חולה על האופטימיות שלךSir Alex Ferguson כתב:תורג’מן שוחרר רשמית, בן בסט במשא ומתן מתקדם עם הפועל חיפה, חן עזרא עם מכבי נתניה ודור אלו עם הפועל תל אביב.
חוץ משיר צדק (שהסוכן שלו הציע אותו לנתניה), כל השחקנים שקיבלו הודעה שהם מתאמנים בנפרד מהקבוצה קרובים מאוד לעזיבה.
יכול להיות ששבוע הבא הטופיק כבר לא יהיה רלוונטי...
המנודים
Re: המנודים
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
את שיר צדק הייתי משאיר.Sir Alex Ferguson כתב:תורג’מן שוחרר רשמית, בן בסט במשא ומתן מתקדם עם הפועל חיפה, חן עזרא עם מכבי נתניה ודור אלו עם הפועל תל אביב.
חוץ משיר צדק (שהסוכן שלו הציע אותו לנתניה), כל השחקנים שקיבלו הודעה שהם מתאמנים בנפרד מהקבוצה קרובים מאוד לעזיבה.
יכול להיות ששבוע הבא הטופיק כבר לא יהיה רלוונטי...
השאר באמת מעולה שבדרך לעזיבה.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
לא דיברתי על מחנה האימונים, אלא דווקא על האימונים שמתחילים היום.Totti כתב: אתה מפספס את הנקודה, בענננק אבל.
זה לא הלהתאמן עם הקבוצה, זה הלחרב את מחנה האימונים והגיבוש הקבוצתי.
לא חושב שה4 האלה יכולים למרמר מישהו מהילדים הנבחנים/בוגרי הלאומית/החוזרים מההשאלות.
בסוף כל הרשימה הנ"ל הגיעה לפה בתור קרש קפיצה ענק לקריירה שלהם, לא חן עזרא או שיר צדק יגרמו להם לרצות לעזוב.
לא אוהב את הדרך הזו, לא כשהייתה בחיפה ולא כשהיא כאן.
בסוף צריך ללמוד גם כשנפרדים לעשות את זה בצורה מכבדת לשני הצדדים.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
כואב לי בעיקר על שיר, שחקן ענק, ספורטאי ענק, אדם ענק, לא אוהב את ההתנהגות אליו, מגיע לו יותר מזה.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
אם אלחמיד עוזב, גם אז שיר עוזב???
התהום איתו לא ניתן לגישור?
התהום איתו לא ניתן לגישור?
לתחושתי, הסיפור עם שיר יילך לבית המשפט והמועדון יאכל צינור בלתי רגיל בהיקף הצול שלו.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
כבר שבוע יש פער של 30 אלף דולר בין בן בסט לחיפה. נראה לי עדיף להשלים את השכר כדי להיפטר ממנו. כץ הדביל היחידי שמסוגל לשלם את הסכומים שבן בסט מבקש.
בספק שעזרא ילך לנתניה, בסוף תמיד סגל בוחר את האופציה הזולה יותר. לשלם 200 אלף (במקרה שעזרא ירצה להתפשר) לשחקן שהוא לא יוכל לעשות עליו כסף זה לא משהו שבנתניה עושים.
בספק שעזרא ילך לנתניה, בסוף תמיד סגל בוחר את האופציה הזולה יותר. לשלם 200 אלף (במקרה שעזרא ירצה להתפשר) לשחקן שהוא לא יוכל לעשות עליו כסף זה לא משהו שבנתניה עושים.
- ForeverRed
1+Sir Alex Ferguson כתב:כואב לי בעיקר על שיר, שחקן ענק, ספורטאי ענק, אדם ענק, לא אוהב את ההתנהגות אליו, מגיע לו יותר מזה.
לא לעניין בכלל.
שמועות שהרוש טס היום לסגור קבוצה בחו"ל.
- The red one
הרוש חזר אמש מחופשה פוטוגנית מאוד עם אלחמיד ונשותיהם ביוון ואז קפץ אחרי כמה שעות ב"ספונטניות" לקפריסין, למרות שעל פניו אמור לחזור כבר מחר(ראשון) לארץ.
הגיוני שהקפיצה לקפריסין היא לא רק לפלז'ר פוטוגני באינסטוש
הגיוני שהקפיצה לקפריסין היא לא רק לפלז'ר פוטוגני באינסטוש
בן בסט ליואב כץ:"אני נשאר בהפועל באר שבע"
ספורט5
ספורט5
צפוי.הפועלעולה כתב:כבר שבוע יש פער של 30 אלף דולר בין בן בסט לחיפה. נראה לי עדיף להשלים את השכר כדי להיפטר ממנו. כץ הדביל היחידי שמסוגל לשלם את הסכומים שבן בסט מבקש.
בן בסט בכלל רוצה לשחק כדורגל? מה רע. ישב בצד, יקבל חוזה שמן ויתרכז בלהקים את האקדמיה שלו עם רב"ש.
מה עבר להם בראש כשהם הביאו לו חוזה כזה ארוך?
אפשר להגיד את זה על איזה 10 שחקנים:"מה עבר להם בראש שהביאו לו חוזה ארוך"הפועלעולה כתב: צפוי.
בן בסט בכלל רוצה לשחק כדורגל? מה רע. ישב בצד, יקבל חוזה שמן ויתרכז בלהקים את האקדמיה שלו עם רב"ש.
מה עבר להם בראש כשהם הביאו לו חוזה כזה ארוך?
אצלינו חוזה של שנתיים-שלוש זה אהלן אהלן
אי אפשר לתת שתי משכורות וביי?
הרוש
תורג'מן צדק אלו
סאבו טאפוקו
אלקרנאווי עזרא
בן בסט
אחלה הרכב חסר 2
תורג'מן צדק אלו
סאבו טאפוקו