מוצ''ש ב-20:30 בקונכיה- מול הפועל ת''א ב-1/4 גמר גביע המדינה
- The red one
Re: מוצ''ש ב-20:30 בקונכיה- מול הפועל ת''א ב-1/4 גמר גביע המדינה
וואו איזו שלשה מפגרת של גרשון
גרשווןןן וואט דה פאק
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
איבדתי את הקולThe red one כתב:וואו איזו שלשה מפגרת של גרשון
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
הפועלעולה כתב:ע
ד
מ
ת
י
איזה אכזרי ההפסד ....כמה הפסדנו בבית בנקודה הפרש ....
- אורי אדום בנשמה
לא נתפס
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
מחצית שנייה אדירה של הקבוצה.
חבל.
אם היו מצליחים לקלוע במהלך האחרון היינו עולים לחצי.
פשוט חבל.
חבל.
אם היו מצליחים לקלוע במהלך האחרון היינו עולים לחצי.
פשוט חבל.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
בטוח?דר אדום בנשמה כתב:אם היו מצליחים לקלוע במהלך האחרון היינו עולים לחצי.
- The red one
וואו איזו מסיבת עיתונאים של רמי הדר.
לא כל כך ברור למה אבל התחיל להתעצבן על האיגוד (כנראה) והשתמש במילים כמו: "הכדורסל הישראלי מושחת. חבורה של מטומטמים" וגם תקף את התקשורת: "הכותרות של הבני זונות לא מעניינים אותי"
לא כל כך ברור למה אבל התחיל להתעצבן על האיגוד (כנראה) והשתמש במילים כמו: "הכדורסל הישראלי מושחת. חבורה של מטומטמים" וגם תקף את התקשורת: "הכותרות של הבני זונות לא מעניינים אותי"
- אורי אדום בנשמה
לא מפתיע.The red one כתב:וואו איזו מסיבת עיתונאים של רמי הדר.
חדי העין ביציע קלטו עוד במהלך המשחק שהוא פקעת עצבים..
דווקא לא. אם היינו קולעים סל עצמי?CrazyRed7 כתב: בטוח?

כל הכבוד להדר, ענף הכדורסל בישראל הוא קרקס ומנוהל בצורה מונופולית. הכל שם כושל. המנהלת, איגוד השופטים וגם התקשורת בושה.
שמח שיש מישהו במערכת שלנו עם אומץ לטנף עליהם. ברומא התנהג כרומאי.
שמח שיש מישהו במערכת שלנו עם אומץ לטנף עליהם. ברומא התנהג כרומאי.
לא יודע בקשר לאיגוד ולשיפוט
אבל בקשר לתקשורת הוא צודק לחלוטין. מהרגע שהוא לקח את הג'וב במכבי במקום יקיר התקשורת אדלשטיין לא קשה לראות איך הם מנסים להכנס בו כמה שאפשר
אבל בקשר לתקשורת הוא צודק לחלוטין. מהרגע שהוא לקח את הג'וב במכבי במקום יקיר התקשורת אדלשטיין לא קשה לראות איך הם מנסים להכנס בו כמה שאפשר
- The red one
איך זה מתבטא?niv1 כתב:לא יודע בקשר לאיגוד ולשיפוט
מה כבר היה כזה חמור שאמרו עליו בתקופה האחרונה? אני בקושי רואה סיקור להפועל באר שבע בתקשורת הארצית
- The red one
תגובת מועדון הפועל באר שבע/בני שמעון לארועים אחרי המשחק נגד הפועל תל אביב:
בימים האחרונים עבר המועדון ימים לא קלים סביב נושא מועד ההתמודדות מול הפועל תל אביב במסגרת גביע המדינה. בתוכם של ימים אלו היו מעורבים לא מעט יצרים, אמוציות ותחושות קשות מצד הנהלת המועדון כלפי מקבלי ההחלטות בערוץ הספורט ואיגוד הכדורסל.
מערכת הרגשות הובילה להתפרצות מאמן הקבוצה רמי הדר בסיום המשחק אל מול אנשי ערוץ הספורט והתקשורת, אנו מצרים על כך ומתנצלים בשם המועדון על הדברים שנאמרו, פועלים ונפעל על מנת שדברים שכאלו לא יישנו.
תגובת רמי הדר לדברים:
במשך תקופה ארוכה של יותר משנתיים אני ומשפחתי חווינו מחלק מאמצעי התקשורת העוסקים בכדורסל , סיקור תקשורתי לא ענייני העוסק לגופו של אדם ולא לגופו של עניין .הקושי והתסכול שחוויתי לאורך התקופה הזו אין בהם להצדיק את התפרצותי אמש כלפי גיל ברק ואני מצר עליה , מתחרט עליה ומתנצל בפני גיל מעומק הלב .
בימים האחרונים עבר המועדון ימים לא קלים סביב נושא מועד ההתמודדות מול הפועל תל אביב במסגרת גביע המדינה. בתוכם של ימים אלו היו מעורבים לא מעט יצרים, אמוציות ותחושות קשות מצד הנהלת המועדון כלפי מקבלי ההחלטות בערוץ הספורט ואיגוד הכדורסל.
מערכת הרגשות הובילה להתפרצות מאמן הקבוצה רמי הדר בסיום המשחק אל מול אנשי ערוץ הספורט והתקשורת, אנו מצרים על כך ומתנצלים בשם המועדון על הדברים שנאמרו, פועלים ונפעל על מנת שדברים שכאלו לא יישנו.
תגובת רמי הדר לדברים:
במשך תקופה ארוכה של יותר משנתיים אני ומשפחתי חווינו מחלק מאמצעי התקשורת העוסקים בכדורסל , סיקור תקשורתי לא ענייני העוסק לגופו של אדם ולא לגופו של עניין .הקושי והתסכול שחוויתי לאורך התקופה הזו אין בהם להצדיק את התפרצותי אמש כלפי גיל ברק ואני מצר עליה , מתחרט עליה ומתנצל בפני גיל מעומק הלב .
לא קשור לבש. מהרגע שהוא לקח את התפקיד מאדלשטיין במכבי ברק רסקין שלף וכל החברים של אדלשטיין בערוץ נכנסים בו בלי הפסקה ועוקצים אותו.The red one כתב: איך זה מתבטא?
מה כבר היה כזה חמור שאמרו עליו בתקופה האחרונה? אני בקושי רואה סיקור להפועל באר שבע בתקשורת הארצית
השנה לא יוצא לי לעקוב יל כדורסל ולא יודע מה אמרו אבל ככה זה היה בתקופה הקצרה שלו במכבי ואחרי זה בהפועל .
גם עמיר פלג עשה על זה כתבה פעם