חנן פדידה?
חנן פדידה?
אחרי שנרגענו מהאופוריה, קצת ניתוחים מקצועיים.
אני מהקיץ לא מבין איך דווקא פדידה הושאר בסגל, ובטח שבטח איך הוא החילוף הראשון אתמול. כבר שנים ידוע שהוא פשוט לא שחקן לרמה הזאת, חילוף שפגע במשחק ואחר וקדוסי עשה המון עבודה והפריע להגנה של בית"ר לצאת קדימה במהירות.
אני מהקיץ לא מבין איך דווקא פדידה הושאר בסגל, ובטח שבטח איך הוא החילוף הראשון אתמול. כבר שנים ידוע שהוא פשוט לא שחקן לרמה הזאת, חילוף שפגע במשחק ואחר וקדוסי עשה המון עבודה והפריע להגנה של בית"ר לצאת קדימה במהירות.
Re: חנן פדידה?
אני תמיד טענתי את זה
איך פדידה נשאר בסגל ניראה לי הוא אומר להם שהוא ישחק בחינם אז הם משאירים אותו אין לי מושג למה הוא בקבוצה אבל בתור חלוץ 4 זה סבבה לא בתור חלוץ 3 !
זה שי !
איך פדידה נשאר בסגל ניראה לי הוא אומר להם שהוא ישחק בחינם אז הם משאירים אותו אין לי מושג למה הוא בקבוצה אבל בתור חלוץ 4 זה סבבה לא בתור חלוץ 3 !
זה שי !

פדידה לא צריך לשחק על האגף ובטח שלא בלחץ כזה וכאשר רוב ההתקפות של בית"ר באו מהצד של אילוז (פדידה בקושי עזר לו).
עזורי היה צריך להכניס את דנדי כדי לחזק את הקישור, החילוף הזה לא תרם כלום.
עזורי היה צריך להכניס את דנדי כדי לחזק את הקישור, החילוף הזה לא תרם כלום.

ואני עדיין לא מבין למה פסלו את בלומשטיין על הסף, נגד פתח תקווה כשכל הקבוצה הראתה יכולת מזעזעת וכשהוא רק שבוע בקבוצה הוא בהחלט הראה ניצוצות של שחקן.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
ניצוצות או לא גם לא לא הגיע לשחק שנייה אחרי שנחת וגם שבועיים אחרי לא !
החילוף הכי טוב שהיה זה להכניס את דנדי לאמצע ולסגור את כל האמצע זה החילוף הראשון שהיה צריך לעשות
דנדי עזר שם על טוטו תמוז כי שחקני ב"ש לא יכלו עם הכוח שלו רק דנדי היה מסוגל עזורי ניראה לי שם אותו רק עליו חחחחחח
זה שי !
החילוף הכי טוב שהיה זה להכניס את דנדי לאמצע ולסגור את כל האמצע זה החילוף הראשון שהיה צריך לעשות
דנדי עזר שם על טוטו תמוז כי שחקני ב"ש לא יכלו עם הכוח שלו רק דנדי היה מסוגל עזורי ניראה לי שם אותו רק עליו חחחחחח
זה שי !

מסכים כשדנדי נכנס עשה בדיוק את מה שהיה צריך ונתן רבע שעה טובה.זה שי ! כתב:ניצוצות או לא גם לא לא הגיע לשחק שנייה אחרי שנחת וגם שבועיים אחרי לא !
זה שי !
ושוב אני אטען שהייתי שוקל אופצייה של להעלות איתו במקום שן נגד מכבי חיפה, או אפילו לא להתבייש והעלות מול מוליכת הטבלה עם 2 קשרים אחוריים.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
שן מצויין, מחזיק את האמצע לבד עם קצת עזרה ממסיקה שבא הרבה לאמצע.ניב כתב:
מסכים כשדנדי נכנס עשה בדיוק את מה שהיה צריך ונתן רבע שעה טובה.
ושוב אני אטען שהייתי שוקל אופצייה של להעלות איתו במקום שן נגד מכבי חיפה, או אפילו לא להתבייש והעלות מול מוליכת הטבלה עם 2 קשרים אחוריים.
הייתה לו מחצית ראשונה טובה שניה פחות ונגד חיפה צריך לעלות עם שני קשרים אחוריים כי האמצע שלהם פשוט מפחיד (5 קשרים), מה גם שמסיקה יהיה מגן שמאלי (בעקבות הפציעה של הרוש) וככה מליקסון יוכל לשחק כקשר שמאלי ובכל זאת נוכל להישאר עם שני חלוצים (4-4-2 קלאסי).

מצטער להיות אכזרי,אבל קבוצה שמתיימרת לגבהים לא יכולה להשאיר אצלה בסגל שחקן אפור
כמו פדידה. הוא לא חלוץ ברמה של ליגת העל, אני בספק אם הוא ברמה של ליגה לאומית בכלל.
יש לו על הספסל את בלומנשטיין הצעיר שרק מחפש לגעת בכדור ואני בטוח שמהנוער הוא יכול להעלות
איזה ילד במקום פדידה שיעלה הרבה פחות כסף ויראה הרבה יותר רצון ותשוקה לשחק.
אם לעזורי יש שכל,בינואר פדידה לא צריך להיות כאן.
אגב - מילה טובה לשמעון הרוש שאתמול נתן משחק מצויין ולפחות ל90 דקות הצליח לסתום לי את הפה
על כל הביקורות שהיו לי עליו.
כמו פדידה. הוא לא חלוץ ברמה של ליגת העל, אני בספק אם הוא ברמה של ליגה לאומית בכלל.
יש לו על הספסל את בלומנשטיין הצעיר שרק מחפש לגעת בכדור ואני בטוח שמהנוער הוא יכול להעלות
איזה ילד במקום פדידה שיעלה הרבה פחות כסף ויראה הרבה יותר רצון ותשוקה לשחק.
אם לעזורי יש שכל,בינואר פדידה לא צריך להיות כאן.
אגב - מילה טובה לשמעון הרוש שאתמול נתן משחק מצויין ולפחות ל90 דקות הצליח לסתום לי את הפה
חלק מההסכם של יוסי אופיר ורביבו הוא שפדידה הנהג שלהם 

- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
ענק.אריק כתב:חלק מההסכם של יוסי אופיר ורביבו הוא שפדידה הנהג שלהם
ואם נהיה טיפה רצינים, הכינוי שיצא לפדידה אצלנו (כל הקרדיט לארז בוקבזה) הוא פדיחה.
בקיץ היו לי הרבה ויכוחים כאן על הבחור כשבכולם טענתי שאם כל הכבוד לעובדה שהוא נותן הכל כשהוא נכנס כמחליף, הוא לא שחקן להפועל באר שבע.
הכושר של פדידה הוא בעייתי מאוד והוא יכול להיות רק אופציה מהספסל. גם שהוא נכנס, מדובר בחלוץ שהוא מאוד אנוכי במשחק שלו כשאסור לשכוח שבסופו של דבר כשבודקים את הנתונים שלו בשנתיים האחרונות אצלנו מקבלים תפוקה מאוד נמוכה של שערים ובישולים.
אני יודע שאנחנו שוב חוזרים לאותו נושא, אבל אם להשאיר מישהו בקיץ שיעלה כמחליף וישנה את המשחק, היינו חייבים להשאיר את אופיר חיים (אם להגיד את האמת אני חושב שגם סימיוני עדיף על פדידה).
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
גם אופיר לא ברמה גבוה משה תנוח יאללה חפרתם !
אופיר אופיר מספיק דיי שתיהם לא היו צריכים להיות פה פדידה נשאר רק בגלל השכר שלו וזה ידוע
זה שי !
אופיר אופיר מספיק דיי שתיהם לא היו צריכים להיות פה פדידה נשאר רק בגלל השכר שלו וזה ידוע
זה שי !

- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
שי, תחשוב על התקפה של קדוסי ואסולין שפותחים בהרכב, של בלומשטיין שמוסיף התלהבות של ילד כשעולה מהספסל ושל אופיר חיים שמוסיף ניסיון ומנהיגות, יש שילוב יותר טוב מזה?זה שי ! כתב:גם אופיר לא ברמה גבוה משה תנוח יאללה חפרתם !
זה שי !
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
תראה את המשחק בשידור חוזר, במיוחד את המחצית השניה ואני בטוח שהדעה שלך תשתנה, משחק הגנה פשוט גרוע של הרוש, הרבה חורים, לא יוצא לנבדל ואין לו תיאום עם שאר ההגנה.messiah כתב:

- אימפריה באדום
- Title: crazyred
חנן פדיחה!
נכנס אתמול למשחק ולא עשה כלום!
חוץ מלאבד כמה כדורים.
נכנס אתמול למשחק ולא עשה כלום!
חוץ מלאבד כמה כדורים.
http://up201.נא להחליף שרת לתמונה- שרת זה מכיל וירוסים/up2/zjqnmkj2wrjy.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
משה אוחיון כתב: שי, תחשוב על התקפה של קדוסי ואסולין שפותחים בהרכב, של בלומשטיין שמוסיף התלהבות של ילד כשעולה מהספסל ושל אופיר חיים שמוסיף ניסיון ומנהיגות, יש שילוב יותר טוב מזה?
בסכומים שהוא מקבל לא יכול להיות שהוא יהיה חלוץ רביעי
גם עם היה מוריד חצי מהסכום לא ההיתי משאיר אותו פה !
אולי אולי 45 50 אלף דולר בלחץ !
זה שי !