המצב הביטחוני
Re: המצב הביטחוני
עכשיו מובן למה נתניהו עשה הכל כדי להימנע ממבצע צבאי בעזה..המנהרות של חיזבאללה
עכשיו נראה מה תהיה התגובה...
- ForeverRed
אתה מגיב כמו אחד שלא לגמרי מבין את מפת האינטרסים.dor69 כתב:עכשיו נראה מה תהיה התגובה...
מי שירה, יש לו אינטרס לגרום לתגובה חריפה משיקולים כאלה ואחרים.
לא חמאס ולא ישראל צריכים את כאב הראש הזה עכשיו.
הספקתי להבין את זה מן הסתם... סתם מעצבנת אותי העובדה שטפטופים פה זה בקטנה ואזעקה אחת במרכז מעמידה את כולם על הרגליים ומשדרים מהדורת חדשות מיוחדת.ForeverRed כתב: אתה מגיב כמו אחד שלא לגמרי מבין את מפת האינטרסים.
מי שירה, יש לו אינטרס לגרום לתגובה חריפה משיקולים כאלה ואחרים.
לא חמאס ולא ישראל צריכים את כאב הראש הזה עכשיו.
- ForeverRed
בזה אני לגמרי איתך.dor69 כתב: הספקתי להבין את זה מן הסתם... סתם מעצבנת אותי העובדה שטפטופים פה זה בקטנה ואזעקה אחת במרכז מעמידה את כולם על הרגליים ומשדרים מהדורת חדשות מיוחדת.
הזרים של מכבי תא בפאניקה! יש אליפות!
ממש מרחם עליהם
זה פשוט מרתיח מה שקורה. ירי על גוש דן וצהל תוקף 100 יעדים( עזבו זה קוסמטי ולא מדגדג אבל 100).
ואז תושבי העוטף לא ישנים בלילה. אבל אף אחד לא מעוניין בסלמה....
אזרחים סוג ז'
ואז תושבי העוטף לא ישנים בלילה. אבל אף אחד לא מעוניין בסלמה....
אזרחים סוג ז'
- The red one
אז מה הפיתרון לדעתך?
100 מבנים/פחונים רקים חבורה של סמרטוטים
נכון. הגיע הזמן שיפסיקו לשקר לנו על "התקיפות". יורים טילים בעלות של מאות אלפי שקלים על פחון שדואגים שיהיה ריק לפני.hb7 כתב:100 מבנים/פחונים רקים חבורה של סמרטוטים
נטו רק בשביל להשתיק את הציבור הישראלי.
בתור התחלה 100 תקיפות על כל בלון תבערה או עיפרון נפץ מצידיThe red one כתב:אז מה הפיתרון לדעתך?
- The red one
אם אלו 100 תקיפות כאלה אז חבל לנו על הכסףשיש כתב: בתור התחלה 100 תקיפות על כל בלון תבערה או עיפרון נפץ מצידי
אני כרגע מתייחס למספרים ולא לאיכות שאין ספק שזה ביזבוז של הכסף שלנוThe red one כתב: אם אלו 100 תקיפות כאלה אז חבל לנו על הכסף
ממתי כסף הוא שיקול? כשמדובר בהגנה עצמית?שיש כתב: אני כרגע מתייחס למספרים ולא לאיכות שאין ספק שזה ביזבוז של הכסף שלנו