בכר והחבר'ה- צוות לעניין

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
אדום זקן

Re: בכר והחבר'ה- צוות לעניין

שליחה על ידי אדום זקן »

RedRock כתב:אריק דייק בכל מילה. אין מה להגיד מעבר.

רק עוד דבר אחד-
״הוא שורף שחקנים מהר מדי״?
הלוואי הייתם נותנים לו עשירית מהקרדיט שהוא נותן לזרים שהוא שורף.
הפוסל במומו פוסל.
זכותך להאמין בו אמון עיוור.
לא כל מי שמעביר ביקורת או מעלה ליקויים בהתנהלותו,הוא עוכר ישראל או שמאלן רחמנא ליצלן.

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

עזוב נו , שחקנים (ולא בהכרח זרים) שבכר לא סומך עליהם או לא הוא אחראי להביא אותם הם לא מקבלים מספיק צאנסים , זה לא סוד וזה מאוד מאוד גלוי לעין.

וזה לא בהכרח משהו רע
תמונה

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

הראל כתב:עזוב נו , שחקנים (ולא בהכרח זרים) שבכר לא סומך עליהם או לא הוא אחראי להביא אותם הם לא מקבלים מספיק צאנסים , זה לא סוד וזה מאוד מאוד גלוי לעין.

וזה לא בהכרח משהו רע
אם יש שחקנים שבכר לא אחראי על הבאתם זו בעיה חמורה

סמל אישי של משתמש
הראל

שליחה על ידי הראל »

ברור שהוא נותן את האוקיי הסופי אבל משכנעים אותו ולא יודע איך מצליחים לעשות זאת ואיך הוא בסוף מסכים .

זה ברור לכולנו שאנסטיס סטו וקוואנקה (ולדעתי אפילו עזרא ) לא הוא בחר והרשימה ארוכה
תמונה

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

הראל כתב:ברור שהוא נותן את האוקיי הסופי אבל משכנעים אותו ולא יודע איך מצליחים לעשות זאת ואיך הוא בסוף מסכים .

זה ברור לכולנו שאנסטיס סטו וקוואנקה (ולדעתי אפילו עזרא ) לא הוא בחר והרשימה ארוכה
את קואנקה גם אני הייתי לוקח בלי לבדוק. מודה שהרזומה שלו מרשים. גם העובדה שהוא שיחק ואצילי היה בספסל עונה שלמה.

בקשר לאנסטיס וסטו... לא יודע אחי. לדעתי בתקופה הזאת עבר חתול שחור בין בכר לאלונה. אין הסבר למה שקרה שם. במיוחד עם היווני.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

חי בסרט מי שחושב שברק אחראי על כל ההחלטות.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

ForeverRed כתב:חי בסרט מי שחושב שברק אחראי על כל ההחלטות.
אחרים מחליטים בשביל בכר?

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

ForeverRed כתב:חי בסרט מי שחושב שברק אחראי על כל ההחלטות.
רק מחזק את מה שאני קודח כאן כבר יומיים.

סמל אישי של משתמש
הראל

שליחה על ידי הראל »

אני מנסה לא להאמין לזה , כי לא נראה שבכר אחד כזה פראייר שמחליטים לו יותר מדי ...

מאמין שיש התערבות של אלונה ויש מצב שהביאו עליו שחקן שניים במהלך כל עונה , אבל אני רוצה להאמין ולקוות שרק זה מחליטים לו ולא מעבר .
תמונה

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

אין קשר לפראייר או לא.
בסוף יש מציאות שצריך לחיות בה, ובוסים עם רצונות שצריך לתת להם דין וחשבון.
לפעמים אתה הולך איתם ולפעמים הם הולכים איתך.
ככה עובדת מערכת.

סמל אישי של משתמש
oranu
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי oranu »

אריק כתב:אלונה הביאה כסף לפני וכנראה שתביא כסף אחרי, בסופו של יום הוא האיש ששינה את פני המועדון,
שהפך את המועדון מלוזר מטורף לווינר, שבנה כאן אימפריה שבזכותה אלפים ליוו את הקבוצה לחו"ל,
שהרקיד כאן על הדשא שחקנים שנתנו תצוגות ענק, שהפך את באר שבע למותג בזכות הכדורגל, שהביא
מקצוענות שלא היתה כאן מעולם, שלא פחד ללכת נגד הזרם ועם האמת שלו, שניהל טונות של אגו ולא נתן
לזה לצאת החוצה ובעיקר האחראי העיקרי לזה שבמשך 3 שנים הסתובבנו עם חזה מורם וחיינו את החלום.

ביום שהוא ירגיש שהוא מאבד את התמיכה שלנו הוא כבר לא יהיה פה ויחפש אתגר אחר.
אני סומך עליו ומוכן לתת לו את כל הזמן שבעולם כדי לנהל את החילופי משמרות בקבוצה, את הבניה מחדש,
את יצירת הרעב המחודש ואת החזרת ההרתעה למועדון. גם אם זה ייקח שנה, שנתיים או יותר, הוא המאמן
מס' 1 בארץ בפער ענק מאלה שאחריו והוא העוגן שלנו.
+1000

סמל אישי של משתמש
sumsum

שליחה על ידי sumsum »

oranu כתב: +1000
לכאורה נכון. בפועל גם בשנה שעברה הוא נראה כאחד שהרים את הידיים ממאבק האליפות ונראה מיואש וחסר אנרגיות במחזורים רבים. אלונה ואסי הביאו את ממן שהפך לו את העונה (כן, אותו ממן שהיום הפך ללא רלוונטי-הוא לא היחיד).
דבר נוסף ששכחת להזכיר זה שזו הפעם השניה שהופכים את הסגל עבור המאמן רק העונה הזו והוא לא מצליח לחבר, אופטימיות יתרה תהיה לצפות שהוא יצליח לחבר בפעם השלישית.

עוד דבר ששכחת לציין זה שמעט מאוד שחקנים ישראלים שעברו פה באמת פרצו והתקדמו לכדי שחקנים באמת מצויינים. יש רשימה מאודדדד ארוכה של זרים וישראלים ממורמרים שלא שיחקו, לא התקדמו, שרפו שנים מהקריירה בטח בכמות יותר משחקנים שכן התקדמו, ופה זו נקודת השבר לדעתי.

דבר אחרון ששכחת לציין זה שהיסטורית לא זכור לי מאמן שיצא מסיטואציה דומה והגיע להצלחות נוספות באותו המועדון. הלוואי ואני טועה-אבל בהחלט אופטימיות יתרה, טוני כבר אין פה.

סמל אישי של משתמש
sumsum

שליחה על ידי sumsum »

yedidel כתב:רק רוצה להזכיר פה משהו לקראת עונה הבאה.
הנכס היחיד שיש לנו לקראת הקיץ ביד זה בכר. לא אוגו שעוזב, לא מליקסון שיהיה בעונת פרישה, כלום.
בלעדיו? נהיה עוד קבוצה בלי שום בסיס מיוחד.
יש את זה ביותר פולחן אישיות?

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

sumsum כתב: יש את זה ביותר פולחן אישיות?
צודק, עדיף לקרוא לבן בסט מנהיג.
ברצינות, בוא תספר מה חוץ מבכר, שכבר הוכיח שהוא רמה או שתיים מעל כל מאמן ישראלי, יש לך היום שאין לקבוצות אחרות

סמל אישי של משתמש
sumsum

שליחה על ידי sumsum »

yedidel כתב:
צודק, עדיף לקרוא לבן בסט מנהיג.
ברצינות, בוא תספר מה חוץ מבכר, שכבר הוכיח שהוא רמה או שתיים מעל כל מאמן ישראלי, יש לך היום שאין לקבוצות אחרות
בחייאת זוכר אותך קצת יותר מססמאות ריקות מתוכן.

בענין הסיפורים אני לא צריך לספר לך כלום, אני רק יודע שאחרי בכר תזרח השמש- הגיע הזמן שתצא מהפוזה של המקופח שעושים לו טובה-צא מהמחילה.

רוצה קצת נתונים שלא קשורים לפולחני אישיות אלא לעובדות בשטח?

עברנו תהליך התקדמנו-לא תלויים באף אחד מלבד אלונה. ברק לא הוכיח שיכול ללא סופר שחקנים (ברדה,בוזי, טוני, ויטור). צא מהפולחן אישיות במיוחד שהבן אדם כבר הופך סגל פעם שלישית ואנחנו יותר קרובים לפליאוף תחתון ואנחנו במקום הלפני אחרון בליגה בכל פרמטר שיכול להעיד על קבוצה מאומנת ומחוייבת-אנחנו לא, להיפך כולם מדברים כמה אנחנו מרוסקים, חוזרים לגודל האמיתי שלנו-אז אנחנו בכיוון הנכון איתו? כבר ממש לא בטוח.

בשום מועדון גדול בשום מדינה בעולם דבר כזה לא היה עובר ללא ראשו של המאמן, רק אצלנו מחליפים לו את כל הסגל בפעם השלישית וזה רק העונה!-משעבדים את עתיד המועדון בשחקנים שלא מתאימים (סבע/הסלביינק/סאבו)כאשר שברור שבכל משחק שעובר הוא מאבד קרדיט ובעיקר מאבד בפעם השלישית את חדר ההלבשה, עד מתי היא תחליף לו את כל הסגל בשביל שיצליח?

להזכירך למרות המאמן (בכל ראיון אמר שכנראה שלא נקח אליפות בעונה שעברה שהוא מנסה הכל אבל לא מצליח לו כלום, רק שאלונה התעקשה והחתימה את ממן-זכרון קצר יש גם לך?) לקחנו אליפות בעונה שעברה כי נראינו חושך.

וכן מה לעשות, בן בסט היה מנהיג בהפועל חיפה והביא למועדון קטן גביע ומקום רביעי. מצטער אם בן בסט זה לא כוס התה שלך אבל עם עובדות קשה להתווכח, וכן אני זוכר שבכר הביא 3 אליפויות, אני גם זוכר שלא הכין את הקבוצה לקיץ הנוכחי, ואני זוכר רשימה אדירה של שחקנים שעלו עשרות מליונים שהוא הביא ולא קידם לכלום, והוציאו את המועדון בנזק אדיר כלכלית- אז בוא.

מתי יפגע בזרים ולא יביא לי שאריות מקבוצות בליגה רק בגלל שמכיר (לא באמת מכיר, כי להביא את סאבו כ50-50 שמחלץ פחות מאצילי בממוצע למשחק, זה בדיחה). ואם הוא חושש להביא זרים מבחוץ, שיזוז הצידה ויביאו לו מנהל מקצועי, שהיו תשבוחות הרעפנו מכל הלב, בשנתיים האחורנות יש רגרסיה קשה בכל הקשור לצד המקצועי של הקבוצה, אנחנו לדעתי הראשונים בהיסטוריה שלקחנו אליפות במתפרצות, בלי לחץ גבוה, בלי דומיננטיות- השנה זה בכלל התרסקות בכל פרמטר. לא לחץ, לא חילוצים, לא משמעת טקטית, לא יורדים להגנה-להמשיך? בנה סגל שמביך לנתח אותו-אין אפילו שחקן אחד שבועט כדורים חופשיים (לא כבשנו מבעיטה חופשית ישירה מ24.1.2018!!!!) -אז בוא תספר לי כמה הוא גדול וכמה הוא שמש העמים.

אף אחד לא רוצה את הראש שלו, כולם ישמחו שיצליח וירצו שיהיה פה טוב לעשרים שנה הבאות-אבל אי אפשר לזייף ככה ולשחק אותה כאילו אנחנו סכנין שאם נהיה פליאוף תחתון זה בסדר. אף אחד לא היה פוצה פה אם היינו מקום שלישי לעונה-לא היו מדברים מילה, אני חושב שאנחנו רחוק משם, ועברנו קו אדום. יתרה מכך, אני לא זוכר מאמן שהתאושש מסיטואציה דומה והצליח באותה קבוצה-הלוואי ובכר יהיה הראשון, בסוף העונה נעשה סיכומים.
לפחות אל תצא מנותק כמו הראיונות של המאמן אחרי משחקים.

שלח תגובה