כי הוא מחמיץ לא פחות מתסכל משהראדום זקן כתב:אני אחזור שוב ואגיד שלא מבין מה הפטיש של הצוות המקצועי לחלוץ זר שהלכו וביזבזו הקצאה על אחד כזה מיותר לחלוטין שנייג'ל הוא חלוץ.
רק שהוא שם אתה רואה את היכולות שלו.
נייג'ל האסלביינק
Re: נייג'ל האסלביינק
יש לך חלוץ שלא מחמיץ? אשמח אם תיתן לי שם כזה ריאלי.yedidel כתב:
כי הוא מחמיץ לא פחות מתסכל משהר
עצם העובדה שהוא מגיע למצבים ויוצר מצבים זה אומר שהוא מתאים לתפקיד.
אם לא היה מחמיץ בכלל כנראה שכבר מזמן לא היה כאן.
קאריו להשאלה, בן סהר ונייג׳ל ברוטציה על החוד
ולהביא שני קשרים או בלם וקשר התקפיREDZED כתב:קאריו להשאלה, בן סהר ונייג׳ל ברוטציה על החוד
+100אדום זקן כתב:אני אחזור שוב ואגיד שלא מבין מה הפטיש של הצוות המקצועי לחלוץ זר שהלכו וביזבזו הקצאה על אחד כזה מיותר לחלוטין שנייג'ל הוא חלוץ.
רק שהוא שם אתה רואה את היכולות שלו.
הוא בא טוב לעונה, המצטיין היום לטעמי.
אם בעונה שהוא חצי קלאץ' נתן מספרים אז בעונה הזאת יתן יותר
אם בעונה שהוא חצי קלאץ' נתן מספרים אז בעונה הזאת יתן יותר
רק באמצע. לא נראה ממנו שם חיר באגף.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

- ForeverRed
הוא יכול להיות חלוץ יוצר, משהו שאני חולם לראות פה כבר שנים.
צריך איתו סבלנות. כל זמן שהוא מקצוען ומשקיע על המגרש הוא צריך לקבל קרדיט כי הוא היחיד בהתקפה שמסוגל לעשות הבדל כרגע.
צריך איתו סבלנות. כל זמן שהוא מקצוען ומשקיע על המגרש הוא צריך לקבל קרדיט כי הוא היחיד בהתקפה שמסוגל לעשות הבדל כרגע.
כי החלוץ הספרדי מכונת שערים נכון?yedidel כתב:
כי הוא מחמיץ לא פחות מתסכל משהר
אם אפשר להשאיל את קאריו זה יהיה מצויין.
אפשר גם להביא ישראלי נוסף שיהיה חלוץ שלישי.
יותר קריטי לנו זר נוסף בכנפיים.
ההתעקשות והחתמה של קאריו תפגע בנו המון בהמשך העונה. פשוט בזבוז מקום של זר
שיש את שהר,נייגל
- dardasmiley
אולי חלאס להתעסק בקאריו?? הבנאדם פה וזה מה יש, עד שיוחלט אחרת הוא פה והוא שחקן שלנו, אולי במקום להצהיר כל הזמן כמה זה טעות, וכמה צריך לשחרר אותו, ניתן לו גב, נעודד אותו ונתמוך, לך תדע אולי יצליח.M.I.O.E כתב:
כי החלוץ הספרדי מכונת שערים נכון?
אם אפשר להשאיל את קאריו זה יהיה מצויין.
אפשר גם להביא ישראלי נוסף שיהיה חלוץ שלישי.
יותר קריטי לנו זר נוסף בכנפיים.
ההתעקשות והחתמה של קאריו תפגע בנו המון בהמשך העונה. פשוט בזבוז מקום של זר
שיש את שהר,נייגל
חס וחלילה, זה הרבה יותר קל וכיף לקטול שחקן שראינו משחק ורבע שלוdardasmiley כתב:
אולי חלאס להתעסק בקאריו?? הבנאדם פה וזה מה יש, עד שיוחלט אחרת הוא פה והוא שחקן שלנו, אולי במקום להצהיר כל הזמן כמה זה טעות, וכמה צריך לשחרר אותו, ניתן לו גב, נעודד אותו ונתמוך, לך תדע אולי יצליח.
קאריו זה בכלל לא הנושא,להביא זר לעמדת החלוץ היה לא נחוץ,לא הכרחי ומיותר שנייג'ל יכול להיות אחד משני החלוצים.
זאת מאוד חוכמה בדיעבד.אדום זקן כתב:קאריו זה בכלל לא הנושא,להביא זר לעמדת החלוץ היה לא נחוץ,לא הכרחי ומיותר שנייג'ל יכול להיות אחד משני החלוצים.
הרי בקיץ היה פה קונצנזוס כמעט מוחלט שנייג'ל לא מתאים להיות חלוץ. בכלל, אתמול היה אולי המשחק הראשון הבאמת טוב שלו בעמדה הזאת.
אני עדיין חושב שזה לא פתרון אידיאלי לטווח ארוך, במשחק שהתפתח אתמול זה התאים כי שיחקנו על כדורים ישירים מהגנה להתקפה והוא היה כתובת טובה עם משחק הגב שלו.
ברוב המשחקים בליגה אני לא רואה את זה עובד
לא מבין מה כולם רצים לשחרר אתה קריו.
עזבו את זה שזה מהלך קטסטרופלי מבחינה תדמיתית, לפי מה שאני זוכר יש לנו מקום לזר נוסף בלי קשר. קודם שיביאו אותו אחרי זה נדבר.
עזבו את זה שזה מהלך קטסטרופלי מבחינה תדמיתית, לפי מה שאני זוכר יש לנו מקום לזר נוסף בלי קשר. קודם שיביאו אותו אחרי זה נדבר.
אפשר שהקהל יפסיק להיות טיפש איתו? הוא השחקן הכי מסוכן שלנו השנה, גם שנה שעברה הוא יצר הרבה מאוד מצבים.
אז הוא מסורבל קצת בתנועה שלו, לא משהו שמונע ממנו לעשות מהלכים טובים.
לפעמים המסירה האחרונה שלו לא מדוייקת(והרבה פעמים מדוייקת מאוד). מי ישמע שחקנים אחרים שלנו מושלמים בפעולה האחרונה.
מעצבן מאוד הרשרוש שהכדור אצלו, או אחרי איבוד כדור שלו. הוא השחקן הכי טוב שלנו בחלק ההתקפי והקהל צריך לתת לו ביטחון!
אז הוא מסורבל קצת בתנועה שלו, לא משהו שמונע ממנו לעשות מהלכים טובים.
לפעמים המסירה האחרונה שלו לא מדוייקת(והרבה פעמים מדוייקת מאוד). מי ישמע שחקנים אחרים שלנו מושלמים בפעולה האחרונה.
מעצבן מאוד הרשרוש שהכדור אצלו, או אחרי איבוד כדור שלו. הוא השחקן הכי טוב שלנו בחלק ההתקפי והקהל צריך לתת לו ביטחון!