ג'ון אוגו
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
Re: ג'ון אוגו
אם כזה קל להביא זרים כמו אוגו ועוד בשכר שאנחנו משלמים איך מכבי תל אביב ומכבי חיפה עם תקציב גבוה משלנו נופלים בעמדה הזאת כבר שנים?
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
אין סקאוטינג נורמלי בארץ...הסוכן מציע לקבוצה והקבוצה בודקת קלטות,איך שירצקי מנחית את ניגל שהבקיע 11 גולים בהולנד בשכר של 300 אלף?איך אשר אלון מביא כל פעם מאפריקה תותח אחר?צריך לדעת עם מי לעבוד ואיפה לחפש ואנחנו בכלל לא כיווןSir Alex Ferguson כתב:אם כזה קל להביא זרים כמו אוגו ועוד בשכר שאנחנו משלמים איך מכבי תל אביב ומכבי חיפה עם תקציב גבוה משלנו נופלים בעמדה הזאת כבר שנים?
עם כל הכבוד, מאז בואטנג לא היה בארץ קשר אחורי ברמה של אוגוReDo כתב:עם כל הכבוד לג'ון ויש הרבה, בעונה הנוכחית חלה צלילה דרסטית ביכולת שלו.
אם לא מחלקת הסקאוטינג הרעועה שלנו, הייתי גם טוען שב500k-400k, שזו עלות החוזה המשודרג שלו במקרה הטוב, אפשר להביא מישהו שלא נופל מאוגו (הנוכחי).
הבעיה מתחילה ונגמרת בחוסר היכולת שלנו להביא זרים ראויים.
הבעיה שאנחנו בהכרח מחפשים מחליפים "זהים" לאוגו וטוני.
כנראה שלא נמצא.
אבל אפשר לבנות קבוצה אחרת, עם עקרונות אחרים ושחקנים שונים,שפחות מבוססת על שחקן כזה או אחר, שתכפר על העזיבה שלהם.
מכבי לא הביאה תואם זהבי, נתניה לא הביאה תואם ערן לוי ודיא סבע. והנה החיים המשיכו.
זה שכנראה לא נביא עוד אוגו וטוני לא אומר שאי אפשר להמשיך להצליח.
כנראה שלא נמצא.
אבל אפשר לבנות קבוצה אחרת, עם עקרונות אחרים ושחקנים שונים,שפחות מבוססת על שחקן כזה או אחר, שתכפר על העזיבה שלהם.
מכבי לא הביאה תואם זהבי, נתניה לא הביאה תואם ערן לוי ודיא סבע. והנה החיים המשיכו.
זה שכנראה לא נביא עוד אוגו וטוני לא אומר שאי אפשר להמשיך להצליח.
לא חושב שהאמרה הזאת נכונה לגבי אוגו של העונה הנוכחית.yedidel כתב:
עם כל הכבוד, מאז בואטנג לא היה בארץ קשר אחורי ברמה של אוגו
הלוואי ויישאר, אבל אני יכול להבין למה לא רצים להשכיב עליו סכומי עתק.
אולי פוחדים מהסיפור עם הברכיים?
זה אמיתי בכלל הסיפור הזה עם הברכיים של אוגו? נווה?
זה אמיתי בכלל הסיפור הזה עם הברכיים של אוגו? נווה?
- The red one
וואלה אח אני מאמין שיש דברים בגו אבל לא יצא לי לראות את הרנטגן
והרי ברור שבסוף נוציא על חיפושים של מחליף הרבה יותר ממה שהיה עולה להשאיר אותו פה (וכנראה נקבל שחקן פחות טוב).
סיפור שסופו ידוע מראש.
סיפור שסופו ידוע מראש.
אם יש לך ביד כוכב כדורגל כמו טוני וואקמה על 250 אלף שכר אתה מכפיל לו ומחתים ל 5 שנים ומשריין את העתיד שלך (מקצועית או כלכלית אם יימכר).CrazyRed7 כתב: צודקים או לא, זה הכל חוכמה בדיעבד.
אני לא מכיר הרבה מועדונים ישראלים שיבואו ויכפילו שכר לשחקן מסוים כשאין לו הצעות באותה נקודת זמן מחו״ל ויש לו עוד שנתיים בחוזה. (ואל תשכחו את עניין המיסוי)
זוכר רק את מקרה זהבי, אבל שוב, גולדהאר יכול להרשות לעצמו.
אפשר לומר שהימרו כאן וההימור לא צלח. לפי דעתי טוני לא היה נשאר כאן בכל מקרה, פשוט היינו יכולים להרוויח יותר כסף מהמכירה שלו אם לא היינו מגיעים לשנת חוזה.
ניסו לסחוט את הלימון במינימום כסף ומה שקרה זה שקיבלנו 20% מהמחיר שהוא באמת שווה.
עזוב, טעו בגדול בנושא הזה וזה קורה, מקווה שלמדו מזה להבא.
אורן, לגבי נאוקמה יכלו לעשות מה שכתבת, ואז יכול להיות שהיה נמכר ביותר כסף, אבל אי אפשר היה להשאיר אותו בכל מקרה, אלא אם היו שמים מליון יורו כשכר... מקצועית התוצאה זהה.
זה נס שהשארנו אותו בכלל.
זה נס שהשארנו אותו בכלל.
״אני רוצה להגיד משהו לגבי טוני. את טוני פגשתי כבר במחנה אימונים וראיתי שהוא משדר שהוא מיצה. כבר הייתי בסיבוב אחד עם טוני. זה הרבה מעבר לכסף. הייתי כבר בסיבוב אחד עם טוני, אתה יכול למשוך פעם אחר פעם אבל גם אם זה כואב אנחנו צריכים לדעת לשחרר. טוני הוא שחקן יוצא מן הכלל שתרם רבות להפועל באר שבע, אבל הוא רצה לשחק בארץ אחרת וזאת ההזדמנות להגיד לו תודה. אני חושבת שזה כבר היה מעבר לכסף. יש מחזוריות בחיים, גם במועדון כדורגל, זה קרה עם טוני וקרה עם שחקנים אחרים. אני מסכימה שטוני אחד השחקנים הנדירים שהגיעו לפה. זכינו, נהנינו, אבל צריך גם לדעת שיש מחזוריות וצריך להמשיך. כולנו אוהבים אותו וממשיכים הלאה".
- simply-red
אבל רגע, זה לא מסתדר עם מה שמשה טוען..CrazyRed7 כתב:״אני רוצה להגיד משהו לגבי טוני. את טוני פגשתי כבר במחנה אימונים וראיתי שהוא משדר שהוא מיצה. כבר הייתי בסיבוב אחד עם טוני. זה הרבה מעבר לכסף. הייתי כבר בסיבוב אחד עם טוני, אתה יכול למשוך פעם אחר פעם אבל גם אם זה כואב אנחנו צריכים לדעת לשחרר. טוני הוא שחקן יוצא מן הכלל שתרם רבות להפועל באר שבע, אבל הוא רצה לשחק בארץ אחרת וזאת ההזדמנות להגיד לו תודה. אני חושבת שזה כבר היה מעבר לכסף. יש מחזוריות בחיים, גם במועדון כדורגל, זה קרה עם טוני וקרה עם שחקנים אחרים. אני מסכימה שטוני אחד השחקנים הנדירים שהגיעו לפה. זכינו, נהנינו, אבל צריך גם לדעת שיש מחזוריות וצריך להמשיך. כולנו אוהבים אותו וממשיכים הלאה".
אני כבר מבולבל.
- yanivnew91
אני מאוד מאוד מעריך את אלונה אבל לא באמת חשבת שהיא תבוא ותגיד משהו בסגנון של "רצינו שטוני ישאר וחשבנו שאם נשדרג לו את החוזה במעט הוא יוותר על חוזה שמן במקום אחר"CrazyRed7 כתב:״אני רוצה להגיד משהו לגבי טוני. את טוני פגשתי כבר במחנה אימונים וראיתי שהוא משדר שהוא מיצה. כבר הייתי בסיבוב אחד עם טוני. זה הרבה מעבר לכסף. הייתי כבר בסיבוב אחד עם טוני, אתה יכול למשוך פעם אחר פעם אבל גם אם זה כואב אנחנו צריכים לדעת לשחרר. טוני הוא שחקן יוצא מן הכלל שתרם רבות להפועל באר שבע, אבל הוא רצה לשחק בארץ אחרת וזאת ההזדמנות להגיד לו תודה. אני חושבת שזה כבר היה מעבר לכסף. יש מחזוריות בחיים, גם במועדון כדורגל, זה קרה עם טוני וקרה עם שחקנים אחרים. אני מסכימה שטוני אחד השחקנים הנדירים שהגיעו לפה. זכינו, נהנינו, אבל צריך גם לדעת שיש מחזוריות וצריך להמשיך. כולנו אוהבים אותו וממשיכים הלאה".
במקרה הרע היינו מקבלים עליו 4 מיליון יורו וצפונה.MikiRed כתב:אורן, לגבי נאוקמה יכלו לעשות מה שכתבת, ואז יכול להיות שהיה נמכר ביותר כסף, אבל אי אפשר היה להשאיר אותו בכל מקרה, אלא אם היו שמים מליון יורו כשכר... מקצועית התוצאה זהה.
זה נס שהשארנו אותו בכלל.
במקרה הטוב? השחקן היה מרגיש מוערך ועם החיבור המצוין וההישגיות של המועדון היה נשאר פה לעוד עונה או שתיים, אי אפשר לדעת.
כששחקן מרגיש מוערך ומקבל שדרוג בהתאם ליכולת הוא לא מחפש ללכת למקומות אחרים ראה ערך ערן זהבי שעד שלא הגיעה הצעה בלתי ניתנת לסירוב לא רץ לעזוב את מכבי.
לעומת זאת כששחקן עם נתונים ויכולת של פרמייר-ליג משחק בישראל ומרוויח 250 אלף יורו ומבקש העלאה ומסורב כי "אין תקציב" ואז מגיע ליצן בחצי מיליון יורו ועוד חלוץ אירופי בינוני ומוגבל ביכולותיו עם אופי טוב וגברי בעוד חצו מיליון יורו, אז כבר הרבה יותר קשה להשאיר אותו.
שורה תחתונה טוני היה רכש מצוין של המועדון ונתן פה 3 שנים אדירות בשכר מינימום (במונחים שלנו וביחס לתרומתו).
הוא נמכר ב 200 אלף יורו יותר מהסכום שבו רכשנו אותו מרעננה ולא היו מוכנים לפתוח לו את החוזה כשביקש וזאת גם החלטה לגיטימית של מועדון.
למרות כל זאת, גם בדיעבד וגם בזמן אמת רובינו צפה את הנולד וטען שזו טעות אדירה לא להאריך לטוני חוזה ולתת לו להגיע לשנת חוזה.
גם בגלל המחיר שנקבל עליו וגם בגלל האופציה שהיינו נהנים ממנו לתקופה נוספת, מותר למועדון לטעות ומותר לנו להגיד שטעה, זה לא מוריד מגודל ההישגים ומההחתמה השוברת שוויון של וואקמה.
הציטוט של קרייזי רד 7 הוא דמגוגיה זולה ואני אפילו לא נכנס להסברים, כל אחד מבין את זה.
ולגבי מי שמזלזל באמינות המידע שמשה רשם פה, אין לכם מושג.
- ForeverRed
תחושת מיצוי נובעת במקרים רבים מהשתלשלות האירועים שקדמה לה.
התנהלות אחרת יכלה להוביל לתוצאה אחרת, אין לי ספק בכך.
מקווה רק שיפיקו אצלנו לקחים מהמקרה הזה ולא יספרו לעצמם סיפורים, אחרת הוא לא יהיה האחרון.
התנהלות אחרת יכלה להוביל לתוצאה אחרת, אין לי ספק בכך.
מקווה רק שיפיקו אצלנו לקחים מהמקרה הזה ולא יספרו לעצמם סיפורים, אחרת הוא לא יהיה האחרון.