לואי טאהא

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
אדום זקן

Re: לואי טאהא

שליחה על ידי אדום זקן »

dor69 כתב:אמרנו עוד בתקופת הזוהר שלו בשנה שעברה
בלם מהטובים בליגה על זה אין ספק. עם זאת, יש לו כמה ליקויים חמורים ביסודות. הפסקתי לספור כמה פעמים הוא איבד את החלוץ שלו או יצא מהעמדה שלו בלי סיבה נראית לעין והשאיר אותנו חשופים מאחור
אתה מכיר בלם בליגה הישראלית שאין לו ליקויים ביסודות? שלא יוצא מהעמדה שלו בלי סיבה?
אשמח אם תיתן לי בלם אחד בליגה הישראלית שטוב יותר ממנו.
בסוף מעבר ליכולת האישית יש כאן עניין קבוצתי.
אי אפשר להפיל עליו את כל התחלואים.
השחקן שעשה את קפיצת המדרגה הגדולה ביותר,אבל גם הוא נתון לחסדים של חבריו שבוא נאמר בלשון המעטה לא ממושמעים הגנתית ואני זהיר מאוד בלשוני.

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

אדום זקן כתב: אתה מכיר בלם בליגה הישראלית שאין לו ליקויים ביסודות? שלא יוצא מהעמדה שלו בלי סיבה?
השחקן שעשה את קפיצת המדרגה הגדולה ביותר,אבל גם הוא נתון לחסדים של חבריו שבוא נאמר בלשון המעטה לא ממושמעים הגנתית ואני זהיר מאוד בלשוני.
זו בדיוק הנקודה. באליפות הראשונה והשנייה (בעידן אלונה) עד ששחקן יריב היה מגיע לבלמים, היתה יוצאת לו הנשמה. בשתי העונות האלה, מגיעים לבלמים כל התקפה. כבר הפסקתי לספור כמה מתוך זה ביתרון מספרי.
ירדנו מאוד באינטנסיביות של "העבודה" שהקבוצה נותנת על המגרש ממשחק הלחץ איך שמאבדים כדור ועד משחק הגנה נרפה שגורם לבלמים להרבה יותר עבודה וכנגזרת מכך להרבה יותר "אופציות" לטעות.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

אדום זקן כתב: אתה מכיר בלם בליגה הישראלית שאין לו ליקויים ביסודות? שלא יוצא מהעמדה שלו בלי סיבה?
חלילה להפיל עליו.. מהיום שהובאן עלה על טיסה לרומניה אני מפמפם פה שהבעיה האמיתית היא הקישור. מצד שני, כשאני מדמיין מצב אידיאלי לשנה הבאה הוא לא נכלל בהרכב הראשון. אני רואה בדמיוני צמד של אלחמיד וויטור(או זר אחר במידה וויטור לא יכול לקבל את הברך חזרה) כשטאהה מחכה שלישי על הספסל

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

dor69 כתב: חלילה להפיל עליו.. מהיום שהובאן עלה על טיסה לרומניה אני מפמפם פה שהבעיה האמיתית היא הקישור. מצד שני, כשאני מדמיין מצב אידיאלי לשנה הבאה הוא לא נכלל בהרכב הראשון. אני רואה בדמיוני צמד של אלחמיד וויטור(או זר אחר במידה וויטור לא יכול לקבל את הברך חזרה) כשטאהה מחכה שלישי על הספסל
זה לא משנה מי יהיו הבלמים,הקלות הבלתי נסבלת שמגיעים מולנו למצבים גדולה יותר מכל צמד כזה או אחר.
לואי הוא שחקן נשמה,אחד כזה שתצא איתו למלחמה.
בשורה התחתונה יש לנו 4 בלמים שכל קבוצה בליגת העל הייתה רוצה רק אחד מהם.
הכל מתחיל ונגמר במשחק ההגנה שמתחיל מההתקפה והקישור.
מכבי פאקן תא לקחה אליפות עם פיבן וייני.

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

הכל נכון ועדיין
לואי טאהא של 2019 זה לא לואי טאהא של 2018. הבלאגן שהוא עושה בהגנה עם כל הצעקות והתנועות ידיים לא קשור לא למערכים ולא לקשרים אחוריים

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

הדברים לא סותרים אחד את השני.
יש בעיה קבוצתית ויש בעיה גם עם טאהה.
עם כל האהבה וההערכה, הוא לא יכול להיות בלם פותח בהפועל באר שבע.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

yedidel כתב:הכל נכון ועדיין
לואי טאהא של 2019 זה לא לואי טאהא של 2018. הבלאגן שהוא עושה בהגנה עם כל הצעקות והתנועות ידיים לא קשור לא למערכים ולא לקשרים אחוריים
איזה שחקן כן נשאר ביכולת של 2018?אוגו?מליקסון?ביטון?
זאת הקבוצה, לא השחקן.

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

כשבכר יחזור להיות בכר האמיתי, עם הלחץ הגבוה בחצי של היריב, עם הטירוף מהדקה ה1, גם לואי טאהא יחזור להיות טוב יותר.

סמל אישי של משתמש
שיש
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי שיש »

לואי הגיע לתקרה שלו ואין לו לאן להשתפר, אין ספק שאם הקבוצה תשחק כקבוצה כמו בשתי האליפויות הראשונות גם הוא יראה טוב יותר, כמו הרבה שחקנים העונה כולם חלק מפאזל אבל לא החלק המרכזי. כולם הם המסביב ואין את הבסיס שבונים סביבו( חוץ ממליקסון חצי ויטור ואוגו לא היה מעשהו לבנות סביבו)

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

שמעון א כתב:כשבכר יחזור להיות בכר האמיתי, עם הלחץ הגבוה בחצי של היריב, עם הטירוף מהדקה ה1, גם לואי טאהא יחזור להיות טוב יותר.
+4040404040

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

שמעון א כתב:כשבכר יחזור להיות בכר האמיתי, עם הלחץ הגבוה בחצי של היריב, עם הטירוף מהדקה ה1, גם לואי טאהא יחזור להיות טוב יותר.
כשהקבוצה תיפקדה בשיאה גם יובל שבתאי ובן תורג'מן נראו טוב. זה לא הופך אותם לשחקני הרכב בקבוצה אלופה

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

שיש כתב:לואי הגיע לתקרה שלו ואין לו לאן להשתפר, אין ספק שאם הקבוצה תשחק כקבוצה כמו בשתי האליפויות הראשונות גם הוא יראה טוב יותר, כמו הרבה שחקנים העונה כולם חלק מפאזל אבל לא החלק המרכזי. כולם הם המסביב ואין את הבסיס שבונים סביבו( חוץ ממליקסון חצי ויטור ואוגו לא היה מעשהו לבנות סביבו)
לא בנינו ב4 השנים האחרונות על אף שחקן וזאת הייתה הגדולה.
הקבוצה שיחקה כקבוצה גם שהיינו חסרים בשחקנים משמעותיים.
ניצחנו את מכבי ב10 שחקנים מדקה 20 ובלי אוגו וויטור ועם קישור שבנוי על וובה בראון.
לא צריך ללכת סחור סחור.
טאהא זה אותו טאהא.
בסוף נעשו כאן טעויות מקצועיות קשות שגרמו לכדור שלג להתגלגל ולהביא אותנו למצב שאיבדנו סיכוי לתואר כבר בסוף הסיבוב הראשון.
הרעשים מחדר ההלבשה,הרכש הכושל,האילתורים כל משחק.
אני מבטיח לך שברגע שברק יחזור להיות ברק אתה תראה קבוצה אחרת עם אותם שחקנים פחות או יותר.
אתם הולכים למסביב במקום לדקור את הנקודה.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

bs war כתב:
כשהקבוצה תיפקדה בשיאה גם יובל שבתאי ובן תורג'מן נראו טוב. זה לא הופך אותם לשחקני הרכב בקבוצה אלופה
לא.
אבל זה אומר שהמאמן שלט בחדר ההלבשה.
בדיוק כמו שאבוקסיס מעלה מחליפים מליגה ב ושום דבר לא משתנה.
מדהים שאתם לא רואים את זה.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

אופי השחקנים של אבוקסיס שונה בתכלית.
גרזנים אפורים שבאים לתת את התחת כל משחק.

בהפועל באר שבע יש יותר מדי כוכבים שהם לא באמת כוכבים, יותר מדי שחקנים עם מניירות.
הדבר הראשון שצריך לעשות זה להביא לכאן שחקנים עובדים, בעיקר לקישור, ואז ברק יוכל לחזור ולממש את הפילוסופיה שלו.

טאהה נשאר אותו טאהה.
גם בתקופות הכי טובות שלו טענתי שהוא לא יכול לפתוח בהרכב.
אז כשהיו הובאן, ראדי ואוגו בשיאו קל היה להסתיר את המגרעות.
היום קצת יותר קשה.

סמל אישי של משתמש
maxkid22

שליחה על ידי maxkid22 »

ForeverRed כתב: טאהה נשאר אותו טאהה.
גם בתקופות הכי טובות שלו טענתי שהוא לא יכול לפתוח בהרכב.
אז כשהיו הובאן, ראדי ואוגו בשיאו קל היה להסתיר את המגרעות.
היום קצת יותר קשה.
אייווה.
נותן מעצמו 200% כל משחק, אבל אין חוכמת משחק

שלח תגובה