מה אמר?ForeverRed כתב:התשובה של אסי לאחר שנשאל עליו מעוררת דאגה.
מאור מליקסון
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
Re: מאור מליקסון
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- ForeverRed
שהוא "לא רופא" ואין לו תשובות, והוא מתפלל שיהיה בריא.Sir Alex Ferguson כתב: מה אמר?
נשמע שהמצב לא פשוט.
יכול להגיד שעד כה כל מה שאני שומע לגביו זה בדיוק ההפך, שהמצב לא טוב וזה בלשון עדינה מאוד.ForeverRed כתב:חזר לחיים.
הבעיה שאני שומע את זה במקביל מיותר מידי כיוונים שונים.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
- ForeverRed
יצא מאשפוז, חזר להיות פעיל ברשתות.
לגבי הכשירות שלו אין לי מושג.
לגבי הכשירות שלו אין לי מושג.
- The red one
עוד לא יצא. עדיין בביה״ח
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
העלה תמונת אינסטגרם מהבית
משמח לשמוע.
בריאות ובמהרה.
בריאות ובמהרה.
הודעת מועדון:
"מאור מליקסון שוחרר בסוף השבוע מבית החולים לביתו. בשלב זה נצטווה השחקן למנוחה נוספת בביתו. הצוות הרפואי יגדיר את תוכנית השיקום והליווי הרפואי. מליקסון: ״אני מודה לכולם על ההתעניינות והאהבה הרבה שמורעפת עלי, תודה לכולם״. מאור מבקש להימנע מביקורים"
"מאור מליקסון שוחרר בסוף השבוע מבית החולים לביתו. בשלב זה נצטווה השחקן למנוחה נוספת בביתו. הצוות הרפואי יגדיר את תוכנית השיקום והליווי הרפואי. מליקסון: ״אני מודה לכולם על ההתעניינות והאהבה הרבה שמורעפת עלי, תודה לכולם״. מאור מבקש להימנע מביקורים"
רק בריאות
- סתיו אלימלך
מת על השחקן הזה. שלא ייגמר לעולם!
באחד המשחקים בסמי עופר לא הישגנו כרטיסים ליציע האדום וככה באמצעות קשרים השתחלנו אני והילדה ליציע הכסף של אוהדי חיפה. הכל הלך בסדר החימום עד שהתחילו לשיר את השיר של מליקסון ואני מצאתי את עצמי קם וצורח בטירוף :" אוי אוי אוי אוי, מאור מליקסון" ....לא עזרה ההתנפלות של הבת שלי שניסתה להשתיק אותי. אוהדי חיפה הנדהמים קראו למאבטחים שהציעו לנו בעדינות לעבור ליציע האדום או לעזוב את האיצטדיון. מה אכפת לי? עברנו לאדומים!
שלא ייגמר לעולם מליקסון.
באחד המשחקים בסמי עופר לא הישגנו כרטיסים ליציע האדום וככה באמצעות קשרים השתחלנו אני והילדה ליציע הכסף של אוהדי חיפה. הכל הלך בסדר החימום עד שהתחילו לשיר את השיר של מליקסון ואני מצאתי את עצמי קם וצורח בטירוף :" אוי אוי אוי אוי, מאור מליקסון" ....לא עזרה ההתנפלות של הבת שלי שניסתה להשתיק אותי. אוהדי חיפה הנדהמים קראו למאבטחים שהציעו לנו בעדינות לעבור ליציע האדום או לעזוב את האיצטדיון. מה אכפת לי? עברנו לאדומים!
שלא ייגמר לעולם מליקסון.
- yanivnew91
היו חסרים לנו הצ׳יזבטים שלך בימים הקשים של העונה הזוסתיו אלימלך כתב:מת על השחקן הזה. שלא ייגמר לעולם!
שלא ייגמר לעולם מליקסון.