נייג'ל האסלביינק
Re: נייג'ל האסלביינק
איכשהו לא הצלחתם לרדת לסוף דעתי.
אני מהתומכים הכי גדולים להפסיק לחפש כל הזמן בדיוק מה שהיה...
הכוונה היא שאם הוא שחקן כזה טוב אתם מסכימים איתי שגם בקבוצה הטובה ההיא הוא משתלב? אני לא רואה את זה קורה.
הוא לא צריך להיות תחליף לאף אחד אבל גם כיום בכל סנריו שאני מנסה לבנות קבוצה הוא לא יותר משחקן מחליף אצלי.
לא טוב בקו, לא רוצה אותו באמצע כי הוא עצלן בטירוף, לא מתאים כחלוץ..
הוא שחקן עם סטייל מאוד מאוד מסויים למשחקים מאוד מאוד מאוד מסויימים, מאוד חד גוני בעיניי.
הכוונה היא שאם הוא שחקן כזה טוב אתם מסכימים איתי שגם בקבוצה הטובה ההיא הוא משתלב? אני לא רואה את זה קורה.
הוא לא צריך להיות תחליף לאף אחד אבל גם כיום בכל סנריו שאני מנסה לבנות קבוצה הוא לא יותר משחקן מחליף אצלי.
הוא שחקן עם סטייל מאוד מאוד מסויים למשחקים מאוד מאוד מאוד מסויימים, מאוד חד גוני בעיניי.
זה בדיוק הענייןRedHell כתב:איכשהו לא הצלחתם לרדת לסוף דעתי.
בקבוצה ההיא היה מי שיוביל.
בקבוצה הזו הביאו את נייג’ל כדי להוביל.
והוא לא מוביל.
כשיש לך מנהיגים כל אחד יכול להשתלב. הבעיה מתחילה ונגמרת שאת מי שהביאו שינהיג, פשוט לא מנהיג.
אז הוא שחקן טוב אבל לא מוביל, כמו ממן וכמו סבע לצורך העניין. צריך לת להם צוות מסייע ואז הם יהיו טובים כקבוצה
בדיוק.שיש כתב:אז הוא שחקן טוב אבל לא מוביל, כמו ממן וכמו סבע לצורך העניין. צריך לת להם צוות מסייע ואז הם יהיו טובים כקבוצה
השחקנים שיגיעו שנה הבאה מצידי שיהיו חצי אפורים.
אבל מנהיגים.
שחקנים טובים זה טוב ונחמד. אבל רק עם מנהיגים לוקחים אליפות.
עם שחקנים טובים מגיעים למקום 2-4... ורק בגלל שהליגה שוויונית יחסית... וזה לא מספיק טוב.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
שוב הוכיח, לטעמי, כמה הרף שלו גבוה.
שינה לגמרי את המשחק, ושוב הראה לנו שיש לו ארסנל התקפי מאוד מגוון.
הכישלון שלו העונה הוא אחת הסיבות הגדולות לכישלון שלנו כקבוצה, גם באשמתו אבל גם באשמת המערכת.
כמו שכתבתי בעבר, בניגוד לשחקנים אחרים אצלנו, האסלביינק טוב עושה את כל מי שמסביבו טוב יותר. המערכת צירכה לחשוב טוב טוב כבר מעכשיו מה התפקיד שהולכים לתת לו בעונה הבאה ואיך ממקסמים את האיכויות שלו כי אם הוא יהיה טוב אנחנו נהיה קבוצה אחרת לגמרי בעונה הבאה.
הכישלון שלו העונה הוא אחת הסיבות הגדולות לכישלון שלנו כקבוצה, גם באשמתו אבל גם באשמת המערכת.
כמו שכתבתי בעבר, בניגוד לשחקנים אחרים אצלנו, האסלביינק טוב עושה את כל מי שמסביבו טוב יותר. המערכת צירכה לחשוב טוב טוב כבר מעכשיו מה התפקיד שהולכים לתת לו בעונה הבאה ואיך ממקסמים את האיכויות שלו כי אם הוא יהיה טוב אנחנו נהיה קבוצה אחרת לגמרי בעונה הבאה.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
חושב שהוא יהיה הכי טוב על המשבצת של ממן ב4-4-1 כמו שאנחנו משחקים בדר"כ, או חלוץ משני ב3 בלמים, או אגף ב4-3-3.
הבעיה שעם ממן אי אפשר לשחק 4-3-3 ואנחנו שוב נכנסים לאותה פינה של אי גמישות איתו.
רק מחזק אצלי את התחושה שעדיף להיפרד מחנן, כשהוא בהרכב אוחנה והאסלביינק לא יצליחו להביא את עצמם לידי ביטוי. עם שניהם בפורמה טובה אפשר לייצר 4-3-3 נורמלי שזה הקו שהייתי הולך אליו.
הבעיה שעם ממן אי אפשר לשחק 4-3-3 ואנחנו שוב נכנסים לאותה פינה של אי גמישות איתו.
רק מחזק אצלי את התחושה שעדיף להיפרד מחנן, כשהוא בהרכב אוחנה והאסלביינק לא יצליחו להביא את עצמם לידי ביטוי. עם שניהם בפורמה טובה אפשר לייצר 4-3-3 נורמלי שזה הקו שהייתי הולך אליו.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
להיפרד מחנן? תחרות זה טוב, רק אצלנו העונה בחרו להאשים את התחרות בכישלון העונה.
ברק צריך לצמוא את הדרך שבה גם ממן, גם אוחנה וגם האסלביינק יתרמו לקבוצה כל אחד בדרכו. לא רואה אף אחד מהם נותן מספרים של זהבי, לכל אחד מהם יהיה פציעות ותקופות פחות טובות ועייפות ואפשר בעזרת רוטציה נכונה להרוויח את כולם.
ברק צריך לצמוא את הדרך שבה גם ממן, גם אוחנה וגם האסלביינק יתרמו לקבוצה כל אחד בדרכו. לא רואה אף אחד מהם נותן מספרים של זהבי, לכל אחד מהם יהיה פציעות ותקופות פחות טובות ועייפות ואפשר בעזרת רוטציה נכונה להרוויח את כולם.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
רק שחנן לא ממש יודע איך להיות בספסל.Sir Alex Ferguson כתב:להיפרד מחנן? תחרות זה טוב, רק אצלנו העונה בחרו להאשים את התחרות בכישלון העונה.
מסכים עם יוסי. העונה הקודמת של ממן היא היוצאת מן הכלל בקריירה שלו וממש לא מייצגת
לנוכח צמצום התקציב אנחנו צריכים גם לצמצם את הסגל. יש לנו 3 שחקנים בכירים על אותה משבצת (ממן, אוחנה ונייג׳ל) ואחד יצטרך ללכת. כשברור שאוחנה לא בא בחשבון יש שתי אופציות:
האופציה העדיפה היא נייג׳ל כי הוא זר ומבחינתי הרף של אוחנה הרבה יותר גבוה כך שאפשר להשתמש במקום שלו לעמדה אחרת. למרות זאת, אין סיכוי ריאלי שנצליח להוציא את נייג׳ל בלי להיפגע מכך כלכלית (בטח לא ברווח).
האופציה השנייה היא ממן. שחקן שהרושם ממנו עד עכשיו מצביע על חסרונות ברורים של הגבלת הקבוצה לסגנון ספציפי, חוסר השפעה ממשית מעבר למספרים (לא מזלזל במספרים) ואנשים שוכחים גם שהוא כבר בן 30 הקיץ (לא זקן, אבל ככל שיעבור זמן אפשרות של מכירה תרד מהפרק)
האופציה העדיפה היא נייג׳ל כי הוא זר ומבחינתי הרף של אוחנה הרבה יותר גבוה כך שאפשר להשתמש במקום שלו לעמדה אחרת. למרות זאת, אין סיכוי ריאלי שנצליח להוציא את נייג׳ל בלי להיפגע מכך כלכלית (בטח לא ברווח).
האופציה השנייה היא ממן. שחקן שהרושם ממנו עד עכשיו מצביע על חסרונות ברורים של הגבלת הקבוצה לסגנון ספציפי, חוסר השפעה ממשית מעבר למספרים (לא מזלזל במספרים) ואנשים שוכחים גם שהוא כבר בן 30 הקיץ (לא זקן, אבל ככל שיעבור זמן אפשרות של מכירה תרד מהפרק)
הייתי מנסה אותו בתור חלוץ
לאאאאאאאאאשמעון א כתב:הייתי מנסה אותו בתור חלוץ
למה לא אחיyakar כתב: לאאאאאאאאא
הוא פיזי מאוד
יש לו סיבוב טוב עם הגב
הוא מהיר
לא ניסינו מספיק?שמעון א כתב: למה לא אחי
הוא פיזי מאוד
יש לו סיבוב טוב עם הגב
הוא מהיר
הוא לא מהיר. הוא זריז. יש לו פינישינג גרוע. הוא אוהב לבוא עם הפנים.
שיבוא מאחורה כחלוץ שני, עם חיתוכים לימין או לשמאל, תפור עליו!
אי אפשר להסריח את הדשא חצי שנה, לתת 2 גולים מול הקבוצה החלשה בליגה ולפזר כאן הצהרות בומבסטיות.Sir Alex Ferguson כתב:שוב הוכיח, לטעמי, כמה הרף שלו גבוה.
הסכמתי איתך בעבר ואני עדיין חושב שיש לו פוטנציאל גבוה. אתמול לא קיבלתי שום הוכחה מלבד שערים שהיה חייב להבקיע ורוח חיובית.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]