חנן ממן

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
שיש
Title: קרייזי-רד

Re: חנן ממן

שליחה על ידי שיש »

ממן נכנס לא טוב לעונה ואז הנחיתו את סבע ונג'ל ודחפו אותם להרכב בכוח. זה השפיע עליו וכנראה שזה מה שראו באימונים.
כשהיה דיבור על מעבר לקבוצה אחרת הוא אמר שהוא לא קוצה לעזוב ומאז השינוי כנראה באימונים ועכשיו גם במגרש. נקווה שזה מאחוריו ועכשיו הוא יהיה החקן מעונה שעברה כי כדורגל הוא לא שכח

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

ForeverRed כתב: אני מדבר רק על מה שראינו במגרש.
בינתיים לא אני ולא אתה נמצאים באימונים, וכנראה שהגישה לא הייתה טובה בלשון המעטה.

למה זה לקח חצי שנה? כנראה שלקח לו זמן להתרומם.
ראינו את זה מדי שבוע.
בוא אני אשאל אותך שאלה על מנת לעצור את השירשור הזה.
אתה מסכים איתי שההתנהלות איתו הייתה יכולה להיות אחרת ואז אולי היינו מרוויחים אותו מוקדם יותר?

סמל אישי של משתמש
Marin

שליחה על ידי Marin »

ממן עשה אתמול בדיוק מה שהוא יודע: הוא נכנס לשטחים הריקים ונתן מסירות עומק. מבין קצת את הביקורות עליו, זה נראה כאילו הוא לא בדיוק מתאמץ, הלחץ שלו מדומה, הוא די איטי אבל אני חושב שצריך להשלים עם זה שזה השחקן-לטוב ולרע.

סמל אישי של משתמש
simply-red

שליחה על ידי simply-red »

הבעיה אצלי עם ממן היא שהוא שחקן של בלאטה אחת וזהו, חייב לשחק מתחת לחלוץ, לא אגף, לא 50:50 וגם לא פליימקר,
רק מתחת לחלוץ, ולפני שתשאלו מה רע בשחקן של עמדה אחת, אני חושב שבכדורגל של היום שחקן התקפה מודרני זה יכולות לשחק בכמה תפקידים, הדוגמה הכי טובה זו השלישייה של ליברפול.
ברק אוהב גמישות במערכים וממן דיי צריך מערך קבוע ועמדה קבועה שבהם הוא יכול לבוא הכי טוב לידי ביטוי.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

אדום זקן כתב: בוא אני אשאל אותך שאלה על מנת לעצור את השירשור הזה.
אתה מסכים איתי שההתנהלות איתו הייתה יכולה להיות אחרת ואז אולי היינו מרוויחים אותו מוקדם יותר?
אני חושב שבניגוד למקרים רבים בהם הביקורת כלפי המועדון הייתה מוצדקת, במקרה של ממן האשמה היא בעיקר בצד שלו.
תמיד אפשר לעשות יותר.

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

אדום זקן כתב: לא שכחתי וגם לא שכחתי שכל ה11 אז נראו כמוהו,אז להפיל הכל עליו קצת לא בסדר.
בגדול לא אוהב את הסטיגמות,הופך דיון מקצועי לרכילות זולה.
אם היה מבוגר אחראי במערכת יכול מאוד להיות שהיינו רואים את חנן ממן נכנס לעניינים מזמן.
בלי להיכנס לדיון של אם יש אמת בדבריך על חנן ממן או לא, נראה ששרפת את ברק בכר, לפחות לפי כל ההודעות האחרונות שלך בכל נושא ונושא

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

blueman כתב: בלי להיכנס לדיון של אם יש אמת בדבריך על חנן ממן או לא, נראה ששרפת את ברק בכר, לפחות לפי כל ההודעות האחרונות שלך בכל נושא ונושא
לא שורף אותו,לא אוהב את ההתנהלות שלו בחצי השנה האחרונה,הרבה דברים שהם באחריות המאמן קורסים ובגלל שכולנו זוכרים לטובה את 3 השנים האחרונות,אז זה איכשהו עובר ככה.
תמיד סימנתי אותו כאחד שיכול להיות הגדול ביותר שהכדורגל הישראלי יכול להוציא ולצערי הטעויות שהוא עשה לוקחות אותו קצת אחורה.
אם תשאל אותי ממן הוא דוגמא מובהקת להתנהלות הזאת.
הוא מבחינתי עדיין המאמן הישראלי הכי טוב שיש בשוק,הוא צריך לחזור למקורות ובנוסף הפועל בש של היום לא דומה למה שהייתה לפני 3 שנים,הסגל גדל,הציפיות בהתאם והתקציב תפח.
לשים הכל על הכתפיים שלו זה לא נכון

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

אדום זקן כתב: בוא אני אשאל אותך שאלה על מנת לעצור את השירשור הזה.
איזה אחרת? הבן אדם עשה שביתה איטלקית במגרש.
תחזור לנושא המשחק באשדוד ותראה מה כתבו עליו. קיבל ים של הזדמנויות בתחילת העונה ונשרף בצדק. יכול להיות שכמו שכבר נכתב כאן, עשה סוויצ' וגם ביקש להישאר ולכן חזר להשקיע.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

izguy83 כתב: איזה אחרת? הבן אדם עשה שביתה איטלקית במגרש.
תחזור לנושא המשחק באשדוד ותראה מה כתבו עליו. קיבל ים של הזדמנויות בתחילת העונה ונשרף בצדק. יכול להיות שכמו שכבר נכתב כאן, עשה סוויצ' וגם ביקש להישאר ולכן חזר להשקיע.
תהיו בריאים,לא מבין איך אפשר להצדיק לקבור שחקן מהמחזור ה4 או 5.
גם אתם מדברים בכזאת נחרצות על מה שעשה.
טוב,אתם אולי יודעים דברים.

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

אדום זקן כתב: תהיו בריאים,לא מבין איך אפשר להצדיק לקבור שחקן מהמחזור ה4 או 5.
אח יקר, ראינו בעיניים. שיחק באירופה, פתח את הליגה בהרכב, גם כשעלה מהספסל היה נראה כבוי ובלי מוטיבציה. וזה עוד בלי לדבר על הדיווחים בתקשורת (לא יודע כמה הם אמינים) שהיו לא מרוצים מהרצינות שלו באימונים בלשון המעטה.
בכר כבר הוכיח שהוא לא שורף סתם שחקנים. גם. כאלה שדיברו נגדו או כבר היו רגל ושלושת רבעי בחוץ, חזרו להרכב אצלו.
חושב שבמקרה הזה אתה טועה.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

אני אגיד שני דברים.

1. לא קברו אותו במשך חצי שנה. הוא פשוט התרסק ולא הצליח להתרומם. מן ארוע מתגלגל שכזה.
אם היה משנה גישה או מעלה רמה באימונים לפני שלושה חודשים אני בטוח שהוא היה חוזר לשחק כבר אז.

2. אתה חוזר וחוזר על כך שהכל על הכתפיים של ברק וממשיך להתייחס אליו כאל הדמות המרכזית והכמעט בלעדית במועדון.
לא חושב שאתה מבין את הדברים כפי שהם מתרחשים במציאות.
מנהל מקצועי אם ימונה כזה לא יגיע על חשבון ברק, אלא על חשבון אסי ואלונה, שהם אחראים לא פחות ואף יותר מברק לכל דבר שקורה בהפועל באר שבע.

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

לברק בכר יש מניות לטוב ולרע על כל דבר מקצועי שקורה בהפועל ב״ש ב 3 וחצי שנים האחרונות.

כל האירועים שקרו מתחילת העונה לברק יש חלק בהם, מה יותר ומה פחות. ברק (מה שלא אופייני לו) הגיע שחצן מאוד לעונה הזאת, יש לציין כמו כל הפועל ב״ש, מאלונה ברקת דרך אסי וברק ועד אחרון השחקנים, וכשאתה שחצן אתה עושה טעויות של שחצנים (לשחרר את ראדי ליריבה שלך לאליפות זאת טעות של שחצנות לדוגמא)

תמרורי האזהרה של תחילת העונה (תבוסה בזגרב, ההפסד תואר אלוף האלופים ותחילת העונה המגמגמת) לא עשו רושם יותר מידי, וכנראה שחשבו שאם יזרקו על זה כסף אז הבעיה תיפתר מעצמה אז שמו 4 מיליון יורו, וכל פעם כנראה האמינו בתירוצים של ״זה רק פתיחת עונה גרועה כמו שיש לנו כל עונה, חכו שיגיע ניצחון ראשון ואז נתחיל להתניע״, היום בדיעבד אנחנו מבינים שהבעיות היו חמורות יותר, ההנהלה וברק היו צריכים לזהות את זה עוד בסוף העונה שעברה.

עד לפה זה האובייס, לטעמי, משהו בברק התנפץ בשבוע האחרון, אולי זה ההפסד בנתניה שהביא את הכאפה האחרונה שזה לא יתניע, אולי זה דווקא הקהל שעודד את ברק וזה משהו שהוא לא ציפה לו.

עזוב עכשיו 3 אליפויות או לא, היה פה מישהו שאמר שברק עשוי מחומר של אלופים, וזה תיאור מדויק של ברק, ברור שהוא יכול לטעות, ברור שהוא לא חסין מביקורת וברור שיש לו נקודות חזקות ונקודות חלשות (היה פה דיבור שהוא לא יודע לבחור שחקנים לסגל), אבל ברק זה איש מקצוע שמושך אליו תארים, שמביא איתו ווינריות, שלא מתפשר על מקום שני ולא רוצה להיות זה שיפסיד אבל יסתפק במחמאות. הוא בא לנצח ולקחת עוד תואר ועוד תואר, והוא בא לעשות מה שכולם בטוחים שהוא לא יכול (כמו לנצח את אינטר בחוץ, ולהעיף את סאות'המפטון מהאירופאית).

כשאני מסתכל על כל המאמנים בליגה, אני רואה רק אחד כזה מלמבד ברק וזה אבוקסיס, לדעתי גם הוא עשוי מהחומר הזה רק שהוא נמצא בסיטואציה שברק היה בה לפני 3 שנים, מצליח בקבוצה קטנה ועוד צריך להוכיח את עצמו בקבוצה גדולה.

ככה שאם אני עושה סיכום של הדברים, ברק בכר צריך להמשיך לקבל מאיתנו גב, עונת הבלהות הזאת צריכה להיות לו תמרור אזהרה גדול מאוד של מה קורה שהופכים להיות שחצניים וסוטים מהדרך שלך, ואם באמת הוא עשוי מהחומר של אלופים הוא ידע לצאת מהמערבולת שהוא נכנס אליה, ולהעמיד פה סגל שיתמודד על אליפות כבר מהשנה הבאה.

סמל אישי של משתמש
שיש
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי שיש »

אף אחד לא היה באימונים ואף אחד לא יודע באמת מה קרה( אולי חוץ מרן).
אני הולך עם ברק בקטע הזה.

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

שיש כתב: אף אחד לא היה באימונים ואף אחד לא יודע באמת מה קרה( אולי חוץ מרן).
אני הולך עם ברק בקטע הזה.
גם בלי קשר, ההתייחסות הזו לחנן ממן כאילו הוא ילד שהמאמן אשם שהוא קרס בתחילת עונה ולחנן ממן אין שום קשר לזה שלא התאמץ במשחקים...
לא מאמין שאני אומר את זה, אבל שילמד מקבהא איך מרוויחים מחדש את המעמד. ולקבהא אין את הכישרון של ממן.

סמל אישי של משתמש
sumsum

שליחה על ידי sumsum »

אלדר כתב: גם בלי קשר, ההתייחסות הזו לחנן ממן כאילו הוא ילד שהמאמן אשם שהוא קרס בתחילת עונה ולחנן ממן אין שום קשר לזה שלא התאמץ במשחקים...
לא מאמין שאני אומר את זה, אבל שילמד מקבהא איך מרוויחים מחדש את המעמד. ולקבהא אין את הכישרון של ממן.
קבהא קיבל את המקום במגרש לא בגלל האימונים (הוא מתאמן כבר שנה וחצי) פשוט נבנה סגל בלי אף 50-50 (סאבו לא באמת כזה) ושסאבו שמילא את התפקיד היה פח. בצר לו ברק-במיוחד אחרי שהציעו את קבהא לחדרה הזניק אותו להרכב. וכמו כל שחקן, זר וישראלי צריך דקות משחק בשביל להראות מה הוא יודע (הזרים שהובאו לא קיבלו חסד כזה והזדמנות להכנס לקצב).

שלח תגובה