
מתערב עכשיו עם מי שרוצה שהוא יעשה גם אובר 15 שערים ובישולים בליגה.

לא שחקן על, אבל שחקן טוב מאוד. הוא רחוק מלהיות הבעיה.
הוא מחרב מצבים, זה נכון, זה עדיין לא מוחק לו את השאר.

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

גם נתן כדור רוחב מצוין לספורי/קאריו שהתנגשו אחד בשני ופיקששו אחלה מצב.

יהיו לו משחקים שהכל יהיה בהם הפוך, יהיו לו החמצות, יהיו לו רגעים מטמטמים אבל הוא היה ויהיה כלי התקפי מסוכן מאוד שמסוגל ברגע אחד לשנות את המשחק. כמה כאלו יש בליגה? 2-3 במקרה הטוב. גם אני מהמר על אובר 15 שערים ובישולים.

סמל אישי של משתמש
simply-red

שליחה על ידי simply-red »

1העובדה שהוא שחקן ההתקפה הכי יעיל/יצירתי שלנו כרגע מעידה על מצבת השחקנים בחולייה הזו.
אני לא יכול להתחבר לשחקנים מסוגו, יש כשרון ויכולת לפרקים אבל רוב הזמן זה נראה מגושם, מפוזר ומבולגן שמתוך זה הוא לפעמים מצליח להוציא מספרים.

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

simply-red כתב:1העובדה שהוא שחקן ההתקפה הכי יעיל/יצירתי שלנו כרגע מעידה על מצבת השחקנים בחולייה הזו.
אני לא יכול להתחבר לשחקנים מסוגו, יש כשרון ויכולת לפרקים אבל רוב הזמן זה נראה מגושם, מפוזר ומבולגן שמתוך זה הוא לפעמים מצליח להוציא מספרים.

לא בהכרח. יש לו כוח מתפרץ מדהים, תחת גדול שהוא יודע להעיף איתו שחקנים חח, וראיית משחק מעולה. שימו לב שרוב המצבים שהוא הולך ראש בקיר, זה מתי שאין לי אופציות מסירה מעניינות.

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

אתמול היה טוב

סמל אישי של משתמש
RedBend

שליחה על ידי RedBend »

מעצבן שגם הגרסה הכי טובה שלו עדיין לא מזכירה את החצי עונה השני שלו בקש, ההוא שגורם לו עדיין לקבל קרדיט. אלמלא אותה חצי עונה ובעקבותיה תג המחיר האסטרונומי ששולם עליו, לא חושב שהוא היה מקבל עשירית מהזרימה של דקות המשחק שלו.

אין שחקן שגורם לי ליותר עצבים ממנו (אינקלודינג זריהן) ועדיין במצבת השחקנים הנוכחית בהתקפה פשוט חייב לפתוח כל משחק, כן אנחנו עד כדי כך נואשים שם.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

RedBend כתב:מעצבן שגם הגרסה הכי טובה שלו עדיין לא מזכירה את החצי עונה השני שלו בקש, ההוא שגורם לו עדיין לקבל קרדיט. אלמלא אותה חצי עונה ובעקבותיה תג המחיר האסטרונומי ששולם עליו, לא חושב שהוא היה מקבל עשירית מהזרימה של דקות המשחק שלו.

אין שחקן שגורם לי ליותר עצבים ממנו (אינקלודינג זריהן) ועדיין במצבת השחקנים הנוכחית בהתקפה פשוט חייב לפתוח כל משחק, כן אנחנו עד כדי כך נואשים שם.
אני בכוונה מצטט אותך מכיוון שבעיניי אתה אחד האינטלגנטיים בפורום.
עכשיו שים לב,האסלבנייק הוא שחקן על,כן ממש ככה,אם להחזיק אותו בהרכב הופך אותנו נואשים אז אנחנו במצב מצויין.
בכלל,לא אוהב את מה שקורה בפורום הזה,חבורה של בכיינים שמאתמול למעט תגובות מעטות כולם מתלוננים על כולם.
"נייג'ל גרוע,ביטון הרע במיעוטו,טאהא חתיכת מטומטם,זריהן חתיכת אדיוט,ספורי חסר שכל"
פשוט מופע מביש של אנשים ש"מחזיקים מעצמם" מבינים בכדורגל.
נייג'ל או לצורך העניין העליהום על נייג'ל מסמל בעיניי את מה שהפך להיות הפורום כאן.
שחצן,תפסן,חושב שהוא מבין כדורגל שבגדול אין לאף אחד כאן חוץ מאולי ל2-3 מושג באמת.
קצת ראו ליגה אנגלית,צרפתית,איטלקית והחליטו שמבינים בכדורגל.
אם האסלבנייק לא ייתן כאן מספרים דו ספרתיים העונה הכישלון הוא נטו של הצוות המקצועי שלא יודע למקסם את היכולות של החנזיר הזה.
ואגב שום דבר לא מכוון אליך אישית.

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

ראיתם את הפוסט שלו באינסטגרם? מסביר למה הוא קציצה.
משהו בסגנון : בואו נשחק משחק: יש לכם חמאה, גבינה ומיץ במקרר. מה הדבר הראשון שתפתחו?

ואני לא צוחק זה אמיתי חחחח

סמל אישי של משתמש
RedBend

שליחה על ידי RedBend »

אדום זקן כתב: אני בכוונה מצטט אותך מכיוון שבעיניי אתה אחד האינטלגנטיים בפורום.
עכשיו שים לב,האסלבנייק הוא שחקן על,כן ממש ככה,אם להחזיק אותו בהרכב הופך אותנו נואשים אז אנחנו במצב מצויין.
בכלל,לא אוהב את מה שקורה בפורום הזה,חבורה של בכיינים שמאתמול למעט תגובות מעטות כולם מתלוננים על כולם.
"נייג'ל גרוע,ביטון הרע במיעוטו,טאהא חתיכת מטומטם,זריהן חתיכת אדיוט,ספורי חסר שכל"
פשוט מופע מביש של אנשים ש"מחזיקים מעצמם" מבינים בכדורגל.
נייג'ל או לצורך העניין העליהום על נייג'ל מסמל בעיניי את מה שהפך להיות הפורום כאן.
שחצן,תפסן,חושב שהוא מבין כדורגל שבגדול אין לאף אחד כאן חוץ מאולי ל2-3 מושג באמת.
קצת ראו ליגה אנגלית,צרפתית,איטלקית והחליטו שמבינים בכדורגל.
אם האסלבנייק לא ייתן כאן מספרים דו ספרתיים העונה הכישלון הוא נטו של הצוות המקצועי שלא יודע למקסם את היכולות של החנזיר הזה.
ואגב שום דבר לא מכוון אליך אישית.
הבנתי שזה לא אישי ואני איתך בגישה הזאת, האמת מאז ומתמיד. כמו עוד אחרים ככה אני צורך את זה. מבין במקביל שיש עוד ישויות בעולם שצורכים את זה בצורה אחרת לגמרי, שיהיה להם לבריאות. לעשות נודניק למי שמעלה לי עצבים או לשים קבוצות בפייסבוק על הייד זה דרך חיים.
למה לי הכניס אנרגיות של אנשים ממורמרים בחיים שלי.

לגבי הסלביינק שיתפתי בתחושה שלי אישית, באמת קשה לי אחי לראות את הכדורגל שלו. גם אם אני לא מבין גדול בכדורגל, מנקודת מבט של מי שאוהב את המשחק אני לא מפסיק להתעצבן מה אני יכול לעשות.
הקונטרסט הזה בין מה שציפיתי שיהיה לבין מה שיצא הוא כל כך קיצוני. וואלה מודה שלא הפסקתי לרצות שיגיע, ונכון לכרגע יש לו הרבה מאוד עבודה כדי שנתחיל להיזכר למה.

אם עקבת אחרי מה שאני כותב (במיוחד בשנה האחרונה), ישר אמור להתחבר לך שהערכים הקבוצתיים הם מה שאני לא מפסיק לחפור לגביו. חי בכיף עם האפורים.
זה ששיחקנו 9 משחקים ולא הפסדנו באף אחד (עמה עמה עמה) זה נתון שהוא מדהים ושלא מדברים עליו, במיוחד על רקע עונה שעברה והפריכות המנטלית שלה.
אבל הוא מתמצת למה אנחנו בתוך תהליך בריא, ומבחינתי זה סיבה נהדרת להיות יותר מרוצה מלא מרוצה.
רק שיבוא עוד ניצוץ אחד ונהיה בסדר.

סמל אישי של משתמש
Lioretal88

שליחה על ידי Lioretal88 »

yakar כתב:ראיתם את הפוסט שלו באינסטגרם? מסביר למה הוא קציצה.
משהו בסגנון : בואו נשחק משחק: יש לכם חמאה, גבינה ומיץ במקרר. מה הדבר הראשון שתפתחו?

ואני לא צוחק זה אמיתי חחחח
עיניים..

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

במשחק האחרון היה מאוד מאוד טוב.
שחרר בנגיעה. סיים עם השטות להחזיק כדור ולהסתובב סביב עצמו.

יותר ענייני ויותר תכליתי...

למרות שמשחק אחד הוא טוב משחק אחר בא לך לתלוש שיערות
היה משחק מאוד מעודד שלו...

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

אצל נייגל זה מאוד פשוט, הרבה כישרון, הרבה עוצמה, מעט חמצן בריאות, איו לו מספיק כדי לחשוב ולבעוט, לכן כשעושה פעולות בנגיעה הוא שחקן שובר שוויון, כשעוצר לחשוב, ברמה של ליגה שניה

M.I.O.E
Title: זה יתכן זה אפשרי!!

שליחה על ידי M.I.O.E »

מהמחצית השניה מול השוודים בחוץ הוא פשוט נהדר.
עובד קשה,מוסר,שומר נכון על הכדור ומשחרר בזמן.
הלוואי ימשיך ככה. הגול והבישול אתמול היה בונוס על כל ההשקעה שלו מולם.

הורג אותי איך כל פעם מול המגדלורים הוא היה מצליח להשתלט על הכדור ולרתק אותם..
השתמש בזה אתמול הרבה ובצורה מעולה.

הוא גם אמר עכשיו שהוא לומד מהטעויות עבר..
הלוואייייייייי

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

M.I.O.E כתב:מהמחצית השניה מול השוודים בחוץ הוא פשוט נהדר.
עובד קשה,מוסר,שומר נכון על הכדור ומשחרר בזמן.
הלוואי ימשיך ככה. הגול והבישול אתמול היה בונוס על כל ההשקעה שלו מולם.

הורג אותי איך כל פעם מול המגדלורים הוא היה מצליח להשתלט על הכדור ולרתק אותם..
השתמש בזה אתמול הרבה ובצורה מעולה.

הוא גם אמר עכשיו שהוא לומד מהטעויות עבר..
הלוואייייייייי
מתחילת מחנה האימונים הוא מעולה

שלח תגובה