שחקנים ברמה של שחקני הבית שלנו מסתובבים בליגה בערימות.Sir Alex Ferguson כתב: הפרופיל הוא שחקנים צעירים ורעבים שיחזירו לנו את הרעב.
שחקני בית הם זולים וזמינים.
אם אתה מכיר עוד שחקנים צעירים ורעבים במחירים שפויים שיגיעו בינואר אני אשמח לשמוע.
מרוואן קבהא
- ForeverRed
Re: מרוואן קבהא חתם ל-4.5 שנים בהפועל באר שבע
מרוואן קבהא יכול להיות אחלה שחקן משלים להפועל באר שבע. כנ״ל לגבי רוב השחקנים שחושבים לחתוך, הבעיה היא אחרת.
שחקנים כאלה יצליחו מאוד כשהם רצים בתוך תלכיד מלא בזרים איכותיים שמושכים את הרמה שלהם למעלה. זה ההבדל בין אלחמיד/טאהה&ויטור לטאהה&אלחמיד לצורך העניין. זה ההבדל בין יובל שבתאי שמצליח לשחק טוב ולתרום כמחליף בסט. מארי עם הובאן ואוגו לידו לבין וובה/קבהא/אייבינדר שמנסים להיכנס לנעליים הענקיות של הובאן
הבעיה העיקרית היא לא השחקנים עצמם (מי יותר מי פחות) אלא היא מתחילה כשאתה ממלא את הסגל בכאלה ושוכח שהם לא ימשכו את הרמה למעלה אם אין לך שחקנים שבאמת יכולים לסחוב את העסק למעלה. בדרך כלל אלו שחקנים באותם עמדות מפתח שישראלים (למעט יחידי סגולה כמו למשל ראדי) לא ימלאו בהצלחה עד הסוף. הבעיה ממשיכה כשהסגל לא מאוזן וזה גורם לייצור פערים עצומים בין חוליות ובעיות במשחק ההתקפה וההגנה.
הבעיה הכי גדולה שלנו כבר מתחילת העונה הקודמת היא הקישור, היום זה פשוט דבר שאי אפשר להתעלם ממנו.
כשהקישור כחוליה לא מצליח לתת אוויר להגנה אתה סופג, כשהקישור כחוליה לא מצליח לתמוך כראוי בהתקפה אתה תתקשה להבקיע (בייחוד כשאין לך כנפיים ורוב המשחק מתנקז לאמצע).
בעיות מקצועיות יש בשפע אבל אם יש שינוי אחד שיזניק את הקבוצה כמה דרגות למעלה הוא חייב להתבצע בעמדת ה50-50
שחקנים כאלה יצליחו מאוד כשהם רצים בתוך תלכיד מלא בזרים איכותיים שמושכים את הרמה שלהם למעלה. זה ההבדל בין אלחמיד/טאהה&ויטור לטאהה&אלחמיד לצורך העניין. זה ההבדל בין יובל שבתאי שמצליח לשחק טוב ולתרום כמחליף בסט. מארי עם הובאן ואוגו לידו לבין וובה/קבהא/אייבינדר שמנסים להיכנס לנעליים הענקיות של הובאן
הבעיה העיקרית היא לא השחקנים עצמם (מי יותר מי פחות) אלא היא מתחילה כשאתה ממלא את הסגל בכאלה ושוכח שהם לא ימשכו את הרמה למעלה אם אין לך שחקנים שבאמת יכולים לסחוב את העסק למעלה. בדרך כלל אלו שחקנים באותם עמדות מפתח שישראלים (למעט יחידי סגולה כמו למשל ראדי) לא ימלאו בהצלחה עד הסוף. הבעיה ממשיכה כשהסגל לא מאוזן וזה גורם לייצור פערים עצומים בין חוליות ובעיות במשחק ההתקפה וההגנה.
הבעיה הכי גדולה שלנו כבר מתחילת העונה הקודמת היא הקישור, היום זה פשוט דבר שאי אפשר להתעלם ממנו.
כשהקישור כחוליה לא מצליח לתת אוויר להגנה אתה סופג, כשהקישור כחוליה לא מצליח לתמוך כראוי בהתקפה אתה תתקשה להבקיע (בייחוד כשאין לך כנפיים ורוב המשחק מתנקז לאמצע).
בעיות מקצועיות יש בשפע אבל אם יש שינוי אחד שיזניק את הקבוצה כמה דרגות למעלה הוא חייב להתבצע בעמדת ה50-50
משה, במצב שלנו היום בנוער זה או שחקני בית או להיות תחרותי. אני מייחל ליום ששני הדברים יוכלו ללכת יד בידSir Alex Ferguson כתב: הפרופיל הוא שחקנים צעירים ורעבים שיחזירו לנו את הרעב.
אם אתה מכיר עוד שחקנים צעירים ורעבים במחירים שפויים שיגיעו בינואר אני אשמח לשמוע.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
כמה הם יבקשו כדי לחתום כאן? כמה יעלה כרטיס השחקן שלהם? כמה הם יהיו מוכנים להיות בסוף הרוטציה כי אני זוכר שאפילו רועי גורדנה לא הסכים להיות בסוף הרוטציה אצלנו ועשה פרצופים.ForeverRed כתב: שחקנים ברמה של שחקני הבית שלנו מסתובבים בליגה בערימות.
הצלחה מקצועית צריכה להיות בראש סדר העדיפויות שלנו, אני פשוט חושב שהגענו למצב שבשביל אותה הצלחה אנחנו צריכים שחקני בית שיוסיפו פלפל וטירוף לקבוצה שהיא אדישה, כבויה ומשחקת פעמים רבות בהליכה.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- ForeverRed
יעלו לא יותר מכמה שיעלה להוציא את דן ביטון מאשדוד.Sir Alex Ferguson כתב: כמה הם יבקשו כדי לחתום כאן? כמה יעלה כרטיס השחקן שלהם? כמה הם יהיו מוכנים להיות בסוף הרוטציה כי אני זוכר שאפילו רועי גורדנה לא הסכים להיות בסוף הרוטציה אצלנו ועשה פרצופים.
הצלחה מקצועית צריכה להיות בראש סדר העדיפויות שלנו, אני פשוט חושב שהגענו למצב שבשביל אותה הצלחה אנחנו צריכים שחקני בית שיוסיפו פלפל וטירוף לקבוצה שהיא אדישה, כבויה ומשחקת פעמים רבות בהליכה.
מספיק עם השטויות האלה של שחקני בית.
זאת לא הסיבה העיקרית להצלחה של מכבי, וגם אם כן זה לא אומר שחייבים לעשות את אותו הדבר אצלנו.
מזכיר לי את אותה התלהבות ממנהל מקצועי, אחר כך מאמן זר וכו' וכו'.
כל שנה לוקחים איזו שטות והופכים אותה לתורה מציון.
בליגה הלאומית אתה מתכווןForeverRed כתב: שחקנים ברמה של שחקני הבית שלנו מסתובבים בליגה בערימות.
מדויק.dor69 כתב: משה, במצב שלנו היום בנוער זה או שחקני בית או להיות תחרותי. אני מייחל ליום ששני הדברים יוכלו ללכת יד ביד
- Sir Alex Ferguson
תזכירו לי מה הספסל שלנו תרם השנה?
תזכירו לי כמה פעמים השנה דיברנו על משחק בהליכה ושאננות? לדעתי צריכים שחקנים רעבים יותר על הספסל, אם יש כסף לשפוך על שועה בינואר אז בבקשה, אם מחפשים עלויות נמוכות יותר דן ביטון ובעיקר אלקרנואי הם אופציות מצוינות (אותו הדבר אם מחפשים רענון הגנתי במקום שחקן כמו אוחיון שמעבר לשיא והעלות שלו למועדון היא בכלל לא נמוכה).
תזכירו לי כמה פעמים השנה דיברנו על משחק בהליכה ושאננות? לדעתי צריכים שחקנים רעבים יותר על הספסל, אם יש כסף לשפוך על שועה בינואר אז בבקשה, אם מחפשים עלויות נמוכות יותר דן ביטון ובעיקר אלקרנואי הם אופציות מצוינות (אותו הדבר אם מחפשים רענון הגנתי במקום שחקן כמו אוחיון שמעבר לשיא והעלות שלו למועדון היא בכלל לא נמוכה).
למה אתם חושבים ששחקני בית יהיו בסגל ולא ירצו לשחק?
וגם אם כן, איפה התחרותיות, איפה הרצון להתקדם?
אתם מחפשים שחקנים פרווה שישבו ויעשו צחוקים בספסל כי זה המצב?
צריך שחקנים שמבינים את המקום שלהם והמועדון חשוב להם יחד עפ הקריירה
הפער הוא בהנחה שלשחקני בית בהכרח יותר אכפת מהמועדוןאלדר כתב:למה אתם חושבים ששחקני בית יהיו בסגל ולא ירצו לשחק?
אגדה אורבנית ששחקני בית יותר מחוייבים, הכל שאלה של אופי.
בוזגלו (בכוונה אני מזכיר גם אותו), הובאן, אוגו ואפילו בן ביטון מאד מחוייבים, כי זה האופי שלהם. את שלושת האליפויות עשינו עם כמעט 0 שחקני בית...
אני גם כמובן מעדיף שחקני בית, אבל רק אם הם ברמה מתאימה.
בוזגלו (בכוונה אני מזכיר גם אותו), הובאן, אוגו ואפילו בן ביטון מאד מחוייבים, כי זה האופי שלהם. את שלושת האליפויות עשינו עם כמעט 0 שחקני בית...
אני גם כמובן מעדיף שחקני בית, אבל רק אם הם ברמה מתאימה.
- simply-red
אני מבטיח לך שבליגות הנמוכות יש שחקנים סופר מעניינים.Sir Alex Ferguson כתב: הפרופיל הוא שחקנים צעירים ורעבים שיחזירו לנו את הרעב.
צריך רק שבמועדון יפנו זרקור לכיוון הזה ותאמין לי יוכלו למצוא יופי של פרוספקטים
צריך להחמיא לו על המשחק אתמול.
היה מהטובים
היה מהטובים
למרות 2 ההחמצות המזעזעות, היתה אתמול הרגשה שהוא די החזיק את החלק האחורי מהתפרקות טוטאלית.
לדעתי הרוויח את המשך המקום בהרכב למרות חזרתו של סאבו
לדעתי הרוויח את המשך המקום בהרכב למרות חזרתו של סאבו
- Sir Alex Ferguson
זה שהוא מהטובים אצלנו רק מסמל עד כמה אנחנו חלשים.אלדר כתב:צריך להחמיא לו על המשחק אתמול.
היה מהטובים